|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
małą mam łazienkę - 140 na 210 chyba
![]() i masz rację te z ciemna podłogą maja bardzo chłodny odcień ![]() martucha, nirch ta koleżanka się skontaktuje z rodziną. Najlepiej. Bo to co mówisz, to jak nic anoreksja. |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
No to nasze łazienki powinny nosic miano szopy łazienkowej
![]() szukam tych kafli na necie - w jedneym intrnetowym sklepie kosztują 40 zł ![]() tylko jest jedno ale, w sklepie tym jest jeszcze dodatkowa płytka też w jasnym kolorze ale chyba fakturę ma inną. Bez fotki w łazience to nie widać rożnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za rady.. ja myslalam o tym samym.. zeby zagadac u niej w domu.. faceta nie ma - zawsze uwazala ze jest za gruba miala mnostwo kompleksow i niskie poczucie wartosci.. a z rodzicami bylo dziwnie.. jak cos bylo nie tak to byl jej wina itd... polowe wyplaty im oddaje i siedzi ciagle w domu bo allbo sprzatac albo cos innego robi.. mowilam asi zeby zagadala z kims z domu ale moze to byc ciezkie.. mysle ze beda sie starali cos z ta laska zagadac... bo jest podobno juz tak chuda ze boja sie ze im sie rozsypie.. pewnie bedzie sie wypierac.. ale mam nadzieje ze cos jej uswiadomia...
mnie dziwi tylko postawa w domu - nie widza ze sie wyniszcza.. nie reaguja.. bezsens.. przeciez to latwo mozna zauwazyc.. podobno juz ona nawet taki dziwny zapach wydziela - poprostu od niej smierdzi - bo nic nie je pije tylko w kolko te ziola na przeczyszczenie i organizm wydal je przez skore.. asia mi mowila ze ona nawet z 10 razy dziennie je parzy.. to jakis zapach mosi pozostac..
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Strippi
![]() a mój ślub i związek stoją pod wielkim ?
#757 |
Zakorzenienie
|
kaska a czemu?
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
nie chcę za duzo pisac o tym, ale napisze tylko tyle, że po pierwsze wyjazd ma zły wpływ na nasze stosunki
![]() ![]()
#759 |
Zakorzenienie
|
kaśka kobietko no i co ja mam Ci poradzić. na odległość da się żyć jeśli oboje tego chcecie, a z ym szanowaniem....
rozmowa, rozmowa... jak koran to ciąglę powtarzamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację że to powraca...od any nigdy się nie ucieknie...nawet jak się wyleczysz to czasami w główce ana powie " a nie jesteś za gruba" ?? i wtedy sie zaczynasz zastanawiac a moze jednak...zaczyna sie dietki i powraca do any.. moja przyjaciolka tez powiedziala mojej mamie o tym... strasznie sie poklocilysmy...w ogole do niech nie przychodzilam...nie pisalam nic... dopiero jak przerwalam " moja przyjazn z ana" to powrocil kontakt.... jesli ta dziewczyna sama sobie nie pomoze to nikt jej nie pomoze... wiem jak to jest jak zmuszaja do jedzenia...wpychaja na sile....robisz wszystko by ukryc jedzenie...jak akurat ktos sie odwroci...bierze chowa sie do kieszeni, pod bluzke, nawet do kaloryfera !!!! a jak juz zjesz to pozniej przez godziny cwiczysz...wymiotujesz i bierzesz leki przeczyszczajace... na sile zjadasz tussipect..adipex i inne dziadostwo.. pozniej rodzice groza odwykiem...zamknieciem w szpitalu... nawet jak lezysz pod kroplowka i uparcie dazysz do swojej idealnosci...rozmiaru zero...nie chcesz przerwac...nawet jesli wiesz ze mozesz umrzec... nic w tym przypadku rodzice nie pomoga.. posiedzi w szpitalu...wyjdzie i zacznie od nowa wszystko zalezy od niej !!! Cytat:
![]() Cytat:
a u ciebie czemu pod znakiem ??? cooo
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
nie pomaga...
#762 |
Wtajemniczenie
|
A skąd wiesz, że przestaliście się szanować?
Wiesz taki kontakt na odległość to taki półkontakt. Możesz interpretować rzeczy inaczej niż Tadzik, a on może nawet nie zdawać sobie z tego sprawy. A te kilka tygodni to nie jest znowu aż tak długo, nie zauważysz nawet kiedy to minie. |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszło wczoraj o to, że dał głupi komentarz na profilu mojej przyjaciółki i sie zaczoł foszyć, że zawsze bronię przyjaciółki(i będę bo one przez 13 lat mnie nie zawiodł a pokłóciłyśmy się tylko 1 raz przez te lata) a na nim się zawiodłam o wiele więcej razy ![]() ![]()
![]() |
#764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale mi chodzi o szacunek do mnie nie do moich przyjaciól on do mnie się odzywa tak jak nie powinien ![]()
![]() |
#766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli rozmowy nie pomogą, to nic innego nie zrobisz. Ja też bym sobie nie pozwalała na takie odzywki. A jak mi się zdarzy coś w emocjach takiego powiedzieć, to potem przepraszam za to. Nie zostawiam tego tak po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie, a propo odchudzania, to Martuś czytałam ostatnio Twój bog i powiem Ci, że zmartwiło mnie co tam piszesz, że znowu liczysz kalorie i jesz tylko 500kcal dziennie ![]() Jestem w pracy do 18, dostałam dzisiaj umowę o pracę. Jestem do końca lipca na okresie próbnym a zatrudniona jestem na stanowisku asystentka....KIEROWNIKA hahah fajnie wiedzieć ![]() Jutro moja bratowa robi wieczór panieński a ja będę w pracy do 21 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
załóżmy, że dam mu szansę ale po co skoro i tak z niej nie skorzysta
![]() niech spada na bambus... ja też kiedyś byłam na blogu Strippi ale już nie pamiętam adresu ![]() ![]()
#769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
widzę, że coś tu się niedobrego dzieje - nie mam narazie czasu przeczytać o co chodzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie na zwykłego pracownika nie wszystko umiem, a co dopiero na asysteta kierownika. Dziwię się, że przyjęli osobę bez doświdczenia. Ale wydaje mi się, że to tylko taka nazwa dla picu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
już napisałam to pytanie na wątku lubelskim, ale zaciekawiło mnie, jak to jest w innych częściach Polski.
![]() kiedy u Was daje się nowożeńcom pioeniądze i prezenty? |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakie są inne opcje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
bo gdzieś słyszałam czy czytałam, że czasem daje się je już na weselu po pierwszym posiłku. my ( wsieprniu na ślubie znajomych) nie dajemy pieniędzy, tylko prezent i dlatego się zastanawiam.
ps.ja też uważam, ze po ślubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co tutaj tak cicho ![]()
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
a jak ja byłam teraz na weselu, to jedna ciotka PM dawała na sali, zresztą niektóre stare ciotki babki itp, tez dawały na sali.
Pod kościołem dawanie prezentów (jeśli się idzie na wesele) to też tak głupio bo potem biedny świadek lata z prezentami i z kwiatami, Na sali można dłużej postać i pogadać wreczjąc prezent ![]() Jeśli ktoś nie idzie na wesele to pod kościołem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie tym razem spałam tylko do 9 ale od rana sprzatam mieszkanko i robie pranie ![]() Cytat:
![]() tak to tylko spozywcze i do domku jak miska do prania itp. , dla Z kapcie, wkładki do butów itp. dopiero wczoraj kupiłam sobie tę piżamke ale to w dla niespodzianki dla TZ ![]() ![]() ![]() TZ ma sobie buty kupic, ale jak narazie nie ma nic wolnego aby sie przejsc po miescie, bo jutro pewnie tez bedzie pracował. moze w niedziele sie przejdziemy bo tu slyszałam, ze w wakacje sklepy w niedziele tez są otwarte ![]() Kaska to niezaciekawie masz z TZ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
no takie sa "uroki" wyjzadów
![]()
#779 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja juz swojego smaego bym nigdy nie pusciła.
ale mam nadzieje, ze sie nie rozstaniecie co?? |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.