![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Się robi nieciekawie.
![]() ![]() Mam nadzieję, że tak tylko dziś wygląda i jutro się wszystko uda. ![]() Ano niewesoło. Małż dzwonił przed chwilą z dobrą radą, bym klucz w drzwi włożyła od wewn. i przekręciła na bok, to nikt nie wejdzie. ![]() Przez 5 lat nie zaskoczył, że dziury od wewn. nie ma, tylko gałka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chciał dobrze ![]() ![]() Dzień jeszcze długi - może sytuacja się rozjaśni ![]() Do reszty ludziów - Proszę już nie odpadywać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
Kropko, oby wszystko dobrze skończyło
![]() Dziewczyny jak już pisałam, wezmę moje ulubione flaszki Amarige Mimosa i Amarige Ylang Ylang, bo nie sądzę, żebym miała inne których ktos nie zna ![]() Zrobić którejś próbki z nich? (właśnie odebrałam fiolki z All. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będziecie sobie wypadać po SCC, czy innych przybytkach rozpusty? Normalne. Przejdzie Ci po zamienieniu trzech zdań. Najlepiej ze mną. ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwsza opcja - skoczyć do sklepu i samemu wymienić zamki. W przypadku tradycyjnych zamków to poniżej pól godzinki roboty. W przypadku zamków antywłamaniowych patrz wyżej. ![]() Druga opcja - zaprosić kogoś do siedzenia i przyjść. Trzecia opcja - Jasny szlag!!! ![]() Eeeee.... No co jest? Miałaś dać się obwąchać! ![]() Cytat:
Najlepszym przykładem jest imć pan Holmes, który nie istnieje, a gdyby istniał byłby kobietą. ![]() Bredzę. ![]() Nie odpadywnę. Choć mam spotkanie przed i imprezę po (a raczej w trakcie). To u mnie chyba norma, że prosto ze spotkania gnam na imprezę. ![]() Tym razem zabieram Sałatę. ![]()
![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już rano wybrałam opcję nr 3. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Co do spostrzegawczości mężczyzn, to mi się przypomniał dowcip.
Małżeństwo z trzydziestokilkuletnim stażem. Żona ostatnio zauważyła, że nie jest interesująca dla męża, jak dawniej, poza tym - monotonia, rutyna. Postanowiła działać. Poszła do sklepu, kupiła sobie seksowne ciuszki, paraduje w nich przed mężem w domu - mąż- nic. Poszła do fryzjera, umalowała się inaczej niż zwykle , mąż- zero reakcji. Odważyła się kupić sobie seksowną bieliznę, prezentuje się w niej w domu, mąż- bez słowa. W końcu zdesperowana, nałożyła sobie na twarz maskę przeciwgazową, usiadła naprzeciwko męża, czytającego gazetę. Mąż uchylił gazetę, spojrzał na nią badawczo, patrzy, patrzy. W końcu odzywa się: -Kochanie, jesteś jakaś inna... Zgoliłaś brwi? EDIT: Mam pytanie - czy któraś z was, ma ochotę na próbkę kremu Normaderm Vichy? Leży u mnie tydzień, bo krem niestety nie dla mej cery ![]() ![]() Zrobiłam próbę generalną - i jednak biorę flaszki (dwie) Nu edt i Stellę ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-14 o 19:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |||||
Zakorzenienie
|
Secco, szkoda...
![]() Kropeczko, no żesz kuźwa mać! ![]() ![]() ![]() Myszko... Mam nadzieję, że jednak uda Ci się wpaść! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Matulu! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mam nadzieję, że teraz, kiedy Cię nie ma na forum zajmujesz się załatwianiem kluczy (albo gubiciela) bo jeśli przez niego Cię nie będzie to ja zabieram dupę w troki a baby do wozu jedziemy Cię wspierać w pilnowaniu domu! ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tylko gustownie i sexy wyglądając zza menu. ![]() Jesli uda mi się wcześniej zerwać, będę telefonić. ![]() I tak jesteś sła. I sepsuta. I Sałata. ![]() ![]() Jutro. Otrzymałam dyrektywę: przyprowadź Sałatę koniecznie, będzie z kim pogadać. ![]() Piknik pod toaletka przeniesiony o tydzień (następy weekend chyba mam cudownym zrządzeniem losu wolny).
![]() |
![]() |
#759 | |||||
Zakorzenienie
|
Straszliwie uroczo!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Słośliwa Sabata... ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem, że to lubisz... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Matko, no jaja jak berety! Naplułam w monitor! ![]() ![]() Obiecuję, że zagadam tego kogoś na śmierć! Będzie konać w męczarniach! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, sprawa wygląda tak- moich rodziców naszła ochota na wizytę w Katowicach, chcą połazić po sklepach, zrobić zakupy. I napisałam do Agnyski, że mogłabym ją zabrać po drodze, tylko, że rodzice chcą wyjechać tak przed 14.00, w Katowicach byłabym około 15.00. Czekam na decyzję Agnyski, bo może chce jechać wcześniej i połazić dłużej po sklepach. Jak się odezwie, to napiszę smsa do Róży co i jak
![]() UFFF, akcja nagła, bo tata dopiero z pracy przyjechał. Akcja w stylu "na wariata", ale w gruncie rzeczy, to dobrze nawet- nie będę się tłuc po pociągach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mam głęboką nadzieje, że mnie jutrzejsze zajęcia nie zamaltretują i wieczorową porą dołączę ![]() Ściskam wieczornie ![]()
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2008-03-14 o 21:35 Powód: literka:) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie czekam na wieści ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Oki, napisałam do Agi, że tu ma propozycję też, gdyby sms nie dotarł.
Napiszę jak tylko Aga się odezwie - nawet jeśli to będzie wcześnie rano, mam nadzieję, że cię nie obudzę ![]() ![]() Dziołszki - idę spać, Aga nie odpisuje, pewnie śpi albo zajęta. Rano jak tylko się obudzę, to zerknę na telefon i wątek i dam znać, Różyczko - wybacz jeszcze raz, jakbym cię potencjalnie obudziła sms-em ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-14 o 21:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
Ja Was przepraszam, ale też nie dotrę. Nie chciałam się wcześniej deklarować, bo dopiero dziś jedna sprawa się miała wyklarować. No i wyklarowała. Mam nadzieję, że "do 3 razy sztuka"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | ||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieto, szkoda... ![]() Pamiętaj, że liczę na Ciebie na kolejnym spotkanku! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam przyjść w mojej nowej spódnicy , bo zamierzam czasem kobietą być wreszcie, ale kobieta zapomniała ,że do spódnicy trzeba nie jeść przynajmniej 24 godziny , bo źłe leży ![]() ![]() Może suszone śliwki na obłosć pomogą , mam cały kilogram ![]()
![]() |
![]() |
#769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nadarzy się okazja ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
OK, już wiem - Agnieszka wraca ze mną, tylko jeszcze nie wiem czy jedziemy razem do Katowic, Czekam na info
![]() ![]() EDIT: Wszystko jasne ![]() ![]() ![]() Kropko- cieszę się, że sytuacja rozwikłana ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-15 o 08:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Wstyd opowiadać w ogóle, dziewczyny...
Gubiciel przyszedł do domu, zabrał się za mierzenie dziur w drzwiach co by kupić zamki i nagle stanął jak wryty i mówi: "ale mi coś wczoraj wypadło". ![]() Nastąpiło szukanie, akt drugi... I proszę sobie wyobrazić, że się znalazły. ![]() Wszędzie zajrzałam, nawet do lodówki, ale żeby szukać kluczy w otwartej obudowie komputera, w środku, to na to nie wpadłam. ![]() Swoją drogą to naprawdę trzeba być facetem, żeby od razu w danym momencie nie schylić dupy i nie podnieść co spadło. ![]() ![]() Dobra, koniec OT. _______________ Dzisiaj jestem. Przytaszczam ze sobą za futro BaśkęO. ![]() I próbasów kilka dla Agnieszki, bo reszta nic od mła nie chce, widzę. ![]() Do zobaczenia babulce! ![]() Ps. Będę spóźniona, busik mamy tak, że będziemy ok 16:20. ![]() Ps. Czy ktoś wpadł na to, żeby zrobić REZERWACJĘ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Kropko -
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki ![]() Cytat:
Ożesz w mordeczkę! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I co teraz? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, to będziecie wcześniej w Silesii?
Mogłabym prosić numer do którejś z Was? Mam klientkę w centrum na 14-30 i całkiem możliwe, że dotrę do SCC wcześniej - to bym się z Wami poszwędała ... ![]() Kropko, fajnie że z tymi kluczami sie sprawa rozwiązała!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze pytanie ile nas jest, bo średnio śledziłam wątek...
SzaraRóża Madziczka BasiaO Bjeata Sabbath Rozterka Yola Agnyska81 Kropka75 Ktoś jeszcze? Pewnie zapomniałam kogoś. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
A nie da się zrobić rezerwacji jeszcze dziś? Jakby co, to ja mogę np zadzwonić, tylko znajdę numer.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Problemu nie ma, tylko kwestia na ile osób. Najwyżej będziemy siedzieć sobie na kolanach
![]() ![]() Carmella, Plac Letni 2. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-03-15 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się tez troszkę moge spóżnić , bo idę wczesniej do mamy na imieniny.
![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
A ja w spodniach dziś mam zamiar
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.