Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-01, 23:21   #751
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Ok Isis nie ma sparawy a depilacja do kolan 30 zł a całe nogi 50 zł fak tze samemu taniej zaopatruję się w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej wiec koszt ostatnio mnie wyniosl wosk 9zł i paski po cenie hurtowej 7 zł czyli 16 zł ale tak niedokładnie zrobiłam ze wole wydac wiecej i miec porzadnie i moze i na dluzej moze kiedys spróbuje sama si enauczyc ale teraz lato sie zbliza wiec nie bede kombinowac

Aaa co do paznokci to jeszcze nie wiem czy zrobic delikatnie z mala ozdubką gdzie stam czy cos bardziej tylko jak tak mysle ze egzaminy to chyba klasyka bedzie ... chyab ze kto to wie co do piatku mi na myśl przyjdzie hihi

Umykam spaciu Wypijam koktajl truskawkowy i nynki

Miłej nocki Kochane

Aaa Ciekawe co u biiibiii coś się nie odzywa pewnie dalej tez do sesji się szykuje
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 08:14   #752
Isis23
Zakorzenienie

no biiibiii pewnie ostro zakuwa...

a co do pazurów., mówisz nie masz wzoru jeszcze... hmm.. jak chcesz to wymysl moze juz cos, co bys chciała... to podrzuce ci kilka propozycji wykonania

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 17:50   #753
biiibiii
Zakorzenienie

jestem kochane, jestem

niedawno z uczelni wróciłam ;/ porażka w taką gorączke siedzieć na zajęciach.

ja póki co nie moge wstawić zdjęć, bo mam za słaby inernet i nie moge dodwac żadnych załączników

ajjj zmykam do nauki... heh;/
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-02, 20:00   #754
Isis23
Zakorzenienie

szkoda biiibiii.. czyli żadnej naszej klasy nie masz tez jak rozumiem?? ... ja dzisiaj tez siedze nad praca ... jutro jade do koleżanek do ZG i bedziemy tworzyc makiete bo na zaliczenie mamy do zrobienia takie cus.. masakra

Stary 2008-06-02, 20:57   #755
oliwka__
Zakorzenienie

Dziewczyny to powodzenia wam życze!

Ja już cały dzień znerwicowana chodze w sumie od czwartku bo czekam na wyniki z egzaminu i jak zwykle dałam ciała bo we wtorek pisałam egzamin a w czwartek juz leciałam do dr bo kurcze olsnienia dostałam i porpstu było dal meni zle sformułowane pytanie i ja właściwie odpowiedziałam na pół ale zeby mi inaczej ujoł to bym mu napisała to i jeszcze wiecej a u niego jest albo wszytsko albo nic bo daje 2 pytania i trzeba odpowiedzec w zupełnosci kurcze mam nadzieje ze mnie dopyta bo sie załamie jak znowu powtorka bedzie bosh ja w tym roku mam jakiegos pech mogla wziasc dziekanke a tak len mnie ogarnol i nie moge a dziś jak chciałam zabrać się do nauki bo poczułam wene to okres dostałam!! i co i du... cały dzien lezałam i umieralam z bólu a co najlepsze nawet nic sie nie zapowiadało ze mam okres dotac wiec najzwyczajniej w swiecie zapomnialam ze cos takiego istnieje ehhh bosh ja chce tylko juz 3 liczyłam na przynajmniej 4,5 akle w takim wypadku kurde 3 Jeszcze jak poszłam do tego wykładowcy w czwartek i mu powiedziałam to on domnie a jak inni napisali a ja mowie ze nie wiem bo sie nie pyutałam bo taka prawda to moze jak wiecej osob tak napisze to bedzie dobrze ehh jakas gupia jestem zamiast wszytsko pisac to ja polowe nie wiem dlaczego tak zrobiłam

no dobra nie zanudzam was tutaj

Aaa Isis ja chyba jakies wzorki na fenchu sobie zrobie bo te najbardziej zazywczaj mi sie podobaja i bedzie pasowac do garsonki na egzaminy

Miłego wieczorku kochane

Zapomniałam dodać 19 czerwca o 10 mam egzamin na prawo jazdy wkońcu ciekawe czy mi się uda

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2008-06-02 o 21:21
Stary 2008-06-02, 21:55   #756
biiibiii
Zakorzenienie

Isis miałam konto na n-k, ale sprawiało mi za dużo kłopotów :P więc usunęłam. i mam spokój
ale szczerze Ci powiem, że zdaje mi się że widywałam Cie czasami
jak wpadne na Ciebie którego pięknego dnia to się odezwe !

Oli nie denerwuj sie każdemu się czasami zdarzy taka wpadka. Ja tez ile razy na egzaminie czy kole siedze i nic mi nie wychodzi do głowy bo nie wiem o co chodzi a jak tylko zamknę drzwi od sali doznaje olśnienia... heh
mam nadzieje, ze zaliczysz bez problemu

ja dziś się troche pouczyłam na tarasie, ale ogolnie weny do nauki brak jak taka pogoda, heh
Stary 2008-06-02, 22:38   #757
Isis23
Zakorzenienie

Oli... nie przejmuj sie - jutro bedzie lepiej co do pazurów... zapraszam na nasze forum pazurkowe.... i watek "delikatne"<-----tytuł taki .. dla mnie super watek, frenche i delikatne zdobienia i bedziemy trzymac kciuki tego 19. to pierwszy egzamin??

konto na n-k i kłopoty?? odzywali sie ci ludzie co nie trzeba...?? ale Cie za język ciagnę.. mówisz widywałas mnie czasami.. mozliwe.. a gdzie się szwendałam?? po sulku czy w chicago??

dobrej nocki laski... ja jutro wczesnie pobudka i szykowanko do zg.. ehh

Stary 2008-06-03, 08:10   #758
oliwka__
Zakorzenienie

A ja umykam do Poznania ;d 19 pierwsze podejscie zobaczymy jak bedzie hihi Mam nadzieje ze zdam :d
Jak wróce to oblukam ten watek

umykam buziaki kochane
Stary 2008-06-03, 08:31   #759
kma1982
Wtajemniczenie

oliwka_ będziemy trzymać kciuki 19 ...
za Waszą sesję też trzymam kciuki dziewczyny...dobrze, że ja już nie muszę się męczyć, chociaż studia wspominam bardzo miło i z chęcią bym jeszcze postudiowała, oczywiście z tą samą ekipą
Stary 2008-06-03, 16:18   #760
oliwka__
Zakorzenienie

Hej Laseczki

Ale dziś gorąco maskara No ja jestem jeden egzamin do przodu Zostały 3 A ten co nie zaliczyłam z tej teori koleżanka dziś była i chciał ja dopytac wiec pójdę we wtorek przygotowana niby po wyniki i może mnie też zechce dopytać później tylko 21 czerwca i 2 wrzesień i koniec egzaminów na studiach Jak się cieszę aż mi się dziś zachciało uczyć bo już myslałam że źle będzie a tu miłe zaskocenie wprawdzie 3,5 ale zawsze do przodu

No i 19 heheh Mam nadzieje że uda mi się za pierwszym razem A teraz zmykam się położyć bo od 2 tygodni chcodze przeziębiona i mi minąć niechce

Miłego popłudnia kochane
Stary 2008-06-03, 22:39   #761
biiibiii
Zakorzenienie

oliwko gratulacje i powodzenia na egzaminie na prawko, trzymamy kciuki

isis wlasciwie nie pamietam skad, ale twarz wydaje mi sie jakas znajoma
a konto na n-k moze sprawiac problemy jak sie ma za duzo do ukrycia przed niektorymi osobami :P ajjj dluga historia

dobranoc all ;*
Stary 2008-06-03, 22:42   #762
oliwka__
Zakorzenienie

Hehe biiibiii ja cie doskonale rozumiem tez mialam małe nieprzyjemności przez nasza-klase ale ok wyjasnione i już nie ma czepiania to co kiedys to tam było

A za powodzenie na egzaminie nie dziękuję narazie jak zdam to będe dziękować

Dobranoc

A może któraś w sobote wybiera się do Studni czy gdzieś w Sulechowie?
Stary 2008-06-04, 08:01   #763
Isis23
Zakorzenienie

ehhh ta nk... ja ostatnio odrzuciłam zaproszenie od "kolegi"... nie chce go mieć w znajomych ani na nk ani w zyciu... za bardzo mi podpadł... o ten teraz mi napisał ze on podejrzewał ze cos jest nie tak ale teraz to jest pewnien (sherlock... ocknął sie po 2 latach )i wielce gadac ze mną chce.. ehhhh..... hehe odrzuciłam zaproszenie i tym go upewniłam ..a szkoda gadac...ale na szczescie to tylko jeden taki epizod (oby ostatni) jaki miałam z nk od poczatku jak tam jestem....

ja niestety w sobote pracuje... i wieczorem to pewnie bede tylko marzyc o kąpieli i wygodnym łóżku...

ehh.. dobra lece sie zbierać, bo nasza psor wymyśliła na zaliczenie semestru makiete... i siedzimy od wczoraj z kumpelami i bawimy sie tektura klejem drucikami i innymi takimi rzeczami.... mam nadzieje ze dzisiaj skonczymy...

3majcie sie dziewczyny ... miłego dzionka

Stary 2008-06-04, 12:13   #764
kma1982
Wtajemniczenie

...jeśli chodzi o nk, to ja miałam i mam do dzisiaj też problemy...była mojego TŻta najpierw znalazła tam mój nr tel. (wiem głupia byłam, że go udostępniłam ) i wydzwaniała do mnie...potem założyła sobie na nk fikcyjne konta i najpierw wypisywała obraźliwe teksty pod moimi zdjęciami a potem, jak zablokowałam tę możliwości i zgłosiłam do administracji nk, to zaczęła wysyłać mi privy z innego konta i tak jest do dzisiaj...ale na szczęście już się tym nie przejmuję i ją olewam
Stary 2008-06-04, 19:20   #765
Isis23
Zakorzenienie

kma normalnie.. ale dobrze ze tak do tego podchodzisz... nie ma sensu sie denerwowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 21:37   #766
oliwka__
Zakorzenienie

Mam lenia
Stary 2008-06-04, 21:44   #767
Isis23
Zakorzenienie

to tak jak ja

Stary 2008-06-04, 21:52   #768
oliwka__
Zakorzenienie

nawet niechce mi się czytać bo mój mózg się zbuntował i żadnych informacji nie przetwarza dziś

W ogóle się dowiedziałam że kolega miał wypadek wczoraj na kruszynie kierwocy się nic nie stało a pasażer (kolega) do zielonej na oiom trafił krwaik mózgu ... rokowania są słabe ponać mam nadzieje że się obudzi i nie będzie drugą roślinką ... ale tak jest jak jeżdzą pod wpływem przeróżnych używek
Podobna sytuacja miała miejsce ponad 1,5 roku temu gdzie 1 zginol kierowca dzis chodzi po ulicach tak jakby sie nic nie stało ale ponac mial isc siedziec a 3 osoba roślinką ponać jest (z nim chodziłam do podstawówki) normalnie ja nie wiem co z tymi ludzmi się dzieje! Czy oni wyobraźni nie mają ehh tak jakoś jednak przykro ...
Stary 2008-06-04, 22:11   #769
biiibiii
Zakorzenienie

no to widze ze nie tylko ja mialam jakies problemy przez n-k

a lenia mam i ja
Stary 2008-06-04, 22:42   #770
oliwka__
Zakorzenienie

.. no właśnie a przez nk też miałam problemy oczywiście moja głupota dałam numer chociaż prawie przez rok miałam spokój w styczniu jakiś koles zaczola do mnie wydzwaniać pisać sms i w ogóle i podejrzewam że mial numer z nk i był w moich znajomych miałam wielkie nieprzyjemności i w ogóle tż ze mna zrywał itp. itd. ale jakos przbreneliśmy i jesteśmy dalej chociaż nie powiem że mnie nie korci żeby ujawnić swój numer chyba szukam "rozrywki" że tak to ujmę albo "kłopotów" jak kto woli

To w takim razie Dobranoc kochane leniuszki słodziutkich snoff

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2008-06-04 o 22:44 Powód: Jak zwykle literówki wybaczcie ;)
Stary 2008-06-05, 13:24   #771
biiibiii
Zakorzenienie

Oliwko ja juz za takie rozrywki podziękuje
Stary 2008-06-05, 14:21   #772
Isis23
Zakorzenienie

dlatego ja w rubryce telefon wpisałam " komórkowy szary"

Stary 2008-06-05, 14:23   #773
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Oliwko ja juz za takie rozrywki podziękuje
Jednak wszystko ma swoje granice

A ja zamiast znowu się uczyć to cały dzień się obijam rano jak wstałam to myślałam że umrę bo tak mnie gardło bolało ale juz przeszło do wieczora zapewne, a najgorsze i to że zapał do nauki minoł

Ale co tam weekend się zbliża

Isis jak tam makieta? udało się zrobione zaliczone zapomniane ?
Stary 2008-06-05, 14:48   #774
biiibiii
Zakorzenienie

Oli ja też niestety się nie ucze ;/ a powinnam, oj powinnam...
wróciłam z zajęc i poszłam spac, zjem obiad i pojade do ZG kupić prezent dla Tżta bo jutro ma urodziny

wlasnie, Isis, zrob zdjecie i pokaz nam tą makiete
Stary 2008-06-05, 14:52   #775
oliwka__
Zakorzenienie

Biiibiii to ja widzę że niezła imprezka się szykuje a które urodziny ma tż

No wiec właśnie wszyscy powinni się uczyć a nikt ochoty nie ma

Właśnie się umówiłam na sobote z koleżnaką która na majówce mnie nie poznała coś czuję że weekend będzie udany

A niechwaliłam wasm się jadę 11,12,13 do Wiednia z Tż jego tata z siostrą jada na mecz a my przy okazji bo więcej biletów nie udało nam się zdobyć najwyżej będziemy pod stadionem stać albo gdzieś gdzie z pewnością będzie wesoło
Stary 2008-06-05, 15:34   #776
biiibiii
Zakorzenienie

Oli TZ konczy 25 lat

Ale Ci zazdroszcze wyjazdu do Wiednia
napewno beda jakies telebimy, albo chociazby w kanjpach transmitowane mecze
musisz koniecznie pokazac fotki !

Wogole dziewczeta jakie macie plany na wakacje ?

Ja 21 jadę na Trocpic Island pod Berlinem z Tztem, potem moze z grupą gdzies wyskoczymy na jakis weekend. A kolo 19 lipca jedziemy z Tztem do Anglii na jakis tydzień. Mdzy czasie na ktorym weekend jeszcze wyjazd nad morze. Niestety TZ dostał tylko tydzien urlopu wiec wykorzystamy to na wyjazd do Anglii a nad morze bedziemy jezdzic w weekendy.
w sierpniu mam praktyki. a we wrzesniu chyba jedziemy do Szwecji.
Mam nadzieje, ze wszystko co planujemy nam sie uda a w tedy wakacje napewno beda udane
Stary 2008-06-05, 16:01   #777
Isis23
Zakorzenienie

makieta w sumie zrobiona.... dzisiaj jeszcze musze do niej zrobic fontannę... zaliczenie jutro ... jutro też zrobie fotki i wrzucę ... wogóle z ta makieta to masakra.... zazwyczaj robi sie makiety 1:50 albo 1:100... nam babka kazała zrobic 1:1000 ... czyli 1 cm to 10m w rzeczywistosci... to sobie wyobraźcie jak niektóre rzeczy są maciupkie... masakra... ale chciała kobita makiete to bedzie miała...

ja dzisiaj pobudke miałam o 6... i do pracy... skonczyłam przed 14 i do domku ... i tak siedze sobie teraz to na wizażu to na nk... prace miałam pisać... nie ma weny ... a jutro spotkanie z promotorem

a plany na wakacje?? czerwiec lipiec to bedzie gorący okres w pracy (miejmy nadzieję) wiec pewnie praca... na koniec sierpnia che wyjechac gdzieś... jak to bedzie to zobaczymy wyjdzie w praniu

OLi , Biiibiii koniecznie wrzućcie swoje foty z wiednia i tego tropic island .. ciekawa jestem szczególnie tej 2 pozycji

a tymczasem miłego popołudnia dziewczyny

Stary 2008-06-05, 17:09   #778
biiibiii
Zakorzenienie

Isis, a gdzie pracujesz? jesli to nie tajemnica ze macie taki gorący okres w wakacje.

Fotki wrzuce napewno sama jestem bardzo ciekawa jak to wygląda, bo nigdy nie byłam, ale słyszałam że fajnie
Jakby co to mamy jeszcze w aucie miejsce wolne

Pokaz nam tą makiete koniecznie tez, bo nigdy nie robiłam czegos takiego i szczerze mowiac podziwiam Cie, bo to napewno wyczerpująca praca,
takie siedzenie i klejenie i wogole wogole.

Nic, ja zmykam do Zg

Stary 2008-06-05, 17:42   #779
Isis23
Zakorzenienie

a pracuję sobie z koleżanką... robimy warkoczyki , takie na całej głowie.. PRZYKłADOWE foto zamieszczam (nasze sa dużo cieńsze= lepszy efekt) a na lato najwięcej chetnych jest ...mozna tez sobie rózne kolorki dobrac...

a co do makiety.. fotki jutro .. i prawda.. to jest cicęzka praca.. sama to bym pewnie z tydzien trzaskała taką...na szczescie robiłysmy we 3... a budowe tej makiety to nawet krwia przypłaciłysmy poorane mamy opuszki ... hehe... ale fajnie sie takie coś robi... najlepsze jest wymyslanie co z czego zrobić... wtedy to wierzcie mi wszystko sie przydaje... i nagle bazylia, kasza manna, zapałki czy korek od butelki znajduje nowe zastosowanie

Stary 2008-06-05, 17:57   #780
oliwka__
Zakorzenienie

A mnie coś dziś zmuliło z tż i sie zdrzemneliśmy w sumie ja właśnie a tż dalej śpi Idę się dobudzić

Isis no to ty taka zdolniacha jestes fajne zajęcie i efekt koncowy tych warokczyków

Biiibiii a ja własnie zawsze chciałam tam jechać ale jakoś nie miałam okazji pomimo iż tato w berlnie mieszka to nawet na 1 dzien nigdy sie tam nie wybrałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości