Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-04, 18:01   #751
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
..ja tez bede powoli zmykac bo za 5min moj serial sie zaczyna hihihihi..tak to jest jak sie jest telewizyjnym maniakiem

kachula juz teraz wszystkie Was zapraszam do siebie na imprezke Obiecuje ze przyrzadze cos pysznego

..brzuszek dalej boli..
Moze nospa pomoze Gizelciu,mnie tez dzisiaj znowu wygina z bolu we wszystkie strony,znowu mnie kłuje w dole brzucha i cholerka chyba tez wezme nospe,jak ma ta cholerna @ przyjsc to niech przylazi a jesli to bol zwiazany z .....wiecie czym to bede sie nim rozkoszowac i nawet zadnego procha przeciwbolowego nie wezme bo taki bol wtedy bedzie mi sama przyjemnosc sprawial

Gizelka co ciekawego ogladasz?
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:02   #752
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kachula mam nadzieje, ze udalo Ci sie juz teraz zafasolkowac, a ja juz pomecze swojego TZta, tak latwo nie odpuszcze, ale nie chce tez nic robic bez jego wiedzy, zeby to byla nasza wspolna swiadoma decyzja. dzieki za komplement. no niestey dostalam juz telefon i musze sie zbierac powoli
Kina milego wieczorku..ja zmykam na serial
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:03   #753
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
..ja tez bede powoli zmykac bo za 5min moj serial sie zaczyna hihihihi..tak to jest jak sie jest telewizyjnym maniakiem
Cytat:
...he he..jaki tam szatan.. Jestem aniolkiem z rozkami Przede mna nic sie nie ukryje
pewnie pierwsza milosc ogladasz? ja tez to lubie, a wieczorem mam jeszcze na wspolnej, hihi

aniolek z rozkami, hihi, ja tez tak zawsze o sobie mowie

milego ogladania Gizelciu

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:05   #754
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachula mam nadzieje, ze udalo Ci sie juz teraz zafasolkowac, a ja juz pomecze swojego TZta, tak latwo nie odpuszcze, ale nie chce tez nic robic bez jego wiedzy, zeby to byla nasza wspolna swiadoma decyzja. dzieki za komplement. no niestey dostalam juz telefon i musze sie zbierac powoli
Kinus normalnie chyba bym skakala z radosci gdyby mi sie udalo ale najbardziej bala bym sie pierwszego usg i momentu co powie mi lekarz czy bije serduszko
Urabiaj swojego Tz zeby juz niedlugo nie brac tego swinstwa jakim sa tabsy i do dziela kochana!!!!!!!!
Baw sie dobrze tam gdzie wybywasz .pa
Stary 2007-09-04, 18:06   #755
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Moze nospa pomoze Gizelciu,mnie tez dzisiaj znowu wygina z bolu we wszystkie strony,znowu mnie kłuje w dole brzucha i cholerka chyba tez wezme nospe,jak ma ta cholerna @ przyjsc to niech przylazi a jesli to bol zwiazany z .....wiecie czym to bede sie nim rozkoszowac i nawet zadnego procha przeciwbolowego nie wezme bo taki bol wtedy bedzie mi sama przyjemnosc sprawial

Gizelka co ciekawego ogladasz?
..kachula trzymam zeby to bylo......

..ogladam Pierwsza milosc
Stary 2007-09-04, 18:06   #756
kina2807
Zakorzenienie

dobra dziewczynki, juz czas wychodzis, zycze Wam wszystkim milutkiego i spokojnego wieczorku:cmo k:, wpadne do Was jutro jak moj TZ wybedzie z domku, czyli pewnie kolo 12tej, buziaczki:cmo k:

Mąż i żona...
Stary 2007-09-04, 18:07   #757
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
pewnie pierwsza milosc ogladasz? ja tez to lubie, a wieczorem mam jeszcze na wspolnej, hihi

hihihih..no tak Pierwsza milosc
Stary 2007-09-04, 18:07   #758
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

A to tez lece na pierwsza milosc,pozniej m jak milosc,na wspolnej echhh jak siedziealam na zwolnieniu to tak sie przyzwyczailam i wciagnelam w seriale.zajrze pozniej,teraz puszcze Tz zeby sobie jeszcze przed wyjazdem troszku polkikal na kompku
Stary 2007-09-04, 18:08   #759
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinus normalnie chyba bym skakala z radosci gdyby mi sie udalo ale najbardziej bala bym sie pierwszego usg i momentu co powie mi lekarz czy bije serduszko
Urabiaj swojego Tz zeby juz niedlugo nie brac tego swinstwa jakim sa tabsy i do dziela kochana!!!!!!!!
Baw sie dobrze tam gdzie wybywasz .pa
trzymam kciuki za fasolke i dzieki za wiare, Ty tez lepiej trzymaj kciuki zeby mi sie powiodlo
idziemy na zakupki, ostatnio kupilam sobie butki

ale juz na prawde musze konczyc, papa Kochaniutkie

Mąż i żona...
Stary 2007-09-04, 18:16   #760
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Kachula dobre to z tymi wirtualnymi szkołami kto wie kto wie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:41   #761
Ray
Zakorzenienie

ja mam chwile napisac niedlugo wybywam ze znajomymi na "piwo"
w sobote ide z mezem na usg , musze je powtorzyc plus maz zobaczy juz dzidziusia a nie kropeczke
wlasnie stalam przed lustrem i patrzylam na siebie stanelam bokiem i zobaczylam brzuszek o gaciu juz rosnie chyba..... tak pod ciuchami jeszcze nikt nie zauwazy ze to ciazowy ale stanelam i widzialam myslalam od tygodnia ze po prostu tluszcz ( zapewne czesc na pewno tak ) ale nie dopinam juz spodni jedynie jedne mam dzinsy ktore jedynie jak usiade musze rozpiac hehehe zrobilam foteczki moze wam wkleje zrobilam zeby porownac za jakis czas czy duzo uroslo hehe
Stary 2007-09-04, 18:45   #762
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja zabralam sie za pisanie referatu do szkloy o Koperniku (coby niemcy nie mysleli ze on Niemiec byl) a wy tu ladnie sie rozpisalyscie
kinia wysylalam dziewczynom zdjecia z cywilnego, jak chcesz to podeslij mi na Pw maila

Kasiu , wesele 29 tego!!
Oczywiscie mozecie rozmawiac o tesciach ale ja sie o moich nie wypowiem bo po prostu brak slow i rece opadaja, wiec nie bede marudzic, widac tacy sa i juz. Po naszej wizycie widze, ze albo polka synowa ne przypadla im do gustu albo sa kosmitami, bo to jak nas tam traktuja jest po prostu smieszne. Nic zlego nie mowia, ale zero zainteresowania weselem, nie wiedza o nim nic, bo nie pytaja, ja nie wiem jak to bedzie...oni nie maja zielonego pojecia o NICZYM a najgorsze ze juz bardziej sa zainteresowani koledzy niz bliska rodzina Jak tam pojechalismy, to jakby nikt na nas nie czekal, nikt sie nie martwi czy my glodni, czy zmeczeni, jak zwykle dostalam kromke chleba z dzemem i super. Moja mama stoly zastawia jak mamy sie zjawic , sprzata i czeka wyteskniona- tam jakos nic takiego nie widac Moi rodzice zalatwiaja wszystko a tamci nic sie nie spytaja, nawet czy pomoc...oczywiscie pewnie mysla ze placi za to wszystko moj maz, co nie jest prawda bo wiekszosc placa moi rodzice (tacy sa honorowi, ze ostatnie grosze wydadza ale tradycji musi stac sie zadosc) ehh mowie wam, komedia. Wiecej napisze juz po weselu- musze to najpierw przezyc a potem zobaczymy
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:51   #763
Ray
Zakorzenienie

mijaela widac mamy podobne rodziny moi tesciowe tez nad super nie sa.... z tesciowa nigdy sie noe dpgadam to dziwny typ tesc juz lepszy, zaprosilam ich na wigilie to tesciowa ma problem bo musi daleko jechac a kto zostanie z jej kotkiem??? jasne ja w 6 mc mam jechac do niej w zime ... niech sie pocaluje
a o slubie nie mowie palcem nie kiwnela pol biedy za to na weselu czula sie jak gosc nie jak rodzic z zadnym z gosci nawet nie porozmawiala i o 2 juz uciekla gdzie moi rodzice do 8 rano gosci bawili chodzili miedzy stolikami itp a ona usiadla i narzekala ze jej zimno i takie tam szkoda mi bylo tylko meza...

wkleja, wam foto moje.. nie wiem czy widac brzuszek ja widze bo zawsze mialam plaski

Edytowane przez Ray
Czas edycji: 2007-09-07 o 12:54
Ray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:55   #764
Ray
Zakorzenienie

doskonale cie roziem mnie denerwuje tez taki brk zainteresowania nami, moi rodzice co chwile cos kupuja nam do mieszkania, jak jedziemy do nich to moja mama zawsze cos pysznego zrobi moj tata flaszeczka drinki po prostu jak goscie, moja mama kaze czuc sie mojemu mezowi jak u siebie co chce ma brac z lodowki nawet nie pytac i w ogole a jak pojade do tesciow to siedze jak za kare tam plus wstyd mi sie o co kolwiek zapytac bo tesciowa to nigdy nie wiem o czym mysli , nawwt nie zapyta czy nam czegos nie brakuje czy moze nawet glupi recznik kupic bo mlodemu malzenstwu duzo brakuje zawsze w szoku bylam jak kazala oddawac mojemu mezowi pieniazki za dokument ktory mu wziela.. nie wiem moze ja inaczej wychowana jestem bo mi mama wtyka pieniadze sama a to na czynsz czy na lekarza .... dziwni ludzie.... najbardziej zabolalo mnie jak ona powiedziala ze on na slub to chyba nie przyjedzie bo nie wie co z kotem zrobic se pomyslalam to mi sie trafilo zeby chodziasz jakos normalana byla dla mojego dziecka co za ludzie echh
Stary 2007-09-04, 19:26   #765
Mijalea
Zakorzenienie

Ray u mnie to samo, wyobraz sobe, ze jak rano zjadlam bulke z plasterkiem sera to potem maz odkupil ten ser tesciom

Rany, moi tesciowie biedni nie sa, inwestuja w ziemie caly czas i drogie maszyny na pole, a moj maz sam sobie radzi i od mlodego sam zarabia.
Najgorsze to, ze dopiero teraz do mnie dotarlo jak jest. Jak jedziemy do Polski, to moja siostra ze szwagrem wypija kawe z nami czy drinka, posmieja sie z nami, pogadaja. A tam, brat z zona stoja jak 2 kolki, nawet sie nie przywitaja i z laska rozmawiaja. Nigdy nie bylismy u nich na kawie i obiedzie, ot tak z ich wlasnej woli. Ale nie mowie nic mezowi, bo napewno mu przykro jest, on jest przyzwyczajony do tego-ja nie. Bo u mnie w rodzinie jest zupelnie inaczej. Od razu powiedzielsimy o slubie, razem z moimi rodzicami planowalismy, a on jakby bal sie swoim wogole powiedziec. Po cywilnym nikt nam nie pogratulowal, nie zadzwonili ani rodzice ani brat spytac chociazby jak przebieglo. Gdyby nie moi rodzice, ktorzy tu przylecieli to slub bralisbysmy SAMI. Szkoda gadac...wychodzi na to ze moj biedny maz ma rodzine, jak to sie mowi tylko na zdjeciu, nie jest zwiazany z nimi blisko, juz kiedys mi to mowil. Nie moge przebolec tej znieczulicy! Dlatego chcialabym mu to wynagrodzic i stworzyc z nim cieple gniazdko kochajacyh sie rodzicow i dzieci. Nie moge sie doczekac bobaska, moj maz jest taki kochany i czuly
Stary 2007-09-04, 19:53   #766
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
mijaela widac mamy podobne rodziny moi tesciowe tez nad super nie sa.... z tesciowa nigdy sie noe dpgadam to dziwny typ tesc juz lepszy, zaprosilam ich na wigilie to tesciowa ma problem bo musi daleko jechac a kto zostanie z jej kotkiem??? jasne ja w 6 mc mam jechac do niej w zime ... niech sie pocaluje
a o slubie nie mowie palcem nie kiwnela pol biedy za to na weselu czula sie jak gosc nie jak rodzic z zadnym z gosci nawet nie porozmawiala i o 2 juz uciekla gdzie moi rodzice do 8 rano gosci bawili chodzili miedzy stolikami itp a ona usiadla i narzekala ze jej zimno i takie tam szkoda mi bylo tylko meza...

wkleja, wam foto moje.. nie wiem czy widac brzuszek ja widze bo zawsze mialam plaski

Ray wygladasz kwitnaco a brzuszek?jak na moje oko to juz taki zaokraglony ciazowy brzuszek masz-fajniutki

A co Waszych relacji z tesciami to wspolczuje naprawde,moi rodzice sa rewelacyjni-wiem ze zawsze moge na nich liczyc,zreszta mio rodzice sa luzaccy,tesciow przyszlych tez mam ok

Madziu zeby odkupic ser??to normalnie paranoja i zeby nawet na slub wlasnego syna nie przyszli?To swiadczy tylko i wylacznie o nich,ale jak piszesz to wszystko to moge powiedziec chociaz ich nie znam i nie powinnam oceniac to jak narazie z dobrej strony sie nie pokazali,ale moze po slubie koscielnym sie zmienia i zaczna okazywac wam wiecej zainteresowania,a jak juz pojawi sie u Was dzidzia to moze juz zupelnie zmiekna i oszaleja na punkcie nwnuka
Stary 2007-09-04, 20:00   #767
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Ray wygladasz kwitnaco a brzuszek?jak na moje oko to juz taki zaokraglony ciazowy brzuszek masz-fajniutki

A co Waszych relacji z tesciami to wspolczuje naprawde,moi rodzice sa rewelacyjni-wiem ze zawsze moge na nich liczyc,zreszta mio rodzice sa luzaccy,tesciow przyszlych tez mam ok

Madziu zeby odkupic ser??to normalnie paranoja i zeby nawet na slub wlasnego syna nie przyszli?To swiadczy tylko i wylacznie o nich,ale jak piszesz to wszystko to moge powiedziec chociaz ich nie znam i nie powinnam oceniac to jak narazie z dobrej strony sie nie pokazali,ale moze po slubie koscielnym sie zmienia i zaczna okazywac wam wiecej zainteresowania,a jak juz pojawi sie u Was dzidzia to moze juz zupelnie zmiekna i oszaleja na punkcie nwnuka
Podejrzewam, ze na wselu w Polsce opadna im szczeki i tyle, bo mamy naprawde exlusywny hotel, tego napewno sie nie spodziewaja. Ja sie nie martwie, trudno sie mowi Bardziej mi mojej mamy szkoda, bo ciagle sie pyta i przejmuje.

Ray, ale fajny ten twoj brzusio
Stary 2007-09-04, 20:04   #768
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Podejrzewam, ze na wselu w Polsce opadna im szczeki i tyle, bo mamy naprawde exlusywny hotel, tego napewno sie nie spodziewaja. Ja sie nie martwie, trudno sie mowi Bardziej mi mojej mamy szkoda, bo ciagle sie pyta i przejmuje.

Ray, ale fajny ten twoj brzusio
Mam taka nadzieje ze szczeki im opadna i wkoncu sie przekonaja do Ciebie kochana

Zmykam bo nastepny serialik moj sie zaczal.powodzenia
Stary 2007-09-04, 20:06   #769
kachula27
Zakorzenienie

A i jeszcze musze sie pochwalic ze moj Tz zostaje do jutra w domku,zrobil mi niespodzianke i powiedzial ze jeddzie o 8,ja myslalam ze dzis a on na to ze nie powiedzial ze o 20 tylko o 8 a 8 jest dopiero jutro rano huraaaaaaaa
Stary 2007-09-04, 20:10   #770
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
A i jeszcze musze sie pochwalic ze moj Tz zostaje do jutra w domku,zrobil mi niespodzianke i powiedzial ze jeddzie o 8,ja myslalam ze dzis a on na to ze nie powiedzial ze o 20 tylko o 8 a 8 jest dopiero jutro rano huraaaaaaaa
To super!

JA nie moge zadnego serialika obejrzec ...tylko te neimieckie teleturnieje ogladam i dokumenty. oze sie czegos naucze
Stary 2007-09-04, 20:40   #771
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Ray śliczny brzusio

Ja wróciłam z Fitness i ledwo zywa jestem, ide lulu do jutra dziewczyny
Stary 2007-09-04, 22:07   #772
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
emi o nic sie nie martw my tu wszystkie trzymamy mocno za Ciebie kciuki zeby bylo ok
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No własnie trzymamy trzymamy

a mi sie samotna noc szykuje M zadzownił ze nie wróci na noc do domciu
Cytat:
Emi kochana powodzenia jutro na sprawie
Nikitko fajnie ze zanbieg Ci sie podobal,jak juz skonczysz daj znac jak efekty

A ja mam dzis 25 dc i ostatnio juz pisalam ze kluje mnie w dole brzucha,dzisiaj to tak mocno mnie kluje ze az boli,kurcze czy to objawy zblizajacej sie @ czy tez moze ........ale raczej sie nie nakrecam
Nikiciu Ty dzisiaj ostatnia noc samotnei spedzasz a ja ostatnia noc z Tz bo jutro wyjezdza i nie wie czy czasami dopiero za 2 tyg nie wroci,bosheee jak ja to wytrzymam,tyle czasu

Madziu fajnie ze masz okazje tak odrazu wziac slub koscielny 2mce po cywilnym bo to tak zawsze jest ze odklada sie i odklada az w koncu zostaje sie tylko przy cywilnym

Jaka ja dzisiaj senna jestem a przeciez wstalam dzis o 11 i zawsze moglam po pracy sobie jeszcze dlugo dlugo siedziec na necie a dzis normalnie zasypiam na stojaco i oczy na zapalki
Uciekam do lozeczka bo zaraz zasne i zaryje buzia w klawiature,a jutro znowu do pani dentystki leczyc zabki ide,a niech mi zrobi wszystkie jak najszybciej i bede miala spokoj
dziekuje wam dziewczynki ale nie poszło po mojej mysli po mału sie boje ze wszystko na marne ze nic mi sie w zyciu nie uda i ze rodzice zawsze mi beda zycie komplikowac...trudno...
a pio po całej tej rozmowie powiedział ze mnie zostawia tak bedzie lepiej ze sie usunie z mojego zycia i wszyscy beda szczesliwi, ale ja nie
ale na szczescie sie rozmysliłale co wyryczałam to moje...
Cytat:

nie przejmuj sie ja mam rodziców i tesciowa do bani szkoda słów..

a brzuszek fajnyokraglutki sie juz robii mama tez slicznajak to mówia ciaza pasuje kobiecie i promienieje wtedy ty tez promieniejesz

kachula27 trzymam kciuki za fasolke
kinia2807 trzymam kciuki zeby twój Tż sie szybciej na dzidzie zdecydował i te wstretne tabsy w kosz

a mój pio powiedział mi ze mam isc do apteki po tabsy ale go uswiadomiłam ze gin musi mi recepte przepisacjuz sie nie moze doczekac bez gumki ja tez nie:ro tfl:

Gizelciu gratuluje mebelków do kuchni juz nie długo bedziesz szalec i z dzidzia wszystko pewnie jest w pozadku pewnie sie przemeczyłas gdzies za bardzo przez to ten brzuszek cie bolibedzie dobrze
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 23:25   #773
mezatka07
Zakorzenienie

Ray masz cudowny ciazowy brzuszek bardzo ladne fotki

Kinus Twoje zdjatko tez bardzo ladne

zycze wszystkim milego wieczorku i kolejnego dnia z usmiechem na twarzy

ja jestem po klotni z mezem, takze nie jest mi do smiechu i zaczal mnie bolec brzunio
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 23:26   #774
Ray
Zakorzenienie

z tesciami tak jest ja tez nie moge przebolec moich bo nie tak jestem wychowana i dla mnie to wrecz kosmiczne moj maz z siostra rozmawialam na weselu raz od 7 lat!!! czujecie???? jego siostra powiedziala ze go nie poznala by a mieszkaja w tych samych miastach matka z corka nie rozmawia chyba od 10 lat kosmos jeden wielki...
ja ci powiem ze wolalbym zeby moi tesciowie na slub nie przyjechali niz jak tesciowa fochy stroila mojemu mezowi bylo przykro mogla sie chodz troche wyslic kazdy mowil ze wyglada jak na skazaniu na zdjeciu ani razu sie nie usmiechnela grobowa mina... jak sobie pomysle o wigili to mnie skreca ale coz
Stary 2007-09-04, 23:55   #775
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
z tesciami tak jest ja tez nie moge przebolec moich bo nie tak jestem wychowana i dla mnie to wrecz kosmiczne moj maz z siostra rozmawialam na weselu raz od 7 lat!!! czujecie???? jego siostra powiedziala ze go nie poznala by a mieszkaja w tych samych miastach matka z corka nie rozmawia chyba od 10 lat kosmos jeden wielki...
ja ci powiem ze wolalbym zeby moi tesciowie na slub nie przyjechali niz jak tesciowa fochy stroila mojemu mezowi bylo przykro mogla sie chodz troche wyslic kazdy mowil ze wyglada jak na skazaniu na zdjeciu ani razu sie nie usmiechnela grobowa mina... jak sobie pomysle o wigili to mnie skreca ale coz
Ray to wcale nie musisz jechac do nich na ta Wigilie,zawszrzeciez mozesz sie zle czuc,wkoncu jestes w ciazy i wolno Ci
Stary 2007-09-05, 00:01   #776
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
dziekuje wam dziewczynki ale nie poszło po mojej mysli po mału sie boje ze wszystko na marne ze nic mi sie w zyciu nie uda i ze rodzice zawsze mi beda zycie komplikowac...trudno...
a pio po całej tej rozmowie powiedział ze mnie zostawia tak bedzie lepiej ze sie usunie z mojego zycia i wszyscy beda szczesliwi, ale ja nie
ale na szczescie sie rozmysliłale co wyryczałam to moje...

nie przejmuj sie ja mam rodziców i tesciowa do bani szkoda słów..

a brzuszek fajnyokraglutki sie juz robii mama tez slicznajak to mówia ciaza pasuje kobiecie i promienieje wtedy ty tez promieniejesz

kachula27 trzymam kciuki za fasolke
kinia2807 trzymam kciuki zeby twój Tż sie szybciej na dzidzie zdecydował i te wstretne tabsy w kosz

a mój pio powiedział mi ze mam isc do apteki po tabsy ale go uswiadomiłam ze gin musi mi recepte przepisacjuz sie nie moze doczekac bez gumki ja tez nie:ro tfl:

Gizelciu gratuluje mebelków do kuchni juz nie długo bedziesz szalec i z dzidzia wszystko pewnie jest w pozadku pewnie sie przemeczyłas gdzies za bardzo przez to ten brzuszek cie bolibedzie dobrze
Emi kochana zobaczysz wszystko sie ulozy i wytlumacz Pio ze to zeby zostawic Cie sama z dzidzia to nie jest dobry pomysl,moze lepiej postarac sie i pokazac jak bardzo sie kochacie i chcecie byc razem,poczekaj jescze troszke az osiagniesz wiek w ktorym rodzice juz nie beda o Tobie decydowac i juz wtedy to napewno sie wszystko ulozy

Dziekuje za kciukaski za fasolke,sama juz sie modle zeby to bylo to.
Ja rowniez trzymam za Was kciukaski z eby wkoncu ulozylo Wam sie wszystko po waszej mysli
Stary 2007-09-05, 00:04   #777
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ray śliczny brzusio

Ja wróciłam z Fitness i ledwo zywa jestem, ide lulu do jutra dziewczyny
No to Nikitko milego spanka,widze ze taki fitness jest wykonczajacy,ale jeszcze kilka takich i juz bedzie dobrze,zlapiesz kondycje i bedzie gucio!!!

Ja tez mykam do łózeczka,trzeba wykorzystac ostatnia nocke razem,a co bede sobie zalowac hehe
Stary 2007-09-05, 07:27   #778
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc kochane,
ja dzis niestety nie przywitalalam milo dnia. Jestem zla na meza
Od jakiegos czasu nastawia budzik na 6 rano, przy czym o 6 wylacza i spi dalej czasem nawet do 7!! Zwrocilam mu uwage, ze ja sie budze i nie moge zasnac wiec jak zostaje dluzej w lozku niech nie nastawia go tak wczesnie. Wczoraj przed zasnieciem pytalam na ktora ustawic budzik, mowil ze na 6. To ja mu znnowu ze i tak o 6 nie wstaje. Uparl sie....no i tak, oczywiscie budzik zadzwonil, wylaczylam a on dalej lezal...do 7 A ja usnac nie moglam wiec ze zlosci wstalam szybciej. Nie wiem co w niego wstapilo, kompletny egoizm.
Jestem zla i pewnie sie z tego rozpeta burza, na dodatek jestem caly czas podminowana tymi tesciami, juz widze dzisiejszy dzien. nie potrafimy sie za bardzo klocic, bo maz jest b. wrazliwy, ale tak sobie nie pozwole, tego juz za wiele
Stary 2007-09-05, 08:32   #779
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No to Nikitko milego spanka,widze ze taki fitness jest wykonczajacy,ale jeszcze kilka takich i juz bedzie dobrze,zlapiesz kondycje i bedzie gucio!!!

Ja tez mykam do łózeczka,trzeba wykorzystac ostatnia nocke razem,a co bede sobie zalowac hehe
Niom potrafi wykończyć mięśnie sie zastały i dzisiaj troche bolą ale bedzie dobrze jutro znowu masażyk pierwsza połowa zajęć jest super bo jest układ powiedzmy taneczny i rusza sie całe ciało i jest fajnie, a potem niestety idziemy po mate i wyciskamy ćwiczenia na uda pośladki i brzuch

Madziu to niezbyt przyjemnie masz z tym budzeniem o 6 jesli by wstawał to oki, ale jak dosypia jeszcze do 7 to juz nie jest wporzadku
Stary 2007-09-05, 11:32   #780
Ray
Zakorzenienie

ale cisza cos kiepsko te pisanie idzie
moze to przez pogode hmmm.....

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości