![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
Fartuch mi rodzinna bez problemu wypisala, tylko powiedziala zebym wziela na przyszlosc zaswiadczenie jaka dawka to bede mogla po leki normalnie do niej przychodzic, a do endo poza ciaza raz na 6 msc wystarczy.
Marta, mi ostatnim razem spokojnie wystarczyly dwa opakowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
fartuch u mnie raz przeszło w aptece obok gabinetu ginekologa , że dostałam lek bez recepty, ale musiałam donieść recepte po wizycie. Nie wiem czy powinnam o tym pisać
![]() No i nie mam tego szumisia, na sklep przyszedł aż 1 i już po 9 go nie było ![]() ![]()
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
Fartuch a nie masz kogos znajomego w aptece? Moze by Ci sprzedali listek a recepte doniesiesz po wizycie?
Marta ja wzielam 3 opakowania po 2szt czyli 6szt, kolezanki ktore rodzily mowily ze im zabraklo bo mocno krwawily i sie ubrudzily ale te majtki sa wielorazowe wiec mowily ze je po prostu przepraly i blyskawicznie wyschly bo ta siateczka bardzo szybko schnie ![]() ![]()
#755 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Dzisiaj zaczynam 30 tydzień (29+0) 😀 Mam dylemat jeśli chodzi o koszule do szpitala, na początku chciałam sobie jakieś takie lepsze kupić ale stwierdziłam że przecież to tylko koszule ![]() ![]() 1489137687008.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zaczęłam się trochę martwić. Co prawda ruchy dziecka są już normalne i teraz kopie mnie po żebrach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam zapas w domu podpasek na noc i stanowczo wole je niż te podkłady. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Felliciti spróbuj zamówić przez sklep internetowy, o ile masz wiecej nic jednego Rossmanna u siebie w miejscowości
![]() ![]() Obudziłam sie o 8 ale za nic mi sie wstać nie chciało i wyszłam z łóżka przed 10. Szybki spacer z psem, zrobiłam sobie inkę i myśle co wykombinować na obiad. Chciałam sie przejechać do pepco ale nie wiem czy mnie siły najda :P Dzisiaj stuknąl mi równy 32 tc ❤️ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Mam jakieś z always czy inne firmy juz nie pamiętam, dostałam kiedyś z pracy karton ich, a że nie ogólnie nie używałam podpasek praktycznie wcale w czasie okresu to teraz mogą się przydać w trakcie połogu ( oczywiście nie w szpitalu i tych pierwszych dniach największego krwawienia, od tego mam te ogromne ja dla mnie podkłady z canpola i belli).
A na noc są dużo dłuższe i szersze niż takie na dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się szykuje i idę na SR, dziś o wyprawkach. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszła paczka od rafjolki, szlafrok i koszula nocna. Bardzo fajne! Chociaż te koszule ogólnie mi się nie podobają, bo sama sypiam w piżamach albo zgrabnych koszulkach, a one wszystkie są takie mamusiowate. No, ale taki stan, taka potrzeba chwili ![]() Szlafrok - bluza jest naprawdę fajny. Trochę tylko żałuję, że wybrałam niebieski. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
Melka - o dziękuję za informację ☺ może któraś z Was zamawiała takowe koszule i się jeszcze wypowie?
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Ja mam koszule z Estotiq wiec sie nie wypowiem niestety.
Dzwoniłam do szpitala Praskiego i mimo, ze będę miała zaświadczenie o przyczynie cc i skierowaniu to oni sami jeszcze sobie muszę zrobic kwalifikacje, czy napewno muszę mieć cc ... ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pomyślałam o drogerii internetowej i właśnie kupiłam miśka, mam nadzieję, że tż po południu będzie mógł go odebrać ![]() Cytat:
![]() Oglądacie może na YT jakieś mamusie? Ja mam w subskrybcji mamasy i niesiee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() popatrz sobie też na szumisie ZAZU są przeurocze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
ski
|
Wszystko się zmieściło ☺🎇🎆1489139874289.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zadomowienie
|
Napisałam zapytanie o koszule na grupie na fb mamusiek rodzących w 2017 i jest duży odzew, ogólnie polecają do szpitala - nie są to jakieś cudne seksi koszule ale dziewczyny piszą tam ze warte swojej ceny i są w porządku. Także zamówię bo nie zależy mi na jakiś cudach, do domu kupię sobie jakąś ładną co by mąż mógł się pozachwycać ładnym widokiem rano 😂
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Emilka jaki wzielas rozmiar tej bluzy? I jaki nosilas rozmiar przed ciaza? Brzuszek Ci wchodzi? Dokąd siega? Za pupe? Sory ze tak wypytuje ale chcę tez zamowic
![]()
![]() |
#773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brzuszek wchodzi bez problemu, bez opięcia (a mam duży), naprawdę sensowny krój. Jestem niska - 156 cm, sięga mi przed kolano. Ładnie wygląda rozpięta i zapięta, materiał mięsisty, ale nie za gruby. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka - jak pięknie !! ❤ a ta sówka taka duża, uroczo wygląda!
Emilka - śliczna ta szara koszula ![]() Sprzedawca ma też body dla maluszków i czytałam że dobre jakościowo a tanioszka, tylko ponoć małe rozmiarowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kupiłam samą koszulę (nie zauważyłam, że kliknęłam kup teraz zamiast dodaj do koszyka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
hej, pospałam do 10
![]() wczoraj przed snem Maya tak mi cisnęła na szyjkę, że miałam wrażenie że głowe tam wystawia.. ;O miałam dziś prać jej ciuszki ale pogoda słaba i do jutra nie wyschną a muszę wyprać jeszcze nasze ciuchy a suszarka jedna ;( więc wrzuciłam nasze a w przyszłym tygodniu wypiore małęj ![]() dziś chyba polenie się w łóżku ![]() Co do koszul to ja mam dwie rozpinane na 4 guziki i jedną na całej długości ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Rozeznanie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Talusiax ja pisałam wcześniej kilka postów o tych koszulach, mam ta z serduszkiem tylko granatowa. Koszula przyszła z opóźnieniem, materiał jest ok choć po praniu nie jest juz taki miękki. Ja podejrzewam ze jest to chińskie, skład na metce 100% bawełna. Nową czuć octem. Długość jest fajna, materiał w sam raz, ogólnie uważam ze za te pieniądze jakość b. dobra. Mam tez od nich szlafrok granatowy gładki tez za śmieszne 39zl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Druga koszule kupiłam sobie na szykownamama, na Allegro to Rafiolka. Tamta jest bardziej jak rozpinana sukienka w kolorze fuksji, tylko była jeż droższa bo 50zl ale za to brak kosztów przesyłki. Jezusie znowu czekam na wypłatę..... Ja piernicze juz mam ciśnienie od rana na pracodawcę. Niby zarabiam dobrze, ale brak tych regularnych wpłat mnie przyprawia o zawał, zwłaszcza teraz kiedy za dwa miesiące urodzi się syn. I co takiemu zrobic? Nic sie nie da, na łasce pana jestem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-03-10 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Emilka - dziękuję
![]() Martirybka - właśnie tak mi się coś kojarzyło, że któraś z Was zamawiała tam koszule ale nie mogłam sobie przypomnieć kto 😀 Dziękuję za opinie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.