|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
a ja teraz intensywnie zużywam
![]() trochę dlatego, że nie wychodzę z domu (miałam wypadek), a trochę też dlatego, że chcę pozbyć się tego co mam na rzecz nowych kosmetyków ![]() ![]() a widzę, że wasz odwyk leży i kwiczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ale miałam dziś test silnej woli ... Nosiło mnei jak nie wiem... O mały figiel a wróciąłym z Krakowa z przepięknym cieniem Collistar (nr 4) ![]() ![]() W Sephorze - pełno produktów na wyprzedaży - oczy mi błądziły niespokojnie, ale sie oparłam ![]() Oparłam sie też (już w ostatniej chwili) zestawowi Tołpy do pielegnacji stóp - peeling + maska za 15,90 ![]() ![]()
![]() |
#754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj ja bym się nie uparła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Konto usunięte
|
a mnie kusił dzisiaj nowy blyszczyk i zel pod prysznic. to jakas mania jest. witam, dołączam do kolejnego wizazowego watku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Rozeznanie
|
witam! i ja dołączam do wątku... osttanio ze mną coraz "gorzej" - chyba zaczynam wpadać w kosmetykowy nałóg... kiedyś kupowałam tylko tyle, ile było mi potrzebne i było ok, a teraz kupuję na zapas (zwłaszcza żele pod prysznic i przeróżne produkty do kąpieli). pocieszam się, że to się zużyje prędzej czy później...
płynów do kąpieli mam dużo, ale na szczęście większość już na wykończeniu. wczoraj zakupiłam dwa pudry do kąpieli (taki proszek co się w wodzie rozpuszcza) kakaowy i miętowy, wodę bambusową YR, żel pod prysznic/do kąpieli YR truskawkowy i chusteczki do higieny intymnej Cleanic... czaiłam się jeszcze na kilka rzeczy z YR, ale jakoś udało mi się opanować... w dodatku czekam na dostawe z Faberlic, a oprócz tego jestem konsultantką Avon, no i sią rzeczy zawsze coś zamawiam... najgorsze w tym wszystkim jest to, że mój mąż pozwala mi na zakup dosłownie wszystkiego (często mnie wręcz zachęca... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo sie oparłam ![]() Aha! Kusił mnie też puder mineralny Isa Dory - prasowany, bo z sypkich nie znalazłam odpowiedniego koloru. Ale przynajmniej jestem bogatsza o prawie 150zł (cień, puder, zestaw tołpy) - gdybym sie ksusiła jeszce na coś z wyprzedaży w Sephorze to było by wiecej ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4863381]a mnie kusił dzisiaj nowy blyszczyk i zel pod prysznic. to jakas mania jest. witam, dołączam do kolejnego wizazowego watku. ![]() Witamy ![]() ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-07-27 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze mnei kuszą nowe wody za 15,90 ![]() ![]() Robie ostatnio przegląd moich zbiorów - dosyć sporo wystawie na Allegro - troszkę sie więc rozluzni na połkach i kosmetyczkach ![]() off-wietrzka - również witamy ![]()
![]() |
#759 |
Konto usunięte
|
jejku. ja mam taka cała szafke z kosmetykami. patrze-wiekszosc jakies zapasy chyba na całe 10 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
koneicznie zrób fotki i wklej do wątku nasze zbiory kosmetyczne - pielegnacja
#761 |
Wtajemniczenie
|
jak już wcześniej wspomiałam jak będe nareszczie w domku( jestem u Tż) to Wam pokaze moją kolekcję kosmetyków ..hmm może nie na 10 lat ale na 5 to spokojnie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo zadowolona,jezeli lubisz z tej serii Zielona Herbate to polecam Werbene,ktora niby jest podobna ale zupelnie inna
![]() ![]() ![]()
#763 |
Konto usunięte
|
wstawie jak zakupie nowy aparat, a to niepredko, bo oszczedzam kase na co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
|
ja chyba naprawdę potrzebuję odwyku.. przybyło mi w lipcu tyyyle rzeczy, że wyrobiłam normę na kilka miesięcy
![]() obiecuję, że z pielęgnacji nie kupię nic poza: - żelem do mycia twarzy - kończy mi się mój jeden - Humektanem - o ile spotkam go u siebie w aptece, bo strasznie niedostępny jest koniecznie muszę ruszyć z tą pielęgnacją, bo nie zużyję tego nigdy! jestem w trakcie robienia listy tego co chcę w najbliższym czasie zużyć. zamierzam się dzielnie trzymać w rzucaniu nałogu i proszę o wsparcie, choć nie wiem, czy wy-kusicielki będziecie w stanie mi je zapewnić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Też w lipcu nagrzeszyłam, oj nagrzeszyłam. Aż się przeraziłam, jak zrobiłam porządki w szafie, bo zapasów nazbierało mi się kufer + mały karton, a zwykle kufer wystarczał
![]() Jakby tego było mało podczas dzisiejszych zakupów w mini Tesco wypatrzyłam kremy do rąk skoncentrowane Neutrogena po 4,35zł (tak, tylko tyle ![]() Także na chwilę obecną mam 2 kremy do rąk w użyciu (koncentrat Neutrogena właśnie + YR), 5 w zapasie ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego: 4 żele pod prysznic i 1 pianka - bo w YR 2 w cenie 1, kolejny w promocji, kolejny limitowany ![]() 6 balsamów - Neutrogena był w zestawie z kremem za bezcen (ach, to Tesco ![]() 3 szampony i 2 odżywki - jak odżywki schodzą mi szybko, tak jeden szampon mogę męczyć i 2-3 miesiące, no ale jak tu nie kupić cytrynowo-oliwkowego duetu Garniera, skoro u nas w sklepach ich nie ma, a kiedyś tą serię wielbiłam ![]() Oczywiście nie wszystko z wymienionych wyżej rzeczy kupiłam w lipcu, ale znakomitą większość i w wyniku tego szaleństwa brakuje mi miejsca w szafie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. smacker bananowy 2. smacker lemoniada 3. smacker winogrono 4. smacker truskawka+arbuz 5. podkład Lirene Nature Matte 6. zmywacz do paznokci 7. tonik Miraculum Hydra Therapy x2 8. potrójne cienie IsaDora Sandy Sky 9. potrójne cienie IsaDora Retro Chrome 10. poczwórne cienei IsaDora Pearls 11. zestaw 5 produktów Sally Hansen: I. lakier Hard as nails - czerwony z brokatem II. krem do paznokci i skórek Hard as nails x2 III. odżwyka Maximum Growth IV. peeling do ust w formie pomadki 12. mgiełka Be Spontaneous 13. róż Peachy Visions oriflame 14. róż Spicy Visions oriflame i kosmetyki na które "naciagłam" rodziców ![]() 1. mleczko nagietkowe Ziaja 2. tonik nagietkowy Ziaja 3. żel oliwkowy Ziaja 4. krem z melisą Eva-Natura 5. odżywka Pęłnia Blasku Pantene Pro-V Nabroiłam, prawda? a plany sierpniowe ![]() 1. szminka UCR Sparkling Nude Avon 2. tusz Stylista Avon x2 3. puder sypki mineralny (z amerykańskiego avonu) 4. róż sypki minerlany (z amerykańskiego avonu) 5. surreal garden (z amerykańskiego avonu) 6. pojedynczy cien (z amerykańskiego avonu - wychodzi za niecałe 7zł - nie co to u nas 14,90 ![]()
![]() |
#768 |
Konto usunięte
|
nasza uzalezniona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4887846]nasza uzalezniona
![]() ![]() W maju było ponad 500 (chyba 550 o ile dobrze pamietam),a w czerwcu ok 160
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trwalosc jest calkiem niezla biorac pod uwage,ze to woda kolonska ![]() Mialam juz nic nie kupowac ale skusilam sie na kilka rzeczy z Nu Skin i....trudno bylo sie oprzec ![]() ![]() Na cale szczescie z pielegnacja nie mam problemow i malo rzeczy mnie skusi ale za to zostaje w innych dziedzinach pole do dzialania ![]()
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
chyba się na nią zdecyduję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
|
Cytat:
1. nawilżający płyn do demakijażu Ziaja 2. paletka do brwi Sephora 3. kredka do oczu Sephora 4. 2x potrójne paletki cieni Carlo di Roma - nie mogłam oprzeć się kolorom ![]() 5. błyszczyk powiększający usta Eveline 6. emulsja do ciała Lipikar LRP 7. krem do stóp Lipikar Podologics LRP 8. woda termalna LRP 9. krem na przebarwienia Mela-D LRP + masa filtrów. masakra. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
A ja podjęłam ostatnio walkę z kosmetoholizmem! Trzymajcie kciuki
![]() 1. Promocje - jak widzę jakąś promocję to się uparcie zastanawiam czy by może nie skorzystać. Stwierdziłam że teraz stop! Będę kupować tylko to co mi potrzebne. 2. Tony kosmetyków które mam w domu - posegregowałam sobie na "działy", tzn tylko to czego używam i mi potrzebne: mleczko do demakijażu, balsam, krem, itd itp. Z każdego działu wybrałam po jednym kosmetyku który jest dla mnie najlepszy, i którego będę używać. 3. Resztę kosmetyków (te co nie będę używać lub nie zdążę zużyć) w większości nieużywane, porozdawałam znajomym, wrzuciłam na wymiany, allegro itd itp. 4. Zapisałam sobie co już mam i czego napewno NIE potrzebuję, żeby tego przypadkiem nie kupić. Tak się zaczyna moja walka z nałogiem. Mam nadzieję, że da efekty ![]() ![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
To może i ja się wyspowiadam dokładnie przed Wami z moich grzechów. Może jak to podliczę $, to otrzeźwieję
![]() - chusteczki do higieny intymnej facelle - 2,5zł - dwupak chusteczek do higieny intymnej Cleanic - 3zł (żal było nie brać) - dwupak Neutrogena: krem do rąk ekspresowy + balsam relaksujący - 11zł (też się oprzeć nie mogłam) - 2 kremy do rąk skoncentrowane Neutrogena - po 4,35zł każdy (no, nie mogłam odejść od półki z niczym) - woda Jardins des Iles YR - 20zł (bo to taki wakacyjny zapach) - żel pod prysznic Jardins des Iles YR - 9zł (do kompletu z wodą) - 2 żele pod prysznic YR Zielona Herbata - 14zł za oba (do kompletu z wodą będą) - samoopalacz 3w1 YR - 33zł (chciałam spróbować samoopalacza) - balsam brązujący Nivea - 13zł (poprzedni się skończył) - mleczko do ciała Hammamelis Bebe YR - 12zł (bo nie miałam żadnego zwykłego, a za tym zapachem mi się zatęskniło) - mleczko do demakijażu oczu Corine de Farme - 13zł (poprzednie się kończy) - krem tonujący Bielenda Sunny Skin - 13zł (jest superowy, używam zamiast podkładu) - krem brązujący Loreal - 13zł (bo przecież nie będę bladą twarzą straszyć ![]() - filtr Antek LRP - 29zł (nie miałam żadnego) - żel pod prysznic afrykański Balea - 6zł (ślicznie wygląda, ślicznie pachnie - same wiecie ![]() - żel do golenia żurawinowy Balea - 11zł (żel mi się skończył, a ten od dawna mieć chciałam) - żel do golenia Isana - 8zł (bo u rodziców nie miałam żadnego) - żel peelingujący Truskawka Joanna - 3,5zł (bo u rodziców nie miałam żadnego) - krem do stóp z kwasami AHA Ziaja - 4,5zł (bo u rodziców nie miałam żadnego) - krem zmiekczający stopy Avon - 7zł (bo wcześniej kupiona Delia działa zbyt słabo) - diamentowy scrub do stóp Avon - 9zł - szampon cytrynowo-oliwkowy Ultra Doux Garnier - 10zł (kiedyś go uwielbiałam, więc się oprzeć nie mogłam) - odżywka cytrynowo-oliwkowa Ultra Doux Garnier - 10zł (j.w.) - odżywka w sprayu do włosów farbowanych Gliss Kur - 11zł - lakier do paznokci Eveline - 3zł - cień do powiek Bell Planete - 12zł - tusz do rzęs L'oreal Lash Architect Curved Brush - 26zł (poprzednie tusze już się nie nadawały) - tusz do rzęs Max Factor 2000 Calorie Curved Brush - 22zł (na zapas) - odżywka do rzęs Oriflame - 10zł (nie miałam żadnej) - 2 x mini-woda Bahia Twilight - 25zł za obie (mały zapas trzeba mieć) - 2 lakiery do paznokci Bahia - 14zł za oba (takie wakacyjne...) - masażer antycellulitowy Oriflame - 15zł (ciekawił mnie od dawien dawna) O ile się nie mylę 387,2zł ![]() Na usprawiedliwienie dodam, że - po pierwsze, część rzeczy się kończyła, więc trzeba było uzupełnić braki - po drugie, części w ogóle nie miałam - po trzecie, za część zakupów YR płaciłam bonem od nich, czyli 50zł było za free - po czwarte, miałam urodziny w czerwcu, kasę, którą dostałam zbierałam na wyjazd, ale nic z tego nie wyszło, więc sobie w lipcu odbiłam, a co ![]() Jeszcze tylko dodam, żę planuję małe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
|
MagJa, przy Tobie to ja nic nie kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
I tak to sobie tłumacz
![]() A ja tak naprawdę nie zdawałam sobie sprawy z tego, że aż tyle tego kupiłam. Tu 2 rzeczy, tu jedna i się zebrało. Co prawda nie jestem pewna czy wszystko to nabyłam w lipcu czy nie ma paru rzeczy z końca czerwca, ale to i tak góra 5 pozycji bym odstrzeliła, więc wiele by to nie zmieniło. Poszalałam jak nigdy, więc teraz będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
|
Cytat:
![]() chociaż gdyby pomyśleć, że te kosmetyki LRP wygrałam to wcale nie wyszłoby tak dużo ![]() o, właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam wpisać na listę krem nawilżający Iwostin. ciekawe o ilu jeszcze rzeczach zapomniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Wtajemniczenie
|
w ostatnim tygodniu pokupowałam:
- z 20 błyszczyków w tym wibo nr 7 w Rossmanie, pomadki wyciskane z lovey w promocji ( u mnie były za 2,99), a reszta to podróbeczki glam shine loreala za 2,99zł i jakieś inne bazarkowe ale za to świetne a i jeszcze smakowe z wibo z efektem chłodzącym( czekolada , mix owocowy, capuccino) -cienie Inglot i Vollare -chusteczka do demakijazu - kredka do ust - puder max factor - patyczki do cieni z gabeczkami ...hmm...o aplikatory heeheh - 6 lakierów do paznokci hehe ale takie bazarkowe -perfumetka z Rosmana nie pamietam nazwy na opakowaniu jest dziewczynka tanczaca ![]() - lakier przyspieszajacy wzrost paznokci a pozatym to złozyam duze zamówienie z Avonu z POlski i z Usa( patrz wątek o Avonie) i z Oriflame ![]() a przypomiało mi się , w wątku o zbiorach kosmetycznych dołączyłam w końcu zdjątko moich błyszczyków , ale niestety skonczyła sie wtedy 2 czesć wątku więc wkleje Wam też tutaj ![]()
![]() Studentka medycyny molekularnej ![]() ![]() ![]() ![]() Blog Kolmanki Edytowane przez kolmanka Czas edycji: 2007-08-01 o 08:27 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
oto i one
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.