|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Ok Isis nie ma sparawy a depilacja do kolan 30 zł a całe nogi 50 zł fak tze samemu taniej zaopatruję się w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej wiec koszt ostatnio mnie wyniosl wosk 9zł i paski po cenie hurtowej 7 zł czyli 16 zł ale tak niedokładnie zrobiłam ze wole wydac wiecej i miec porzadnie i moze i na dluzej moze kiedys spróbuje sama si enauczyc ale teraz lato sie zbliza wiec nie bede kombinowac
![]() Aaa co do paznokci to jeszcze nie wiem czy zrobic delikatnie z mala ozdubką gdzie stam czy cos bardziej tylko jak tak mysle ze egzaminy to chyba klasyka bedzie ... chyab ze kto to wie co do piatku mi na myśl przyjdzie hihi Umykam spaciu Wypijam koktajl truskawkowy i nynki Miłej nocki Kochane Aaa Ciekawe co u biiibiii coś się nie odzywa pewnie dalej tez do sesji się szykuje |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
no biiibiii pewnie ostro zakuwa...
a co do pazurów., mówisz nie masz wzoru jeszcze... hmm.. jak chcesz to wymysl moze juz cos, co bys chciała... to podrzuce ci kilka propozycji wykonania
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
jestem kochane, jestem
![]() niedawno z uczelni wróciłam ;/ porażka w taką gorączke siedzieć na zajęciach. ja póki co nie moge wstawić zdjęć, bo mam za słaby inernet ajjj zmykam do nauki... heh;/ |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda biiibiii.. czyli żadnej naszej klasy nie masz tez jak rozumiem?? ... ja dzisiaj tez siedze nad praca ... jutro jade do koleżanek do ZG i bedziemy tworzyc makiete
bo na zaliczenie mamy do zrobienia takie cus.. masakra
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to powodzenia wam życze!
Ja już cały dzień znerwicowana chodze w sumie od czwartku bo czekam na wyniki z egzaminu i jak zwykle dałam ciała bo we wtorek pisałam egzamin a w czwartek juz leciałam do dr bo kurcze olsnienia dostałam i porpstu było dal meni zle sformułowane pytanie i ja właściwie odpowiedziałam na pół ale zeby mi inaczej ujoł to bym mu napisała to i jeszcze wiecej a u niego jest albo wszytsko albo nic bo daje 2 pytania i trzeba odpowiedzec w zupełnosci kurcze mam nadzieje ze mnie dopyta bo sie załamie jak znowu powtorka bedzie bosh ja w tym roku mam jakiegos pech mogla wziasc dziekanke a tak len mnie ogarnol i nie moge a dziś jak chciałam zabrać się do nauki bo poczułam wene to okres dostałam!! i co i du... cały dzien lezałam i umieralam z bólu a co najlepsze nawet nic sie nie zapowiadało ze mam okres dotac wiec najzwyczajniej w swiecie zapomnialam ze cos takiego istnieje ehhh bosh ja chce tylko juz 3 liczyłam na przynajmniej 4,5 akle w takim wypadku kurde 3 Jeszcze jak poszłam do tego wykładowcy w czwartek i mu powiedziałam to on domnie a jak inni napisali a ja mowie ze nie wiem bo sie nie pyutałam bo taka prawda to moze jak wiecej osob tak napisze to bedzie dobrze ehh jakas gupia jestem zamiast wszytsko pisac to ja polowe no dobra nie zanudzam was tutaj Aaa Isis ja chyba jakies wzorki na fenchu sobie zrobie bo te najbardziej zazywczaj mi sie podobaja i bedzie pasowac do garsonki na egzaminy Miłego wieczorku kochane Zapomniałam dodać 19 czerwca o 10 mam egzamin na prawo jazdy
Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-06-02 o 21:21 |
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Isis miałam konto na n-k, ale sprawiało mi za dużo kłopotów :P więc usunęłam. i mam spokój
![]() ale szczerze Ci powiem, że zdaje mi się że widywałam Cie czasami jak wpadne na Ciebie którego pięknego dnia to się odezwe ! ![]() Oli nie denerwuj sie każdemu się czasami zdarzy taka wpadka. Ja tez ile razy na egzaminie czy kole siedze i nic mi nie wychodzi do głowy bo nie wiem o co chodzi a jak tylko zamknę drzwi od sali doznaje olśnienia... hehmam nadzieje, ze zaliczysz bez problemu ja dziś się troche pouczyłam na tarasie, ale ogolnie weny do nauki brak jak taka pogoda, heh |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Oli... nie przejmuj sie - jutro bedzie lepiej
co do pazurów... zapraszam na nasze forum pazurkowe.... i watek "delikatne"<-----tytuł taki .. dla mnie super watek, frenche i delikatne zdobienia i bedziemy trzymac kciuki tego 19. to pierwszy egzamin??konto na n-k i kłopoty?? odzywali sie ci ludzie co nie trzeba...?? ale Cie za język ciagnędobrej nocki laski... ja jutro wczesnie pobudka i szykowanko do zg.. ehh
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
A ja umykam do Poznania ;d 19 pierwsze podejscie zobaczymy jak bedzie hihi
Mam nadzieje ze zdam :d Jak wróce to oblukam ten watek umykam buziaki kochane |
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
oliwka_ będziemy trzymać kciuki 19
...za Waszą sesję też trzymam kciuki dziewczyny...dobrze, że ja już nie muszę się męczyć, chociaż studia wspominam bardzo miło i z chęcią bym jeszcze postudiowała, oczywiście z tą samą ekipą
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Ale dziś gorąco maskara No ja jestem jeden egzamin do przodu A ten co nie zaliczyłam z tej teori koleżanka dziś była i chciał ja dopytac wiec pójdę we wtorek przygotowana niby po wyniki i może mnie też zechce dopytać później tylko 21 czerwca i 2 wrzesień i koniec egzaminów na studiach No i 19 heheh Mam nadzieje że uda mi się za pierwszym razem A teraz zmykam się położyć bo od 2 tygodni chcodze przeziębiona i mi minąć niechce ![]() Miłego popłudnia kochane |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko gratulacje
i powodzenia na egzaminie na prawko, trzymamy kciuki isis wlasciwie nie pamietam skad, ale twarz wydaje mi sie jakas znajoma ![]() a konto na n-k moze sprawiac problemy jak sie ma za duzo do ukrycia przed niektorymi osobami :P ajjj dluga historia ![]() dobranoc all ;* |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe biiibiii ja cie doskonale rozumiem tez mialam małe nieprzyjemności przez nasza-klase ale ok
wyjasnione i już nie ma czepiania to co kiedys to tam było A za powodzenie na egzaminie nie dziękuję narazie jak zdam to będe dziękować Dobranoc A może któraś w sobote wybiera się do Studni czy gdzieś w Sulechowie?
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh ta nk... ja ostatnio odrzuciłam zaproszenie od "kolegi"... nie chce go mieć w znajomych ani na nk ani w zyciu... za bardzo mi podpadł... o ten teraz mi napisał ze on podejrzewał ze cos jest nie tak ale teraz to jest pewnien (sherlock... ocknął sie po 2 latach
ja niestety w sobote pracuje.. . i wieczorem to pewnie bede tylko marzyc o kąpieli i wygodnym łóżku...ehh.. dobra lece sie zbierać, bo nasza psor wymyśliła na zaliczenie semestru makiete... i siedzimy od wczoraj z kumpelami i bawimy sie tektura klejem drucikami i innymi takimi rzeczami.... mam nadzieje ze dzisiaj skonczymy... 3majcie sie dziewczyny ... miłego dzionka
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
...jeśli chodzi o nk, to ja miałam i mam do dzisiaj też problemy...była mojego TŻta najpierw znalazła tam mój nr tel. (wiem głupia byłam, że go udostępniłam
) i wydzwaniała do mnie...potem założyła sobie na nk fikcyjne konta i najpierw wypisywała obraźliwe teksty pod moimi zdjęciami a potem, jak zablokowałam tę możliwości i zgłosiłam do administracji nk, to zaczęła wysyłać mi privy z innego konta i tak jest do dzisiaj...ale na szczęście już się tym nie przejmuję i ją olewam ![]()
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
kma normalnie
.. ale dobrze ze tak do tego podchodzisz... nie ma sensu sie denerwowac
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Mam lenia
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
nawet niechce mi się czytać bo mój mózg się zbuntował i żadnych informacji nie przetwarza dziś
![]() W ogóle się dowiedziałam że kolega miał wypadek wczoraj na kruszynie kierwocy się nic nie stało a pasażer (kolega) do zielonej na oiom trafił krwaik mózgu ... rokowania są słabe ponać mam nadzieje że się obudzi i nie będzie drugą roślinką ... ale tak jest jak jeżdzą pod wpływem przeróżnych używek Podobna sytuacja miała miejsce ponad 1,5 roku temu gdzie 1 zginol kierowca dzis chodzi po ulicach tak jakby sie nic nie stało ale ponac mial isc siedziec a 3 osoba roślinką ponać jest (z nim chodziłam do podstawówki) normalnie ja nie wiem co z tymi ludzmi się dzieje! Czy oni wyobraźni nie mają ehh tak jakoś jednak przykro ...
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
no to widze ze nie tylko ja mialam jakies problemy przez n-k
![]() a lenia mam i ja
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
.. no właśnie a przez nk też miałam problemy
oczywiście moja głupota dałam numer chociaż prawie przez rok miałam spokój w styczniu jakiś koles zaczola do mnie wydzwaniać pisać sms i w ogóle i podejrzewam że mial numer z nk i był w moich znajomych miałam wielkie nieprzyjemności i w ogóle tż ze mna zrywał itp. itd. ale jakos przbreneliśmy i jesteśmy dalej chociaż nie powiem że mnie nie korci żeby ujawnić swój numer chyba szukam "rozrywki" że tak to ujmę albo "kłopotów" jak kto woli To w takim razie Dobranoc kochane leniuszki
Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-06-04 o 22:44 Powód: Jak zwykle literówki wybaczcie ;) |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko ja juz za takie rozrywki podziękuje
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja w rubryce telefon wpisałam " komórkowy szary"
![]() ![]()
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zamiast znowu się uczyć to cały dzień się obijam rano jak wstałam to myślałam że umrę bo tak mnie gardło bolało ale juz przeszło do wieczora zapewne, a najgorsze i to że zapał do nauki minoł Ale co tam weekend się zbliża ![]() Isis jak tam makieta? udało się zrobione zaliczone zapomniane ?
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Oli ja też niestety się nie ucze ;/ a powinnam, oj powinnam...
wróciłam z zajęc i poszłam spac, zjem obiad i pojade do ZG kupić prezent dla Tżta bo jutro ma urodziny wlasnie, Isis, zrob zdjecie i pokaz nam tą makiete
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Biiibiii to ja widzę że niezła imprezka się szykuje a które urodziny ma tż
No wiec właśnie wszyscy powinni się uczyć a nikt ochoty nie ma ![]() Właśnie się umówiłam na sobote z koleżnaką która na majówce mnie nie poznała coś czuję że weekend będzie udany A niechwaliłam wasm się jadę 11,12,13 do Wiednia z Tż jego tata z siostrą jada na mecz a my przy okazji bo więcej biletów nie udało nam się zdobyć najwyżej będziemy pod stadionem stać albo gdzieś gdzie z pewnością będzie wesoło
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Oli TZ konczy 25 lat
![]() Ale Ci zazdroszcze wyjazdu do Wiednia ![]() napewno beda jakies telebimy, albo chociazby w kanjpach transmitowane mecze musisz koniecznie pokazac fotki ! Wogole dziewczeta jakie macie plany na wakacje ? ![]() Ja 21 jadę na Trocpic Island pod Berlinem z Tztem, potem moze z grupą gdzies wyskoczymy na jakis weekend. A kolo 19 lipca jedziemy z Tztem do Anglii na jakis tydzień. Mdzy czasie na ktorym weekend jeszcze wyjazd nad morze. Niestety TZ dostał tylko tydzien urlopu wiec wykorzystamy to na wyjazd do Anglii a nad morze bedziemy jezdzic w weekendy. w sierpniu mam praktyki. a we wrzesniu chyba jedziemy do Szwecji. Mam nadzieje, ze wszystko co planujemy nam sie uda a w tedy wakacje napewno beda udane
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
makieta w sumie zrobiona.... dzisiaj jeszcze musze do niej zrobic fontannę... zaliczenie jutro ... jutro też zrobie fotki i wrzucę
... wogóle z ta makieta to masakra.... zazwyczaj robi sie makiety 1:50 albo 1:100... nam babka kazała zrobic 1:1000 ... czyli 1 cm to 10m w rzeczywistosci... to sobie wyobraźcie jak niektóre rzeczy są maciupkie... masakra... ale chciała kobita makiete to bedzie miała...ja dzisiaj pobudke miałam o 6... i do pracy... skonczyłam przed 14 i do domku ... i tak siedze sobie teraz to na wizażu to na nk... prace miałam pisać... nie ma weny ... a jutro spotkanie z promotorem ![]() a plany na wakacje?? czerwiec lipiec to bedzie gorący okres w pracy (miejmy nadzieję ) wiec pewnie praca... na koniec sierpnia che wyjechac gdzieś... jak to bedzie to zobaczymy wyjdzie w praniu OLi , Biiibiii koniecznie wrzućcie swoje foty z wiednia i tego tropic island .. ciekawa jestem szczególnie tej 2 pozycji a tymczasem miłego popołudnia dziewczyny
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Isis, a gdzie pracujesz? jesli to nie tajemnica
ze macie taki gorący okres w wakacje.Fotki wrzuce napewno sama jestem bardzo ciekawa jak to wygląda, bo nigdy nie byłam, ale słyszałam że fajnie ![]() Jakby co to mamy jeszcze w aucie miejsce wolne ![]() Pokaz nam tą makiete koniecznie tez, bo nigdy nie robiłam czegos takiego i szczerze mowiac podziwiam Cie, bo to napewno wyczerpująca praca, takie siedzenie i klejenie i wogole wogole. Nic, ja zmykam do Zg
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
a pracuję sobie z koleżanką... robimy warkoczyki , takie na całej głowie.. PRZYKłADOWE foto zamieszczam (nasze sa dużo cieńsze= lepszy efekt) a na lato najwięcej chetnych jest ...mozna tez sobie rózne kolorki dobrac...
a co do makiety.. fotki jutro .. i prawda.. to jest cicęzka praca.. sama to bym pewnie z tydzien trzaskała taką...na szczescie robiłysmy we 3... a budowe tej makiety to nawet krwia przypłaciłysmy i nagle bazylia, kasza manna, zapałki czy korek od butelki znajduje nowe zastosowanie
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie coś dziś zmuliło z tż i sie zdrzemneliśmy w sumie ja właśnie a tż dalej śpi
Idę się dobudzić Isis no to ty taka zdolniacha jestes fajne zajęcie i efekt koncowy tych warokczyków ![]() Biiibiii a ja własnie zawsze chciałam tam jechać ale jakoś nie miałam okazji pomimo iż tato w berlnie mieszka to nawet na 1 dzien nigdy sie tam nie wybrałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Wypijam koktajl truskawkowy i nynki

bo na zaliczenie mamy do zrobienia takie cus.. masakra
i jak zwykle dałam ciała bo we wtorek pisałam egzamin a w czwartek juz leciałam do dr bo kurcze olsnienia dostałam i porpstu było dal meni zle sformułowane pytanie i ja właściwie odpowiedziałam na pół ale zeby mi inaczej ujoł to bym mu napisała to i jeszcze wiecej a u niego jest albo wszytsko albo nic bo daje 2 pytania i trzeba odpowiedzec w zupełnosci kurcze mam nadzieje ze mnie dopyta
odzywali sie ci ludzie co nie trzeba...?? ale Cie za język ciagnę

...
później tylko 21 czerwca i 2 wrzesień i koniec egzaminów na studiach
) i wydzwaniała do mnie...potem założyła sobie na nk fikcyjne konta i najpierw wypisywała obraźliwe teksty pod moimi zdjęciami a potem, jak zablokowałam tę możliwości i zgłosiłam do administracji nk, to zaczęła wysyłać mi privy z innego konta i tak jest do dzisiaj...ale na szczęście już się tym nie przejmuję i ją olewam 

Czy oni wyobraźni nie mają