|
|
#751 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Dot.: PM 2018, cz. XII
Mia super! Jak było?
El amor stresik jest? Tżowi dziś odmówił kolega na świadka, musimy znaleźć kogoś innego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
No to pedicure, manicure, brwi i doczepione rzęsy zrobione. Szkoda tylko że taki bladzioch ze mnie ale trudno. Opalania nateyskowego nie chcę ryzykować. Czy w dniu ślubu smarowalyscie się lub będziecie smarować jakimś balsamem?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeest, jest niestety
a jak u Manami i Kalinolistek?
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dobrze przeczytać taką relację Przy okazji zazdroszczę, że już po i że wszystko się udało, sama nie mogę się doczekać mojego ślubu... Teraz trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe PM (a widzę, że dużo ich w tym wątku) ![]() Ciągle czuję, że jeszcze tyle do załatwienia... Ale w ubiegłym tygodniu kupiliśmy sukienkę na zmianę na wesele (interes życia, tylko 55 zł ) i marynarkę, którą założę do kościoła na suknię (i tu już nie udało się oszczędzić, ale wygląda pięknie i pasuje idealnie, więc warto było zapłacić)
|
|
|
|
|
|
#755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba Dove kiedys takie robil , nazywalo sie to Silk Glow. Mam zamiar posmarowac tylko rece bo dekold i plecy maluje mi makijazystka. Chcialabym taki ktory sie lekko polyskuje, nie klei, szybko wchlania i nie ma w sobie samoopalacza. Znajde cos takiego? Cytat:
Ja sie ciagle zastanawiam czy kupowac sukienke na przebranie w razie wypadku... Sama nie wiem.
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest nadal balsam Dove Silky Glow w sklepach np. w Rossmanie. Właśnie o nim myślałam tylko że jak będzie upał to i po nim skóra będzie się kleić.
Odnośnie sukienki na przebranie - mam 2 na poprawiny. W razie czego w jedną się przebiore ale wolałabym pozostać w sukni ślubnej bo to e końcu raz w zyciu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
A my do dzis mamy potwierdzenie, więc od jutra dzwonię i dopytuję tych, którzy nas olali i nie dali znac
|
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd zamawiacie pojemniki na jedzenie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie sala daje
Tylko musimy niestety tego samego dnia temat ogarnąć, noc poślubna będzie ciężka
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
My chyba wszystko juz mamy zalatwione wiec siedze i pachne i czekam do piatku, wtedy juz tylko spowiedz, dekorowanie sali, no i w sobote slub
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
My jutro jeszcze do księdza musimy iść, we wtorek odbieram kieckę, ale chcemy jeszcze kupić coś na poprawiny dla TZ
W sobotę mamy purtel, więc czas mi leci jak wściekły...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#764 | ||
|
...
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam zamiar kupić jakąś na poprawiny i drugą na wszelki wypadek. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym na tą chwilę pogoda 29 stopni na przyszłą sobotę
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba też nie planuję mieć sukienki na zmianę, ale z drugiej strony lubię się pobrudzić na weselach, np wylać na siebie całą butelkę wina 🤣🤣🤣
|
|
|
|
#767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak upieprzy biała sukienkę, to będzie okropnie wygladalo Planuje zapytać moja makijazystke na próbnym natomiast mam dwa sprawdzone produkty - suche olejki z drobinkami. polecam ten firmy nuxe (niestety jest bardzo drogi bo nieduży flakon kosztuje koło 100 - za to b wydajny). kiedyś dostałam tez jako gratis rży dużych zakupach na lotnisku taki sam produkt firmy sisley. nie mam pojęcia gdzie go szukać i ile ta przyjemność (nuxe jest chyba w superpharmie - na bank widziałam go w promocjach) Cytat:
wracamy spać do domu i zastanawiam się jak ogarnąć żarcie, fanty, siebie, kwiaty... jeszcze pies będzie w domu i zastanawiam się czy znajoma starsza panią położyć u nas czy poprosić żeby posiedziała po prostu z burkiem do 22.
|
|
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Co do pojemników, niby sala zapewnia, ale płatne to jest, 1 zł za pojemnik i właśnie nie wiem, może lepiej coś samemu ogarnąć? Jak myślicie?
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprawdź na jakims aliexpress czy tanszych nie da sie kupic, w koncu jest jeszcze czas. Ja sie nie orientowałam w cenach, bo nie miałam po co.
I tym sposobem dzis minął termin potwierdzeń, odmówiło nam 5 osób o których wiedzielismy od początku (zza granicy). Z tych których zaprosilismy "normalnym trybem" nie odmówił nikt, nie mogę wyjść z szoku, acz to miłe nawet doszły 2 os.bo osoby ktore miały przyjsc same znalazły towarzyszy. Teraz planowanie rozstawień przy stołach i noclegi nas czekają.
|
|
|
#770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Przyczajenie
|
[COLOR=darkred]
Cytat:
Fajnie Dobry termin bo nie dość że Święto ładne to jeszcze co roku wolne na rocznice
|
|
|
|
|
|
#774 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#775 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pięknie wygląda na skórze ![]() Cytat:
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda - one są wszystkie bardzo wydajne. coś muszę w tym sezonie kupić niezależnie od wesela.
ale myśle ze ustalę temat z makijażystka, tak na wszelki, odkryte mam plecy, ramiona i dekolt, wiec nieblyszczace nogi akurat tego dnia przeżyje ))
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Ruszyliśmy z zaproszeniami
Wczoraj tylko 10. Dobre i tyle 2 osoby odmówiły. Niestety moja babcia i starsza ciocia Tż. Rodzinka której się nie spodziewałam potwierdziła! Bardzo się ucieszyła na wieść o weselu i nie mogą się doczekać ![]() Nie będzie też mojego kuzynostwa. Przyjdzie tylko ciotka z wujkiem. na 170 osób potwierdzonych mamy 50. Odmówiło 16. Dziś idziemy do księdza zanieść dokumenty.. a póki co jestem w pracy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz najgorsze czyli misja "usadzanie przy stołach"
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że w następnym tygodniu ruszymy z zaproszeniami i my
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem przerażona tym rozdawaniem, a to dopiero początek. Mamy jeszcze masę zaproszeń a idzie to tak powolnie
![]() Będę miała dzisiaj buty!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

a jak u Manami i Kalinolistek? 

pojechałam do domu. Tam była już poczesana mama wyglądała super. Ale była mega zestresowana
zaraz zadzwoniła przyjaciółka która 3 dni wcześniej wylądowała w szpitalu i mówi że krwawienie ustalo może wrócić do domu. Poryczalam się. Powiedziała że do kościoła na pewno przyjdzie. A została do oczepin <3 . Szwagier mi przywiózł bukiet itp. Był idealny. Kontakt mailowy A zrozumiały mnie na 100%. Dostałam okres.
robiły zdjęcia i nagraly filmiki.
było cudownie. Najlepszy dzień w życiu. W butach z Rylko wytrzymalam do 23 !! Potem jak przebralamna niższe to nogi bolały jeszcze bardziej bo były twardsze buty. Ubralam balerinki i trzymałam suknię
Przy okazji zazdroszczę, że już po i że wszystko się udało, sama nie mogę się doczekać mojego ślubu...

W sobotę mamy purtel, więc czas mi leci jak wściekły...