|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pazurki Dianki!!!
Blue dzięki!!
![]()
|
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
baaardzo fajne pazurki
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
te na tipsikach w zorki bardzo ładniutkie szczególnie podoba mi sie ten ze snieżynkami i tek obok z listkiem super wyszły
wzorek ostatni BARDZO mi sie spodobał super dobrałaś kolorki. Następny przykład że jednak krótkich też można śliczne rzeczy tworzyć pozdrawiam
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
evciusia- dziękuję bardzo!
Scania- no pewnie że na króciakach też coś można stworzyć tylko że troche mniejsze rzeczy. na długich jest większe pole do popisu ![]() dziekuję Ci Kochana za komentarzyk! Dziewczynki wzieło mnie na malowanie wzorków świątecznych- coprawda nie na pazurkach- na razie na tipsach próbuję cos skombinować. zobaczcie jakie rezultaty i oceniajcie! |
|
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Francuzik na krociutkich pazurkach sliczny
A ze swiatecznych podoba mi sie ten pierwszy z kokarda, jest super |
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Wcale Ci sie nie dziwie że Cie wzieło na świąteczne mnie już kompletnie opętała gorączka przedświąteczna:P ładniutkie są szczególnie bałwanek może i ja coś poprubuje?
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
o jakie śliczne
a ten bałwanek to prze słodki
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Frenczyk milutki, ale te 2 kolejne wzorki jakos nie przypadly mi do gustu
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden i drugi fajny ale bałwanek fajniejszy
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne
Bardziej podobają mi się te z kokardą. I w ogóle jakoś się świątecznie zrobiło
|
|
|
|
|
#761 |
|
Przyczajenie
|
Śliczna kokarda, a bałwanek też ładniuśi, cóż idą święta także wszystko jest piękne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
śliczne
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z wizyty u stomatologa, wchodzę na mój wątek a tu tak dużo milusich komentarzy!
ilonka70- wielgaśne dzieki!!! ![]() Scania- no mi też właśnie odbiło! cały dom przystroiłam świątecznymi ozdóbkami! teraz myślę co by tu jeszcze zrobić żeby świąteczna atmosfera już całkowicie zagościła w moim domku! ![]() Cerfona- dziękuję Kochana!! ![]() Pyra1990- dzięki wielkie!! ![]() Angel@- dzięki wielkie Angel!!! ![]() olilina- dziekuję serdecznie!! w sumie to został już miesiac do świąt więc nic dziwnego że każdego dopada świąteczna atmosfera!livi24- witam w moim wątku! ![]() kasiaizyk- dziękuję!!
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz Dianko myślałąm że to ja warjuje :P też już mam mnustwo świątecznych akcentów w mieszkanku a co najlepsze maluje Mikołaje sobie jako obrazki na ściane :P pozdrawiam Kochana i buziaki wielkie
przepraszam za OT :/
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Scania ja już się zastanawiam co będę piekła na święta
całkiem mi odbiło! siedzuiałam dziś w książkach kucharskich i myślałam nad ciastami.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy kompletnie ten sam odjazd świąteczny
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Te świąteczne propozycje są cudowne! Oj ponosiłabym coś takiego na pazurkach
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Blue- dzieki!
![]() ![]() Aelirenn- wpadnij do mnie to pobazgrolę sobie trochę na Twoich pazurkach i już będziesz mieć bałwanki dzięki za komentarz! ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
zimowe baaardzo ladne
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Dianka szkoda ze Ty nie jestes z mojej miesciny chetnie bym Ci zapacila zebys sie zajela moimi pazuraskami
|
|
#772 |
|
La Moderatoiure
|
Zarówno kokardka jak i bałwanek bardzo ładnie Ci wyszły
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
elaine-dziękuję bardzo!!!
Blue- ja pazurki mogę malować dniami i nocami a Tobie to bym malowała za darmo! Monia- wielgaśne dzięki! u mnie dzis tylllleeee śniegu że aż sie zaspy porobiły! a ja tak bardzo nie lubię zimy... wolę jak jest słoneczko, cieplutko... Edytowane przez Diana33 Czas edycji: 2007-11-28 o 21:13 |
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wpadłam teraz na beznadziejnie głupi pomysł. jako małe dziecko uwielbiałam robić zwierzaczki z modeliny i kwiatuszki. pomyślałam więc o kwiatuszkach akrylowych i zamówiłam sobie potrzebne do kwiatuszków rzeczy no ale to wszystko dojdzie do mnie pewnie na drugi tydzień a mnie dziś skręca zeby coś zrobić. no i ulepiłam cos takiego- proszę się nie śmiać z mojego koślawego kwiotka!
na razie nie powiem z czego go lepiłam bo spadły byście ze śmiechu!![]() ciekawa byłam czy będę się nadawać do lepienia kwiatków
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę Diana ale ty szalona jesteś
Ten kwiatuch całkiem kwiatucha przypomina ![]() Przyznaj się z czego go ulepiłaś? I tak już się śmieję |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Angel dzięki! tylko trzymaj się teraz mocno krzesła zebyś nie spadła!!!! miałam stare lakiery- takie już przyschnięte. a jako ze dziś trochę więcej wolnego czasu miałam to porzadkowałam szafę z przyprawami itp. i miałam jakieś stare proszki do pieczenia....
połączyłam lakier z proszkiem i tak powstała super masa która świetnie zastyga coprawda do paznokcia to chyba by to trzeba było przyczepić super glue żeby się trzymało ale jakby się uparł to jakoś by to na paznokcia przyczepił ![]() Angel żyjesz??? nie spadłaś z krzesła??? nie połamałaś się??? zebym Cię na sumieniu nie miała! |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
O ja
Ale patent Jesteś geniuszem Diano Ja bym w życiu na coś takiego nie wpadła. Jakąś nagrodę wynalazcy trzeba Ci przyznać ![]() Z krzesła nie spadłam ale z tego wszytkiego zawaliłam kolanem w biurko . Będę miała do kolekcji do mojego lima, które zdobyłam jakąś godzinę temu podczas testowania nowych obcasków. Co za dzień pechowy
Edytowane przez Angel@ Czas edycji: 2007-11-29 o 13:20 Powód: błąd |
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
No to wymyslila
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażenie jak to super wykombinowałas
no ja Ci Kochana gratuluje weny może i troche to śmieszne z czego został wykonany kwiatuch ale to mało istotne za to jaki efekt
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
O ja Cię Diana
![]() jak Ty na to wpadłaś? ![]() Już sobie Ciebie wyobrażam jak formujesz tego kwiatucha ![]() Łyżka proszku, gram lakieru i kwiatek gotowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.