![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Ja jestem maniaczką allegro, zrobiłam sobie subskrypcje "dla puszystej" mój rozmiar buta i mój rozmiar ciuchów i codziennie dostaje meila z lista ubrań zawierających moje wyrażenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Oo super funkcja, tylko nie moge jej znaleźc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
trzeba chyba najpierw dodać sprzedawcę do ulubionych, a potem ustawić subskrypcje
ja tak miałam w wakacje, dzięki czemu upolowałam kilka fajnych rzeczy, ale niestety większośc wróciła na Allegro, bo na zwężanie wydałabym drugie tyle ![]()
#754 |
Zakorzenienie
|
hm, nie rozumiem.. ale to działa tylko, jak dodam jakiegoś sprzedawcę do ulubionych?? bo nie ma chyba takiej opcji, że przysyłają mi maile z ofertami wszystkich użytkowników, którzy spełniają moje ustawienia co do np. rozmiaru?
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
wchodzę sobie na stronę allegro oczywiście zalogowana już, następnie na Odzież, Obuwie , Dodatki a następnie wybieram odzież damska i tam w wyszukiwarce dopiero wpisuje słowo dla puszystej klikam szukaj znajduje mi to co chce. następnie klikam na Dodaj w prawym górnym rogu. Sprawdzam czy wszystko sie zgadza i Dodaj. I wszystko od tej pory będziecie dostawać na meila codziennie nowe wystawione ubranka zawierające w tytle dla puszystej
![]() jeśli chcecie usunąć to kryterium szukania. Wchodzimy w moje allegro następnie zakładka Ulubione i Ulubione kryteria wyszukiwania i tam możemy sobie wyłączyć subskrypcje na kilka dni lub całkiem usunąć. Dodam jeszcze ze jest ograniczona do 30000 bajtów bodajże także czasem zdarza sie ze nie wyświetla mi wszystkich nowości ale tylko dla tego ze mam 3 kryteria "dla puszystej" mój rozmiar i buciki |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
hiaaa, ale boskie
![]()
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
czego to się człowiek dzięki wizażowi (Wizażankom) nie dowie
![]()
#759 |
Raczkowanie
|
Toogra zgadzam sie z toba, ale Irlanczycy nie maja gustu do ubran w zwiazku z tym w tanich sklepach sa straszne ciuchy a gora sa rozciagniete dressy i bluzy. Sa piekne ciuchy , ale drogie . Ale sa za to duze przeceny.To jest ogromny plus.Lumpeksy tez sa i tam sa prawie nowe rzeczy, ktore przynosza ludzie.Ale trafic na cos w moim rozmiarze jest mi ciezko bo takich jak ja jest tu bardzo duzo i zaraz wszystko wychwytuja. Ja niestety z dzieckiem nie zawsze moge leciec i tam grzebac, a jak juz mam czas to nic nie ma.Ale jestem dobrej mysli , postaram sie bardziej.Obiecuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Rozeznanie
|
Witam was dziewczyny. Niesmialo podpatruje ten watek od dluzszego czasu i wkoncu postanowilam "wyjsc z mroku". Na poczatek pare slow o sobie: moje problemy z waga (a raczej nadwaga) zaczely sie kiedy zdecydowalam sie na tabletki Anty. Caly trick polegal na tym ze nie przytylam z dnia na dzien, nie zauwazalam ze kupuje coraz wieksza rozmiary i ze coraz wiecej mnie jest. I tak z 54 kilo przy wzroscie 168 przeistoczylam sie w bez mala kilo 80!!! I wiecie co bylo i co jest najgorsze??? Ze ja nie robilam z tego jakiejs tragedii czy dramatu, ale moje otoczenie i owszem. Przez dlugi czas slyszalam komentarze: O matko! Ale przytylas!!! Zreszta slysze je do tej pory i za kazdym razem zastanawiam sie czy ludzie nie maja wiekszych zmartwien? He? Moj maz mnie akceptuje, kocha moje cialo bo jest przede wszystkim zadbane. Mam duze okragle piersi z ktorych jestem dumna i calkiem niebrzydka twarz, ktora i tak zawsze byla jak ksiezyc w pelni
![]() A teraz kwestia ciuchow: mieszkam obecnie w Irlandii (pozdrowienia dla Gastone ![]() Od kilku lat preferuje tzw. sportowa elegancje; dobrze skrojone spodnie, marynarki, uwielbiam biale koszule. Stosuje zasade ze nie wiecej niz 4 kolory na sobie i zawsze mam dobrana kolorystycznie bizuterie - jestem uzalezniona od kolczykow, wysiorkow i bransoletek. Ostatnio zafascynowal mnie styl BOHO, no i znalazlam nowe uzaleznienie - ebay. Wlasnie licytuje pare ciuszkow - wszyskie rozmiar 12 - 14 - 16 badz XL. Fotki ponizej, w sukience jestem zakochana!!!
Edytowane przez marthinisa Czas edycji: 2008-02-13 o 11:27 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Znacie Sare Ramirez? Gra w Grey's Anatomy (Chirurdzy) doktor Callie. Lubię ją - jest piękną kobietą w większym rozmiarze. Nie jest może jakimś ogromny puchatkiem, ale do szczupłych też nie należy. Ona ma budowę podobną do mojej, taka "grubokoścista", taka, że nigdy nie będzie szczupla, i ma tendencję do tycia. Czasem wygląda mniej, a czasem bardziej puchatkowo. Nie da się zapisać ani skopiować zdjęć, więc podaję linka:
http://www.imdb.com/name/nm0708381/mediaindex
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
Wiem że to nie na temat ale ja jestem maniaczką greysów oglądałam wszystkie sezony po 3 razy i na bieżąco 4 czekam na 12 odcinek
![]() Ale niestety Sary jakoś nie lubię nie wiem czemu chociaż jest piękną kobietą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() marthinisa -witaj w wątku z tego co piszesz widzę,że mamy podobne wymiary. Tylko Ja mam grube nogi i biodra,,,biust średni ![]() ![]() Cieszę się ,że ten wątek się rozwija.Mam nadzieję,że coraz więcej pomysłow dla kazdej z Nas tu bedzie.Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() koniec OT. przepraszam ![]()
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
kilka "nowości"
#767 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze parę
![]()
#768 |
Zakorzenienie
|
patrzę na te zdjęcia i myślę sobie, że chciałabym mieć sukienkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#769 |
Zakorzenienie
|
Mam ten sam problem duzy biust
![]() ![]() Teraz chce zainwestowac w porzadny stanik bo jak sie okazalo zawsze kupowalam za maly ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Limonatka - cierpię, jak Ty!
![]() I w dalszym ciągu poszukuję ołówkowej spódnicy!! Czarnej, prostej ![]()
#771 |
Raczkowanie
|
Ja też mam podobny problem dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
no właśnie. a mówią, że fajnie mieć duży biust, ale ja się z tym niezgadzam. owszem, facetom się podoba, ale ile problemów z nim jest wrr.
anulciak - z tym dobrym stanikiem jest różnie. ja obecnie jestem zakochana w jednym staniku Feliny za ok 140 zł, może nie jest jakoś bardzo seksowny, bo dość zabudowany, ale dzięki temu super mi wszystko trzyma. no i mam aż dwie pary, w dwóch kolorach ![]() a parę miesiecy temu, głupia, skusiłam się na kupno baaaardzo drogiego stanika za który dałam.... 220 zł ![]() ![]()
#773 |
Raczkowanie
|
oj.. też mam te same problemy.. a ile miała użerania się z sukienką na studniówke- prawie wszystkie sukienki jakie przymiarzałam niedopinały się w biuście albo biust wyglądał fatalnie :/ ale wreszcie znalazłam
![]() a co do staników- też ostatnio sie dowiedziałam jaki mam rozmiar i siewykosztowałam na porządny stanik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
No ja dowiedzialm sie teraz ze mam 85 HH albo J!!!!A nosilam 85E
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
no właśnie anulciak, jak dobrałaś rozmiar? bo ja mam podobnie jak chilanes - w jednym staniku pasuje mi idealnie 90F, w innym nie.
a co do sklepów w Gliwicach - duży wybór mają w sklepie Anna na Zwycięstwa, blisko Mc Donalda. no i ostatnio odkryłam, że w M1 w Zabrzu jest sklep z bielizną gdzie mają duuuuuuży wybór pięknych staników w dużych rozmiarach. ale nie miałam czasu na zakupy wtedy. miła obsługa jest też w Centrogalu, na Zwycięstwa przy Rynku, ale trzeba trafić na taką szczupłą, starszą panią, bo czasem też kręcą się jakieś uczennice, już mnie fajne... chilanes, zabieram sie do oglądania linków ![]() ![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
Limonatko - same sukienki w linkach
![]() A gdzie się wybierasz?
#778 |
Raczkowanie
|
co do staników to zapraszam tutaj
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198388 http://stanikomania.blox.pl/html http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Poza tym zawsze pozostaje spytanie się sprzedawczyni- ja jak kupowałam to powiedziałam co mi wychodzi i tabeli rozmarów i próbowałyśmy kilku. Więc po po przejrzeniu niewiadomo ilu tabelek, przymierzaniu wielu staników z 85D jakie nosiłam jeszcze rok temu przerzuciłam się na 80G ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
piękne te sukienki, ale nie dla mnie raczej większość, bo mam szerokie ramiona (jak szerokie wszystko, to wszystko...
![]() a wybieram się do Słowenii, na wymianę studencką w ramach Erasmusa, na 3,5 miesiąca! mam nadzieję, że większych problemów z internetem tam nie będę miała i spokojnie będę śledziła wątki ![]() znam te strony, ale Internet w tym przypadku niewiele pomaga. jedynie pomaga żeby zdać sobie sprawę, że mamy zły rozmiar. ale jak wyjaśnić to, że jeden stanik 90F jest idelany, a drugi nie? moim zdaniem większość zależy od fasonu. bo przecież nie każdy stanik 90F będzie na mnie dobry.,
#780 |
Zakorzenienie
|
właśnie! raz 90 jest ok, raz za dużą, innym razem za mała. Co się ostatnio okazało? 2 staniki, ten sam wzór, tens am nr, różne kolory i co? Jedno większe, drugie mniejsze!
Cóż chyba faktycznie będę musiała wybrać się do sklepu i przymierzyć wszystko co się da.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.