|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
składaczki bardzo mi się podobają
a... i miałam już jakiś czas temu pisać, że podoba mi się cytat, który masz w podpisie ![]() ) wybrałaś taki, który trafia we mnie za każdym razem, gdy wejdę na wizaż
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Cuuuuudny
. Ależ Ty piękności tworzysz
|
|
|
|
|
#753 |
|
CraftMod
|
dziękuję, że zostawiacie tutaj slad
malgwa dziękuję kochana nisi dzieki kachasek dziękuję klaudens dzięki Na dziś jeszcze dam Wam zapakowany prezent z zielonej wymiany klubowej. Tag możecie sobie poogladać, a już moze w tym tyg pokaże zawartość środka Załącznik 1558369 |
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Nir... No kocham te Twoje wyrobiki... I notesiki i składaczki obecnie! Mają Twój nirszyjski styl
Piękne no!Aaaa... Wiecie może kiedy jakaś następna wymianka? Bo z chęcią bym się zapisała... Teraz kupa wolnego czasu przede mną |
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna sprawa te Wasze wymianki
Chętnie bym sie pobawiła, ale bezsensu gdzie ja tam do Was Może kiedyś
|
|
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaglądałam na bieżąco do Ciebie i podziwiałam nowości ale nic nie pisałam (zresztą nigdzie, nie tylko tu) ale dzisiaj tak zdałam sobie sprawę że mam taaakie zaległości że już piszę.
Także od początku. Fajny pomysł z kuchennikami. I ładnie skomponowane z notesami. Karteczka ślubna śliczna. Ładnie wygląda napis a za nim piórka. Jeszcze się z takim czymś nie spotkałam. Tag już mnie kusi żeby dowiedzieć się co jest w środku. No i widzę że rozszalałaś sie ze składaczkami Robisz je prześliczne. Takie delikatne i ładnie dobrane ozdoby do okazji na którą przeznaczony jest składaczek. Dodam że uwielbiam twoje stępelki. W tym -> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1214076999podoba mi sie połączenie czerwieni z zielenią. A tu -> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1214293074 coś mi brakuje. Albo za jasne kolory, że nie bardzo widać ozdobne narożniki albo może brak mi jakiegoś stempelka żeby bardziej ozdobić składaczek. Coś na pewno. I mam pytanie takie niezwiązane z żadną rzeczą o której dzisiaj pisałam. Tak z ciekawości chciałabym dowiedzieć się, jak zrobić wpisując link do jakiegoś zdjęcia tak żeby nie było w poście widać całego długiego adresu tylko żeby było słowo np "tu" ?
|
|
#757 |
|
CraftMod
|
agniesiu dziękuję za odwiedziny
klaudens dzięki Joasiunia z tego co dziś widziałam to jest wymianka taka hmm, powakacyjna, dzieki za komplementy |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
...o jakie nastepne piekne składaczki
|
|
|
|
|
#759 |
|
CraftMod
|
Beatko dziekuję
Dziś złożyłam do kupy kolejny notes o roboczym tytule, niezwykle błyskotliwym i wg mnie trafnym: wlazł ptak na krzak. Zapraszam do oglądania. Załącznik 1560551Załącznik 1560552Załącznik 1560553 Załącznik 1560555Załącznik 1560557 |
|
|
|
|
#760 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty masz smykałkę do notesów
Śliczna tapeta i fajne listki. O ile dobrze mi sie zdaje to trzy patyczki obkleiłaś ozdobnym papierem, prawda? Brawa za cierpliwość. I najważniejsze - tytuł jest w tym wszystkim najlepszy i jak najbardziej pasujący do notesu![]() Tylko dlacego wewnętrzna okładka jest pusta, co? Ale i tak jest ładnie, bo jest to stonowane z jasnościami okładki
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi... Jaki twórczy tytuł notesika
Ale super Pięknie to wszystko zgrałaś |
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
jaka sliczna tapeta i kompozycja boooska
![]() Nir swietny ![]() normalnie sliczniutki, ehhhh, szkodaże tak daleko mieszkasz....normalnie wykradłabym gi i już
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny świetny notesik!!!
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajniuchy
Twoje notesiki zawsze mnie urzekają i jakże trafny tytuł
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Nirsh nowy notes, nowy temat, nowy choć bardzo podobny do poprzednich, ale jednak inny. No i tytuł roboczy ma wszelkie predyspozycje aby zagościc na stałe. Bardzo ladny, wypracowany, dokladny.
![]() Wyślę Ci za jakiś czas PW. Wybacz, że nie napisalam nic po ogłoszeniu Twojej rezygnacji ze zlotu, ale nie wiem na razie co mam napisać.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#766 |
|
CraftMod
|
hejasz dziękuję
klaudens dziękuję ![]() malgwa dzięki bewix dziękuję Joasiunia dziekuję agniesiadzięki , moze dla odminy niech tak zostanie, nie wiem czy ktoś by sie odważył na niej pisać ![]() Jeszcze raz dziekuję za odwiedziny Wczoraj złożyłam też drugi notes i skończyłam składaka, jak ktoś był na blogu to mógł zobaczyć wcześniej ![]() Załącznik 1561949Załącznik 1561950Załącznik 1561951 Załącznik 1561952Załącznik 1561958Załącznik 1561959 |
|
|
|
|
#767 |
|
CraftMod
|
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Brak mi słów, by opisać twoje prace
![]() Po prostu pięknie!
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki fajny tez ze znaczkami
Sama mam gdzieś swoją starą kolekcję znaczków, gdzieś tam zakurzona jest Twoj kazdy notes jest cudny A drugi zielono-niebieski no .. Sliczne motylki 3d i kwiatuszki ładne
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak tak Julka to najprawdziwsza prawda. ładny dokładny i ciekawy. Piękne, wypracowane dodatki. Brawo, brawo, brawo.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Stworzyłaś CUDA
|
|
#772 |
|
przyczajona tygrysica
|
Notes super! I też mi się motylki przestrasznie podobają
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
WOOOOOOW!!!!!!!!!!!
Szalejesz Kochana szalejesz z notesikami i składaczkami... Ale to dobrze,bo są cudne |
|
|
|
|
#774 |
|
CraftMod
|
nisi - dzięki za odwiedziny
![]() klaudens - dziękuję ![]() Helu - dzieki kochana ![]() Asiu - Tobie też ślicznie dziekuję ![]() FK - dzieki ![]() Joasiunia - dzieki ![]() A teraz coś dla odmiany - kartka zupełnie romantyczna ![]() Załącznik 1564851Załącznik 1564852Załącznik 1564853 Załącznik 1564854 |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładne !!!
Slicznie przez rożę napis przebija |
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja kartka romantyczna jest naprawdę bardzo romantyczna. Podoba mi się
Ciekawi mnie jak zrobiłaś efekt przebijania tekstu przez różę
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
uuuaaaa!!! notesiki super, kartka piękna
)
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
nir ja tu normalnie nie nadążam
![]() Znaczkowy notes jest super. Potrafisz idealnie wszystko ze sobą tak zgrać że nie widać że dana rzecz jest ręcznie zrobiona. Do tego jeszcze twoje notesy maja "duszę". Chyba nie trzeba będzie długo czekać aż znajdzie się przyszły właściciel tego notesu, bo on aż sie prosi żeby go wziąć sobie na własność. Dobrze że daleko mieszkasz bo jak bym gdzieś niedaleko siebie w jakimś sklepie zobaczyła takie notesy to bym chorowała że nie mogę ich wszystkich mieć, albo bym zbankrutowała Tak źle i tak nie dobrze![]() Kolejny składaczek równie ładny jak poprzednie. Zazdroszczę Ci tych wszystkich papierków A i nijak nie mogę nauczyć sie cieniować brzegów. Fatalnie mi to wyszło jak ostatnio próbowałam. Może to wina rzeczy którymi to robie. Dobra to teraz przechodzę do ostatniej kartki. No cóż, rozmarzyłam się jak ją zobaczyłam. Jest po prostu prześliczna i mega romantyczna. Tak jak moje poprzedniczki ciekawi mnie jak zrobiłaś to że tekst tak delikatnie przebija przez róże Ciekawie to wyglądaNo to na tyle na dzisiaj moich wywodów
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo bardzo romantyczna i różana i elegancka. Sprawia wrażenie, że nie zajęła Ci wiele czasu. No i taką inspiracja Solinkową mi troche pachnie.
|
|
|
|
#780 |
|
CraftMod
|
klaudek - dzięki, stojaczek rzeczywiście szpatułkowy, przydaje sie , ładnie sie na nim eksponuje świeże wytwory. Pisałam Ci już, ze masz śliczny avek?
nisi - to już kolejne dzieło z ta techniką, widać ją z księżniczkowym notetniku, notatniku z ptaszkiem (ten w większym formacie)-nutki, notetnik, który jest prezentem na zieloną wymianę, pokarzę jak dojdzie i nie wiem czy nie gdzieś jeszcze. To sa serwetki, zakochałam sie w nich po zobaczeniu zakładek castilii. Spotkałam sie z nazwą mix media, czyli łączenie różnych technik w pracach i strasznie mnie to pociąga. Dzięki Bogu pomysłów mi nie brakuje kachasek - pewnie tak, ale miło zawsze się czyta pochwały Agniszko - dziekuję za odwiedziny, co do pzrenikania to napisałam wyżej, moze słabo to widać, ale kartka z tekstem jest gnieciona, podkreśliłam to tuszem, ale nei widac tego jak w realu, zresztą to zależy od kąta patrzenia. Co do cieniowania to zależy czym cieniujesz, próbowałaś gąbeczką? Helenko - byc moze tak, samo przyszło do mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

) wybrałaś taki, który trafia we mnie za każdym razem, gdy wejdę na wizaż

. Ależ Ty piękności tworzysz
Może kiedyś 

Szalejesz Kochana szalejesz z notesikami i składaczkami...