|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
Ja tam też lubię te dni, kiedy wszystko za 3 zł jest, bo można na coś za grosiki trafić A moje bluzeczki też już w pralceNo z autem to chyba grubsza sprawa, bo "piłować" to piłuje jak kluczyki się przekręca, ale nie zapala i taki dziwny odgłos wydaje Trzeba będzie podjechać do mechanika i powiem szczerze, że trochę załamana jestem, bo już tak się cieszyłam, że od grudnia lepiej z kaską i fajnie zaczęło nam się powodzić, a tu znowu wydatek i pewnie niemały No nic,za wygodę trzeba zapłacić![]() A co do zdrowia to musimy wolniutko, na razie nie mamy wyboru bo na wizyty u lekarza nas nie stać, aż tak dobrze z kaską nie jest
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ray no to już normalnie nie wiem co Ci poradzić.chyba zostaje tylko czekanie na poród i potem rozprawienie sie z infekcja.Ale potem z kolei bedziesz karmiła to też nie kazdy antybiotyk będziesz mogła przyjąc...
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj cały dzień siedzę na necie i próbuję wybrać.Zaczęłam od zaproszeń ale jakieś takie badziewne i mało eleganckie, a jak fajne to koszmarnie drogie
![]() Nie wybrałam i przeszłam do obrączekale na nic jakos sie nie mogę zdecydować ![]() A Wy dziewczyny mezatki jakie macie obrączki??? |
|
|
|
#754 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko ja nie lubie lupkow grrrr ale moja ciotka wlasnie swojego lumpka likwiduje i sie wybralam
i chyba bede czesciej je odwiedzac aaaa tak w ogole to sporo jest ciuszkow dla dzeciaczkow nie ma co chodzic po sklepach i kupowac, jak dzieciaki szybko rosna... Szkoda kasy...
|||||||||||||||||||||
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbar dziej lubię klasyczne obrączki, są też najbardziej praktyczne, bo najprościej je powiększyć i jak powiedział złotnik, inne matowieją a klasyczne są samopolerujące
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potem kumpele dziwią się, skąd wytrzasnęłam jakiś super ciuszek OMG, jakbym moja ciocia miała lumpik to bym codziennie w nim siedziała![]() ![]()
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja siedze i mi sie plakac chce z tych emocji nie wiem co robic.... panstwowo chodze do lekarza i wiecie jak to jest nie mam numeru telefonu itp.... pojade do szpitala tam beda znow mi gadac ze wymyslam a majtki suche.... i nie wiem co robic czy jednak jechac i powiedziec ze rano mi wycieklo ale jak teraz pojade to mnie spytaja czemu rano nie przyjechalam
|
#758 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray to moze teraz przeczekaj noc i jak bedzie sie cos dzialo to jedz rano...
Pomidorko ja u niej bylam moze z 3 razy, ale tylko teraz cos dla siebie kupilam
|||||||||||||||||||||
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
J a to nie chodzę do lumpków bo odstrasza mnie charakterystyczny zapach
![]() Ale wiem, że Ci którzy potrafią szukać i mają cierpliwość mogą fajne rzeczy upolować |
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy obraczki takie ozdobne, nie klasyczne, ja koniecznie nie chcialam klasycznych, nasze przez zlotnika nazywane byly krolewskimi- w srodku maja biale zloto szczotkowane, a na brzegach zolte zloto i rozne ksztalty, sliczne sa, pieknie sie swieca, co jakis czas traca blask jak kazda bizuteria szczegolnie ta noszona na codzien, ale wystarczy tylko umyc mydlem i ladnie wytrzec- wygladaja jak nowe
zaplacilismy za nie troszke kasy i poszlismy tez do zakladu, gdzie robia metoda bezszwowa i mozemy je zmniejszac i powiekszac ile tylko chcemy a obraczka nie peknie moja obraczka dodatkowo przyozdobiona jest 3 cyrkoniami, by byla bardziej kobieca, naprawde jestesmy z nich zadowoleni
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, obraczki to rzecz gustu jak widac.
Ja mam obraczke klasyczna, jak Pomidora ( ale nie wiem ile mm) Oboje mamy delikatne dlonie, wiec nie sa za szerokie. Wybor obraczek byl ogromny z tego co pamietam, ale nam zadne sie nie podobaly, nie chcielismy laczonego bialego i zoltego zlota, ozdobne tez odpadly, wiec wybralismy najprotsze jakie byly. Dodatkowa zaleta, jak powiedzial zlotnik, ze sie nie wycieraja, jak np jakies z ozdobnymi rowkami. A na dodatek byly z 30% znizka i zaplacilismy za obie obraczki smieszne pieniadze (jakies ponad 500zl), a byly kupowane nie byle gdzie, bo w salonie Apartu.Za to maz uparl sie i dokupil mi do pierscionka zareczynowego kolczyki i wisiorek z brylantami,do kompletu zebym miala do sukni...to juz byly inne pieniadze Wzbranialam sie, ale po ciuchu ne zaluje, bo to bedzie taka moja bizuteria pamiatkowa slubna i zakladam ja na wazne okazje, a czasem po prostu dla meza.
|
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
Nareszcie udalo mi nadrobic zaleglosci w czytaniu Kasiasiar dziekuje za fotki,widac ze swietnie spedziliscie czas w Egipcie, gratuluje rowniez ustalenia daty slubu Pomidoro slicznie ci w tej fryzurce i kolorze Mezatko no to nieciekawie z ta wyplata wam wyszlo a czerwony plaszczyk napewno wyglada superMarcelinko gratuluje pierscionka przedzareczynowego,kolor scian super,choinka jak zywa,a Wiktorek ekstra Kiniu a jak sie mieszka na mieszkaniu?Czy moglabym rowniez prosic o przepis od Pomidory? ja22 grtuluje przeslicznej corki Ray swietny brzycholek masz Nikitko apropo wycieczki do Egiptu to zgadzam sie z kasiasiar ze bardziej oplaca sie jechac na 2tyg z opcja all inclusive,bo bo tygodniu czuje sie niedosyt,jezeli chodzi o hotel to my mielismy 4*i byl naprawde super My sylwestra spedzilismy w restauracji zajadajac sie owocami morza popijajac sangrie a przed 24 kelnerzy rozdawali 12 winogron,i przy kazdym stuknieciu zegara jedna sie zjada,taki maja zwyczaj Hiszpanie,Potem poszlismy popspacerowac brzegiem morza popijajac szampana z butelki Barcelon a jest przepiekna,dziela Gaudiego zrobily na mie ogromne wrazenie,Jedyny minus naszego pobytu byl taki ze mojemu tz ukradli telefon w noc sylwestrowa i nawet nie wiemy kiedy![]() A mnie znowu gardlo boli
|
|
|
|
#763 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz trzeba zbierac kase na Egipt i Barcelone Kuruj sie kochana... Ja na antybiotyku jade ;/ jeszcze 4 dni i go rzucam w cholere... Lece do lozka, bo stopy mam juz lodowate ![]() Zycze milego weekendu ![]() ![]()
||||||||||||||||||||||
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
kuruj sie Marcelinko
My w tym roku planujemy urlop w Keni,no ale to juz dosyc duzy wydatek,i zobaczymy jak finansowo bedziemy stali,bo tz paluje zmienic prace wiec wszystko sie okaze w najblizszym czasie |
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu, HISZPANIA!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!To nasz wymarzony kraj z P.!!!!! Zawsze marzyliśmy o Hiszpanii. Ilekroć mamy doła to myślimy, co byśmy zrobili, gdybyśmy byli w Hiszpanii. Mam nadzieję, że kiedyś tam pojedziemy i zobaczymy te wszystkie cuda
![]() Rzeczywiście, każdy ma inny gust co do obrączek, najważniejsze żeby dobrze się je nosiło Marcelinko, kuruj się porządnie, żebyś nie doprawiła się jak ja ostatnio Madziu, my też za obrączki niewiele daliśmy, o ile pamiętam mniej więcej tyle co ty. I dostałam pierścionek ślubny po oczepinach, to podobnie jak ty Kasiasiarku, zależy w którym lumpku jest taki zapach. Ja też jestem na niego uczulona, ale znalazłam w Bydgoszczy jedną filię, która jest lumpkiem a jakbyś do sklepu wchodziła ![]() Koleżanka już poszła, ja jej się troszkę pożaliłam, ale nie wiem czy mi lepiej Na pewno sobie popiłyśmy razem
|
|
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
ja nie lubie lumpków jakos...
nie wiem czemu.. dzis po szkole pojechałam do mokej kolezanki któea ma na 20 stycznia termin porodu miło spedziłysmy popołudnie pogadałysmy sobie i było fajnie![]() a co do wycieczek to tylko pozazdroscic a ja teraz mykam spaciu bo zmeczona i nie wyspana jestem dobranoc |
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Emi
wiadomo, ze z obraczkami- trzeba wybrac taka jaka komus najbardziej pasuje- przeciez to jest na lata jak bylismy na kursie przedmalzenskim to rozmawialismy z parami i tam raczej wszyscy wybierali klasyczne obraczki ![]() my jakos tak sie dziwnie dobralismy, ze zawsze wychodzi tak, ze lubimy rzeczy inne niz wszyscy nie wiem czy to wada czy zaleta ale tak jestza obraczkami sie troche nachodzilismy, mamy taka zasade- ze bierzemy tylko to, co naprawde nam sie podoba i nie wazne ile to kosztuje, wolimy miec 3 drozsze rzeczy, ktore nas zachwycaja niz 10, ktore niekoniecznie robia na nas wrazenie... ale jak to w zyciu- jednych zachwyca jedno, drugich drugie takze zycze Wam nasze przyszle panny mlode zebyscie dokonaly wyboru, ktory bedzie Wam najbardziej odpowiadal ![]() ![]()
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wczoraj plamienie sie skonczylo a od dzisiaj juz od razu sluz plodny..... niezle
ale owulke mam zawsze wczesnie takze nie jest zle
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
co do obraczek jeszcze wam napisze ze ja bede miec złota a w srodku na białaym złocie diamenciki scisle koło siebie, a pio ma cała złota i tylko ma po skosie wygrawerowane po trzy kreseczki do okoła takie nam sie poodobały i takie zamówilismy fakt nie sa tego samego wzoru, ale ze wzgledu na pio prace i wygode
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki sprawdzie maila
![]() A ja dzisiaj ostatni dzien wolny od sklepu,i chyba to wykorzystam i poloze sie wczesniej,bo tz i tak w pracy,i pewnie pozno wroci ![]() Kolorowych snow wam zycze |
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie Jolineczka namawiała na Madere i kto wie moze kiedys sobie pojedziemy
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja już z pracy wróciłam i mam wolne ![]() Rano ledwie samochód znaleźliśmy tak nas zasypało, wieje śnieg sypie normalnie zaraz nas caliem zasypie. Już z 30 cm śniegu leży ![]() Zaraz Wam zdjątka wkleję Ja już właśnie choinke rozebrałam i wyrzuciłam.Szkoda ale tak się sypała, że nie było sensu jej dłuzej trzymać
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas te brzegi akurat nie sa takie zaokraglone- ja w sumie takie chcialam na poczatku, ale maz stwierdzil, ze to nie dla niego, bo to kobiece itd (nie wiem jak on to sobie wymyslil ) i na poczatku troche mi draznily palec, teraz juz sie przyzwyczailam, nasze sa szersze tez, bo maz uwielbia sygnety i nie chcial miec na palcu czegos w stylu pierscionka ja dodatkowo wzielam sobie cyrkonie, zeby taka bardziej masywna obraczka byla tez kobieca
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
jejku snieg macie
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
u nas tez słonce ale zimno jak nie wiem...
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje ze wczoraj byl mylny alarm ... do dzis sie obserwowalam i mam wodniste uplawy bo sa mleczne wiec to nie wody ufff....
ale po malu ciaza mnie wykancza i mam dosc... nie moglam spac w nocy bylo mi tak niewygodnie... jak juz usnelam to o 8 dzidzia zrobila mi pobudke pod haslem " daj jesc" i w nocy co dwie godziny jadlam nawet nie wiem jakim cudem brzoskiwnie z puszki jadlam i czekolade a teraz jade kupic pralke o ile mi jej nie sprzatneli bo liczba jest ograniczona a od wczoraj na nia promocja ![]() trzymajcie sie
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieżne widoki zza okna
|
|
|
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zycze udanych zakupów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Juz sie piora
Trzeba będzie podjechać do mechanika i powiem szczerze, że trochę załamana jestem, bo już tak się cieszyłam, że od grudnia lepiej z kaską i fajnie zaczęło nam się powodzić, a tu znowu wydatek i pewnie niemały
No nic,za wygodę trzeba zapłacić

nie ma co chodzic po sklepach i kupowac, jak dzieciaki szybko rosna... Szkoda kasy...

i Kubus
Wzbranialam sie, ale po ciuchu ne zaluje, bo to bedzie taka moja bizuteria pamiatkowa slubna i zakladam ja na wazne okazje, a czasem po prostu dla meza.

nie wiem czy to wada czy zaleta ale tak jest