Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-21, 22:52   #751
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Gujanko - owocnego załatwiania
Malinko - zazdroszczę umiejętności pisania wierszy ja nie umiem mówićo uczuciach, a to czasami jest takie potrzebne
Jabłuszko - no nareszcie masz jutro mało zajęć
Moniczko - powodzenia na sprawdzianie, na pewno przyśnią Ci się te lektury przed sprawdzianem

właśnie popełniłam masochistyczny czyn depilowania nóg

a teraz do wanny i do łóżka śmigam

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 06:01   #752
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Moniczko - powodzenia na sprawdzianie, na pewno przyśnią Ci się te lektury przed sprawdzianem

właśnie popełniłam masochistyczny czyn depilowania nóg
Masochistka (nie) dziękuje Kochana Btw. nie przyśniły mi się

Dzień dobry
Ahhh piątek niech tylko jak najszybciej szkoła zleci i będzie ok
Troche się spiesze więc życzę Miłego dnia i idę jeść śniadanie

Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 06:23   #753
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko - zazdroszczę umiejętności pisania wierszy ja nie umiem mówićo uczuciach, a to czasami jest takie potrzebne
Ewuś - ja pisać umiem gorzej z ich mówieniem

Tamo - dziękuję

Ja własnie próbuję na śniadanie kapuśniak, który gotowałam wczoraj cały wielki gar, a wyjeżdzam dzisiaj z Kielc do domu. Wspólokatorzy beda mieli co jeść

[Dzięki za wczoraj. Naprawdę miałam masakryczny wieczór. Czemu czasami faceci tak bezmyślnie wypowiadają słowa? ]

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 12:23   #754
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień Dobry Słoneczka

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Masochistka (nie) dziękuje Kochana Btw. nie przyśniły mi się
jak mogły okrutne te lektury

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Ewuś - ja pisać umiem gorzej z ich mówieniem

ale zawsze to coś

Cytat:
[Dzięki za wczoraj. Naprawdę miałam masakryczny wieczór. Czemu czasami faceci tak bezmyślnie wypowiadają słowa? ]
ehhh, nie wiem ale ja też jestem właśnie na etapie pt dlaczego faceci są tacy dziwni i właściwie mogliby nie istnieć wiec łączę się w bólu

miałam być na uczelni do 15, ale zajęcia odwołane z powodu wiercenia nie ma tego złego

miłego piątku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-02-22, 12:49   #755
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Ahhh piątek niech tylko jak najszybciej szkoła zleci i będzie ok
Troche się spiesze więc życzę Miłego dnia i idę jeść śniadanie

noooo ja tez sie nie moge doczekac konca pracy... jeszcze 3.5 h

Cytat:
miałam być na uczelni do 15, ale zajęcia odwołane z powodu wiercenia nie ma tego złego

miłego piątku
Ewcia sorry ale zaczynasz mnie wkurzac

ja wlasnie zjadlam lunch. TZ zostal dzis w domu bo nie spal w nocy bo go bolalo serce kurcze pierwszy raz sie takie cos zdarzylo a on nie jest z tych, ktorzy narzekaja ze cos ich boli.. Do lekarza nie pojdzie bo samo przejdzie..
Rozmawialam z nim wlasnie i mowi,ze juz jest lepiej.

Jedyny plus,ze moglam dzis do pracy jechac jego superautem firmowym

teraz on zrobil zakupy, przygotuje pare rzeczy bo chcialam zrobic jakies przekaski jak pojdziemy do sasiadow. Nie moge sie juz doczekac zeby isc do domu.. Zapowiada sie fajny weeknd

szkoda,ze na dworze armaggedon

Milego popoludnia kochane!
Stary 2008-02-22, 13:20   #756
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jestem dzisiaj tak znerwicowana, ze idę zaraz na siłownię się wyładowac bo nie wytrzymam . Pierwszy raz mam tak, ze takie nerwy. wr.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 13:21   #757
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jestem dzisiaj tak znerwicowana, ze idę zaraz na siłownię się wyładowac bo nie wytrzymam . Pierwszy raz mam tak, ze takie nerwy. wr.
co sie wydarzylo?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 13:49   #758
Majka232
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Dawno mnie tu nie było.
Co do pracy, o którą się starałam, to przeszłam pomyślnie pierwszy etap rekrutacji - test - nawet napisałam najlepiej z jeszcze jedną osobą
Na rozmowie też dobrze mi poszło, wybrnęłam z trudnych pytań "nie na temat" tp. ale, że były osoby z polecenia na to miejsce, to... nadal pracuję tam, gdzie pracowałam

Jednak jestem z siebie zadowolona, zawsze to nowe doświadczenie

Życzę Wszystkim miłego weekendu - bawcie się, odpoczywajcie - róbcie to co Wam sprawia radość!
Ja już za 2 tygodnie jadę w góry. Mam już spodnie narciarskie, a że na nartach nie potrafię jeździć, to zapewne często będę sprawdzała ich nieprzemakalność (pewnie będzie jazda na pupie po śniegu zamiast na nartach, ale początki są zawsze trudne...)

Czy Któraś z Was była może na filmie "Rozmowy nocą"? Warto pójść?
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 14:08   #759
agness51
Zakorzenienie

Ech wszystko się wali mam dwie gołe jedynki z matmy,jedną gołą z chemii,a co najgorsze z chemii nie mogę poprawić,bo to niezapowiedziana kartkówka była,a z matmy nie rozumiem i nie wiem jak ja to poprawię jeden pocieszający fakt - najlepsza ocena z hiszpańskiego z grupy 4+. ale i tak się nie cieszę,co ma za znaczenie hiszpański,przy przedmiotach maturalnych
na dodatek znowu mi się redukcji zachciało,nie wiem co się ze mną dzieje ...
mam czasami wrażenie,że nikomu już nie jestem potrzebna ...

no ale nie zanudzam Was,miłego dnia życzę
może zajrzę wieczorem ...

Nefre - No właśnie,co się wydarzyło>?
malinko -

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 15:16   #760
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
jak mogły okrutne te lektury
Ojjj tak... okrutne

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
noooo ja tez sie nie moge doczekac konca pracy... jeszcze 3.5 h
Jedyny plus,ze moglam dzis do pracy jechac jego superautem firmowym

teraz on zrobil zakupy, przygotuje pare rzeczy bo chcialam zrobic jakies przekaski jak pojdziemy do sasiadow. Nie moge sie juz doczekac zeby isc do domu.. Zapowiada sie fajny weeknd
Agolku już w domku zapewne jesteś ? I pewnie zaraz śmigasz do sąsiadów ? w takim razie udanej zabawy Btw., a co to za auto ? Życzę udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ech wszystko się wali mam dwie gołe jedynki z matmy,jedną gołą z chemii,a co najgorsze z chemii nie mogę poprawić,bo to niezapowiedziana kartkówka była,a z matmy nie rozumiem i nie wiem jak ja to poprawię jeden pocieszający fakt - najlepsza ocena z hiszpańskiego z grupy 4+. ale i tak się nie cieszę,co ma za znaczenie hiszpański,przy przedmiotach maturalnych

Kochanie... po pierwse to szkoła aż tak się nie przejmuj ! Dopiero początek półrocza, napewno się poprawisz Na pocieszenie powiem Ci, że ja zarobiłam dziś 1 z fizyki... troche się załamała, ale nie trace nadziei, że sie poprawie i Ty tez ja poprawisz, jesteś zdolna i NAPEWNO dasz rade A odnośnie redukcji to.. wiesz co sądze na ten temat Aguś... Pamiętaj, chwile słabości ma każdy, są nie do uniknięcia, jednak musisz walczyć, aby pojawiały się coraz żadziej ! A potrzebna jesteś, np. mi (do kogo pisałabym jak mi źle ) i TŻtowi i rodzicom i wogóle NAM wszystkim ! I nawet tak nie mów, bo się obraże ! I gratuluje tego Hiszpańskiego Widzisz jaka zdolniacha z Ciebie ?

Nefruś Kochana co się dzieje ?

dzisiejszy dzień to poprostu przegięcie...
Ale może od początku, no więc na drugiej lekcji jak już wspomniałam, miałam fizykę z której dostałam 1 z odpowiedzi Cóż troszkę mnie to zdenerwowało, ale cóż ja mogłam.. zapytałam Panią czy będe mogła poprawić, powiedziała, ze przeciez bedzie spr. niedługo i mam się nauczyć
Poza tym przedemną było jeszcze 5 godzin, a i z każdą sekundą robiło się coraz gorzej, strasznie bolał mnie brzuch, głowa, było mi duszno, miałam dreszcze i zawroty, juz tylko zekałam na moment gdy wybiegne z klasy, tak mi niedobrze było... Chciałam się zwolnić, ale przecież ten sprawdzian... Tudzież na godzine przed nim okazało się, że mamy dwugodzinne spotaknie z jakims facetem i sprawdzianu nie będzie () no to ja wtedy, zamiast się zwolnić zostałam te dwie godziny... ledwie to przezyłam, zaraz po tym zwolniłam się i poszłam do domu, byłam tak słaba, że położyłam się zaraz założyłam gruba bluze i przykryłam się kołdrą, a trzęsłam się z zimna, miałam straszne dreszcze i tak przez ponad godzine, leżąc pod kołdrą, a w domu gorąco, bo tata napalił...... Leżałam tak i przy każdym najmniejszym ruchu myślałam, ze mi głowa odleci mama dała mi jakieś tabletki (choć byłam w takim stanie, ze nawet nie wiedziałam ) Poprostu masakra, juz dawno sie tak nie czułam, poprostu chodziłam od ściany do ściany...w każdym razie, poleżałam chyba ze 2 godziny, wzięłam jakies leki i już mi lepiej... nadal boli mnie głowa i jest mi słabo, ale chociaż wstałam z łóżka... Zastanawiam się tylko od czego mi tak nie dobrze było...
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale chciałam się z Wami tym podzielić...

A tymczasem weekend
Mam nadzieje, że upłynie Wam w miłej atmosferze...

Miłego Dnia Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-22, 15:49   #761
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia - nooo ja tam nie wiem jak z tymi facetami, ale czasami mogli by pomyśleć... ale już ok wyjaśniliśmy sobie mam nadzieje, że zrozumie co zrobił źle, bo nie chce stracić przyjaciela...
Nefre - eh... mam nadzieje, że już lepiej....

eh co za koniec tygodnia...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 16:23   #762
schism_
Zadomowienie

Tamonita- dobrze,że nastąpiła poprawa

U mnie jakoś leci. Z trudem zwlekłam się z łóżka o 6 ,aby zdążyć na niemiecki (jedyna lekcja ,na którą poszłam ). Na szczęście się udało Sprawdzian poszedł całkiem dobrze,potem w wichurę zrobiłam zakupy spożywcze,gdy wróciłam do domu ległam na bite 3 godziny. (a miałam ambitne plany nauki...)
Samopoczucie trochę lepsze. Biorę te ibupromy,aerozole i tabletki na gardło i coś ruszyło.
Jutro w dawnym gimnazjum ma odbyć się spotkanie dawnej klasy i wychowawczyni . Początkowo planowali meeting w przyjemnej knajpie z kuchnią etniczną,ale kilka osób zaprotestowało -_-'i każdy z nas ma przynieść ciasteczka,słodycze ,napoje i takie tam(hyhy już widzę ich docinki... :P) Ogólnie się waham nad wyjściem,w obawie przed większym zaziębieniem ,a i nie wiem czy w związku z tym będę się dobrze czuć.
Poza drobnymi wyjątkami klasa była zgrana,potem kontakt siłą rzeczy się urwał.

Mhmm, nadszedł najwyższy czas ,aby się zmobilizować do lektury zeszytów z gegry i angielskiego

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 16:47   #763
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Po prosut ojciec doprowadza mnie do szaleństwa ;( Już nie mam siły. Chce juz się wyprowadzuić, chcę zniknąć! Mam serdecznie dosyć!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 17:42   #764
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Nefre - No właśnie,co się wydarzyło>?
malinko -

Agusia, nie martw sie... z tego co wiem do matury masz jeszcze troszke czasu, wiec nie ma sie co przejmowac ocenami. do konca semestru zdazysz sie poprawic...

wybralam sie z domku dosc pozno, ale udalo mi sie zalatwic dwie najwazniejsze sprawy. reszta w przyszlym tygodniu, ale na szczescie te sprawy moga poczekac..

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 17:54   #765
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Nareście weekend a tu jakoś tak smętnie nam się porobiło

Kochane głowy do góry I te złe rzeczy nie mogą przecież trwać wiecznie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 17:58   #766
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Tamonita- dobrze,że nastąpiła poprawa

U mnie jakoś leci. Z trudem zwlekłam się z łóżka o 6 ,aby zdążyć na niemiecki (jedyna lekcja ,na którą poszłam ). Na szczęście się udało Sprawdzian poszedł całkiem dobrze,potem w wichurę zrobiłam zakupy spożywcze,gdy wróciłam do domu ległam na bite 3 godziny. (a miałam ambitne plany nauki...)
Samopoczucie trochę lepsze. Biorę te ibupromy,aerozole i tabletki na gardło i coś ruszyło.
Jutro w dawnym gimnazjum ma odbyć się spotkanie dawnej klasy i wychowawczyni . Początkowo planowali meeting w przyjemnej knajpie z kuchnią etniczną,ale kilka osób zaprotestowało -_-'i każdy z nas ma przynieść ciasteczka,słodycze ,napoje i takie tam(hyhy już widzę ich docinki... :P) Ogólnie się waham nad wyjściem,w obawie przed większym zaziębieniem ,a i nie wiem czy w związku z tym będę się dobrze czuć.
Poza drobnymi wyjątkami klasa była zgrana,potem kontakt siłą rzeczy się urwał.

Mhmm, nadszedł najwyższy czas ,aby się zmobilizować do lektury zeszytów z gegry i angielskiego

Ada, moim zdaniem powinnas pójść Ubrać się ciepło i iść i co najwazniejsze: dobrze się bawić !
A jakie docinki 'już widzisz' odnosnie czego ?
Miłej nauki życzę, a zarazem łącze się w bólu, bo też chyba porobie jakieś notatki

Cytat:
Po prosut ojciec doprowadza mnie do szaleństwa ;( Już nie mam siły. Chce juz się wyprowadzuić, chcę zniknąć! Mam serdecznie dosyć!
Kochana nie przejmuj się Ojcem... oni tzn. rodzice tak juz maja, ze lubią zrzędzić...

Rodzice stwierdzili, że musiała mi skórka z pomidora zaszkodzić Bo mam okropne zawroty i ból głowy Świetnie ! jak znam siebie, tudzież mój orgnizm jutr też będe nie do życia Zawsze mam 'szczęście', zamiast dopaść mnie w tygodniu to mnie zawsze choróbsko łapie na wolne

grrrr...
Co najgorsze nie mam apetytu, a muszę jeść, żeby nie zleciało mi to co przybyło, bo wtedy się totalnie załamie Dlatego też jem, a jak zjem to mi się kręci w głowie tak jakbym się kręciła wokół własnej osi w kółeczko

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-22, 18:05   #767
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Nefre, współczucia Wszystko się ułoży, na pewno. Ja sama dzisiaj "pożarłam" się z tatą.
Tamonita, może to jakieś skutki uboczne odchudzania?

Ale dzisiaj nudny dzień... Z takim entuzjazmem czekałam, żeby iść do szkoły. Teraz nie chce mi się zupełnie nic, dołek totalny.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 18:36   #768
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Nefre, współczucia Wszystko się ułoży, na pewno. Ja sama dzisiaj "pożarłam" się z tatą.
Tamonita, może to jakieś skutki uboczne odchudzania?

Ale dzisiaj nudny dzień... Z takim entuzjazmem czekałam, żeby iść do szkoły. Teraz nie chce mi się zupełnie nic, dołek totalny.
Jeśli skórka, która ustała mi na żołądku to skutek odchudzania, to tak...
A tak serio, to wątpie.

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-22, 18:41   #769
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli skórka, która ustała mi na żołądku to skutek odchudzania, to tak...
A tak serio, to wątpie.
Chyba chodzi o to, że w skutek głodzenia się organizm reaguje na pewien rodzaj pokarmu dosyć specyficznie Poprostu Twój żołądek jest nadwrażliwy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 19:32   #770
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczęta
Dzisiejszy dzień był okropny!
Najpierw w szkole afera,w której oczywiście ja musiałam brać udział i oczywiście ja oberwałam ostatecznie,potem okazało się,że rodzice Tż-eta nie jadą na wycieczkę,więc z wizyty u niego nici,mieliśmy pójść do kina,ale zatruł się kremem z ptysia i z kina też nici,po prostu masakra teraz trochę poprawił mi się humor,chociaż mój tata już zaczyna weekendową balangę
Przez cały dzień nie miałam apetytu,dopiero teraz zjadłam porządny obiad i zjem porządną kolację koło 23,bo póki co napchałam się po uszy,2talerzami pomidorówki z ryżem.
Byłam poprosić o zwolnienie,swoją prośbę uzasadniłam chorobą rąk [tak Emilko mam tak,że sinieją mi niektóre palce,niektóre tylko mrowią,2 lub 3 i niekiedy jeden w nodze,to zespół R] więc lekarka zamiast wypisać mi zwolnienie z wuefu,wypisała z siatkówki i koszykówki do końca roku,umotywowała kontuzją nadgarstka,świetnie.
No po prostu ostatnio same pechy,mam nadzieję,że to nie wina lusterka.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 19:34   #771
agness51
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki,już mi troszkę lepiej ...
Choć nadal to wszystko mi spokoju nie daje

No,ale cieszę się,że weekend

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-02-22, 19:37   #772
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy Któraś z Was była może na filmie "Rozmowy nocą"? Warto pójść?
Ano byłam i taki sobie :/

Ech, jaki dzisiaj zalatany dzień. Wyszłam z domu o 13 a wróciłam o 19
Najpierw do szpitala na kontrole, potem do Green Way'a na obiad. Potem egzamin z angielskiego później łaziłam po Warszawie i wróciłam do domu zmęczona
Ferie się kończą

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 19:40   #773
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Ferie się kończą
Kiedy to było...

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-02-22, 20:29   #774
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Ewcia sorry ale zaczynasz mnie wkurzac

ja wlasnie zjadlam lunch. TZ zostal dzis w domu bo nie spal w nocy bo go bolalo serce kurcze pierwszy raz sie takie cos zdarzylo a on nie jest z tych, ktorzy narzekaja ze cos ich boli.. Do lekarza nie pojdzie bo samo przejdzie..
Rozmawialam z nim wlasnie i mowi,ze juz jest lepiej.
przepraszam kochana, nie miałam an celu wkurzania Ciebie

mam nadzieję że z TZ-em juz oki

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!

Dawno mnie tu nie było.
Co do pracy, o którą się starałam, to przeszłam pomyślnie pierwszy etap rekrutacji - test - nawet napisałam najlepiej z jeszcze jedną osobą
Na rozmowie też dobrze mi poszło, wybrnęłam z trudnych pytań "nie na temat" tp. ale, że były osoby z polecenia na to miejsce, to... nadal pracuję tam, gdzie pracowałam
gratuluję świetnego wyniku szkoda że mimo to nie dostałaś szansy na to stanowisko co za kraj....

Cytat:
Kochana , nawet tak nie mów jesteś bardzo potrzebna wszystkim, w domu, TŻ-owi, nam a ocenki poprawisz, ani sie nie obejrzysz

Cytat:
dzisiejszy dzień to poprostu przegięcie...
Ale może od początku, no więc na drugiej lekcji jak już wspomniałam, miałam fizykę z której dostałam 1 z odpowiedzi Cóż troszkę mnie to zdenerwowało, ale cóż ja mogłam.. zapytałam Panią czy będe mogła poprawić, powiedziała, ze przeciez bedzie spr. niedługo i mam się nauczyć
Poza tym przedemną było jeszcze 5 godzin, a i z każdą sekundą robiło się coraz gorzej, strasznie bolał mnie brzuch, głowa, było mi duszno, miałam dreszcze i zawroty, juz tylko zekałam na moment gdy wybiegne z klasy, tak mi niedobrze było... Chciałam się zwolnić, ale przecież ten sprawdzian... Tudzież na godzine przed nim okazało się, że mamy dwugodzinne spotaknie z jakims facetem i sprawdzianu nie będzie () no to ja wtedy, zamiast się zwolnić zostałam te dwie godziny... ledwie to przezyłam, zaraz po tym zwolniłam się i poszłam do domu, byłam tak słaba, że położyłam się zaraz założyłam gruba bluze i przykryłam się kołdrą, a trzęsłam się z zimna, miałam straszne dreszcze i tak przez ponad godzine, leżąc pod kołdrą, a w domu gorąco, bo tata napalił...... Leżałam tak i przy każdym najmniejszym ruchu myślałam, ze mi głowa odleci mama dała mi jakieś tabletki (choć byłam w takim stanie, ze nawet nie wiedziałam ) Poprostu masakra, juz dawno sie tak nie czułam, poprostu chodziłam od ściany do ściany...w każdym razie, poleżałam chyba ze 2 godziny, wzięłam jakies leki i już mi lepiej... nadal boli mnie głowa i jest mi słabo, ale chociaż wstałam z łóżka... Zastanawiam się tylko od czego mi tak nie dobrze było...
mam nadzieję zę do jutra poczujesz się lepiej

Cytat:
Ewusia - nooo ja tam nie wiem jak z tymi facetami, ale czasami mogli by pomyśleć... ale już ok wyjaśniliśmy sobie mam nadzieje, że zrozumie co zrobił źle, bo nie chce stracić przyjaciela...
najważniejsze ze już okej

Cytat:
już niedługo....
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

wybralam sie z domku dosc pozno, ale udalo mi sie zalatwic dwie najwazniejsze sprawy. reszta w przyszlym tygodniu, ale na szczescie te sprawy moga poczekac..
no to super a co do innych spraw, to co się odwlecze to nie uciecze czas na odpoczynek

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

wyskakuj z dołka, ale już

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczęta
Dzisiejszy dzień był okropny!
Najpierw w szkole afera,w której oczywiście ja musiałam brać udział i oczywiście ja oberwałam ostatecznie,potem okazało się,że rodzice Tż-eta nie jadą na wycieczkę,więc z wizyty u niego nici,mieliśmy pójść do kina,ale zatruł się kremem z ptysia i z kina też nici,po prostu masakra teraz trochę poprawił mi się humor,chociaż mój tata już zaczyna weekendową balangę
Przez cały dzień nie miałam apetytu,dopiero teraz zjadłam porządny obiad i zjem porządną kolację koło 23,bo póki co napchałam się po uszy,2talerzami pomidorówki z ryżem.
Byłam poprosić o zwolnienie,swoją prośbę uzasadniłam chorobą rąk [tak Emilko mam tak,że sinieją mi niektóre palce,niektóre tylko mrowią,2 lub 3 i niekiedy jeden w nodze,to zespół R] więc lekarka zamiast wypisać mi zwolnienie z wuefu,wypisała z siatkówki i koszykówki do końca roku,umotywowała kontuzją nadgarstka,świetnie.
No po prostu ostatnio same pechy,mam nadzieję,że to nie wina lusterka.
skoro dziś było tak źle to jutro już tylko może być lepiej

niedawno wróciłam z pilatesu i jestem mega zmęczona nie ma to jak mieć zastane mięśnie, pewnie jutro nie wstanę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-02-22, 20:45   #775
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o to, że w skutek głodzenia się organizm reaguje na pewien rodzaj pokarmu dosyć specyficznie Poprostu Twój żołądek jest nadwrażliwy...
Hmm... ale jadłam wszystko to co zawsze, wszystko ! więc wątpie. Poprostu ustało mi coś na żołądku, ot wszystko, zdarza się

Cytat:
Dzięki dziewczynki,już mi troszkę lepiej ...
Choć nadal to wszystko mi spokoju nie daje

No,ale cieszę się,że weekend
Cieszę się Słonko

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Kiedy to było...
Dokładnie...

Raz czuje się lepiej, raz gorzej... Gdy miałam zjeść kolacje to na samą myśl o kanapkach, zresztą o jakimkolwiek jedzeniu było mi tak niedobrze, że masakra... I w związku z tym tej kolacji nie zjadłam mam totalny brak apetytu. Gdy już uprosiłam rodziców, żeby nie jeść, mama po długich namowach (oczywiście ona mnie namawiała...) dała mi sody w nadziei, że mi przejdzie. Po jej wypiciu położyłam się i zasnęłam, wstałam przed chwilą i czuje się już troszke lepiej, choć nadal boli głowa, oby do jutra mi przeszło.. Bardzo się boje, że jeszcze schudne (tfu, tfu... nie ma takiej opcji !!) przez to

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-02-22, 20:46   #776
agness51
Zakorzenienie

Dziewczyny,pomyślcie sobie,że niedługo Wielkanoc i będzie wolne
ja już od 4tygodni do szkoły chodzę

Tamo - ...

Stary 2008-02-22, 20:48   #777
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja też już 4 tygodnie po,strasznie mi zleciały.
A słyszałyście,że chcą nam wakacje skrócić i w październiku jakąś dłuższą przerwę zrobić?
ale bezsens.

Tymoteusz
23.11.2014r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 20:49   #778
agness51
Zakorzenienie

Słyszałam,nie podoba mi się to podobno wakacje mają się kończyć w połowie sierpnia,ale za to wtedy będzie więcej wolnego podczas roku szkolnego
ja tak nie chcę!

Stary 2008-02-22, 20:52   #779
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Akuku...

(Tamo przepraszam za łamanie praw autorskich)

Wszyscy mają jakieś takie złe humorki Mam nadzieje, że jutro Wam się poprawi
Stary 2008-02-22, 20:55   #780
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam,nie podoba mi się to podobno wakacje mają się kończyć w połowie sierpnia,ale za to wtedy będzie więcej wolnego podczas roku szkolnego
ja tak nie chcę!
Ja też,bezsensu czego Oni jeszcze nie wymyślą

Tymoteusz
23.11.2014r

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości