zdjecia fitnessowe, ktore was motywuja :) II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-23, 15:18   #751
1stLaDy
Wtajemniczenie

Dot.: zdjecia, ktore was motywuja :) II

a ja bym latala w stringach po plazy

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 15:23   #752
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Zmartwie was - ona ma taka budowe i tyle, jesli nie macie takiej anatomii to zadne cwiczenia wam nie pomoga. Zwlaszcza, ze intesywne cwiczenia posladkow powoduje te "dolki" po bokach - tak sie naturalnie dobrze wycwiczone miesnie ukladaja - popatrzce na grzyska olimpijskie i na sprinterki.
Ta laska ma naturalnie taka budowe okraglawa - jest latynoska. Widac to tez po duuuuzej roznicy miedzy szerokoscia pupy a talii.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 15:24   #753
1stLaDy
Wtajemniczenie

to w takim razie bede miala lepsza

171cm
Stary 2008-11-23, 15:26   #754
Monii07
Wtajemniczenie

GG do Monii07

ja bym chodziła tylko w majtkach, nawet w zimie

if that is tragic… then give me tragedy.
Monii07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 15:46   #755
Jula84
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51.jpg (23,3 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (24,8 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (23,1 KB, 212 załadowań)

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 16:01   #756
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
to w takim razie bede miala lepsza
bo mozna wyrobic lepsza

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 16:10   #757
1stLaDy
Wtajemniczenie

eee ta juz jest idealna

171cm
Stary 2008-11-23, 16:51   #758
Jula84
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 177.jpg (21,6 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39.jpg (19,8 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (21,8 KB, 116 załadowań)

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 17:19   #759
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
eee ta juz jest idealna
nie twierdze ze nie
mialam na mysli ta z filmu

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 17:25   #760
Nethia
Rozeznanie

Cytat:
eee ta juz jest idealna
ale może być jeszcze bardziej tzn to już kwestia gustów - czy ktoś chce być ideałem jak wiele innych dziewcząt czy ktoś chce mieć własną pupcie we własnym wyidealizowanym wydaniu - jedyną i niepowtarzalną o

całegwiazdozaniebiOne

Światło z zewnątrz nie ogarnie wewnętrznej ciemności.

Edytowane przez Nethia
Czas edycji: 2008-11-23 o 17:27
Nethia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 17:30   #761
1stLaDy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suzana Pokaż wiadomość
nie twierdze ze nie
mialam na mysli ta z filmu

ja tez mowie o tej z filmu przeciez nie o mojej

171cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-23, 18:01   #762
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Santos wydaje mi sie ze troche przesadzasz - kazda szczupla kobieta od razu jest glodzacym sie chudzielcem
zgadzam sie.
sa osoby, ktore sa naturalnie szczuple i tyle. nie jest to bynajmniej efekt glodowki.
a ze mi jest blizej do szczuplosci niz grubosci to wole sie motywowac cassie(podoba mi sie ogolnie ona cala) oraz longoria, ktora moim zdaniem jest bardzo wysportowana-a przynajmniej na pewno bardzo elastyczna
nie dla wszystkich idealem urody jest dita,kim kardashian lub jennifer lopez
methka5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 20:34   #763
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez methka5 Pokaż wiadomość
zgadzam sie.
sa osoby, ktore sa naturalnie szczuple i tyle. nie jest to bynajmniej efekt glodowki.
a ze mi jest blizej do szczuplosci niz grubosci to wole sie motywowac cassie(podoba mi sie ogolnie ona cala) oraz longoria, ktora moim zdaniem jest bardzo wysportowana-a przynajmniej na pewno bardzo elastyczna
a tylko takie 2 skrajności są?
osobiście wolę naprawdę szczupłe ciała, ale nie zagłodzone, kościste stworki bez grama mięśni.

złoty środek, dziewczyny
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 20:42   #764
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a tylko takie 2 skrajności są?
osobiście wolę naprawdę szczupłe ciała, ale nie zagłodzone, kościste stworki bez grama mięśni.

złoty środek, dziewczyny
nie no oczywiscie,ze nie! nie to mialam na mysli.
ja rowniez wole szczuple(nie wychudzone) ciala-ot taki mam gust i juz
co nie oznacza,ze nie zazdroszcze niektorym pieknym paniom wciecia w talii,obfitego biustu itp-po prostu do tego idealu mam o wieeeele za daleko niestety jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma;]albo w tym przypadku nie ma
Stary 2008-11-23, 20:45   #765
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez methka5 Pokaż wiadomość
zgadzam sie.
I to wlasnie najlepszy przyklad jak media robia ludziom siano z mozgu. Normalnie osoba takiej budowy jak Cassie nie powinna sie nikomu (poza wielbicielami ekstremow typu kosci lub zwaly tluszczu etc) podobac, no moze niewielu, bo ma NIEZDROWA NIEDOWAGE. Z tego samego powodu nie podobaja sie ludzie bez np nosa - bo o nienaturalne.
Kim Kardashian ma normalna wage, smiem twierdzic, ze nie jest nawet w gornych strefach prawidlowego BMI, to samo Lopez (kiedys). Obie maja po prostu nie najszczesliwsza budowe, ot wszystko. Dita ma niedowage znaczna, jak juz napisalam (a mimo tego wyglada na grubsza od Cassie!!!!!!!), natomiast Longoria jest umiarkowanie wysportowana - ma LEKKO zarysowane miesnie.

Nie jestem zdania, ze "co sie komu podoba" i uwazam ze nalezy TEPIC STRASZNIE I ZACIECIE wszelkie foty typu Cassie i ich promowanie. OK sa ludzie, ktorzy tak naturalnie maja. Problem w tym, ze media/magazyny/plakaty/reklamy sa pelne takich lasek robiac z tego norme. Jakos dziwnie nie jest tak, ze jakis % modelek (nie mowie o tych na wybiegach, mowie o tych w reklamach) tak ma, bo "niektorzy ludzie sa naturalnie szczupli". WSZYSTKIE sa takie chude. To NIE JEST ZDROWE. Potem nastolatki sie glodza, a kobiety z normalna waga typu 22BMI maja kompleksy jakby byly wielorybami.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
Stary 2008-11-23, 20:59   #766
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
I to wlasnie najlepszy przyklad jak media robia ludziom siano z mozgu. Normalnie osoba takiej budowy jak Cassie nie powinna sie nikomu (poza wielbicielami ekstremow typu kosci lub zwaly tluszczu etc) podobac, no moze niewielu, bo ma NIEZDROWA NIEDOWAGE. Z tego samego powodu nie podobaja sie ludzie bez np nosa - bo o nienaturalne.
Kim Kardashian ma normalna wage, smiem twierdzic, ze nie jest nawet w gornych strefach prawidlowego BMI, to samo Lopez (kiedys). Obie maja po prostu nie najszczesliwsza budowe, ot wszystko. Dita ma niedowage znaczna, jak juz napisalam (a mimo tego wyglada na grubsza od Cassie!!!!!!!), natomiast Longoria jest umiarkowanie wysportowana - ma LEKKO zarysowane miesnie.

Nie jestem zdania, ze "co sie komu podoba" i uwazam ze nalezy TEPIC STRASZNIE I ZACIECIE wszelkie foty typu Cassie i ich promowanie. OK sa ludzie, ktorzy tak naturalnie maja. Problem w tym, ze media/magazyny/plakaty/reklamy sa pelne takich lasek robiac z tego norme. Jakos dziwnie nie jest tak, ze jakis % modelek (nie mowie o tych na wybiegach, mowie o tych w reklamach) tak ma, bo "niektorzy ludzie sa naturalnie szczupli". WSZYSTKIE sa takie chude. To NIE JEST ZDROWE. Potem nastolatki sie glodza, a kobiety z normalna waga typu 22BMI maja kompleksy jakby byly wielorybami.
o matko!w zyciu nie sadzilam,ze zostane posadzona o promowanie niezdrowego stylu zycia, przesadnej chudosci itp...i ze media zrobily mi siano z mozgu.
jestem naprawde zaskoczona,ze w ten sposob to odebralas...
Stary 2008-11-23, 22:42   #767
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

A ja za to powiem, że mnie się bardzo figura Dity podoba. Niestety jest w całości zrobiona. Sama mam BMI 15,5 a wyglądam niestety gorzej od niej ze względu na to, że w tym wieku nie mogę sobie jeszcze zrobić silikonowych piersi, czy też przeszczepić tłuszczu z jednego miejsca do drugiego, tak aby wszędzie było ładnie. Poza tym nawet gdybym mogła to nie wiem czy chciałabym być do tego stopnia sztuczna. No cóż, pozostaje mi cierpieć i liczyć na to, że jeszcze urośnie mi biust i inne kobiece atrybuty.

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 23:54   #768
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monii07 Pokaż wiadomość
ja bym chodziła tylko w majtkach, nawet w zimie
Albo i bez ale to by była przesada ale pupka marzenie nie chce by zachłanna ale karnacje też chętnie bym pożyczyła od niej
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 09:27   #769
1stLaDy
Wtajemniczenie

i bym ubezpieczyla ten tylek na milion dolarow

171cm
Stary 2008-11-24, 21:36   #770
neheszta
Zakorzenienie

Dla mnie Cassie nie jest tak chuda jak tu piszą niektóre osoby. Ona jest szczupła.
Co do Dity, nie wierze że tyle waży. To kłamstwo, tak jak z tymi super modelkami co gadają że mają 180cm 50kg i wymiary 90 60 90 (bo to od razu widać że to kłamstwo!), więc nie radzę sugerować się tym co podają na jakichś stronkach .

A figury Kim Kardashian czy podobnych lasek do niej bym nie chciała mieć Bardzo mi się nie podoba.

Bardzo ładną figurkę ma właśnie jak wcześniej pisałyście Eva Longoria itp.

A tyłeczek laska ma fajny ale jakoś nie jest taki jaki ja bym osobiście chciała mieć. Jak dla mnie to za bardzo okrągły, wolę takie bardziej podłużne i fajnie umięśnione.
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 15:00   #771
methka5
Raczkowanie

Stary 2008-11-25, 23:45   #772
Agula 88
Zakorzenienie

neheszta dla mnie mówienie o kimś takim jak cassie że jest szczupła to oszukiwanie samego siebie do szczupłej osoby to jej daleko nie oszukujmy się jest chuda .
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 01:09   #773
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:

Mam tylko grzeczne pytanie: czy, jeśli mam figurę jak Cassie, odżywiając się całkiem normalnie (czasami nawet za tłusto, ale cóż, uwielbiam mięso i słodycze), nie powinnam nigdzie pokazywać zdjęć, bo wtedy promowałabym anoreksję?

Zeby nie było, że OT- wstawiam zdjęcie, które mnie motywuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (88,3 KB, 451 załadowań)
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 01:20   #774
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Mam tylko grzeczne pytanie: czy, jeśli mam figurę jak Cassie, odżywiając się całkiem normalnie (czasami nawet za tłusto, ale cóż, uwielbiam mięso i słodycze), nie powinnam nigdzie pokazywać zdjęć, bo wtedy promowałabym anoreksję?

Zeby nie było, że OT- wstawiam zdjęcie, które mnie motywuje
1. Czytaj ze zrozumieniem
2. Nie powinno sie pokazywac twoich zdjec jako "normalnosci" bo nie zaprzeczysz tutaj, znajdujesz sie w mniejszosci spoleczenstwa z jakims nadpobudliwym metabolizmem badz drobna budowa. Ja pisalam o promowaniu chudzielcow jako "normy" Nie mialabym przeciwko nic zeby powiedzmy 10% czy nawet 40% modelek bylo tak chudych zakladajac, ze statystycznie 10% populacji tak ma (i czesto nie moze z tym nic zrobic, bo przytyc nielatwo).
3. Patrzac na twoje foto jesli to twoje - chyba masz jakies przywidzenia. jestes grubsza od cassie i to calkiem sporo porownaj sobie swoje uda do jej chociazby. Zgaduje, ze jesli masz ok 165 cm wzrostu to warzysz ze 52 kg co jest prawidlowym BMI. Cassie ma wszystkim nie-slepym widoczna niedowage. O tym, ze na wstawionej fotce widac jakies miesnie nie wspomne.

Aha i dodam ad pkt 2, ze za rownie niesmaczne uwazalabym przemieszczanie sie po wybiegu spasionych monstrow w stylu 150kg zywej wagi i jeszcze mowienie "puszysci" taaa. Nie wiem, czy ktos bylby zachwycony pokazem bikini w rozmiarze 2 duze wiadra i spadochron. Takze rozmiar pt 2 znaczki pocztowe i 3 nitki nie jest wskazany.

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2008-11-26, 09:25   #775
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
1. Czytaj ze zrozumieniem
2. Nie powinno sie pokazywac twoich zdjec jako "normalnosci" bo nie zaprzeczysz tutaj, znajdujesz sie w mniejszosci spoleczenstwa z jakims nadpobudliwym metabolizmem badz drobna budowa. Ja pisalam o promowaniu chudzielcow jako "normy" Nie mialabym przeciwko nic zeby powiedzmy 10% czy nawet 40% modelek bylo tak chudych zakladajac, ze statystycznie 10% populacji tak ma (i czesto nie moze z tym nic zrobic, bo przytyc nielatwo).
3. Patrzac na twoje foto jesli to twoje - chyba masz jakies przywidzenia. jestes grubsza od cassie i to calkiem sporo porownaj sobie swoje uda do jej chociazby. Zgaduje, ze jesli masz ok 165 cm wzrostu to warzysz ze 52 kg co jest prawidlowym BMI. Cassie ma wszystkim nie-slepym widoczna niedowage. O tym, ze na wstawionej fotce widac jakies miesnie nie wspomne.

Aha i dodam ad pkt 2, ze za rownie niesmaczne uwazalabym przemieszczanie sie po wybiegu spasionych monstrow w stylu 150kg zywej wagi i jeszcze mowienie "puszysci" taaa. Nie wiem, czy ktos bylby zachwycony pokazem bikini w rozmiarze 2 duze wiadra i spadochron. Takze rozmiar pt 2 znaczki pocztowe i 3 nitki nie jest wskazany.

No niestety, BMI nie jest dla mnie wyznacznikiem prawidłowej wagi.
Raczej porównywałabym tamto zdjęcie do zdjęć Cassie NIE obrobionych w photoshopie. A takich zdjęć mam na komputerze sporo.
Nie uważam mojej figury za normę, ale jak dla mnie mieści się ona w granicach normy. Ta sama norma kobiecej sylwetki może też dla mnie pomieścić i Cassie (która jest raczej z natury chudzinką) i Kim Kardashian i Monicę Bellucci.
Ja bym się czepiała, jakbym tutaj zobaczyła prawdziwego szkieletora, gdyż to już by było niepokojące. Cassie nie jest wysoka, a często osoby o niskim wzroście charakteryzują się bardzo drobną budową ciała.

Kończę ten swój wywód i pozdrawiam zarówno "miłośniczki" chudzinek jak Cassie oraz pań o nieco pełniejszych kształtach- bo przecież nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba, jak powiedział poeta
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 10:03   #776
sirgunia
Raczkowanie

a mnie sie figura cassie podoba i dla mnie nie jest wychudzona. sama przy wzroscie 165 waze 48 kg/47 kg. jem ile wlezie poza tym duzo cwicze takze nie mam wychudzonego bezmiesniowego ciala. niektorzy uwazaja ze jestem za chuda ale ja przy takiej wadze czuje sie swietnie, jestem zdrowa, nie mam oslabionego organizmu. byly czasy gdy wazylam 52 kg (pilam wtedy shake'i aby utyc i uwazam ze to byla wlasnie glupota- gdy przestalam waga momentalnie spadla) mam taka sama wage od 10 lat wiec sadze ze moj organizm wlasnie przy takiej czuje sie idealnie. wstawilabym fotke ale boje sie ze powiecie ze promuje chudosc.
sirgunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 10:58   #777
vadi
*sportaddict*

Dziewczyny, czytajcie ze zrozumieniem zrozumcie wreszcie różnicę między naturalną nadmierną szczupłością, a dążeniem do niej. Nikt tu nie napada na chude z natury dziewczyny

Dobrze wiadomo, że osoby chude z natury i z mega przemianą materii to MNIEJSZOŚĆ, a nie norma.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 11:22   #778
sirgunia
Raczkowanie

Cytat:

Dobrze wiadomo, że osoby chude z natury i z mega przemianą materii to MNIEJSZOŚĆ, a nie norma.
a to sie zgadza
sirgunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 11:37   #779
1stLaDy
Wtajemniczenie

powiedzcie mi - jak to jest ze kim sie te majtki nie wpijaja? przeciez jest galaretowata

a przytaczajac przyklad tych zdjec to kim jest po prostu gruba (to zdjecie jest bezlitosne) a cassie calkowicie normalna, nie chuda...

ja to widze tak:

kim gruba
cassie idealna zdrowa sylwetka
nicole richie chuda

i do idealu cassie bede dazyc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fa233d320009412f49283826.jpg (23,6 KB, 324 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_cassiemyspace.jpg (15,8 KB, 382 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cc5fa7c000183794491557c8.jpg (38,6 KB, 254 załadowań)

171cm

Edytowane przez 1stLaDy
Czas edycji: 2008-11-26 o 11:38
Stary 2008-11-26, 11:37   #780
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Dziewczyny, czytajcie ze zrozumieniem zrozumcie wreszcie różnicę między naturalną nadmierną szczupłością, a dążeniem do niej. Nikt tu nie napada na chude z natury dziewczyny

Brawa dla tej pani, chyba jako jedyna umie czytac.
Nikt tu nie kaze ludziom naturalnie szczuplym na sile tyc.
Chodzi o promocje tego typu budowy, ktora jest nieosiagalna dla wiekszosci.

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
No niestety, BMI nie jest dla mnie wyznacznikiem prawidłowej wagi.
Raczej porównywałabym tamto zdjęcie do zdjęć Cassie NIE obrobionych w photoshopie. A takich zdjęć mam na komputerze sporo.
Nie uważam mojej figury za normę, ale jak dla mnie mieści się ona w granicach normy. Ta sama norma kobiecej sylwetki może też dla mnie pomieścić i Cassie (która jest raczej z natury chudzinką) i Kim Kardashian i Monicę Bellucci.
Ja bym się czepiała, jakbym tutaj zobaczyła prawdziwego szkieletora, gdyż to już by było niepokojące. Cassie nie jest wysoka, a często osoby o niskim wzroście charakteryzują się bardzo drobną budową ciała.

Kończę ten swój wywód i pozdrawiam zarówno "miłośniczki" chudzinek jak Cassie oraz pań o nieco pełniejszych kształtach- bo przecież nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba, jak powiedział poeta
No to przykro mi, ze masz problem z okresleniem prawidlowej, zdrowej wagi. My tu nie dyskutujemy o estetyce, bo i Kim moze nie kazemu sie podobac z tymi szerokimi biodrami. My dyskutujemy O ZDROWIU. BMI jest zaprogramowane tak zeby zmiescic ludzi zdrowych o wielu budowach ciala. WIadomo, ze nalezy tez brac pod uwage np ilosc miesni i czesto osoba wysportowana bedzie w gornych granicach albo mocno napakowana ponad, ale dalej jest zdrowa.
Niedowaga wymuszona glodowkami zdrowa nie jest i o to tu chodzi. Nikt nie neguje, ze sa osoby naturalnie chude (zapiszcie to sobie, bo chyba do prawie nikogo nie dociera ta czesc mojej wypowiedzi), chodzi o uznawanie tego za norme. Tak samo, jakby milosnicy "puszystych" nagle za norme zaczeli uznawac rubensowskie ksztalty czyli 30 kg nadwage. Tez bym protestowala, bo to niezdrowe.
Paranoje w modzie na chude widac chociazby w opisach Moniki Belucci jako "o pelnych ksztaltach". Serio, to ona ma NORMALNA wage, jest wysoka, wiec zgaduje nawet ze jej BMI jest gdzies w okolicach sredniej. To jakis idiotyzm nazywac ja "o pelnych ksztaltach: to tylko wskazuje, ze jestesmy przyzwyczajeni do kobiet bez biustu i pupy i nagle ktos kto to ma, ma "pelne ksztalty". No litosci. Az wkleje jej fotke, na ktorej jasno widac, ze jest po prostu szzupla kobieta (nawet biustu nie ma jakiegos wielkiego).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MonicaBellucci.jpg (26,9 KB, 319 załadowań)

Santosowa rzezba ;-)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości