![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() ![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232096]Dzięki, dziewczyny ![]() Hey! Piękny spadek - wielkie gratulacje! Ile masz wzrostu? Ale sie dzisiaj wkurzylam... Kupilam w piatek bronzer MAC w Douglasie. Babka z MAC nalozyla mi go na policzki jeszcze w sklepie, wszystko ladnie wygladalo, chyba przez te sztuczne swiatla tam, ale przyszlam do domu i stwierdzilam, ze wygladam jak indor ![]() Tez tak miałam w Douglasie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#752 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak to wygląda w polskiej Sephorze - mozna zwrocic nieuzywany towar? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232681]Juz tam nie pójdę. W szczególnosci, ze Pani tam dzisiaj byla srednio uprzejma. Poprosila mnie, zebym moze sobie cos innego poszukala, a pozniej chodzila za mna krok w krok i stala obok ze skwaszoną miną.
A jak to wygląda w polskiej Sephorze - mozna zwrocic nieuzywany towar?[/QUOTE] Ja zwracałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Cinderella, dzieki.
![]() Sent from my iPhone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzis:
-jogurt grecki, granola, banan, -razowy bajgiel zapieczony w tosterze z szynka, serem i szpinakiem, -losos, pieczone zmieniaki, salata z sosem, -3 kromki chleba chrupkiego (2 z gotowanym kurczakiem, serkiem i szpinakiem i 1 z odrobina dzemu brzoskwiniowego). Jestem zadowolona. Mam problem z brakiem rownowagi, bo albo sie obzeram, albo glodze i tak w kolko. Raz za duzo, raz za malo. Ciezko mi nad tym zapanowac wiec moze to poczatek czegos sensownego. ![]() Sent from my iPhone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś z kolei zrobiłam sobie na kolacje naleśniki. Tłuste :P 2 jajka, 50g mleczka kokosowego, 2 łyżki mąki kokosowej (ale następym razem dodam 1 kokosową, 1 ziemniaczaną - może nie będą się strasznie łamać przy obracaniu i trzeba je przerzucać w powietrzu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#757 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232096]Dzięki, dziewczyny ![]() Hey! Piękny spadek - wielkie gratulacje! Ile masz wzrostu? Ale sie dzisiaj wkurzylam... Kupilam w piatek bronzer MAC w Douglasie. Babka z MAC nalozyla mi go na policzki jeszcze w sklepie, wszystko ladnie wygladalo, chyba przez te sztuczne swiatla tam, ale przyszlam do domu i stwierdzilam, ze wygladam jak indor ![]() Teoretycznie to dobra wola sklepu, że w ogóle przyjmują zwroty, jak towar był ok.. Ale świadczy tylko o sklepie, że nie idzie naprzeciw klienta. Zawsze możesz wykorzystać tą kartę do kupienia prezentu na święta;P Dzisiaj u mnie cheat day na całego, korzystałam z tego, że mam wolną chatę i podjadłam słodyczy plus wypiłam lampkę wina (potrzebuję porządnego kopniaka za karę). Ale tak szczerze, to póki co nie żałuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() Sent from my iPhone ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() A cheat day czasem mozna, a nawet trzeba, ale wazne zeby potem wrocic do zdrowych nawykow. Mi sie to zazwyczaj nie udaje... Sent from my iPhone ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A plan mam - zdrowa dieta, wszystko, ale z umiarem i nie planuje niczego wykluczyc z diety. A cwiczenia 3x w tygodniu. Wlasnie szukam czegos co moglabym cwiczyc. Nie wszystko moge, bo mam problemy z kregoslupem, ale bede probowac. Sent from my iPhone |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki, żebym na wyjeździe nie uległa pokusom. Czeka mnie 5 dni urlopu, więc z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję, że przytyję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#761 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze ![]() ![]() Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze ![]() ![]() Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze ![]() ![]() Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Coś sie dzieje z Wizazem. Najpierw nie moglam dodac postu, pozniej edytowac, a teraz widze, ze skopiowal sie 3x ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-19 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja opuszczam wątek na jakiś czas. Brak motywacji i działania u mnie. Trzymajcie się. Edytowane przez Andziusiaech Czas edycji: 2017-09-19 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Sent from my iPhone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
Hej walczące!
![]() Ja dziś mam deliktny trening w postaci rozciągania, stabilizacji, pilatesu. I pewnie z kilka tysięcy kroków ![]()
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
Ja dziś mam tylko 4h pracy, więc idę na trening.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Hej, obiecuję już nie biadolić tylko wziąć się w garść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
Brawo za podejście ![]() ![]() ![]() Naprawdę czasem się zasuwa i nic, a potem nagle coś się poprzestawia w organizmie i jest efekt. Potem znowu długo, długo nic i skok. Cierpliwość nie jest też moją najmocniejszą stroną, ale nie ma wyjścia - trzeba robić swoje i czekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
To ja tez
![]() ![]()
![]() |
#773 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#775 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, to trzymam kciuki za jazdy. Przypomnisz sobie od razu, bo to tak, jak z jazdą na rowerze, tylko problemem może być kultura jazdy innych kierowców, to chyba obecnie najczęstszy problem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze dam rade ![]()
![]() |
![]() |
#777 |
Rozeznanie
|
Nie znam tego - muszę sprawdzić. No nie wiem dlaczego, jakoś trudno mi ostatnio się zmobilizować do tych dywanówek. Kolejny dzień deliberuję i się wziąć nie mogę. A bieganie jakoś idzie. Chyba dlatego, że nie trzeba wiele myśleć, tylko się jedzie na autopilocie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Ok, bierzemy się ostro. Ja jak na razie grzecznie z jedzeniem. Oby wieczorem mnie nie dopadł głód.
Zastanawiam się jakie byłyby efekty ćwiczeń 4 razy w tyg po 50 minut... ćwiczyłyście T25 kiedyś? Jestem ciekawa efektów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi zakwasy minely, wiec tez sie dzisiaj zabieram za Cindy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77294291]
Dzisiaj zajecia zaczelam o 8-ej, nie mialam czasu na sniadanie, niestety. [/QUOTE] Ja mam zawsze najwięcej zajęć w środę - tego dnia również dzwoni najwięcej ludzi (moje własne badania marketingowe) hehe ![]() Ale trochę niezgodnie z powyższym dzisiaj mam tylko 4 lekcje, 2 odwołane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.