|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
BAN stały
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Ewelina super ze sie wybawilas, nalezalo Ci sie (jak kazdej z nas
), a tz pewnie zadowolony .My u rodzicow jestesmy. Milusia zaraz idzie do spania, w sumie nuda ale fajnie jest ![]() Idem bo tu pustk,i jak to w weekend
|
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ira była zerknąc na ten szampon A my dzisiaj bylismy na zakupach i oczywiscie ja z jakoas marna bluzka a tz ma pretensje do mnie ze znowu nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- musialam szybko konczyc bo młody wył ,ale juz jest w kapieli z starszym bratem
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Braxa na pw proszę bo też chcę poszukać takowego
Aga tu sie dopiero rozkręca to zaglądaj... ![]() ![]() Możecie mnie zabić...no bo wydałam na córę i pazurków nie będzie... |
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
no wreszcie spi, ja jeszcze musze powiesic pranie i podlac kwaitki ale najpierw cos dla duszy czyli salatka i zielona herbatka
![]() melduje ze 4 zabek na swiecie ale obkupiony starsznym maruderowaniem i bekiem no jakos marnie wszystkie lataja ????
|
#755 |
|
kobieta za ladą
|
elo
jestem w wielkim skrócie bo to był crazy day...........taboretowi zn teściowej wygarnełam wsio....... ![]() oraz szwagier niedozsły ksiądz dostałodemnie w twarz jestem głodna po 4 piwach a dziecko mi nie śpi oraz za***iazszco mi bez pachnie w chacie
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratki dla Zuzy ,dzielna dziewczyna...a Ty Ewelka odsapnij chwilkę
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Dudi kochana a ja sie martwiłam jak cholera... |
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
kąpiel była bardzo szybka bo okropnie płakał
![]() Chyba był strasznie śpiący mam nadzieje że juz zasnął ![]() no tak to jest ze mna na zakupach nie lubie kupować a juz wygladam ja 7 nieszczęść. I oczywiście żadnych butów dla mnie nie było ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Dudi w końcu wyrzuciłaś to z siebie ![]() Anetko zaraz napisze jak bym padła to jutro lub w poniedzalek bo tz strasznie sie wkurza na to moje pisanie ![]() zła jestem na siebie ze jak zwykle nic dla siebie nie znalazłam ![]() ale za to za***istego kupiłam Wierkowi rampersa do spania w Tesco z cheroke pomarańczowy z kapturem słodzaszo wygląda i w końcu z rozmiarem skarpetek trafiłam od 3 -5 lat a pamiętacie espadryle dzisiaj w tesko kupilismy takie dla Wierka po domu do raczkowania ![]() Delektuje sie heńkiem
|
#759 | |
|
Rozeznanie
|
Po powrocie z krainy "UMARŁYCH"witam żyjące!
)!!!!---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
no dzieki wielkie dziewczyny no Izun faktycznie juz mi sie powoli pajeczyny robily
![]() ale jestem dzisiaj padnieta jak nei wiem co, plery napiatalaja. juz poscielilam sobei co by od razu z pod kompa moze z jednym przytsankiem na lazienke lub nie wskoczyc do wyra ale pies smierdzielek zajal mi miejsce pod koldra ah przynajmniej bedzie cieplo
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Izun wysłałaś juz ratoloście na zieloną szkołe?
Co tam u Ciebie jak mineła sobota ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Ewelin mój starszy tak tłumaczy że musi z braxą spać bo ona grzeje i jak jej nie ma to spać nie może
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
EWELIN wierzę ci bez sprawdzania
Zasłużyłaś na słodkie sny,więc uciekaj!Kochana BRAXO!Moje córy już od tygodnia się usamodzielniają!W domu pusto,cicho...w ogóle jakoś dziwnie...choć tz dość skutecznie uzupełnia mi ich nieobecność wymyśla coraz to nowe pomysły i doprowadza mnie do szewskiej pasji |
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Anitko poszło na pw
![]() Pa pa lece spać bo juz padnięta jestem a jutro znowu pobutka o 6 albo wcześniej
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Izun tera rób porzadek jak cór ni ma
![]() A nzam ta cisze tylko teraz juz tak nie bedzie jak młody wyjedzie ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Tobie też życze słdkich snów a napewno zasne jak niemowle
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Braxa.Polukam i poproszę o radę a potem....
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja na chwilkę, witam kolejną mamę na tym wegątku i do tego jescze i moją imiennieczkę ![]() TŻtowy kciuk nadal boli i okazało się że nie tylko jest ścięty opuszke, ale też jest złamany. Ale jako że mój chłop jest wyjątkowy to w zasadzie nie narzeka a napewno nie z zbólu, tylke tylko że jego plany teraz poszły się ...ehm...hm... Mój synek kończy dzisiaj 9 miesiąc i usilnie próbuje chodzic a ja mu to utrudniam bo lekarz powiedział że to trochę za wcześnie
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Oj widzę,że nie jesteście dzisiaj zbyt rozmowne...pewnie zajęte dopieszczaniem ciepełka rodzinnego...wybaczam!Wró cę tu jutro i mam nadzieję,że znajdę kogoś kto wysłucha mojego ogromu żalu...(tz kupuje nowe auto,a to nie jest łatwe...)Dobranoc mamuśki
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu Hubcia wycałuj z okazji miecha...a i wstrzymuj deko bo co lekarz to lekarz...czasem i dobrze powie
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Ewelinko
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Dobranoc dziewczyny ...ja idę też do łóżeczka...Kubuś popłakuje przez sen ..to poleżę obok niego z butelką...Spokojnych nocek życzę |
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
No czyżbym pierwsza
![]() ![]() ![]() Cześć tak z rańca ![]() ![]() Dziś mam w planach same przyjemności Mąż zaraz ucieka... się zrelaksuje...Potem ja pośmigam z maluchami a wieczór spędzę w doborowym towarzystwie Warki i bab![]() ![]() ![]() Ale mam mega lenia....no nic ..kompletnie nic mi się nie chce...piję kawę ale coś brak w niej motywacji |
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry witam i ja, ogladam barwy szczescia zjadam pyszne kanapeczki przy kawusi
![]() srednio sie wyspalam Zuza o 7 juz wolala mnie mialam otwarte dzrwi od niej i jak otworzylam oczy widzialam od razu lozeczko i ja stojaca na nogach i patrzaca na mnie piekna pobudka ![]() no my juz mamy spacer za soba (trzeba bylo z psikiem wyskoczyc jest kiepska bogoda ale nei wieje wiec jakos do wytrzymania) a Zuza sie teraz mosci w lozeczku do drzemki. hmm nei mam na dzisiaj zadnych planow i jakos tak co mi przyjdzie do glowy to odrzucam myslalam pojechac do mamy (ale to 50 km i jakos mi sie nei chce) myslalam pojechac do tz ale tam na dworze caly czas a pogoda neistety nie ta (chmury i chyba bedzie zaraz padac deszcz) no i nie wiem co zrobic moze nic zostane w domu i bede wypoczywac? no zobaczy sie moze kawka da jakies pomysly Anetko lec koniecznie na imprezke i baw sie dobrze a CO nalezy ci sie odpoczynek zycze milej zabawy no i wstawac spioszki
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecę ,polecę ale to dopiero wieczorkiem...
|
|
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
Wiatm i ja, oczywiscie z kawusia
![]() Maz pojechal po wujka do Londynu na Victorie, Milek z ciocia oglada cbeebies a ja sprzatam z mama. Sliczna pogoda jest, rodzice maja ogrodek wiec Milcia sie pobawi na dworku. Zauwazam, ze moj humor zawsze zalezy od pogody, dzis mam super ![]() edit Anetko milej zabawy
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co nam tak dzisiaj mężowie wybywają, mój pojechał rano na giełdę z moją mamą. Może uda im się sprzedac szczeniaki. Hubert odbywa pierwsza drzemkę a ja popijam herbatę (kawę ostani raz piłam chyba z 7 lat temu)
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam bo mi Kubę pobudziły łobuziaki..Miłej niedzielki
![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() braxa do fryzjera nie doszłam bo cały dzień sprzątałam,jutro sie przejde ![]() Dudi,zuch dziewczyna,czekamy na szczegóły ![]() Tż musiał pójść do pracy więć jestem w domu sama a z mała do 18,Zuzia dziś kończy 4 miesiące,jak ten czas zapitala,bo nie dawno to jeszcze z brzuchem chodziłam ![]() ja ide nakarmić mała i wracam
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Ach niedzielny poranek a moi mężczyźni mnie zawiedli i nie dotrzymują mi towarzystwa z nudów zamieściłam kilka fotek w albumie, jak któraś się nudzi to ... można popatrzec na mojego synka
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
no wróciłam i nikogo nie ma
![]() ja musze jutro na jakieś zakupy sie przejść dla małej,po jakieś ubranka na 74,bo mi już z 68 powoli wyrosła,no i przechodzimy na pampersy 4,bo 3 są już maławe ,ta gumka na nóżkach zwlaszcza. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
z wielką chęcią obejrze,dlatego wprosiłam sie do przyjaciół ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Też dodałam kilka nowych zdjęć do albumu,chętni mogą oblukać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

), a tz pewnie zadowolony
.