![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opowiedz swój sen :D
no to faktycznie koszmar
![]() ![]()
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
A ja dzis mialam dziwny sen po 1 snilo mi sie ze dostalam na urodziny a raczej dzien po nich cabrio srebrny ladny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
był już taki wątek
![]()
![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
jak był to przepraszam ale nie znalazłam!!
jak miałam chomika to też skubany często mnie budził...a jaka byłam wściekła jak mialam jakiś fajny sen a jemu się zachciało akurat w tym momencie pobiegać :P
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
a ja nie pamietam co m isie snilo ale plakalam w tym snie i jak sie obudzilam to sie zorientowalam ze placze ale naprawde niestety nie pamietam dlaczego w snie plakalam
![]() |
#757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam bardzo często mam , że płaczę przez sen a po przebudzeniu zupełnie nie pamiętam co mi się sniło , ale śni mi się , że spadam z wysokości a jak sie budze to mam wrażenie , że zaraz zlecę z łożka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Śniło mi się, że moja mama umarła. A że mój tata nie żyje to zostałam sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
ostatni :
Siedzę u fryzjerki, mówię: "proszę pani, chciałabym skorzystać z toalety". Ona: "A tam jest taka klapa w podłodze, otworzysz ją, zejdziesz na dół po drabince sznurkowej i tam będą ubikacje". No cóż, zeszłam ![]() przedostatnio śniło mi się, że gonił mnie wilk, uciekłam na drzewo ![]() ach, zapomniałam zupełnie ![]() ![]()
![]() |
#760 |
La Moderatoiure
|
Mi się dzisiaj śniło że po jakimś blokowisku gonił mnie facet ze strzykawą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To się nazywa mieć porypany sen, masakra. Dawno takie głupoty mi się nie śniły ![]() A wczoraj oglądałam mecz Polaków i potem Podróż po Wyspch greckich. Nic nigdzie o jedzeniu, o sczurach, o szczykawkach, narkomanach...rewelacja ![]() Skąd się takie sny biorą? Jest może pełnia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Ps. Mój tata tez nie żyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Może myslimy o tym przed snem
![]() ![]() ![]() albo z filmów .. w sumie nie wiadomo skąd takie głupoty się biorą .. a najciekawsze jest to że śni się jakieś jedno miejsce potem idziemy gdzieś dalej i nagle jakieś wyspy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
La Moderatoiure
|
No coś Ty
![]() ![]() Ale własnie filmów żadnych nie oglądałam o takiej tematyce, albo podobnej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Od jakis 2 tygodni niemal noc w noc snia mi sie dzieci.
To jestem w ciazy i doskonale widze swoj brzuszek, to sie opiekuje kogos dzieckiem, to moja coreczka (ktorej nie mam) gdzies mi ginie i nie moge jej znalesc... dzis snilo mi sie, ze urodzilam dziecko (nie wiem jakiej plci) i moj tz byl na mnie obrazony, a dziecko to ignorowal bo go nie chcial... Ja chcialam zadzwonic do mamy, ze juz urodzilam ale nie moglam ![]() Najlepsze jest to, ze ja za dziecmi nieprzepadam i jeszce nie chce miec. Inne stale motywy senne - rekin we snie, woda. Moim zywiolem jest woda wiec pewnie stad ten motyw w snach - rekin? jakis taki wyryty od dziecka lek. Ja czesto zapamietuje sny i jak je opowiadam komus to sie ze mnie smieje, ze sobie filmy moge krecic na podstawie tych snow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
La Moderatoiure
|
Może instynkt macierzyński daje o sobie znać poprzez sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
ostatnio czytałam że jeśli chcemy ,zeby śniły nam sie sny erotyczne musimy zasnąc po turecku leżac
![]() a jesli chcemy spac długo i spokojnie to nalezy wypic mleko przed snem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
byc moze....
tez w sumie tak to odbieram, bo na zywo ostatnio zarzekalam sie ze nie chce miec dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
La Moderatoiure
|
bloondyna a to dobre z tym 'po turecku' ...tylko cholera, jak tak zasnąć
![]() ![]() ![]() hecate albo myślisz o tym podświadomie i ujawnia się to we śnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
Istnieje już wątek o tej samej tematyce
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...152152&page=25
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
a ja kiedys mialam sen erotyczny
![]() ![]() i wcale nie zasypialam po turecku ![]()
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
Mnie śnił się mój były chłopak z jakąś lalką. Siedzieli sobie spokojnie na trawce i się przytulali. Przechodziłam obok nich ale mnie olali. Myślałam że na nich zwymiotuje. To było straszne, buu. Nikomu nie życzę takich snów. :/
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj śniło że latałam, i wszyscy latali i cegły latały, a potem przestały.. i że kas!a wpadła do takiego tunelu i ją demony zbeształy i ona wyszła stamtąd taka zombie i polowała na drzewa a ja się chowałam bo nie chciałam iść do tego tunelu i uciekałam po drzewach
![]() ps. wątek był
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi sie żadko coś śni. Za to do tej pory pamiętam koszmar z dzieciństwa, po premierze śpiącej królewny, albo tej bajki z wrzecionem, dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że w jakiejś bajce Disneya była czarownica, w takiej dziwnej czapce wyglądającej jak rogi. No i po wizycie w kinie miałam przez kilka dni sen, że jestem ścigana przez tą czarownice. Budziłam sie z krzykiem, zapłakana ![]() A nie tak dawno, również kilka dni z rzędu śniło mi sie, że jestem w ciąży i uciekam przed uczniami i nauczycielami ze szkoły podstawowej. ![]()
![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj śniło mi się, że to dziecko miałam, że sie nim opiekowałam itp. Ale to było z takiej perspektywy obserwatora, więc spoko. Dzisiaj natomiast, śniło mi sie, że jestem w ciąży. I to było z takiej normalnej perspektywy, jak normalnie patrzę. Pamiętam, że siedziałam z moją ciocią na łóżku u mojej siostry i patrzyłam na mój ogromny już brzuch, odziany w zielony sweter (nie znoszę zielonego ![]() ![]() ![]() Ten sen był tak mega realistyczny, że jeszcze po obudzeniu się czułam to napięcie i złość. I oczywiście, w ogóle się nie wyspałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
mi to się nigdy nie śniło dziecko czy ciąża. Czesto natomiast miałam sny że jestem w jakiejs ogromnej ciemnej dziurze i skacze po jakichś klockach ale nic innego nie mogę zrobić
![]() następny jaki miałam to, że biegłam wzdłuż bloku i chciałam zawołać babcie ale nagle straciłam głos...nie potrafiłam nic powiedzieć :/ a jakiś miesiąc temu kilka dni z rzędu śniły mi się pociągi...hmm...chyba sprawdzę w senniku co to znaczy...
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Łączę z wątkiem o snach
![]() ![]() _ _ _ _ _ _ Mi się ciągle śni praca i praca i praca ![]() A dzisiaj mi się śniło chyba, że miałam wystąpić w reklamie misek - bo dobrze rzucałam miską na odległość ![]()
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
A mnie się śnił Edward Norton
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
hahaha
![]() ja uciekam spać i życzę wszystkim kolorowych i ciekawych snów ![]()
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
hmm śniło mi się, że leżałam na dziwnym metalowym łóżku i wyciskałam robaki z dłoni
![]() ![]()
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
mi też niedawno śniło się że jestem w ciąży, ale często mam sen że zamiast z moim, jestem z innym facetem i w tym śnie uświadamiam sobie że się rozstałam z moim TŻ i strasznie mi wtedy smutno ;/ Budzę się i mówię "ufff, to znów tylko ten zły sen'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.