![]() |
#751 | |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
dziekuuje ;* i prosze o wiecej ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ____ 1."Chcesz ze mnie kpiĆ? Nie poczułem nic,daj bis" ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
`Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów
![]() `Miłość ta smakuje jak pierwszy raz <3 `Bez Ciebie kończy się mój świat.. `Proszę Cię nie skreślaj nas... |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
- i tak h*j mnie obchodzi o co tu w tym wszystkim chodzi.
- szat jor morda! ![]() - kazdy robi co chce, dobrze lub zle, sam to juz wie najlepiej - chodzi o to by sie sprobowac zdystansowac - to jest motto! - nie jeden nie wiem co to psychiczny Eden... - zamknij morde pasztecie. olewam cie! - po co ja tu, po co JA swiatu? - siedem dni zlewa sie w jeden. moze ktos cos sobie wybierze ![]()
#755 |
Raczkowanie
|
*Nie pokażę opisu!Pokazywałam jak byłam mała!Teraz się wstydzę
*Siema Sciema Już Mnie Nie Ma Weszłam Wyszłam Już Nie Przyszłam *Syndrom Pszczolki Mai -gdzies jestem lecz nie wiadomo gdzie... *Najbardziej zadowolony z życia jest Maciuś z "Klanu" *Einstein nie żyje,Chopin też,Słowacki to samo,a i ja się źle czuję... *Kocham wiatr tylko on mnie przelatuje *Co ma byc to będzie misia biore wszedzie ![]() *Jakie ciastka jedzą hydraulicy? -Rurki *co jest na D i zużywa dużo papieru??? Drukarka (To nie jest zwykły opis!!! To opis z Biedronki! COŚ O SZKOLE: *Koniec mego szczęścia koniec mej swawoli ![]() *Czy to możliwe że już 60 lat po wojnie,a ja ciągle boję się 1września |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
* Czy wiesz jak to jest
Marzyć o życiu. * Jesteś głosem, który słyszę w mojej głowie. * Jesteś powodem, dla którego śpiewam. * Uważaj, bo się do Ciebie uśmiechnę! * Nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie dzwonisz. * Bo czasem tak po prostu Cię potrzebuję. * Tylko nie mów mi, że chcieć to móc. * Ile myślę o Tobie też nie dam Ci znać * Wielka dama smutkiem pijana połyka złote łzy. * A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Kawałek po kawałku. Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę... * Na podsatwie art. 11.8 kodeksu miłosnego, skazuje Cie na dożywotnie umieszczenie w moim sercu! Wyrok jest prawomocny i nie mozesz wnieść apelacji. * - Mogę wpaść? - Kiedy tylko chcesz, - możesz przyjść. Zawsze możesz przyjść. * Tęsknie za Tobą tak, że aż mi szumi w uszach. Wyobrażasz to sobie? Mnie, głuchej szumi w uszach z tęsknoty. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Ty zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę nie było "przedtem" przed Tobą. * A gdybym była snem Ciepłym szeptem, który tuli cię Czy chciałbyś dłużej śnić Wiedząc, że nie sposób ze mną być Albo gdybym stała się Światłem słońca co rozjaśnia dzień Czy chciałbyś dłużej śnić Wiedząc, że nie sposób ze mną być? * Zabawa bez Ciebie, to już nie zabawa. * Ale wolę nie mieć nic, niż mieć coś na niby. * Jesteś tym co jest, pomyślałam - jestem wielką pizzą. * Pijana marzeniami. * - Tęsknię. - To nie tęsknij. * Wierzyłam, że umiera się parami. * Bo wierzę, że z Tobą mogę wszystko. Jestem dokładnie tu gdzie chciałam być. * Po ziemi gonimy marę, którą każdy nosi we własnym sercu, i dopiero gdy stamtąd ucieknie, poznajemy, że to był obłęd... * Lubię gdy patrzysz jak patrzę. * The world is mine.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dam blaszke ty dasz blaszke i będziemy miec na flaszke Jesteś fajny bo jesteś gumiś a gumiś to fajny miś!!! ja mam grosik ty masz grosik kupimy se papierosik ja mam dwieście ty masz dwieście zabawimy się na mieście .....:::::R::O::B::I::E:: :::L::E::K::C::J::E:::::. .... ![]() Daj na tace...proboszcz by coś wypił w góre kieliszki , w ruch biodra..... Nauczyciele są jak Auchan.. Zbijają (o)ceny zawodowo Joł mada faka ziomy!!!! Ziom,ziom,ziom skończył mi się biały tusz w drukarce :/ _________________________ _________ prosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Moje.; Oddać mogę wszystko, tylko bądź. ;* Kocham Cię, kocham ... tylko puste słowa i nie znaczą nic. ;[ Mogę kochać się z Tobą wszędzie. Nawet na środku ulicy. Dla facetów "miłość" to kilka ruchów językiem i nagłe "nie zależy mi". A co Ty kurcze myślałeś.? że ja ryczeć będę.? ;D Żadnego z "WAS".! Nigdy więcej. ;D Po cholerę całowałeś i niby "kochałeś".? Te Twoje słodkie kłamstwa. Haa.! Z Tobą czy bez Ciebie. CUDNIE.! ^. ![]() I wczoraj znów zabrakło szczęścia.! Chcę zobaczyć ziemię obiecaną. ^. Bo nie skończy się tak jak zawsze. ;] Ejj, chodź ze mną do łóżka.! ;D Tyle narazie. może się coś przyda ![]()
#759 |
Raczkowanie
|
`Wystarczy,że serce mi bije ...
`Tak pięknie za oknem kiedy świeci słońce byłeś dla mnie świata początkiem. `jesteś niedokonczonym wątkiem. `wystarczy, ze wypowiem Twe imię wszystko się wali i brakuje mi sił... `I teraz kiedy tak siedzę przy oknie, to nie wiem dla kogo mam żyć. `dotykam Ciebie tak nieistotnie `Czasami starczy tylko splunąć na szczęście . `Dwa nie wysłane listy trzy nie napisane słowa `mnie nie jest wszystko jedno `Pod swetrem serce mi mocniej zaczęło bić `Październikowy sen `Kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami . `Jedna taka szansa zdarza się jeden raz na sto ! `Tani stróż anioł `Smutna historia ta z dominantą . `Ściera swój uśmiech ze starych zdjęć `Dobrze wie już że MY Się nie dzieli przez TRZY ! To z całych sił tylko Przeciąg trzaska złudzeniami `Ona coraz śmielszą ma chęć W kuchni palnik z gazem Sama sobie wydaje się tłem a życie jej puszcza się płazem Ona przeklina ten dzień I siebie przed ołtarzem Nie pytaj mnie skąd o tym wiem Opowiem ci o tym innym razem... `
#760 |
Zakorzenienie
|
Zastanów że się nad swoim życiem. Nie żebym chciała byc złośliwa
Ale no patrzysz na siebie i co myslisz "O jaka jestem sliczna!" ? to myśl tak dalej. A wiesz co myśli chłopak, ktory widzi Cię gdzieś na ulicy? "w 5 minut bedzie moja !" może wiesz też co mówi jego kolega idący za nim? 'Najpierw ja, za godzine będzie twoja, ok? ' o.
#761 |
Raczkowanie
|
Na poduszce przechowuję wspomnienie o Tobie...
Uczę się Twojej nieobecności... Nie potrafię nauczyć się Twojej nieobecności we śnie...
#762 |
Zadomowienie
|
* Ten uśmiech, w którym tonę jest mój.
* By chwycić w ręce gwiazdy * I rozumiesz mnie bezsprzecznie i jemy wspólne śniadania * I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania * I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas. * widze na ulicy tabun różu: puste laski,- laski różu od solarium twarz podziurawiona, pudru maska nałożona, kilo złota na nich wisi, i ten wzrok, tak chytrze lisi chodzą, kręcą tym co mają, wszędzie, wszystkim, zawsze dają. W głowach nic, aż pustką świeci, Próżne laski- duże dzieci. Za co tak je kochać i podziwiać można tylko głowa kiwać... tylko nie myśl że zazdroszcze, jak je widze to sie złoszcze.. Pokocham Cię pomimo innych myśli Nie, nie, nie ma czym oddychać Nie, nie, nie ma czym oddychać Pokocham Cię, pomimo że to wyścig Nie, nie, nie ma czym oddychać Nie, nie, nie ma czym oddychać ![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
AnnWroc uwielbiam twoje opisy
![]() I coś ode mnie: Jeśli coś kochasz, puśc to wolno. Jeśli wróci - jest Twoje. Jeśli nie - nigdy Twoje nie było. Są takie chwile, które jak sztylety rozrywają duszę w kilka sekund. I am the ocean Lit by the flame I am the mountain Peace is my name I am the river Touched by the wind I am the story I never end. Ja jestem oceanem Promieniem rozświetlonym Ja jestem górą Pokojem mnie zwą Ja jestem rzeką Tkniętą przez wiatr Ja to historia Gdzie końca brak. no chodź, chodź ze mną do łóżka. ja będę w Tobie a Ty będziesz we mnie... centrum ch*jozy. Nagle zabrałeś mi siebie, zabrałeś wszystko co Twoje, zabiłeś we mnie nadzieję, na wspólne życie we dwoje. zaopiekuj się mną, mocno taak.
#764 |
Rozeznanie
|
sub ;D
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Myślisz, że mnie znasz?!
że jestem jedną z papierowych gwiazd?! Tutaj możesz pluć mi w twarz! Gdy przechodzę obok milczysz jak głaz! ....
#766 |
Zakorzenienie
|
* Gdy przechodzisz obok lubie patrzec sie przez Ciebie jakbys byl powietrzem
* Pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem! * nie zmienie nic juz, tylko bym umarła z uśmiechem na pysku! * dopiero czuje ze zyje a zawsze chcialam tak zyc! * poczujesz, zobaczysz, jesli tylko potrafisz przebudzic sie...
#767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowa Szkoła. Nowi Ludzie. Nowy Świat. Czy odnajdę się w nim.?' i cos ode mnie; nowa szkoła... nowe towarzystwo...i ja... pełna strachu nowa szkoła... już się boje wiem, że będzie super, ale mimo to się boje... nowa szkola... nowa szkoła... jak to będzie...?? zatrzymaj czas, niech biegnie wolniej i spraw, bym przestała się bać tego, co musi przyjść nowa szkoła...nowi ludzie... nowe przyjaźnie...stara ja i mój strach... wszystko nowe vs stara ja... jak to będzie?? mamusiu... ja nie chce do szkoły!!!boje sie... ![]() nowa szkoła... wiem, że będzie super, ale mimo to się boje hmmm... opisy nie są jakieś super, nie mam takiego talentu jak Wy;*, ale mam nadzieje, że choć trochę pomogłam ![]() kochane, jutro już do szkoły trzeba iść... a mi (pewne jak większości) sie nie chcę... bo kocham wakacje^^ macie może jakieś opisiki?? coś w stylu wake me up when juni ends... prosze;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odemniecoś.:: *Nie wiem czy masz świadomość ze tracisz mnie bezpowrotnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Tak wiele mam, bo mam Ciebie a Ty mnie...
bo masz moje oczy, zmysły i świat...
#770 |
Raczkowanie
|
*Wciąż wydaje mi się, że zaraz wejdziesz...
*Tyle do napisania... Tyle do powiedzenia.. Ale brak słów... *Serce nie jest sługą, człowiek nie jest ideałem *Bez Nadziei I Bez Szans, Spojrzeć W Karty Mówiąc Pas... *Odchodzi Osoba, Którą Kocha Serce, Odchodzi Osoba, Której Nie Zobaczysz Więcej... *Słyszę Pukanie Do Drzwi... Otwieram... To Znowu Nie Ty... ![]() *Między Nami Coś Nie Tak ... Między Nami Czegoś Brak ... *Łzy to nie słabość...to dowód na to,że serce nie stało się pustynią... *Gleam of hope. // Przebłysk nadziei *PiĘć OkRuTnIe DłUgIcH dNi KaŻdY pOdŁy KaŻdY zŁy - tydzień szkoły *Śniegu nie ma a bałwanów pełno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Myślisz, że wiesz co widzisz,?
Patrz na wszystko i wiedz, że to takie jakie jest Goniąc iluzoryczne szczęście Muzyka mą Mekką Smak ekstazy, nie piguły fazy ![]() W sercu żywy ogień płonie Rewolucja - w głowach, w sposobie myślenia, w sposobie postrzega rzeczywistości, w świadomości...
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
*Ciekawe kto wymyślił szkołę? Pewnie sam do niej nie chodził...
*NiE CIErpiĘ szKoły.. Bo MUsZĘ NOsiĆ tobOłY...[!] *Po co nam szkoła skoro mamy google..... *NoWe oDcInKi "SkAzAnY nA sZkOłĘ" - Od PoNiEdZiAłKu dO pIąTku *Koniec Melanży, Koniec Zabawy, Zaczęła Się Szkoła-Czas Zagłady... *Kiedy ide do szkoły czuje sie wtedy jak pociag który gubi tory... *Już do szkoły... nie chce !!! _________________________ Szkoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 | |
xoxo
|
Cytat:
Niczego nie będzie mi żal, niczego
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Ja proszę opisy o zakończeniu wakacji i początku roku szkolnego..
także jakby ktoś coś miał, byłabym niezmiernie wdzięczna ;D
#775 |
Raczkowanie
|
kee ubóstwiam Cie
![]() jeszcze raz zaczaruj czas. niech biegnie wolniej. kiss me quick. /pocałuj szybko. chodnikowy równy chłopak. nie trzymam tonacji. chce Ci powiedzieć 'i love you'. to nie jest dobre. to nie jest modne. telepatycznie telefonicznie. wiem o czym myślisz. wiem czego chcesz. jeszcze nie dojrzałam, by mieć Cie na stałe. jeszcze raz niech nam zawróci w głowie. nikt jeszcze nie miał tak jak my. ja słucham. Ty szukaj słów. czytam z Twoich ust. uciec stąd nie mówiąc nic... tam gdzie jeszcze nie był nikt. z ludzi się będziemy śmiać. do ucha będę kłamać i zmyślać.
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you. I'll wait here forever just to, to see you smile, Cause it's true, I am nothing without you. [Nie chcę, żeby ta chwila się kiedyś skończyła Gdzie wszystko jest niczym bez ciebie Zaczekam tu na zawsze, tylko po to, by zobaczyć twój uśmiech Bo to prawda, że jestem niczym bez ciebie]
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
świetny
![]() ode mnie: bo Ty jesteś jak powietrze, dla mnie jak życia sens. nie jestem jak inni ludzie, którzy tylko biorą, nie dając nic... ma miłośc się ukrywa bo jest sową...nigdy, nigdy się nie dowiesz jak wielki to ptak, bo w twym sercu gnazdo wije, wije wróbel... Jest nadzieja w nas, jest magiczna moc, choc ocean życia burzy się.
#778 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ode mnie: 'wiele planow i wiele pieknych snow odprowadzilam gdzies w zapomnienie'
#779 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Witam... Mam prośbę potrzebuje jakieś opisy o tym, że jestem chora tylko to nic poważnego tylko zwykle przeziebienie, grypa, fajnie by było gdyby były jakieś śmeszne zabawne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.