|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
Impost ostatnio bardzo zawodzi. Też czekam na mikołajowego i ani widu ani słychu. To chyba przez tą darmową dostawę do paczkomatów z allegro.
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie doczekałam się na mikołajkowy paczkomat. Kupiłam póki co dość banalny prezent zastępczy. Tymeno a Twoja paczka?
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam paczkę w oddziale stacjonarnym Inpost. Zero info, nic ale paczka byla
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Właściwie to chłop odebral a że karton z logo Facetarii także juz wie skąd dostanie prezent ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#754 |
|
Piers do przodu
|
O Rawito bardzo przykre info
nie cierpie takich sytuacji. Mam nadzieje ze chociaz Tymci sie powiodlo.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno masz fuksa.
Katty, no szkoda. Podejrzewam jednak, że K. tak naprawdę nie wierzy w Mikołaja, więc może nie sprawi mu to różnicy jeśli komiks dostanie parę dni później. Zastępcze bokserki w rowery też są całkiem spoko
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-12-05 o 19:54 |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Radzę Ci Rawito podjechać na magazyn. Moja przesyłka od piatku miala status w doręczeniu a nikt nie próbował jej doreczyć tylko spokojnie czekala w oddziale stacjonarnym. A panie na infolinii codziennie zapewnialy, że dzisiaj to już na pewno trafi do paczkomatu.
Pierwszy raz mialam taki problem, to chyba przez ten czarny piatek i mase zamówień. |
|
|
|
|
#757 |
|
Piers do przodu
|
Uwielbiam takie smieszne meskie bokserki za ich nie sztampowosc wlasnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bokserki zawsze ratują sytuację
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Przyniósł Wam coś Mikołaj Wewątki?
Ja znalazłam w skarpecie kalendarz podręczny w koty, a sama w ramach mikołajek zatroszczyłam się o odpowiednią torebkę, żeby mieć go w czym nosić
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, byłam bardzo grzeczna
dostałam rękawiczki, płytę Korteza i ulubione medaliony marcepanowe ze śliwką ![]() poka poka torebkę Rawito ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- U nas Mikołaj przynosi podarki do buta i dzień wcześniej wszyscy oczyszczą buty. Serio, nad ranem 6 grudnia zawsze czuję się jak dziecko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez tymena Czas edycji: 2017-12-06 o 14:01 |
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
nalazłam w bucie płytę
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
nadmienię iż nadejszla wiekopomna chwila i traktuję potwarz atredermem
no cóż, badzmy szczerzy nie ma sobie rownych ten zdzieracz - dwa tygodnie męki i po robocie teraz tylko raz w tygodniu dla potrzymania efektu i możecie mi mówić - lilija
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno taką torebkę zanabyłam https://www.wittchen.com/torebka-damska,p6938691#881325
Na "eleganckie" okazje. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Atrederm leży w szafce i czeka. Mam najmniejsze stężenie ale i tak się boję
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Bardzo ładna torebka Rawito. Klasyka
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
to najlepszy moment na zdzieranie Kasia, potem, zimą słońce czasem pierdyknie mocne, więc nie bardzo
jedziesz Kaska, jedziesz z koksem!
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mikołaj miał mnie dzisiaj w nosie ![]() Ale z grzecznością u mnie różnie, więc za bardzo się nie dziwię. A w ogóle to zdecydowanie wolę obdarowywanie - jakaś taka jestem, że nic dla siebie nie umiem wymyślić, wymarzyć.. Jako Mikołaj się lepiej sprawdzam. Atrederm mniam, mniam ![]() Gładkiego obłażenia życzę Doroto. Aż mi się zachciało znowu poobłazić trochę tak przypiec gębochę ![]() Tylko dlaczego on na receptę, za jakieś głupie nas mają że to wypiję czy co??
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
własnie, wlasnie Ragucie, tez nie kapuję tego - phii, a co to my, cymbały jakie durne ...
chociaż, męż moj, ilekroć chodze z taką oparzoną potwarzą puka się w czoło i wywraca oczami |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nawiedził mnie Mikołaj w osobie kuriera i przyniósł płaszczyk od rebellook. Ale czaderski ten płaszcz, mówię Wam!
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
moj boze ... ja to Wam nawet zazdroszczę, że jeszcez wam się chce kupować i chcieć
mnie się nie chce już szmatów nic mnie sie nie widzi a jak się widzi, to kostuje tyle, że mnie nie stać na to no to nie kupuję i po sprawieszafy tak malej to ja nie mialam od lat 20tu, serio powydawalam, albo spienięzyłam a jak mi z tym dobrze, to nawet nie wiecie ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- żeby nie było - innych stroić to lubię i stroję, a jakże! ale siebie, to najlepiej ubrałabym w dresy i pasterski obuw
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, że trochę Ci zazdroszczę.
|
|
|
|
|
|
#773 |
|
Piers do przodu
|
A mnie się dostał niegrzeczny Mikołaj
![]() Rawito fana klasyczna torebka Wszystkim gratuluję wspaniałości prezentowych
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, ładna torebka. Gratki! I płaszczyka również gratuluje! Super! Z pewnością będziesz obłędnie wyglądała!
Ja szafę na sezon jesienno-zimowy mam kompletna. Poza czarnym płaszczem z paskiem, ale spokojnie poczekam na najpiękniejszy i okazyjny. Płaszczy akurat mam najwiecej, głównie moich starych i nowych z SH. Teraz jak schudłam, to kupuje chętniej, chociaż bez szału. Na wiosnę niewiele muszę dokupić poza butami. Za to na lato mam malutko. Czystki w szafie są super , swietnie sie czuje z mniejsza ilością rzeczy i mam sie w co ubrać. Mikołaja nie obchodzimy. Zreszta i tak byłam niegrzeczna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplementa torebkowe! Akurat takiej brakowało mi w szafie. Wszystkie eleganckie torebki poza jedną kopertówką wyprzedałam w wakacje.
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Jowito, torebka zacna. Gratuluje wszystkim mikołajowych prezentów!
Dostałam od Mikołaja wytrawne wino, ulubione czekoladki nałęczowskie ze śliwką, mniam po prostu je ubóstwiam i ksiązki; o Gombrowiczu i Królestwo za mglą Zofii Posmysz. Atrederm nie jest niestraszny bo prawie przez cały rok nakładam na siebie retinol w 2% dawce. A teraz od miesiaca 40% migdał z BU Oj, mi sie chce bardzo kupowac, ale zawsze wygrywa rozsądek. Rozsądkiem było nabycie niedawno bardzo ciepłego płaszcza. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2017-12-06 o 20:12 |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
Renato, 40% migdał? jetseś hardrokiem
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-12-07 o 07:14 |
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto, raz sie zyje
trzeba tylko uważać i nie trzymac migdala dłuzej niz 5 minut, potem zneutralizować skórę mydłem i nałozyc solidnego nawilżacza, a potem natłuszczac. Naprawde nic strasznego nie robi ten migdał.Moje ostatnie odkrycie z BU to serum z 20% resweratrolem i witaminą C25%.http://www.biochemiaurody.com/sklep/boostere-aa25.html i tani jak barszcz , a na kuracje złuszczajace niezastapiony, olej z owoców rokitnika http://www.biochemiaurody.com/sklep/...buckthorn.html, wystarczy kropla, dwie , nie wiecej,by nadac piekny odcień skórze. |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Ho-ho-ho-ho! Wewątku!
gratuluję prezentów i zakupów ![]() tak się jakoś składa, że nie obchodzimy Mikołajek, ale dziecku kupuję różności non stop. ![]() właśnie znowu kliknęłam mu kilka ubrań, (a ostatnie wielkie zakupy byly w czarny piątek ), ponieważ potrzebuję jeszcze jednej zmiany dodatków zimowych, (wełniane kalesonki, nieprzemakalne rękawice, welniana czapka, zestaw: spodnie +bluza soft shell), bo z przedszkola wraca przemoczony i tak zabłocony, (spędzają większość czasu na zewnątrz), że nie nadążam z praniem, a w zasadzie z suszeniem, do dnia następnego i chcę sobie zaoszczędzić stresu.o! i pierwszy raz w życiu, kupilam sobie małą torebkę- (poprzednie zawsze dziedziczyłam po mamie). od 20 lat noszę tylko plecaczki, w roznych fasonach i stylach, ale jakoś mi się zachciało czegoś niedużego, co można przewiesić przez pierś i akurat jedyną, która spodobała mi się ze 2 sezony temu, w końcu przecenili o 50%, to się skusiłam. i nie żałuję.otaka: https://www.boozt.com/uk/uk/day-et/d...cross_13672110 odnosnie mody: mieliśmy 2 dni śniegu, więc zainaugurowałam sezon ze śniegowcami-brzydalami Ecco- do sportowych legginsów, golfu zakrywającego pupę i kurtki soft shell i.... czulam się jak przebieraniec, na szczudłach. co dziwniejsze, komplementów, w tym względem odnóży, dostałam tyle, ze w pewnym momencie zaczęłam podejrzewać, że se ludzie robio ze mnie jaja ![]() co do zdzierania paszczy: też wlasnie leczę wypalenie 20% kwasem salicylowym, jedynym, który mnie nie uczula. i likwiduje trądzik. mam nadzieję, ze burak zejdzie za kilka dni. koniec meldunku. ![]() milego dnia! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

nie cierpie takich sytuacji. Mam nadzieje ze chociaz Tymci sie powiodlo.

, swietnie sie czuje z mniejsza ilością rzeczy i mam sie w co ubrać.