Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-04, 18:36   #751
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

hej dziewczyny. Ja tylko na chwilke, pisze od tesciow, bo moj komputer sie calkowicie zepsul nawet nie da sie go odpalic.
W poniedzialek dopiero bede, TZ mi kupi nowy
Ale strasznie mi brakuje WIZAZU a to dopiero jeden dzien....

to do poniedzialku, nie piszcie za duzo, prosze....
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 18:36   #752
Sniezynka21
Zakorzenienie

dubel... sorki
Stary 2008-01-04, 18:50   #753
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka moj lapek tez wymaga naprawy a najlepiej zmiany Przypomnialas mi bo mialam dzis tyrknac do serwisu bo jakas krska mi idzie przez ekran i musze wymienic jeden przycisk "n" bo zepsuty jest i pare napisow juz mi zniklo Akurat bede w Polsce to fajnie by bylo jakby w tym czasie to zrobili Bo potem jak wroce to nie dam do naprawy bo kompa wogule nie bede miec

Wasze brzadace rozgadane na maxa i moj dzidek cos zaczyna ja do niego SIT DOWN SIT DOWN a on powtarza i mowi SI DA SI DA zajecoolowo hehe

Moj dzidek juz zasypia .A ja zaczne druga ture prasowac i chyba chionke rozbiore jutro posprzatam jeszcze tylko i sie spakuje.

Sniezynka by cie cholera z tym komputerem z kim ja dzis popisze nie mogl ci sie spartolic w niedziele hehe .

Ja juz poprasowane choinki juz nie ma i glodna jezem ide wszamac zupe kapusciana haha

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2008-01-04 o 21:29
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:28   #754
Daria&Grześ
Raczkowanie

GG do Daria&Grześ

Doridee, to jest krem regenerujący Vitality's z formułą o kwaśnym pH. Napisali, że produkt profesjonalny. Skłamałam, bo napisałam, że z jedwabiem, a to z silikonem, ale nie miałam go pod ręką, bo byłam w pracy
O, znalazłam na allegro http://allegro.pl/item267231216.html

Okazuje się, że ponoć Grześ, jak jesteśmy w pracy, to potrafi nawet "bigos" powiedzieć... Wracamy do domu, a babcia do niego "powiedz bigos, powiedz bigos", a ten milczy, jak zaklęty... Tylko "tata" i rzadziej "baba".
Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek?

Nasze fotki: www.rzeka.net/mama
Daria&Grześ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-04, 21:50   #755
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Daria dzięki Jak zużyję to co mam to na pewno wypróbuję Jestem fanatyczka kosmetyków w każdej formie i mam ich cała masę, od jakiegoś czasu postanowiłam ze koniec z kupowaniem dopóki nie zużyje tego co mam - ciekawe czy wytrwam

Śnieżynka wracaj do nas migiem

Ala chyba sie ode mnie zaraziła Dzis kicha cały dzień i z noska jej cieknie, buuuu Bardzo niespokojnie śpi, co chwila popłakuje W sypialni lodówka, 14 st. będzie dzis spać z niami, przynajmniej przypilnuję żeby sie nie rozkopała...
Stary 2008-01-04, 22:17   #756
monka23
Zakorzenienie

Doridee oby tylko na katarze sie skonczylo , moze jutro do lekarza idz zanim to sie przerodzi w grype czy cus.

Ja sie nie uwolnie od prania i prasowania haha jedno sie konczy a nastepne czeka nie trza bylo wchodzic w nowy rok z ciuchami do prasowani.
Stary 2008-01-04, 22:32   #757
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka chyba coś w tym jest Ja tez bez przerwy piorę, aż nie wierzę ile tego ciągle jest Prasuję zawsze wtedy gdy chcę coś nałożyć, mam taki ścisk w szafie ze i tak by sie wygniotło
No ja już prawie zdrowa, tylko lekki katar mi został... teraz u Ali sie zaczyna, najgorsze co moze być to jak dziecko chore... no i jeszcze facet

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-04, 22:38   #758
monka23
Zakorzenienie

Dodiree swiete slowa z tym facetem moj tz czasem co dwa dni ma grype .Kiedys tez tak prasowalam jak mi cos bylo potrzebne teraz nie mam na to czasu No albo mama mi prasowala Juz niedlugo sie przeprowadzicie to bedziesz miec miejsce na wszystko Wiesz juz co i jak chcesz zrobic A mieszkanko pewnie juz bedzie pomalowane gladzie kafle i panele Kolorek mozna szybko zmienic jakby w razie Wu nie pasowal.
Stary 2008-01-04, 22:53   #759
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co będzie w mieszkaniu Na pewno będziemy wszystko robili po swojemu: podłogę, kafelki, kolory na ścianach Andrzej wymyśla a ja tylko zatwierdzam jego pomysły Moja działka to będzie pokój Ali ale mniej więcej wiem już co chcę, kurcze dosyc mały będzie.. mam nadzieję ze wszystko mi sie pomieści.

Spadam już do łóżka poprzytulać mojego chorowitka Andrzej na spotkaniu pułkowym, ciekawe kiedy wróci
Stary 2008-01-05, 10:49   #760
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Puk uk jest tu kto???
Co wy wszystkie juz chore??Ja jeszcze nieale za to dzieci tak-wszystkieWeronika obudzila sie rano z goraczka i ciagle mowi ze jej zimno,Bartosz ma taki kaszel ze chce go zadusica Daria ma katar i chrypke..na dzieciaczkach 2003 dziewczyna mi poradzila zebym zrobila syrop z miodu i cebuliponoc bardzo dobry na grype i kaszel itp,podalam go dzieciom dopiero drugi raz wiec narazie efektow niemaale moze pomoze...duzo o tym czytalam w necie i duzo ludzi naprawde go chwalia w koncu to sama natura,zero chemii

Dzis Werci urodzinki a ona choramaja przyjsc jej kolezanki,mam nadzieje ze jakos to bedzie

A wy co?????
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 15:06   #761
monka23
Zakorzenienie

Monikaduzo zdrowka dla chorowitkow i naszej solenizantki Miejmy nadzieje ze szybko wyzdrowieja .

A ja padam dzis zmeczona jestem Poszlam spac po 2 a tz przebudzil mnie po 3 potem z 1 h zasypialam bo ta cholera chrapala i jak na zlosc maly obudzil sie o 6 I tz go do pokoju przyprowadzil nawet nie slyszalam ze plakal Ni to wstalismy takze cudnie sie dzis czuje ale po 8 poszlismy spac i powiezialm ze nie wstaje Maly wstal po 10 i tz z nim na dol poszedl i mnie obudzili o 12

Ide sparzatac i chyba sie zaczne pakowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 15:32   #762
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monika złóż Weronisi najlepsze życzenia od nas No i duuużo zdrówka wszystkim

Monka witaj w klubie, ja tez poszłam o 4.00 spać, a po 8.00 już pobudka Ala chora, męczyła sie cała noc.. Przetrzymaliśmy ją w łóżku do 10.00 ale nie chciała już spać Czekamy na lekarke, ma przyjść między 17.00 a 18.00, zobaczymy co powie, oby obyło sie bez antybiotyku
A Ty jutro przylatujesz do Polski?
Stary 2008-01-05, 18:53   #763
monka23
Zakorzenienie

Doridee i co lekarka powiedziala ? oby dzis bylo lepiej i miala lepszy sen no i wy Jutro bujam do Polski jak zwykle mam pietra z samolotem Takrze trzymajcie kciuki zebymsy dolecieli .

Monika a u was jak?

Jeszcze mnie jedno prasowanie czeka ehhh Jak mi sie niechce juz totalnie bleee.

Dzidek kolacji nie zjadl cos za czesto dzis kupsztale robi oby jutro bylo w normie .

Nauczylam dzidka calowac lustro hehe jak widzi lustro to biegnie i siebie caluje A dzis jeczal o fote gdzie jest on tz i policjant i zaczol tz-ta calowac Szajbe ma totalna na punkcie tz-ta .Zazdrosna jestem .

Sniezynka jeszcze niedziela i kompa bedziesz miec

Spakowani juz jestesmy Oczywiscie najpierw myslalam ze w normalnej torbie sie zmieszcze ale okazalo sie ze to byl blad haha lecimy na tydzien a mam taka torbe Moj tz sie smieje ze nadbagaz bedzie znowu placil hehe
Stary 2008-01-05, 19:12   #764
djamelka
Rozeznanie

Monka ale cie zazdroszcze-jedziesz di pl fajnie masz.Ja jade w lutym.Moja siostra urodzila i jade zobaczyc dzidziejuz niemoge sie doczekac.To zycze ci milego pobytu w Pl Doride i co tam z Ala?Zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy.Dzieci jak sa chore to przerabane bo nic ci niepowiedza bo nie umia jeszcze i biedne sie mecza Monika twoim dziecia tez zycze szybkiego powrotu do zdrowka Kurde co wszyscy sie tak rozchorowali????
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-05, 19:47   #765
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

No niestety mamy antybiotyk Gardło zawalone, katar potworny, wysoka gorączka... dobrze ze zadzwoniłam po lekarkę bo do poniedziałku byłoby już marnie z nią

Monka trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło sprawnie, już ma być cieplej od poniedziałku, całe szczęście bo teraz mróz okropny

Djamelka dzięki Wszyscy teraz chorują bo jest duży spadek temperatury, w domu gorąco, na podwórku zimno... Ja przemarzłam na spacerze a ode mnie zaraziła sie Ala Na drugi raz chyba jakąś maske nałożę zeby zarazków nie rozsiewać

Oby ta noc była lepsza bo sie wykończę... teraz tatuś usypia Alutę ale cały czas ja słyszę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 20:33   #766
monka23
Zakorzenienie

Amelka jak juz wpadniesz do Polski to dzidzia ju duza bedzie no napewno nie swierza haha Ja swojej kuzynki malego bzyka widzialm jak sie urodzil a teraz to juz duzy 3 miechy ma haha smieje sie ale juz pewnie zmienil sie .

Doridee no jak antybiotyk macie o bedzie juz lepiej z dnia na dzien.Tutaj w Angli dlecza parcetamolem dopiero w ostatecznosci daja antybiotyk.

Juz poprasowalam kanapki TZ-owi zrobilam na podroz sobie sushi dzidkowi gotowe obiadki Rano zjemy sniadanie bede musiala dzidka po 5 obudzic zeby sie wyrobic odegram sie za te jego pobodki haha oczywiscie zarty ale mam nadzieje ze jakos to przezyje .
Stary 2008-01-06, 13:40   #767
Sniezynka21
Zakorzenienie

Jestem u tesciow, mam juz kompa bede wieczorem ale sie cieszeeeeee, do wieczora....
Stary 2008-01-06, 21:44   #768
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Ty juz wyjechalas ????????????????????????? ????????????????????? Nic nie wiedzialam, ze dzisiaj jedziesz !!

Doridee jak Alusia ??? Lepiej juz ???

Monika a jak Twoje szkraby ???

I z kim ja mam teraz pisac ???? Djamelka dawaj na wizaz

Edit : Heyyyy, gdzie sie podziewacie ???

Edytowane przez Sniezynka21
Czas edycji: 2008-01-06 o 22:49
Stary 2008-01-07, 05:20   #769
monka23
Zakorzenienie

My juz w Polsce ale fajnie jest.

Podroz sie udala szybko i sprawnie maly w samolocie bajere cisnol z kim sie dalo.

Bal sie troche wczoraj spac ale zasnal.Przebudzil sie raz z placzem ja akurat juz nalot na bar zrobilam ale moja mamuska go uspokoila .Obudzil sie za 15 szosta i nikt juz nie spi Ale zaraz idziemy hehe bo padne dzis .

Sniezynka super ze masz kompa hehe

milego dnia do potem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-07, 08:16   #770
djamelka
Rozeznanie

snizynka ty sobie wykupilas kapa-a tu nikogo niemaKurde wczoraj poszlam znowu szybciutko spac bo bylam podnieta,ale jedno jest jajwazniejsze ze dostalam ciotkea wiecie jak sie balam ze cos sie szykuje-bozu dzieki jest Moj Kevos sobie cos dzisiaj lecial w kulki w nocy o 2 giej mleczka mu sie zachcialao.Monka co komputer z taba zabralas?Jak tam sprawuje sie nasz Dzidus? Doride i jak u Ali jest poprawa czy nie? Dziewczyny orientujecie sie po ile sa aparaty fot.num.w pl-tak mniej wiecej?Bo chcialam kupic dla malego od siorki zeby robili mu troche zdiec(na pamiatke)ale niewiem gdzie lepiej sie mi oplaci Monika a u ciebie jak tam wirusy-lepiej?
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 10:09   #771
wenezja
Rozeznanie

Dużo zdrówka dla naszych chorowitków!

Ja właśnie próbuje nakłonić Emkę do siadania na nocnik. Ale afera jest! Wrzeszczy jak opętana! Nie usiądzie za żadne skarby, a jak ją na siłę posadzę, to trzyma mnie za frak i nie puszcza Ciężko to będzie, na pewno. Na razie lalki sadza a kupa w majtach zalatuje!

Nie mówcie mi o praniu i prasowaniu. Zawsze mam tego całą stertę. Nawet teraz pralka lata A prasowanie też czeka... Mój tata ma jutro przyjechać, to się spokojnie zabiorę...

No i z nowości tyle, że nie odzywam się to tż-ta. Wkurzył mnie wczoraj swoim zachowaniem- egoista! Faceci potrafią być naprawdę męczący... Gorzej jak z dziećmi...
-,,Biedna Emilka marznie a ja tutaj leżę"
wenezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 12:51   #772
edytcia
Zakorzenienie

A mi zaczyna sie okres siedzenia na wizazu, tz pojutrze wyjezdza
Pojechal teraz cos tam jeszcze do firmy zalatwic, no i auto mi umyc. a jutro wybieramy sie na zakupy.
Pierwszy raz poleci samolotem, bo auta firmowe na przeglady zostaja czy cos. I tu moje pytanie do bardziej obytych Czy jak sie ma nadbagaz to placi sie to przy tej bramce Nie smiejcie sie - nigdy nie latalismy jeszcze. I czy w ogole jest dopuszczalne miec nadbagaz, jak z biletem nie zostal wykupiony? Pojecia o tym nie mam

A Zosia tej nocy dala nam szkole -obudzila sie ok. 12tej wnocy z placzem i nie chciala dac sie uspic. Do pierwszej sie z nia meczylam, po czym stwierdzilam, ze bez sensu meczyc siebie i dziecko. Wlaczylismy Kubusia Puchatka i sobie ogladala. A nie spala do 4tej rano. Wypila mleko i zasnela do 6.30

monka witamy w Polsce. Fajnie, ze mama Ci sie zajmie bobasem na czas pobytu

Doridee jak tam chorowitka?
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 13:28   #773
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

No u nas zdecydowana poprawa, już po jednej dawce antybiotyku było o niebo lepiej Dobrze, że tak szybko zareagowaliśmy choć kosztowało nas to 80zł No ale najważniejsze że Alunia wraca do zdrowia

Edycia no ja już miałam kilka takich nocy za sobą Ta 4.00 rano to jakaś magiczna godzina

Monika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Miłości, szczęscia, zdrówka i spełnienia marzeń
Jak zdrówko dzieciaczków???

Wenezja nie ma sensu zmuszać Emi do nocnika Tylko sie zrazi.. Ala lubi siedzieć ale i tak nic z tego nie wynika Jak tak, szukacie mieszkania??

Monka jak tam, szalejesz?
Stary 2008-01-07, 13:33   #774
edytcia
Zakorzenienie

ooo Moniczka ma urodziny

wszystkiego najlepszego i zadnego siedzenie przy garach z tej okazji - tylko :pij emy:
Stary 2008-01-07, 18:42   #775
Sniezynka21
Zakorzenienie

Moniko W dniu urodzin zycze Ci
by sie spelnily wszystkie sny.
Abys zawsze zyla jak w niebie
i mnostwo przyjaciol miala w koło siebie.
Oby milosci nie zabraklo Ci
i zebys wiedziala co to znaczy ZYC!
Stary 2008-01-07, 18:48   #776
Wiedziemka
Raczkowanie

oj, to my z Wojtkiem, sierpniowy Lewek 2006
Wiedziemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 18:53   #777
edytcia
Zakorzenienie

Witaj u nas Wiedziemka

Nie ma zdjecia
Stary 2008-01-07, 19:04   #778
Alabama24
Raczkowanie

Witajcie, jeju teraz to już prawie wcale nie mam czasu na wizaż. Kiedy wracam z pracy to zawsze tyle do zrobienia jest w domku, no i oczywiście chę z Tymciem jak najwięcej czasu spędzić. Wenezjo my tez próbujemy wciąż sadzać Tymka na nocnik, a on jak oparzony z niego ucieka, wszelkie nasze triki i podchody spełzają na niczym

Wczoraj piękny śnieżek popadał, ulepiliśmy bałwana

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-07, 20:57   #779
Sniezynka21
Zakorzenienie

Alabamo witaj My tez probowalismy Olivie sadzac na nocnik, ale bez zadnych skutkow, wiec dalismy tymczasowo spokoj... To pierwszy Wasz balwan ??? My jeszcze nie ulepilysmy ani jednego, sniegu brak...

Witaj Wiedziemko Zapraszamy czesciej...

Monka moze na chwilke, bys kolezanki odwiedzila, co ???
Stary 2008-01-07, 21:21   #780
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

O rany ale tu pustki

Wiedziemka
witaj Wklej fotki i napisz coś więcej o sobie i Wojtku

Alabamo gratuluję bałwana - suuuper My tez jeszcze nie ulepiliśmy.. ostatnio nie zdążyliśmy a teraz już od tygodnia siedzę w domu

Nie mam weny do pisania...

Monka co robisz???

EDIT: Poczytałam trochę o pielęgnacji ząbków i od jutra odstawiam wieczorna butelkę!! Zje kaszkę łyżeczka, potem mycie ząbków i spanko Trzymajcie kciuki
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...809372&v=2&s=0

Edytowane przez Doridee
Czas edycji: 2008-01-07 o 22:05 Powód: dopisek
Doridee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości