Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-10, 12:11   #751
schilka
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Witam drogie Panie

Jestem studentką 3 roku kosmetologii i pisze pracę dyplomową- badawczą o psychologicznych aspektach, motywacjach chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej.
Ponieważ trudno jest znaleźć 200 osób w klinice i kilku gabinetach w ciągu 2 tygodni, dlatego zwracam sie z GORĄCĄ PROŚBĄ o pomoc właśnie tu.
Napewno liczyłabym na szczere odpowiedzi aby badanie ankietowe było jak najbardziej wiarygodne. proszę o kontakt gg: 1260187 e-mail: schilus@poczta.onet.pl . (W pracy pomaga mi klinika dr Sankowskiego, ale niestety nie są w stanie zapewnić mi takiej liczby osób w tak krótkim czasie, a wiadomo kontaktu bezpośredniego do osób po zabiegach dać mi nie mogą)

DO ANKIETY ZAPRASZAM PANIE PO OPERACJACH PLASTYCZNYCH, (KOREKCJACH, MODYFIKACJACH itd) ORAZ PANIE PO ZABIEGACH MEDYCYNY ESTETYCZNEJ (MEZOTERAPIA, LASER, FLP, ILP)

DZIĘKUJE!!!
schilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-14, 13:35   #752
mochi
Przyczajenie

Mam bardzo skrzywiony nos. Po wypadku sprzed 10 lat (sama mam lat 18). Mocno skrzywiona przegroda, duży garb, bardzo wąski nos. Miesiąc temu byłam na wizycie u laryngologa w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym Dziecięcym w Olsztynie, bo tam mam najbliżej. Chciałam dowiedzieć się, czy kwalfikuję się już na korektę nosa. Lekarz przekierował mnie do Otolaryngologa dr. Lecha Królikowskiego. Powiedział, że tylko on tu na północy Polski może podjąć się tak poważnej i trudnej operacji. Wspomniał o klinice w Polanicy, ale to jest cała Polska do przejechania i jeszcze nie wiadomo, czy lekarz sie podejmie.
Dr Królikowski powiedział, że może zrobić mi septoplastykę nosa, a drugi lekarz (zapomnialam nazwiska) zajmujący się leczeniem wad twarzoczaszki spiłuje mi garb i do reszty poprawi jego wygląd.
Interesuje mnie jednak, bo ani jeden, ani drugi lekarz nie wspominał o kosztach. Czy taki zabieg może być całkowicie refundowany?!. Wiem, że wiele takich operacji jest częściowo refundowane przez NFZ. A ten lekarz od twarzoczaszki operuje np. odstające uszy za darmo.
No i czy ktoś był operowany przez dr Królikowskiego?
mochi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:07   #753
bogdan1975
Przyczajenie

Witam wszystkich forumowiczów.Czy jest na forum ktoś kto robił sobie kosmetykę lub operację nosa w Warszawie lub innych okolicznych miejscowościach (do 150 km),jesli tak to proszę o namiary na owe kliniki i lekarzy,którzy się tym zajmuja.Mój problem to dwukrotnie złamany nos,przy czym jest jeszcze dość sporych rozmiarów.Jestem zdecydowany na operację,a w obecnej chwili na etapie znalezienia kliniki w miarę blisko domu.Proszę o wszelkie możliwe informacje,bądz rady.
z góry DZIĘKUJĘ

moj adres ; nadgob26@wp.pl
bogdan1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 23:32   #754
ania120kg
Raczkowanie

Witam, jeśli ktoś może polecić mi jakąś klinikę,szpital lub lekarza w okolicach Wrocławia to z góry dziękuje. pozdrawiam
ania120kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 10:02   #755
Rafaell
Przyczajenie

Co prawda akurat w tym temacie jak widzę jest więcej pytań niż odpowiedzi, to i tak jestem zmuszony jeszcze bardziej zróżnicować tą statystykę... Mam pytanie odnośnie jakiejś dobrej kliniki zajmującej się (oczywiście) "klepaniem" nosa. Kwestia leży zarówno w części kostnej jak chrzęstnej (w 3gim. dość porządnie dostałem dość porządną piłką halową) Od tamtego czasu zamiast nosa Pireneje, skrzywiona przegroda nosowa i problemy z oddychaniem itp.itd.etc. Przydałoby mi się tą kwestie załatwić w nadchodzące niebawem wakacje, nie mam tylko jeszcze zbytnio kierunku... Jestem co prawda z woj. lubuskiego, ale jestem w stanie polecieć z tym problemem trochę dalej. Przypatrywałem się klinice dr. Polaka w Czechach (cóż za ironia... ), ale to jednak kilka km jest... Chociaż jeśli nie będzie innej perspektywy, to będzie się trzeba tam wybrać.
Mimo to liczę na jakiś odzew
Pozdrawiam
Rafaell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:08   #756
pemkad
Raczkowanie

GG do pemkad Send a message via Skype™ to pemkad

Hej, na wizazu jestem od dawna ale rowniez od dawna sie nie pokazywalam. Finalnie poltora tygodnia temu mialam operacje nosa. Usuniecie kawalka przegrody, wyprostowanie pozostalej czesci. Usuniecie garba z nosa i dostosowanie do nowego ksztaltu. Operacja w pełni refundowana przez NFZ wykonana w łodzi. Jak ktos ma pytania - odpowiem ale mimo ze bylo to moje marzenie zycia... nigdy wiecej bym sie nie zdecydowala.
Mam pytania do osób po operacjach również. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

bogdan jesli miałeś nos złamany i masz potwierdzenie tego (zdjęcia rtg - wypis ze szpitala itp. ) to zapraszam do łodzi do Szpitala im. Barlickiego zrobią ci operację w pełni refundowaną z NFZ, mimo że lekarze są fachowcami to jednak trudno sie z nimi dogadać
pemkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 12:14   #757
nikusia2007
BAN stały

witam ,mam 22 lata i stwierdzilam ze moj nos jest beznadziejny jeszcze jak bylam mldosza byl miejszy a teraz jest strasznie wąski i dlugi ,nie cierpie oglda sie w z profilu i nie robi kiktow,kokow ,nie psinam wlosow po mam wrazenie ze z boku wyglada to potwornie ,chcialabym zrobic sobie operacje plastyczna aby poczuc sie atrakcyjniejsza ,bardziej pewna siebie - i moc wkoncu spinac wlosy czy moglibyscie mi poradzic jakiegos dobrego lekarza na polnocy polski ile to cenowo by wyszlo? bylabym bardzo wdzieczna za jakies info
nikusia2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 20:15   #758
kasiek481
Przyczajenie

Witam wszystkich,
Zdecydowałam sie na operacje noska...
Co sądzicie o dr. Cieśliku?? Byłam dziś u niego na konsultacji i mam mieszane odczucia...
Czy jest ktoś kto robił u niego nosek?
Z góry dziekuje za odpowiedzi,
pozdrawiam i czekam na info
kasiek481 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 20:52   #759
kasiek481
Przyczajenie

a
kasiek481 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 00:40   #760
maghalia
Przyczajenie

Witam, dopiero od niedawna jestem na Wizażu, ja również mam pytanie, czy ktokolwiek robił operację nosa w IQ Medica??? Nie ma zbyt wielu opinii na jej temat. Poza tym czy ktoś wie czy można jednocześnie mieć zabieg nosa oraz SmartLipo przy znieczuleniu ogólnym? Proszę piszcie!
maghalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-28, 15:46   #761
milia11
Przyczajenie

witam wszystkich jestem tu nowa. Zastanawiam sie nad operacja nosa bo moj noc jest za dlugi. Wyglada jak nos czarownicy. Nie mam zadnych garbow tylko jest za dlugi. Szukam jakiejs dobrej kliniki w Warszawie no i oczywiscie jezeli ktos moze polecic dobrego chirurga to byloby super

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Czy byl moze ktos operowany przez dr. Krzysztofa Potockiego? Jesli tak to czy moge prosic o opinie
milia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 00:26   #762
pemkad
Raczkowanie

GG do pemkad Send a message via Skype™ to pemkad

sowka zajrzyj do watku o o[eracjach refundowanych...
pemkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 13:07   #763
kle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pemkad Pokaż wiadomość
Hej, na wizazu jestem od dawna ale rowniez od dawna sie nie pokazywalam. Finalnie poltora tygodnia temu mialam operacje nosa. Usuniecie kawalka przegrody, wyprostowanie pozostalej czesci. Usuniecie garba z nosa i dostosowanie do nowego ksztaltu. Operacja w pełni refundowana przez NFZ wykonana w łodzi. Jak ktos ma pytania - odpowiem ale mimo ze bylo to moje marzenie zycia... nigdy wiecej bym sie nie zdecydowala.
Mam pytania do osób po operacjach również. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

bogdan jesli miałeś nos złamany i masz potwierdzenie tego (zdjęcia rtg - wypis ze szpitala itp. ) to zapraszam do łodzi do Szpitala im. Barlickiego zrobią ci operację w pełni refundowaną z NFZ, mimo że lekarze są fachowcami to jednak trudno sie z nimi dogadać

Przyjacielu Moj drogi a powiedz mi prosze, bo ja kiedys lalem sie w gimnazjum z kolesiem, mala sprzeczka. Podczas naszej "solowki" uderzyl mnie w nos z calej sily i od tamtej pory mam malego garba. Jak pytalem sie roznych lekarzy to ceny 8tys zl chodz w cenniku jest napise ze za 2tys-2,5tys ścina sie garb ale nikt za ta kwote niechec mi zrobic ten zabig, a ja chce jedynie ściac malego garba. Jak myslisz przyjacielu NFZ zrefunduje mi ten zabieg?

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mochi Pokaż wiadomość
Mam bardzo skrzywiony nos. Po wypadku sprzed 10 lat (sama mam lat 18). Mocno skrzywiona przegroda, duży garb, bardzo wąski nos. Miesiąc temu byłam na wizycie u laryngologa w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym Dziecięcym w Olsztynie, bo tam mam najbliżej. Chciałam dowiedzieć się, czy kwalfikuję się już na korektę nosa. Lekarz przekierował mnie do Otolaryngologa dr. Lecha Królikowskiego. Powiedział, że tylko on tu na północy Polski może podjąć się tak poważnej i trudnej operacji. Wspomniał o klinice w Polanicy, ale to jest cała Polska do przejechania i jeszcze nie wiadomo, czy lekarz sie podejmie.
Dr Królikowski powiedział, że może zrobić mi septoplastykę nosa, a drugi lekarz (zapomnialam nazwiska) zajmujący się leczeniem wad twarzoczaszki spiłuje mi garb i do reszty poprawi jego wygląd.
Interesuje mnie jednak, bo ani jeden, ani drugi lekarz nie wspominał o kosztach. Czy taki zabieg może być całkowicie refundowany?!. Wiem, że wiele takich operacji jest częściowo refundowane przez NFZ. A ten lekarz od twarzoczaszki operuje np. odstające uszy za darmo.
No i czy ktoś był operowany przez dr Królikowskiego?

Odstajace uszy za darmo? Prosze napisz mi cos wiecej o tym jakis kontakt do tego lekarza i dlaczego za darmo on robi, tez ma podpisane z NFZ? PROSZE OPDISZ
kle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-03, 10:47   #764
nikin
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez peperomia111 Pokaż wiadomość
Witam jestem nową uzytkowniczką i dokładnie za 37 dni bede miała operację plastyczną nosa - korekta całkowita - w moim przypadku zcięcie garba , potem skrócenie i wreszczcie zwężenie przegród - oczywiście wszystko w jednej operacji p , koszt to 6 tys - operację będzie wykonywał dr Skupin . Mam nadzieję ,że wszysko się powiedzie napisze ja już będe po operacji bo czytanie takich komentarzy wiele daje takim ludzią którzy jeszcze sie nie zdecydowali na podobny zabieg pozdrawiam
Cześć!jestem nową użytkowniczką Wizaż. Czytając forum natrafiłam na twój post. ja jestam umówiona na operację u doktora Skupina na 2 lipca. pewnie jesteś już po...jesli możesz napisać o swoich wrażeniach i efekcie operacji byłabym wdzięczna... pozdrawiam...aha mam pytanie jak długo dochodzi się do siebie po takiej operacji. dziekuję za odpowiedź
nikin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 17:00   #765
niepewna 87
Przyczajenie

Smile Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez nikin Pokaż wiadomość
Cześć!jestem nową użytkowniczką Wizaż. Czytając forum natrafiłam na twój post. ja jestam umówiona na operację u doktora Skupina na 2 lipca. pewnie jesteś już po...jesli możesz napisać o swoich wrażeniach i efekcie operacji byłabym wdzięczna... pozdrawiam...aha mam pytanie jak długo dochodzi się do siebie po takiej operacji. dziekuję za odpowiedź

Cześć ... do 2 lipca jest jeszcze troszkę czasu , ale czy mogłabyś napisać jak już będziesz po operacji ?? z góry dziękuję ... a do tego czasu jeśli byś mogła napisz proszę jak przebiegały Twoje wizyty przed zaplanowaniem daty operacji i jakie zrobiłaś badania przed - czy wogóle już zrobiłaś jakieś ... pozdrawiam
niepewna 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 16:30   #766
prosiak900
Przyczajenie

GG do prosiak900

Czesc Wszystkim!!!
Ja mialam operacje plastyczna nosa w Holandii.Mieszkamy tu na stale.
Zaplacilismy ciezko zarobione pieniadze plus wszystkie dotychczasowe oszczednosci jakie mialam...Operacja kosztowala tu 4 tysiace Euro,wiec kwota astronomiczna.Maz mial juz dosyc mojego narzekania.10 lat wczesniej mialam wypadek samochodowy w wyniku ktorego moj nos zostal zlamany.Nigdy nie mialam ladnego nosa.Jednak na pewno nie zdecydowalabym sie na operacje gdyby nie to zlamanie po wypadku.
Moj nos od urodzenia mial ogromnego garba,zas z przodu byl tak gruby,iz kiedys zostalam nazwana przez pewnego szczerego pijaka "malpeczka",co odzwierciedla jego rzeczywisty wyglad...:-/.
Po wypadku dodatkowo zostal zlamany ,co przez 10 kolejnych lat wprawialo mnie we wscieklosc.Unikalam ludzi,mialam wrazenie ze wszyscy patrza na moj nos.Nie robilam makijazu,bo zaden retusz nie pomagal...
Przymierzajac ubrania w przymierzalniach,bardzo czesto rezygnowalam z zakupu,widzac ten okropny nos w lustrze,kontrastujacy z piekna garderoba...
Dodatkowo po wypadku cierpialam na ogromne bole prawej czesci twarzy(nosa,zebow,oka),cz yli czesci gdzie bylo widoczne zlamanie.
Myslelismy ze operacja bedzie refundowana,niestety po wielu staraniach rozczarowani dostalismy odpowiedz iz musimy sami pokryc koszty operacji,bole zas rzekomo nie maja z wypadkiem nic wspolnego...
Koniec koncow operacja odbyla sie 2 lata temu.Jestem zadowolona,owszem,nie strasze juz ludzi na ulicy,garb zniknal,nos symetryczny(choc nadal widac pewna roznice miedzy strona prawa i lewa),a ja nareszcie ciesze sie spogladajac z przyjemnoscia w lustro i robiac makijaz.Nie uciekam juz na widok luster ze sklepu,nie psuje sobie nastroju wychodzac do ludzi.
Podsumowujac-jestem zadowolona,choc na pewno nie polecam operowania nosa w Holandii ,wydajac na to 4 tys.euro.Jestem pewna ze operujac go w Polsce,bylabym rownie zadowolona,a nasz portfel by tak nie ucierpial.Z tym ze nie mielismy mozliwosci wyboru.Gdybym taka miala,wybralabym Polske.
Pozdrawiam serdecznie!!!
P.S.Aha!Operacja nie boli.Uciazliwe sa tylko tampony w nosie(usuwa sie je po 3 dniach).Po 2 tygodniach zdejmuje sie gips z nosa.Wlasciwie nie widac wtedy juz wcale zadnych opuchniec ani siniakow i nikt by nie pomyslal ze 2 tygodnie wczesniej przeszlo sie operacje.Blizn nie ma zadnych,bo operacje robi sie "od wewnatrz",nie nacinajac skory(nie pytajcie mnie jak,bo nie wiem).
Pozdrowionka!!!
prosiak900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-07, 21:00   #767
kasiunia1020
Przyczajenie

GG do kasiunia1020

witam

czy po operacji noska można farbowac włosy???

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:

witam cię
Miałam robiona operacje u Dr.Skupina dokładnie jestem 2 tygodnie po operacji jestem bardzo z niego zadowolona i naprawde go polecam.....
Ja miałam po 5 dniach sciagane setony i po tygodniu gips....nosek jest opuchnięty ale jest śliczny...jak masz jakies pytania to opdowiem

pozdrawiam
aha dochodziłam do siebie 2 tyg.....

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Edytowane przez kasiunia1020
Czas edycji: 2009-05-07 o 20:58
kasiunia1020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-08, 10:16   #768
kasiunia1020
Przyczajenie

GG do kasiunia1020

Polecam dr.Skupina podaj mi twojego @ to ci wysle fotki
Stary 2009-05-09, 14:40   #769
izka922
Przyczajenie

mam takie pytanie, czy dwa tygodnie wystarczą na dojście do normalnego wyglądu? czy będzie widac jeszce opuchliznę? i chyba nie będe mogła się opalac?
izka922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 15:33   #770
kasiunia1020
Przyczajenie

GG do kasiunia1020

Cytat:
Napisane przez izka922 Pokaż wiadomość
mam takie pytanie, czy dwa tygodnie wystarczą na dojście do normalnego wyglądu? czy będzie widac jeszce opuchliznę? i chyba nie będe mogła się opalac?

To zależy nie którym dłużej schodzi opuchlizna a innym szybciej 2 tyg.to minimum.... ja miałam niecałe 3 tyg.temu operacje i wyglada juz naromalnie....nosek jest jeszcze spuchniety ale tego aż tak nie widac....
nie moża sie opalac jakies 2 miesiące....niestety
Stary 2009-05-09, 15:45   #771
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izka922 Pokaż wiadomość
Siniaczki powinny juz zejsc do tego czasu. Jesli chodzi o opuchlizne, to z nosa schodzi bardzo dlugo. Ale watpie, ze ktos z otoczenia to dostrzeze. Opalac sie nie mozna przez jakis czas.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 22:04   #772
izka922
Przyczajenie

dziuękuje za odpowiedz a mógłby ktoś mi przesłań na poczte zdjęcia nosa po takiej opracij? jak ktoś będzie chętny to podam mejla
izka922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 07:54   #773
ciasteczko36
Raczkowanie

Cytat:
DOCHODZENIE PO OPERACJI TO TEMAT POD ZZNAKIEM ? KAZDY MA SWE WRAZENIA ...ALE SREDNIO 2 DNI I JESTES SPRAWNA PRZECIEZ TYLKO TWARZ MASZ UZIEMIONĄ PO ZDJĘCIU GIPSU OD RAZU NORMALNIE WRACASZZ DO PRACY A NOSEK JESSCZE KILKA MCY DOCHODZI ZWEZA SIĘ UELASTYCZNIA ITD NAPRAWDE SPOX WIECEJ STRACHU .SPÓJZ NAWET NA FORUMKWICZKI KTORE JUŻ DOBE PO OPERACJI POJAWIAJA SIĘ TU NA NECIE NA WIZAZU GDYBY BYŁY TAK MOCNO SLABE NIE USIADLY BY NA KOMPUTER PRAAWDA POZDRAWIAAM ŻYCZE WIARY W SIEBIE I SWOJE DZIALANIE POZDRAWIAM CASTECZKO OPEROWANE 5 MCy TEMU PRZEZ DR zUKOWSKA / FORUM PELNA PLASTYKA NOSA DR.ZUKOWSKA Z łODZI /

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

opalanie ciała spox tylko twarz zasłaniac , czy to problem w erze wspanialych podkładów , pudrów czy ziemi egipskiej ????? poprostu nos reaguje na zmiane temp opalac sie możesz ale spróbuj i tak nie dasz rady bo z miejsca tego nosek nie wytrzyma poobnie zima nosek tez źle reagował na mrozy wiatry
N O R M A L K A !!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 19:39   #774
meyd
Przyczajenie

Ja mam dwa pytania po pierwsze : czy orientuje się ktoś czy dr Szczyt ma podpisaną umowę z NFZ?
a drugie pytanie .. co wiecie odr Bieńkowskim? Jest godny polecenia? Bo wiem, że on mapodpisaną umowę z NFZ, ale nie znam opinii na jego temat ..

pozdrawiam i proszę o odp
meyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 15:35   #775
asia888
Przyczajenie

Niestety, u dr Szczyta nie zrobisz nosa za darmo. Klinika nie ma podpisanej umowy z NFZ. Wiem, bo sama się doktora pytałam.
asia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 19:21   #776
meyd
Przyczajenie

szkoooda
pozostawiam zatem pytanie o dr Bieńkowskiego ..
meyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 20:31   #777
patbar
Zadomowienie

http://www.beautywpolsce.com/forum/index.php
patbar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 23:08   #778
niepewna 87
Przyczajenie

Cześć ...
niedawno umówiłam się na konsultację u dr.Skupina i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze ... to dopiero wizyta, ale i tak się denerwuję ... troche się będę musiała namęczyć, żeby tam dotrzeć, ale myślę, że warto ...
jak wrócę z konsultacji to dam znać jak było ...
pozdrawiam ...
niepewna 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 12:45   #779
nikin
Przyczajenie

Hej Kasia !dzięki za odpowiedź...mam pytanie - jakie sa twoje wrażenia po...czy efekt jest taki jak się spodziewałaś...i jesli mozna wiedzieć ile zapłaciłaś za operację?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 -------

Edytowane przez nikin
Czas edycji: 2009-05-17 o 12:59
nikin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 13:40   #780
basia17a
Raczkowanie

Witam
ja we wrześniu mam mieć zabieg prostowania krzywej przegrody nosa a przy okazji wykonaną plastykę nosa u dr Stapińskiego w Krośnie, miał ktoś tam wykonywany taki zabieg??
Pozdrawiam
basia17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości