![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
hej dziewczyny. Ja tylko na chwilke, pisze od tesciow, bo moj komputer sie calkowicie zepsul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W poniedzialek dopiero bede, TZ mi kupi nowy ![]() Ale strasznie mi brakuje WIZAZU ![]() to do poniedzialku, nie piszcie za duzo, prosze.... |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
dubel... sorki
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka moj lapek tez wymaga naprawy a najlepiej zmiany
![]() ![]() Wasze brzadace rozgadane na maxa i moj dzidek cos zaczyna ja do niego SIT DOWN SIT DOWN a on powtarza i mowi SI DA SI DA ![]() Moj dzidek juz zasypia .A ja zaczne druga ture prasowac i chyba chionke rozbiore jutro posprzatam jeszcze tylko i sie spakuje ![]() Sniezynka by cie cholera ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz poprasowane choinki juz nie ma i glodna jezem ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2008-01-04 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Doridee, to jest krem regenerujący Vitality's z formułą o kwaśnym pH. Napisali, że produkt profesjonalny. Skłamałam, bo napisałam, że z jedwabiem, a to z silikonem, ale nie miałam go pod ręką, bo byłam w pracy
![]() O, znalazłam na allegro http://allegro.pl/item267231216.html Okazuje się, że ponoć Grześ, jak jesteśmy w pracy, to potrafi nawet "bigos" powiedzieć... Wracamy do domu, a babcia do niego "powiedz bigos, powiedz bigos", a ten milczy, jak zaklęty... Tylko "tata" i rzadziej "baba".
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Daria dzięki
![]() ![]() ![]() Śnieżynka wracaj do nas migiem ![]() Ala chyba sie ode mnie zaraziła ![]() ![]() ![]()
#756 |
Zakorzenienie
|
Doridee oby tylko na katarze sie skonczylo , moze jutro do lekarza idz zanim to sie przerodzi w grype czy cus.
![]() Ja sie nie uwolnie od prania i prasowania haha jedno sie konczy a nastepne czeka nie trza bylo wchodzic w nowy rok z ciuchami do prasowani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Monka chyba coś w tym jest
![]() ![]() ![]() No ja już prawie zdrowa, tylko lekki katar mi został... teraz u Ali sie zaczyna, najgorsze co moze być to jak dziecko chore... no i jeszcze facet ![]()
#758 |
Zakorzenienie
|
Dodiree swiete slowa z tym facetem moj tz czasem co dwa dni ma grype
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co będzie w mieszkaniu
![]() ![]() ![]() Spadam już do łóżka poprzytulać mojego chorowitka ![]() ![]()
#760 |
Zakorzenienie
|
Puk uk jest tu kto???
![]() Co wy wszystkie juz chore?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis Werci urodzinki a ona chora ![]() ![]() A wy co????? |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Monikaduzo zdrowka dla chorowitkow i naszej solenizantki Miejmy nadzieje ze szybko wyzdrowieja .
A ja padam dzis zmeczona jestem Poszlam spac po 2 a tz przebudzil mnie po 3 potem z 1 h zasypialam bo ta cholera chrapala i jak na zlosc maly obudzil sie o 6 ![]() ![]() ![]() Ide sparzatac i chyba sie zaczne pakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Monika złóż Weronisi najlepsze życzenia od nas
![]() ![]() ![]() Monka witaj w klubie, ja tez poszłam o 4.00 spać, a po 8.00 już pobudka ![]() ![]() ![]() A Ty jutro przylatujesz do Polski? ![]()
#763 |
Zakorzenienie
|
Doridee i co lekarka powiedziala ? oby dzis bylo lepiej i miala lepszy sen no i wy
![]() ![]() Monika a u was jak? Jeszcze mnie jedno prasowanie czeka ![]() Dzidek kolacji nie zjadl ![]() Nauczylam dzidka calowac lustro hehe jak widzi lustro to biegnie i siebie caluje A dzis jeczal o fote gdzie jest on tz i policjant i zaczol tz-ta calowac Szajbe ma totalna na punkcie tz-ta .Zazdrosna jestem ![]() Sniezynka jeszcze niedziela i kompa bedziesz miec ![]() Spakowani juz jestesmy Oczywiscie najpierw myslalam ze w normalnej torbie sie zmieszcze ale okazalo sie ze to byl blad haha lecimy na tydzien a mam taka torbe Moj tz sie smieje ze nadbagaz bedzie znowu placil hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
Monka ale cie zazdroszcze-jedziesz di pl fajnie masz.Ja jade w lutym.Moja siostra urodzila i jade zobaczyc dzidzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
No niestety mamy antybiotyk
![]() ![]() Monka trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło sprawnie, już ma być cieplej od poniedziałku, całe szczęście bo teraz mróz okropny ![]() Djamelka dzięki ![]() ![]() ![]() Oby ta noc była lepsza bo sie wykończę... teraz tatuś usypia Alutę ale cały czas ja słyszę ![]()
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Amelka jak juz wpadniesz do Polski to dzidzia ju duza bedzie no napewno nie swierza
![]() Doridee no jak antybiotyk macie o bedzie juz lepiej ![]() Juz poprasowalam kanapki TZ-owi zrobilam na podroz sobie sushi dzidkowi gotowe obiadki Rano zjemy sniadanie bede musiala dzidka po 5 obudzic zeby sie wyrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Jestem u tesciow, mam juz kompa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty juz wyjechalas ????????????????????????? ????????????????????? Nic nie wiedzialam, ze dzisiaj jedziesz !!
Doridee jak Alusia ??? Lepiej juz ??? Monika a jak Twoje szkraby ??? I z kim ja mam teraz pisac ???? Djamelka dawaj na wizaz ![]() Edit : Heyyyy, gdzie sie podziewacie ??? Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-01-06 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
My juz w Polsce ale fajnie jest
![]() Podroz sie udala szybko i sprawnie maly w samolocie bajere cisnol z kim sie dalo. Bal sie troche wczoraj spac ale zasnal.Przebudzil sie raz z placzem ja akurat juz nalot na bar zrobilam ale moja mamuska go uspokoila .Obudzil sie za 15 szosta i nikt juz nie spi ![]() Sniezynka super ze masz kompa hehe milego dnia do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
snizynka ty sobie wykupilas kapa-a tu nikogo niema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
Dużo zdrówka dla naszych chorowitków!
![]() Ja właśnie próbuje nakłonić Emkę do siadania na nocnik. Ale afera jest! Wrzeszczy jak opętana! Nie usiądzie za żadne skarby, a jak ją na siłę posadzę, to trzyma mnie za frak i nie puszcza ![]() ![]() Nie mówcie mi o praniu i prasowaniu. Zawsze mam tego całą stertę. Nawet teraz pralka lata ![]() No i z nowości tyle, że nie odzywam się to tż-ta. Wkurzył mnie wczoraj swoim zachowaniem- egoista! Faceci potrafią być naprawdę męczący... Gorzej jak z dziećmi... ![]()
#772 |
Zakorzenienie
|
A mi zaczyna sie okres siedzenia na wizazu, tz pojutrze wyjezdza
![]() ![]() Pojechal teraz cos tam jeszcze do firmy zalatwic, no i auto mi umyc. a jutro wybieramy sie na zakupy. Pierwszy raz poleci samolotem, bo auta firmowe na przeglady zostaja czy cos. I tu moje pytanie do bardziej obytych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Zosia tej nocy dala nam szkole -obudzila sie ok. 12tej wnocy z placzem i nie chciala dac sie uspic. Do pierwszej sie z nia meczylam, po czym stwierdzilam, ze bez sensu meczyc siebie i dziecko. Wlaczylismy Kubusia Puchatka i sobie ogladala. A nie spala do 4tej rano. Wypila mleko i zasnela do 6.30 ![]() ![]() monka witamy w Polsce. Fajnie, ze mama Ci sie zajmie bobasem na czas pobytu ![]() Doridee jak tam chorowitka? |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
No u nas zdecydowana poprawa, już po jednej dawce antybiotyku było o niebo lepiej
![]() ![]() ![]() Edycia no ja już miałam kilka takich nocy za sobą ![]() ![]() Monika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak zdrówko dzieciaczków??? Wenezja nie ma sensu zmuszać Emi do nocnika ![]() ![]() ![]() Monka jak tam, szalejesz? ![]()
#774 |
Zakorzenienie
|
ooo Moniczka ma urodziny
![]() wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Moniko W dniu urodzin zycze Ci by sie spelnily wszystkie sny. Abys zawsze zyla jak w niebie i mnostwo przyjaciol miala w koło siebie. Oby milosci nie zabraklo Ci i zebys wiedziala co to znaczy ZYC! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
oj, to my z Wojtkiem, sierpniowy Lewek 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Witaj u nas Wiedziemka
![]() Nie ma zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Witajcie, jeju teraz to już prawie wcale nie mam czasu na wizaż. Kiedy wracam z pracy to zawsze tyle do zrobienia jest w domku, no i oczywiście chę z Tymciem jak najwięcej czasu spędzić. Wenezjo my tez próbujemy wciąż sadzać Tymka na nocnik, a on jak oparzony z niego ucieka, wszelkie nasze triki i podchody spełzają na niczym
![]() Wczoraj piękny śnieżek popadał, ulepiliśmy bałwana ![]()
#779 |
Zakorzenienie
|
Alabamo witaj
![]() ![]() Witaj Wiedziemko ![]() Monka moze na chwilke, bys kolezanki odwiedzila, co ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
O rany ale tu pustki
![]() Wiedziemka witaj ![]() ![]() Alabamo gratuluję bałwana - suuuper ![]() ![]() Nie mam weny do pisania... Monka co robisz??? EDIT: Poczytałam trochę o pielęgnacji ząbków i od jutra odstawiam wieczorna butelkę!! Zje kaszkę łyżeczka, potem mycie ząbków i spanko ![]() ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...809372&v=2&s=0
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2008-01-07 o 22:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.