|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
ale nie jestem ze swojego wyglądu jeszcze zadowolona [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232096]Dzięki, dziewczyny Hey! Piękny spadek - wielkie gratulacje! Ile masz wzrostu? Ale sie dzisiaj wkurzylam... Kupilam w piatek bronzer MAC w Douglasie. Babka z MAC nalozyla mi go na policzki jeszcze w sklepie, wszystko ladnie wygladalo, chyba przez te sztuczne swiatla tam, ale przyszlam do domu i stwierdzilam, ze wygladam jak indor Nawet nie otwieralam wiec opakowania i stwierdzilam, ze pojde zwrocic w poniedzialek. A tu - zonk. Zwrocic nie moge, tzn. moge, ale kasy mi nie zwroca - albo moge na cos wymienic, albo kase mi przeleja na karte upominkową. Porażka. 6 lat przesiedzialam zagranica i w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam... Tylko, ze tam zapewne maja inne prawo - przyjazniejsze konsumentowi.[/QUOTE]Tez tak miałam w Douglasie
|
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak to wygląda w polskiej Sephorze - mozna zwrocic nieuzywany towar? |
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232681]Juz tam nie pójdę. W szczególnosci, ze Pani tam dzisiaj byla srednio uprzejma. Poprosila mnie, zebym moze sobie cos innego poszukala, a pozniej chodzila za mna krok w krok i stala obok ze skwaszoną miną.
A jak to wygląda w polskiej Sephorze - mozna zwrocic nieuzywany towar?[/QUOTE] Ja zwracałam nie robili zadnego problemu
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Cinderella, dzieki.
Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzis:
-jogurt grecki, granola, banan, -razowy bajgiel zapieczony w tosterze z szynka, serem i szpinakiem, -losos, pieczone zmieniaki, salata z sosem, -3 kromki chleba chrupkiego (2 z gotowanym kurczakiem, serkiem i szpinakiem i 1 z odrobina dzemu brzoskwiniowego). Jestem zadowolona. Mam problem z brakiem rownowagi, bo albo sie obzeram, albo glodze i tak w kolko. Raz za duzo, raz za malo. Ciezko mi nad tym zapanowac wiec moze to poczatek czegos sensownego. ![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dodała oliwki albo pomidora albo inne warzywko zamiast dżemu.Ja dziś z kolei zrobiłam sobie na kolacje naleśniki. Tłuste :P 2 jajka, 50g mleczka kokosowego, 2 łyżki mąki kokosowej (ale następym razem dodam 1 kokosową, 1 ziemniaczaną - może nie będą się strasznie łamać przy obracaniu i trzeba je przerzucać w powietrzu ). Smażone na oleju kokosowym i podane z serkiem mascarpone, który skąpo polałam syropem z buraków. Tadam! po bieganiu weszły jak cukierki
|
|
|
#757 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak długo już się odchudzasz? Czy bardziej na wyrzeźbieniu sylwetki Ci zależy? Masz już jakiś plan?![]() Cytat:
Ale teraz trzeba ćwiczyć, a motywacji brak..[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77232096]Dzięki, dziewczyny Hey! Piękny spadek - wielkie gratulacje! Ile masz wzrostu? Ale sie dzisiaj wkurzylam... Kupilam w piatek bronzer MAC w Douglasie. Babka z MAC nalozyla mi go na policzki jeszcze w sklepie, wszystko ladnie wygladalo, chyba przez te sztuczne swiatla tam, ale przyszlam do domu i stwierdzilam, ze wygladam jak indor Nawet nie otwieralam wiec opakowania i stwierdzilam, ze pojde zwrocic w poniedzialek. A tu - zonk. Zwrocic nie moge, tzn. moge, ale kasy mi nie zwroca - albo moge na cos wymienic, albo kase mi przeleja na karte upominkową. Porażka. 6 lat przesiedzialam zagranica i w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam... Tylko, ze tam zapewne maja inne prawo - przyjazniejsze konsumentowi.[/QUOTE]Teoretycznie to dobra wola sklepu, że w ogóle przyjmują zwroty, jak towar był ok.. Ale świadczy tylko o sklepie, że nie idzie naprzeciw klienta. Zawsze możesz wykorzystać tą kartę do kupienia prezentu na święta;P Dzisiaj u mnie cheat day na całego, korzystałam z tego, że mam wolną chatę i podjadłam słodyczy plus wypiłam lampkę wina (potrzebuję porządnego kopniaka za karę). Ale tak szczerze, to póki co nie żałuję . Jeśli jutro nie pofolguję sobie jak dzisiaj, to nie będę zła na siebie. Kiedyś miałam tak, że jak trochę odpuściłam, to jak lawina zawalałam każdy kolejny dzień. Ale coś czuję, że tym razem tak nie będzie I w ogóle normalnie, jak sobie pozwalałam na słodycze to np. po zjedzeniu jednego kawałka czekolady nie mogłam się powstrzymać i szła cała, a teraz już tak nie mam.. Bardzo mnie to cieszy, ale nadal boję się, że to wszystko wróci..
|
||
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
Sent from my iPhone ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A cheat day czasem mozna, a nawet trzeba, ale wazne zeby potem wrocic do zdrowych nawykow. Mi sie to zazwyczaj nie udaje... Sent from my iPhone ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A plan mam - zdrowa dieta, wszystko, ale z umiarem i nie planuje niczego wykluczyc z diety. A cwiczenia 3x w tygodniu. Wlasnie szukam czegos co moglabym cwiczyc. Nie wszystko moge, bo mam problemy z kregoslupem, ale bede probowac. Sent from my iPhone |
||
|
|
|
|
#759 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem pod wrażeniem. Też ważę teraz w okolicach 65-66 kg, ale dążę do 60, bo nigdy nie udało mi się zejść poniżej. Zresztą przy 170 cm wzrostu uważam, że 60 kg to jest okej. Dziewczyny trzymajcie kciuki, żebym na wyjeździe nie uległa pokusom. Czeka mnie 5 dni urlopu, więc z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję, że przytyję. |
||
|
|
|
|
#760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej zastąpic to jakąś sałatką lub awokado. Ale wygląda, ze chyba kalorycznie miescisz sie w swoim limicie, wiec powinno byc okay ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze Pewnie zero mięsni tam jest i dlatego! Czekalam az mi te zakwasy miną, nie chcialam katować ciala, bo bylo bardzo obolale. Pomyslalam, ze kupie sobie jakis kalendarz i bede zakreslac dni kiedy cwiczylam, a chce cwiczyc 3, moze maks 4x w tygodniu. Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! |
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej zastąpic to jakąś sałatką lub awokado. Ale wygląda, ze chyba kalorycznie miescisz sie w swoim limicie, wiec powinno byc okay ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze Pewnie zero mięsni tam jest i dlatego! Czekalam az mi te zakwasy miną, nie chcialam katować ciala, bo bylo bardzo obolale. Pomyslalam, ze kupie sobie jakis kalendarz i bede zakreslac dni kiedy cwiczylam, a chce cwiczyc 3, moze maks 4x w tygodniu. Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! |
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej zastąpic to jakąś sałatką lub awokado. Ale wygląda, ze chyba kalorycznie miescisz sie w swoim limicie, wiec powinno byc okay . Powodzenia i zostan tu z nami ![]() Ale ladnie dzisiaj slonce swieci! Od razu inaczej wstaje sie z lozka. Dzisiaj mam obijacki dzien - tylko jedna lekcje o 15:30. W sumie troche bez sensu czasami uczyc w tej szkole jezykowej, bo nie mam ustawionego grafiku i np. ostatni tydzien mialam bardzo napięty i duzo lekcji, a w tym malo co sie dzieje. Szkoda, bo lubie uczyc, moglabym uczyc duzo wiecej, a poza tym, nie oszukujmy sie - pieniadze tez sa czlowiekowi potrzebne. No i szkoda, ze ten grafik taki zmienny, bo inaczej poustawialabym sobie ludzi na korepetycje, a tak to niewiadomo kiedy co wypadnie - niewporzadku to jest troche. No, ale podobno od nastepnego tygodnia znowu ma byc ruchliwie - oby. Ja mam dalej zakwasy po piątku - zostaly mi tylko w ramionach, ale juz dzisiaj wieczorem pocwicze Pewnie zero mięsni tam jest i dlatego! Czekalam az mi te zakwasy miną, nie chcialam katować ciala, bo bylo bardzo obolale. Pomyslalam, ze kupie sobie jakis kalendarz i bede zakreslac dni kiedy cwiczylam, a chce cwiczyc 3, moze maks 4x w tygodniu. Musze w koncu nalozyc samoopalacz i wtedy spojrzec na cialo, bo zawsze wtedy wyglada milion razy lepiej i szczuplej ![]() Co u WAS?! ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Coś sie dzieje z Wizazem. Najpierw nie moglam dodac postu, pozniej edytowac, a teraz widze, ze skopiowal sie 3x
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-19 o 09:31 |
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja opuszczam wątek na jakiś czas. Brak motywacji i działania u mnie. Trzymajcie się. Edytowane przez Andziusiaech Czas edycji: 2017-09-19 o 09:50 |
|
|
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Sent from my iPhone |
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
wlaśnie jadę do pracy, wyjątkowo wcześnie:p jakie macie plany na dziś?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Hej walczące!
![]() Ja dziś mam deliktny trening w postaci rozciągania, stabilizacji, pilatesu. I pewnie z kilka tysięcy kroków
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś mam tylko 4h pracy, więc idę na trening.
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, obiecuję już nie biadolić tylko wziąć się w garść
|
|
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Brawo za podejście ![]() klask i:![]() Naprawdę czasem się zasuwa i nic, a potem nagle coś się poprzestawia w organizmie i jest efekt. Potem znowu długo, długo nic i skok. Cierpliwość nie jest też moją najmocniejszą stroną, ale nie ma wyjścia - trzeba robić swoje i czekać.
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez
Biore się w garść i jade z koksem
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, to trzymam kciuki za jazdy. Przypomnisz sobie od razu, bo to tak, jak z jazdą na rowerze, tylko problemem może być kultura jazdy innych kierowców, to chyba obecnie najczęstszy problem.
|
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze dam rade
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Nie znam tego - muszę sprawdzić. No nie wiem dlaczego, jakoś trudno mi ostatnio się zmobilizować do tych dywanówek. Kolejny dzień deliberuję i się wziąć nie mogę. A bieganie jakoś idzie. Chyba dlatego, że nie trzeba wiele myśleć, tylko się jedzie na autopilocie.
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, bierzemy się ostro. Ja jak na razie grzecznie z jedzeniem. Oby wieczorem mnie nie dopadł głód.
Zastanawiam się jakie byłyby efekty ćwiczeń 4 razy w tyg po 50 minut... ćwiczyłyście T25 kiedyś? Jestem ciekawa efektów? |
|
|
|
|
#779 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mi zakwasy minely, wiec tez sie dzisiaj zabieram za Cindy
|
||
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77294291]
Dzisiaj zajecia zaczelam o 8-ej, nie mialam czasu na sniadanie, niestety. [/QUOTE] Ja mam zawsze najwięcej zajęć w środę - tego dnia również dzwoni najwięcej ludzi (moje własne badania marketingowe) hehe ![]() Ale trochę niezgodnie z powyższym dzisiaj mam tylko 4 lekcje, 2 odwołane. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Nawet nie otwieralam wiec opakowania i stwierdzilam, ze pojde zwrocic w poniedzialek. A tu - zonk. Zwrocic nie moge, tzn. moge, ale kasy mi nie zwroca - albo moge na cos wymienic, albo kase mi przeleja na karte upominkową. Porażka. 6 lat przesiedzialam zagranica i w zyciu sie z czyms takim nie spotkalam... Tylko, ze tam zapewne maja inne prawo - przyjazniejsze konsumentowi.[/QUOTE]

i dodała oliwki albo pomidora albo inne warzywko zamiast dżemu.
). Smażone na oleju kokosowym i podane z serkiem mascarpone, który skąpo polałam syropem z buraków. Tadam!

Jestem pod wrażeniem. Też ważę teraz w okolicach 65-66 kg, ale dążę do 60, bo nigdy nie udało mi się zejść poniżej. Zresztą przy 170 cm wzrostu uważam, że 60 kg to jest okej. 
klask i: