![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Dziewczyny, pogoda też swoje robi
![]() ![]() ![]() ![]() Amiyaa, to faktycznie chyba jednak kwestia owu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, widzę że każda z nas miewa te gorsze przygnębiające dni. Przesyłam dobre fluidy bo akurat dzisiaj mam dobry humor
![]() W sumie nawet nie mogę się doczekać tej wizyty jutro u gina, już to będę miała z głowy, co będzie to będzie. Mój stres w niczym nie pomoże. Rano owu test wyszedł ciut ciemniejszy niż do tej pory ale wciąż słabizna, a to mój 11dc, zwykle owu jest 13-14dc a przynajmniej tak mi się wydaje. Te co robię wieczorami to już w ogóle ledwo cień kreski jest dostrzegalny ale ja nie potrafię nie jeść i nie pić przez 2h żeby ten wieczorny był lepszy, więc tu się nie łudzę nawet. Spróbuję zrobić za godzinę jak wrócę z pracy, bo teraz się specjalnie pilnuje żeby nic nie pić, a w domu obiadu nie mam, dopiero będę robić więc akurat ponad 2h by były bez niczego I też mam takie wrażenie, że to nasz 3cykl więc jak teraz nic nie wyjdzie to już musi coś być nie tak z nami.. Po prostu już mi się to wydaje być takie nierealne... Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Ten pierwszy z lewej jest teraz robiony ale widzę że o dziwo chyba ciemnieje
![]() Ale wiecie co, jak nie będę w ciąży po tym cyklu to ☠☠☠☠☠☠☠e już te testy, sikam, nakręcam się, wkurzam że wiecznie blade. A po co mi to matko kochana ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I czytałam, że testy z allegro niektóre są badziewne, więc w następnym cyklu kupię z Rossmanna. My też bobksexy codziennie i też robiłam je z ciekawości. Trochę mnie zdołowały, że owu nie było. Ale ją czułam więc sama nie wiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo bóle owulacyjne mam zawsze ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Mi też niezbyt wychodzą te testy owu... Wieczne blada ta druga krecha. A owulację czuję, szczególnie po porodzie to już konkretnie organizm daje znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, coś musi być na rzeczy, bo ja też mam te testy z allegro i tak samo, jak się kreska pojawi, to i tak jest bledsza.
Dobrze, że o tym piszecie, bo ja już zaczęłam myśleć, że owulacji wg nie mam. Troche mi ulżyło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Za miesiąc kupię z Rossmana. Tych z allegro zostało mi bardzo dużo, więc będę robić dwa na raz z tej samej próbce i porównam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
...
|
Robiłam te z allegro i u mnie wychodziły. Z tym, że miewałam nawet po 2-3dni pozytywy i musiałam się zastanawiać czy kolejny jest ciemniejszy niż poprzedni.
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Konto usunięte
|
Kurcze ja mialam te z rossmanna i zupelnie odwrotna sytuacja, kreska wychodzila mi caly czas i to calkiem pokazna, wiec juz to olalam, bo sie tylko wkurzalam. Oby u Was lepiej sie sprawdzily, moze moje LH szaleje - chociaz wczoraj robilam badanie tego hormonu i wyszlo 10 (3 dc), ale wczesniej gruba krecha wychodzila mi zaraz przed okresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Miałam allegrowe, nigdy nie nie wyszedł pozytywny. Innych nie sprawdzałam. Olałam temat, wolę moje wykresiki i notatki
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Te allegrowe nie wybarwiaj sie do konca. Mi wychodzily tylko z 2 rannego moczu. Potem juz kreska znikala. I testy robi sie do pierwszego pozytywu, pozniej juz nie. Jest aplikacja do ktorej sie dodaje zdjecia testow owu i ona analizuje i okresla owu
![]() https://apps.apple.com/pl/app/ovulat...279295922?l=pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Enigvaa Czas edycji: 2020-09-01 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Pytam bo ja jak zrobię poranne siku to potem muszę ok 1,5h poczekac, q w tym czasie już dawno jestem w pracy i tak mnie ciągnie do kawy, że ciężko wytrzymac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88110096]Ta temperatura nie jest taka hop siup, zgadzam się. Zaczęłam też mierzyć (pod językiem) i próbuję znaleźć tu jakąś regułę, ale może póki co jeszcze jest za wcześnie albo mogę też cos robić źle. Na ten moment zauważyłam, że 2 dni przed okresem temp była 36.74, dzień przed 36.51, a w 1 dzień okresu 36.38. Będę mierzyć dzielnie i zobaczymy
![]() Spadek na końcu cyklu jest dość typowy ![]() Cytat:
![]() ![]() No niby poluzowałam, ale cały czas odkładaliśmy skutecznie. I tak w kwestii rozmowy wyżej, że już po kilku nieudanych cyklach różne rzeczy chodzą po głowie - mnie i przed faktycznymi staraniami chodzą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Piłam normalnie. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ha no my Cię tu mamy za mistrza w tym zakresie, także wiesz ![]() Martwisz się bo przytulanki są bez zabezpieczenia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
My od ślubu właśnie przeszliśmy na przerywany i niby nie metoda antykoncepcyjna, ale przez 2 lata ani razu nie było strachu że przydarzyła się wpadka :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie powiem, że my z TZtem od początku związku (8 lat) uprawialismy przytulanki bez finału w środku (jedyna forma naszej antykoncepcji). I też po jakims czasie miałam takie myśli jak Ty, że to żadna antykoncepcja i na pewno jest ze mną coś nie tak. Aż do czasu kiedy jedyne przytulanki z finałem miały miejsce w okolicach owu. Jakaż ja byłam zdziwiona kiedy wysikalam II kreski (złoty strzal) ![]() Wiadomo, że dopóki nie zaczniecie starań to odpowiedzi na trapiące Cię wątpliwości nie znajdziesz, ale na razie nie martw się na zapas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś naskrobałyście
![]() Cytat:
![]() Także czytałam o tym, że niektórym kobietom zdarza się plamienie przy owulacji. Ja czuję owulację. Problem tylko, że (z tego co czytałam w internetach ![]() Powiem Wam, że jak dla mnie mierzenie tempki stało się już niemal rytuałem i naprawdę to polubiłam ![]() Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2020-09-01 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Miłego dnia dla Was ![]() Też mam takie myśli, że jak nie wyszło w pierwszym i w drugim cyklu to już bez interwencji nie da rady. Chociaż koleżanka z pracy zaszła w ciążę po roku starań także może faktycznie czasem trzeba poczekać. Postanowiłam, że po @ pójdę do ginekologa i poproszę o jakieś badania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#779 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry, u mnie leje, ale popołudniu ma być już słoneczko. Ja na 17:30 wizyta u gina, możecie trzymać kciuki
![]() PS z dzisiejszego porannego moczu już coś konkretniejszego wyszło, ale to wciąż nie pozytyw ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ☺
Czyli wszystkie mamy te same obawy ![]() Malinowa, dobry pomysł z lekarzem i badaniami. Ja co do owu stwierdzialam, że chyba się przejdę do laba zbadać progesteron. Zobaczymy czy owulacja była. Udanego dnia Dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do testu, to mnie nawet taka wyraźna kreska nie wyszła :/ Robiłaś z pierwszego moczu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.