|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
hej dziewczyny. Ja tylko na chwilke, pisze od tesciow, bo moj komputer sie calkowicie zepsul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie da sie go odpalic.W poniedzialek dopiero bede, TZ mi kupi nowy Ale strasznie mi brakuje WIZAZU a to dopiero jeden dzien....to do poniedzialku, nie piszcie za duzo, prosze.... |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
dubel... sorki
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka moj lapek tez wymaga naprawy a najlepiej zmiany
Przypomnialas mi bo mialam dzis tyrknac do serwisu bo jakas krska mi idzie przez ekran i musze wymienic jeden przycisk "n" bo zepsuty jest i pare napisow juz mi zniklo Akurat bede w Polsce to fajnie by bylo jakby w tym czasie to zrobili Bo potem jak wroce to nie dam do naprawy bo kompa wogule nie bede miec ![]() Wasze brzadace rozgadane na maxa i moj dzidek cos zaczyna ja do niego SIT DOWN SIT DOWN a on powtarza i mowi SI DA SI DA Moj dzidek juz zasypia .A ja zaczne druga ture prasowac i chyba chionke rozbiore jutro posprzatam jeszcze tylko i sie spakuje .Sniezynka by cie cholera nie mogl ci sie spartolic w niedziele hehe .Ja juz poprasowane choinki juz nie ma i glodna jezem ide wszamac zupe kapusciana haha
Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2008-01-04 o 22:29 |
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Doridee, to jest krem regenerujący Vitality's z formułą o kwaśnym pH. Napisali, że produkt profesjonalny. Skłamałam, bo napisałam, że z jedwabiem, a to z silikonem, ale nie miałam go pod ręką, bo byłam w pracy
![]() O, znalazłam na allegro http://allegro.pl/item267231216.html Okazuje się, że ponoć Grześ, jak jesteśmy w pracy, to potrafi nawet "bigos" powiedzieć... Wracamy do domu, a babcia do niego "powiedz bigos, powiedz bigos", a ten milczy, jak zaklęty... Tylko "tata" i rzadziej "baba".
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ."Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek .Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Daria dzięki
![]() Śnieżynka wracaj do nas migiem ![]() Ala chyba sie ode mnie zaraziła W sypialni lodówka, 14 st. będzie dzis spać z niami, przynajmniej przypilnuję żeby sie nie rozkopała...
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee oby tylko na katarze sie skonczylo , moze jutro do lekarza idz zanim to sie przerodzi w grype czy cus.
Ja sie nie uwolnie od prania i prasowania haha jedno sie konczy a nastepne czeka nie trza bylo wchodzic w nowy rok z ciuchami do prasowani |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Monka chyba coś w tym jest
Prasuję zawsze wtedy gdy chcę coś nałożyć, mam taki ścisk w szafie ze i tak by sie wygniotło ![]() No ja już prawie zdrowa, tylko lekki katar mi został... teraz u Ali sie zaczyna, najgorsze co moze być to jak dziecko chore... no i jeszcze facet
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Dodiree swiete slowa z tym facetem moj tz czasem co dwa dni ma grype
Juz niedlugo sie przeprowadzicie to bedziesz miec miejsce na wszystko Wiesz juz co i jak chcesz zrobic A mieszkanko pewnie juz bedzie pomalowane gladzie kafle i panele Kolorek mozna szybko zmienic jakby w razie Wu nie pasowal.
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co będzie w mieszkaniu
Na pewno będziemy wszystko robili po swojemu: podłogę, kafelki, kolory na ścianach Moja działka to będzie pokój Ali ale mniej więcej wiem już co chcę, kurcze dosyc mały będzie.. mam nadzieję ze wszystko mi sie pomieści. Spadam już do łóżka poprzytulać mojego chorowitka Andrzej na spotkaniu pułkowym, ciekawe kiedy wróci
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Puk uk jest tu kto???
![]() Co wy wszystkie juz chore?? Ja jeszcze nie ale za to dzieci tak-wszystkie Weronika obudzila sie rano z goraczka i ciagle mowi ze jej zimno,Bartosz ma taki kaszel ze chce go zadusic a Daria ma katar i chrypke.. na dzieciaczkach 2003 dziewczyna mi poradzila zebym zrobila syrop z miodu i cebuli ale moze pomoze...duzo o tym czytalam w necie i duzo ludzi naprawde go chwali![]() Dzis Werci urodzinki a ona chora maja przyjsc jej kolezanki,mam nadzieje ze jakos to bedzie![]() A wy co????? |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Monikaduzo zdrowka dla chorowitkow i naszej solenizantki Miejmy nadzieje ze szybko wyzdrowieja .
A ja padam dzis zmeczona jestem Poszlam spac po 2 a tz przebudzil mnie po 3 potem z 1 h zasypialam bo ta cholera chrapala i jak na zlosc maly obudzil sie o 6 I tz go do pokoju przyprowadzil nawet nie slyszalam ze plakal Ni to wstalismy takze cudnie sie dzis czuje ale po 8 poszlismy spac i powiezialm ze nie wstaje Maly wstal po 10 i tz z nim na dol poszedl i mnie obudzili o 12 Ide sparzatac i chyba sie zaczne pakowac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Monika złóż Weronisi najlepsze życzenia od nas
![]() Monka witaj w klubie, ja tez poszłam o 4.00 spać, a po 8.00 już pobudka Ala chora, męczyła sie cała noc.. Przetrzymaliśmy ją w łóżku do 10.00 ale nie chciała już spać A Ty jutro przylatujesz do Polski?
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee i co lekarka powiedziala ? oby dzis bylo lepiej i miala lepszy sen no i wy
Jutro bujam do Polski jak zwykle mam pietra z samolotem Takrze trzymajcie kciuki zebymsy dolecieli .Monika a u was jak? Jeszcze mnie jedno prasowanie czeka ehhh Jak mi sie niechce juz totalnie bleee.Dzidek kolacji nie zjadl cos za czesto dzis kupsztale robi oby jutro bylo w normie .Nauczylam dzidka calowac lustro hehe jak widzi lustro to biegnie i siebie caluje A dzis jeczal o fote gdzie jest on tz i policjant i zaczol tz-ta calowac Szajbe ma totalna na punkcie tz-ta .Zazdrosna jestem .Sniezynka jeszcze niedziela i kompa bedziesz miec ![]() Spakowani juz jestesmy Oczywiscie najpierw myslalam ze w normalnej torbie sie zmieszcze ale okazalo sie ze to byl blad haha lecimy na tydzien a mam taka torbe Moj tz sie smieje ze nadbagaz bedzie znowu placil hehe |
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
Monka ale cie zazdroszcze-jedziesz di pl fajnie masz.Ja jade w lutym.Moja siostra urodzila i jade zobaczyc dzidzie
Doride i co tam z Ala?Zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy.Dzieci jak sa chore to przerabane bo nic ci niepowiedza bo nie umia jeszcze i biedne sie mecza Monika twoim dziecia tez zycze szybkiego powrotu do zdrowka
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety mamy antybiotyk
Gardło zawalone, katar potworny, wysoka gorączka... dobrze ze zadzwoniłam po lekarkę bo do poniedziałku byłoby już marnie z nią Monka trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło sprawnie, już ma być cieplej od poniedziałku, całe szczęście bo teraz mróz okropny Djamelka dzięki Na drugi raz chyba jakąś maske nałożę zeby zarazków nie rozsiewać ![]() Oby ta noc była lepsza bo sie wykończę... teraz tatuś usypia Alutę ale cały czas ja słyszę
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka jak juz wpadniesz do Polski to dzidzia ju duza bedzie no napewno nie swierza
haha Ja swojej kuzynki malego bzyka widzialm jak sie urodzil a teraz to juz duzy 3 miechy ma haha smieje sie ale juz pewnie zmienil sie .Doridee no jak antybiotyk macie o bedzie juz lepiej Juz poprasowalam kanapki TZ-owi zrobilam na podroz sobie sushi dzidkowi gotowe obiadki Rano zjemy sniadanie bede musiala dzidka po 5 obudzic zeby sie wyrobic odegram sie za te jego pobodki haha oczywiscie zarty ale mam nadzieje ze jakos to przezyje .
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem u tesciow, mam juz kompa
bede wieczorem ale sie cieszeeeeee, do wieczora....
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Monka Ty juz wyjechalas ????????????????????????? ????????????????????? Nic nie wiedzialam, ze dzisiaj jedziesz !!
Doridee jak Alusia ??? Lepiej juz ??? Monika a jak Twoje szkraby ??? I z kim ja mam teraz pisac ???? Djamelka dawaj na wizaz ![]() Edit : Heyyyy, gdzie sie podziewacie ??? Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2008-01-06 o 23:49 |
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
My juz w Polsce ale fajnie jest
.Podroz sie udala szybko i sprawnie maly w samolocie bajere cisnol z kim sie dalo. Bal sie troche wczoraj spac ale zasnal.Przebudzil sie raz z placzem ja akurat juz nalot na bar zrobilam ale moja mamuska go uspokoila .Obudzil sie za 15 szosta i nikt juz nie spi Ale zaraz idziemy hehe bo padne dzis .Sniezynka super ze masz kompa hehe milego dnia do potem
|
|
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
snizynka ty sobie wykupilas kapa-a tu nikogo niema
![]() Moj Kevos sobie cos dzisiaj lecial w kulki w nocy o 2 giej mleczka mu sie zachcialao .Monka co komputer z taba zabralas ?Jak tam sprawuje sie nasz Dzidus? Doride i jak u Ali jest poprawa czy nie? Dziewczyny orientujecie sie po ile sa aparaty fot.num.w pl-tak mniej wiecej?Bo chcialam kupic dla malego od siorki zeby robili mu troche zdiec(na pamiatke)ale niewiem gdzie lepiej sie mi oplaci Monika a u ciebie jak tam wirusy-lepiej?
|
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Dużo zdrówka dla naszych chorowitków!
Ja właśnie próbuje nakłonić Emkę do siadania na nocnik. Ale afera jest! Wrzeszczy jak opętana! Nie usiądzie za żadne skarby, a jak ją na siłę posadzę, to trzyma mnie za frak i nie puszcza Ciężko to będzie, na pewno. Na razie lalki sadza a kupa w majtach zalatuje! Nie mówcie mi o praniu i prasowaniu. Zawsze mam tego całą stertę. Nawet teraz pralka lata A prasowanie też czeka... Mój tata ma jutro przyjechać, to się spokojnie zabiorę...No i z nowości tyle, że nie odzywam się to tż-ta. Wkurzył mnie wczoraj swoim zachowaniem- egoista! Faceci potrafią być naprawdę męczący... Gorzej jak z dziećmi...
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
A mi zaczyna sie okres siedzenia na wizazu, tz pojutrze wyjezdza
![]() ![]() Pojechal teraz cos tam jeszcze do firmy zalatwic, no i auto mi umyc. a jutro wybieramy sie na zakupy. Pierwszy raz poleci samolotem, bo auta firmowe na przeglady zostaja czy cos. I tu moje pytanie do bardziej obytych Czy jak sie ma nadbagaz to placi sie to przy tej bramce![]() Nie smiejcie sie - nigdy nie latalismy jeszcze. I czy w ogole jest dopuszczalne miec nadbagaz, jak z biletem nie zostal wykupiony? Pojecia o tym nie mam ![]() ![]() ![]() A Zosia tej nocy dala nam szkole -obudzila sie ok. 12tej wnocy z placzem i nie chciala dac sie uspic. Do pierwszej sie z nia meczylam, po czym stwierdzilam, ze bez sensu meczyc siebie i dziecko. Wlaczylismy Kubusia Puchatka i sobie ogladala. A nie spala do 4tej rano. Wypila mleko i zasnela do 6.30 ![]() ![]() monka witamy w Polsce. Fajnie, ze mama Ci sie zajmie bobasem na czas pobytu ![]() Doridee jak tam chorowitka? |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas zdecydowana poprawa, już po jednej dawce antybiotyku było o niebo lepiej
No ale najważniejsze że Alunia wraca do zdrowia Edycia no ja już miałam kilka takich nocy za sobą Ta 4.00 rano to jakaś magiczna godzina Monika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Jak zdrówko dzieciaczków??? Wenezja nie ma sensu zmuszać Emi do nocnika Jak tak, szukacie mieszkania?? ![]() Monka jak tam, szalejesz?
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Moniczka ma urodziny
wszystkiego najlepszego ![]() :pij emy:
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko W dniu urodzin zycze Ci by sie spelnily wszystkie sny. Abys zawsze zyla jak w niebie i mnostwo przyjaciol miala w koło siebie. Oby milosci nie zabraklo Ci i zebys wiedziala co to znaczy ZYC! |
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
oj, to my z Wojtkiem, sierpniowy Lewek 2006
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj u nas Wiedziemka
Nie ma zdjecia |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, jeju teraz to już prawie wcale nie mam czasu na wizaż. Kiedy wracam z pracy to zawsze tyle do zrobienia jest w domku, no i oczywiście chę z Tymciem jak najwięcej czasu spędzić. Wenezjo my tez próbujemy wciąż sadzać Tymka na nocnik, a on jak oparzony z niego ucieka, wszelkie nasze triki i podchody spełzają na niczym
![]() Wczoraj piękny śnieżek popadał, ulepiliśmy bałwana ![]()
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Alabamo witaj
My tez probowalismy Olivie sadzac na nocnik, ale bez zadnych skutkow, wiec dalismy tymczasowo spokoj... To pierwszy Wasz balwan ??? My jeszcze nie ulepilysmy ani jednego, sniegu brak... ![]() Witaj Wiedziemko Zapraszamy czesciej...Monka moze na chwilke, bys kolezanki odwiedzila, co ???
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
O rany ale tu pustki
Wiedziemka witaj Alabamo gratuluję bałwana - suuuper Nie mam weny do pisania... Monka co robisz??? EDIT: Poczytałam trochę o pielęgnacji ząbków i od jutra odstawiam wieczorna butelkę!! Zje kaszkę łyżeczka, potem mycie ząbków i spanko ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...809372&v=2&s=0
Alicja Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2008-01-07 o 23:05 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

.

.

Andrzej na spotkaniu pułkowym, ciekawe kiedy wróci
ale za to dzieci tak-wszystkie

Ala chora, męczyła sie cała noc.. Przetrzymaliśmy ją w łóżku do 10.00 ale nie chciała już spać 

:pij emy:
My tez probowalismy Olivie sadzac na nocnik, ale bez zadnych skutkow, wiec dalismy tymczasowo spokoj... To pierwszy Wasz balwan ??? My jeszcze nie ulepilysmy ani jednego, sniegu brak...