|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opowiedz swój sen :D
no to faktycznie koszmar
jak ja bym w śnie zobaczyła w wakacje do tego swojego poloniste to chyba bym zawału dostała
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzis mialam dziwny sen po 1 snilo mi sie ze dostalam na urodziny a raczej dzien po nich cabrio srebrny ladny
![]() a potem ( chyba to zwiazane ze mieszkalam podczas tego roku akademickiego na osiedlu gdzie non stop samoloty lataly jak nie zwykle to wojskowe ) wiec snily mi sie dalej ze jakies dwa stare wojskowe samoloty lecialy z tym ze jeden sie nie utrzymal i spadal wtedy kazano aby ewakuowac ludzi wiec weszlam w ten swoj nowy cabrio zabralam rodzinke i juz jak odjezdzalam moj slodki chomiczek mnie obudzil zabawami na kolku
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
był już taki wątek
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
jak był to przepraszam ale nie znalazłam!!
jak miałam chomika to też skubany często mnie budził...a jaka byłam wściekła jak mialam jakiś fajny sen a jemu się zachciało akurat w tym momencie pobiegać :P
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie pamietam co m isie snilo ale plakalam w tym snie i jak sie obudzilam to sie zorientowalam ze placze ale naprawde niestety nie pamietam dlaczego w snie plakalam
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam bardzo często mam , że płaczę przez sen a po przebudzeniu zupełnie nie pamiętam co mi się sniło , ale śni mi się , że spadam z wysokości a jak sie budze to mam wrażenie , że zaraz zlecę z łożka |
|
|
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Śniło mi się, że moja mama umarła. A że mój tata nie żyje to zostałam sama
Coś okropnego. Jak się obudziłam to zaczęłam płakać ze szczęścia, że to tylko sen.
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
ostatni :
Siedzę u fryzjerki, mówię: "proszę pani, chciałabym skorzystać z toalety". Ona: "A tam jest taka klapa w podłodze, otworzysz ją, zejdziesz na dół po drabince sznurkowej i tam będą ubikacje". No cóż, zeszłam przedostatnio śniło mi się, że gonił mnie wilk, uciekłam na drzewo ![]() ach, zapomniałam zupełnie Dzisiaj śniło mi się, że gonił mnie wampir, musiałam przed nim wyskoczyć z okna (drugie piętro), niestety wtedy się obudziłam, bo podskoczyłam na łózku
|
|
#760 |
|
La Moderatoiure
|
Mi się dzisiaj śniło że po jakimś blokowisku gonił mnie facet ze strzykawą
I chciał mnie czymś zarazić nią...przynajmniej tak to odebrałam Chciał mi ją cham wbić , ale się nie dałam i uciekałam. Spotkałam po drodze jakiegoś chłopaka i powiedział że mi pomoże...zaprowadził mnie w 'bezpieczne miejsce' jak to określił. Gdy juz tam doszliśy okazłą się że to jakaś speluna gdzie siedzą sami narkomani ze strzykawami To się zbrałam za ponowną uczieczkę...ale tym razem nie pokonałam tylu facetów i musiałam usiąść wsród nich...w kole...oni cos do mnie gadali (nie wiem co). Potem przyszedł ten co mnie gonił ze strzykawą...powiedział ze napewno jestem głodna i że da mi coś do jedzenia....było mnóstwo szczurów po drodze, takich wielkich jak psy Wziął mnie do jakiejś a'la kuchni. Po drodze były psy których oczy świeciły jakimś fluorosecencyjnym światłem, każdy miał swoją miskę a w niej szczura Gdy doszliśmy już po tych katuszach do kuchni...wtedy się zaczeło... podał mi jakieś mięso w sosie i groszku...Pytam "co to jest" a on " to moje szczurki , spróbuj, pyszne, nie zawiedziesz się" Mysląm że się zeżygam....a on stał nademną ze strzykawką z kórej ścikał jakiś dziwny płyn i głupio się usmiechał..obłed dosłownie....stwierdziałm że musze to świństwo zjeść....i gdy własnie miałam spróbowac i włożyć odkrojony nożem kęs do buzi.......OBUDZIŁAM SIĘ To się nazywa mieć porypany sen, masakra. Dawno takie głupoty mi się nie śniły A wczoraj oglądałam mecz Polaków i potem Podróż po Wyspch greckich. Nic nigdzie o jedzeniu, o sczurach, o szczykawkach, narkomanach...rewelacja ![]() Skąd się takie sny biorą? Jest może pełnia? |
|
|
|
|
#761 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Ps. Mój tata tez nie żyje
|
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Może myslimy o tym przed snem
ojj wiadomo o czym myslałas hy hy ![]() ![]() albo z filmów .. w sumie nie wiadomo skąd takie głupoty się biorą .. a najciekawsze jest to że śni się jakieś jedno miejsce potem idziemy gdzieś dalej i nagle jakieś wyspy qrcze blacha skąd w Lublinie wyspa ?
|
|
|
|
|
#763 |
|
La Moderatoiure
|
No coś Ty
hehe przed snem to myślę żeby przytulić się do plecków TŻta ![]() Ale własnie filmów żadnych nie oglądałam o takiej tematyce, albo podobnej... |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Od jakis 2 tygodni niemal noc w noc snia mi sie dzieci.
To jestem w ciazy i doskonale widze swoj brzuszek, to sie opiekuje kogos dzieckiem, to moja coreczka (ktorej nie mam) gdzies mi ginie i nie moge jej znalesc... dzis snilo mi sie, ze urodzilam dziecko (nie wiem jakiej plci) i moj tz byl na mnie obrazony, a dziecko to ignorowal bo go nie chcial... Ja chcialam zadzwonic do mamy, ze juz urodzilam ale nie moglam ![]() Najlepsze jest to, ze ja za dziecmi nieprzepadam i jeszce nie chce miec. Inne stale motywy senne - rekin we snie, woda. Moim zywiolem jest woda wiec pewnie stad ten motyw w snach - rekin? jakis taki wyryty od dziecka lek. Ja czesto zapamietuje sny i jak je opowiadam komus to sie ze mnie smieje, ze sobie filmy moge krecic na podstawie tych snow. |
|
|
|
|
#765 |
|
La Moderatoiure
|
Może instynkt macierzyński daje o sobie znać poprzez sen
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio czytałam że jeśli chcemy ,zeby śniły nam sie sny erotyczne musimy zasnąc po turecku leżac
![]() a jesli chcemy spac długo i spokojnie to nalezy wypic mleko przed snem
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
byc moze....
tez w sumie tak to odbieram, bo na zywo ostatnio zarzekalam sie ze nie chce miec dzieci. |
|
|
|
|
#768 |
|
La Moderatoiure
|
bloondyna a to dobre z tym 'po turecku' ...tylko cholera, jak tak zasnąć
A mleka pić na noc nie lubię ![]() hecate albo myślisz o tym podświadomie i ujawnia się to we śnie. |
|
|
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
Istnieje już wątek o tej samej tematyce
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...152152&page=25
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedys mialam sen erotyczny
a do tego ze snoop dogiem haha skad on mi sie tam wzial?! bo ani nie slucham jego muzyki ani nie pociaga mnnie fizycznie hihi ...i wcale nie zasypialam po turecku
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie śnił się mój były chłopak z jakąś lalką. Siedzieli sobie spokojnie na trawce i się przytulali. Przechodziłam obok nich ale mnie olali. Myślałam że na nich zwymiotuje. To było straszne, buu. Nikomu nie życzę takich snów. :/
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj śniło że latałam, i wszyscy latali i cegły latały, a potem przestały.. i że kas!a wpadła do takiego tunelu i ją demony zbeształy i ona wyszła stamtąd taka zombie i polowała na drzewa a ja się chowałam bo nie chciałam iść do tego tunelu i uciekałam po drzewach
![]() ps. wątek był
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi sie żadko coś śni. Za to do tej pory pamiętam koszmar z dzieciństwa, po premierze śpiącej królewny, albo tej bajki z wrzecionem, dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że w jakiejś bajce Disneya była czarownica, w takiej dziwnej czapce wyglądającej jak rogi. No i po wizycie w kinie miałam przez kilka dni sen, że jestem ścigana przez tą czarownice. Budziłam sie z krzykiem, zapłakana A nie tak dawno, również kilka dni z rzędu śniło mi sie, że jestem w ciąży i uciekam przed uczniami i nauczycielami ze szkoły podstawowej.
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj śniło mi się, że to dziecko miałam, że sie nim opiekowałam itp. Ale to było z takiej perspektywy obserwatora, więc spoko. Dzisiaj natomiast, śniło mi sie, że jestem w ciąży. I to było z takiej normalnej perspektywy, jak normalnie patrzę. Pamiętam, że siedziałam z moją ciocią na łóżku u mojej siostry i patrzyłam na mój ogromny już brzuch, odziany w zielony sweter (nie znoszę zielonego ) i byłam taka strasznie wkurzona. Nie mogłam wymyślić dla tego mojego dziecka imienia i nikt mi nie chciał pomóc. Poszłam więc do siebie do pokoju, położyłam się na łóżku i próbowałam sobie przypomnieć, jak się nazywa synek Natalii Kukulskiej (nie wiem, czemu akurat jej ).Ten sen był tak mega realistyczny, że jeszcze po obudzeniu się czułam to napięcie i złość. I oczywiście, w ogóle się nie wyspałam ![]() .
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
mi to się nigdy nie śniło dziecko czy ciąża. Czesto natomiast miałam sny że jestem w jakiejs ogromnej ciemnej dziurze i skacze po jakichś klockach ale nic innego nie mogę zrobić
okropne uczucie...następny jaki miałam to, że biegłam wzdłuż bloku i chciałam zawołać babcie ale nagle straciłam głos...nie potrafiłam nic powiedzieć :/ a jakiś miesiąc temu kilka dni z rzędu śniły mi się pociągi...hmm...chyba sprawdzę w senniku co to znaczy...
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę z wątkiem o snach
_ _ _ _ _ _ Mi się ciągle śni praca i praca i praca A dzisiaj mi się śniło chyba, że miałam wystąpić w reklamie misek - bo dobrze rzucałam miską na odległość
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się śnił Edward Norton
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
hahaha
![]() ja uciekam spać i życzę wszystkim kolorowych i ciekawych snów
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
hmm śniło mi się, że leżałam na dziwnym metalowym łóżku i wyciskałam robaki z dłoni
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
mi też niedawno śniło się że jestem w ciąży, ale często mam sen że zamiast z moim, jestem z innym facetem i w tym śnie uświadamiam sobie że się rozstałam z moim TŻ i strasznie mi wtedy smutno ;/ Budzę się i mówię "ufff, to znów tylko ten zły sen'
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

jak ja bym w śnie zobaczyła w wakacje do tego swojego poloniste to chyba bym zawału dostała 

a potem ( chyba to zwiazane ze mieszkalam podczas tego roku akademickiego na osiedlu gdzie non stop samoloty lataly jak nie zwykle to wojskowe ) wiec snily mi sie dalej ze jakies dwa stare wojskowe samoloty lecialy z tym ze jeden sie nie utrzymal i spadal wtedy kazano aby ewakuowac ludzi wiec weszlam w ten swoj nowy cabrio zabralam rodzinke i juz jak odjezdzalam moj slodki chomiczek mnie obudzil zabawami na kolku 

Coś okropnego. Jak się obudziłam to zaczęłam płakać ze szczęścia, że to tylko sen.

ojj wiadomo o czym myslałas hy hy
hehe przed snem to myślę żeby przytulić się do plecków TŻta

) i byłam taka strasznie wkurzona. Nie mogłam wymyślić dla tego mojego dziecka imienia i nikt mi nie chciał pomóc. Poszłam więc do siebie do pokoju, położyłam się na łóżku i próbowałam sobie przypomnieć, jak się nazywa synek Natalii Kukulskiej (nie wiem, czemu akurat jej