|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
|
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
wpadałam was jeszcze ucałować po moich wieczornych ćwiczeniach i się usmiałam
miss hot- wózek normalnie pierwsza klasa Cytat:
Cytat:
![]() zmykam bużka, do poniedziałku! PS: właśnie się wypogodziło
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Zgadza się, w tamtym roku widziałam laskę która kupiła sobie takie cudeńko, mnie się osobiście nie podoba, ale coś w nim musi być skoro tyle kosztuje
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z Lublina, jejku ile wypadków po drodze
![]() ![]() całą drogę przegadałam z brzuszkiem więc w miarę szybko zleciało
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po deszczu - ale pachnie
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie macie plany na weekend? Ja jutro pracuję...
|
|
#760 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A smaki mam zmienne na początku smakowało mi kwaśne , teraz dla odmiany słodkie... ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
słodko w nich bobas wygląda.---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
jak przynoszę obiad na stół to z góry uprzedzam, że przesoliłam, po czym mąż dosala
Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-05-08 o 21:39 |
|||||
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ciepło jest ciągle, ale jutro ma już padać
![]() Jutro leniuchowanie, trochę posprzątam i pokibicuje bratu w przeprowadzce ![]() A w niedzielę jedziemy z mamą na zakupy Mojego małża na noc jutro zabraknie, bo idzie na kawalerski )
|
#762 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga sprawa to cena ceną, ale waga kosmiczna...---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#763 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam za wizytę u ginka i USG Cytat:
Cytat:
Miłego wieczorku i nocy życzę
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki
udało mi sie wszystko przeczytac, nie nadążam za wami ![]() co do porodu to chciałabym sn i bez znieczulenia, tak jak pierwszy poród byłam w czwartek u lekarza i dostałam skierowanie na badania m.in. na glukoze, nie wiem w którm tyg najlepiej ją zrobic?? ![]() dzisiaj kupiłam troche ciuszków dla dzidziusia przez internet, jutro jade je odebrac, juz nie moge sie doczekać |
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wstawać śpiochy
mąż od 5 rano w pracy a ja spać bez niego nie mogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Ja już wstałam
ale jestem strasznie nie wyspana bo była pełnia i spać nie mogłam ;/ u nas wczoraj było cieplutko a dzisiaj ponuro i pewnie będzie lało, a ja mam dzisiaj dzień lenistwa, mąż w pracy do 16.00 wczoraj mieszkanie posprzątałam tylko obiadek zrobię a jutro obiad u teściów. Wracam do łóżeczka ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- http://www.allegro.pl/item623996891_...dny_kolor.html http://www.allegro.pl/item620805436_inglesina.html wersia dla chłopca i dziewczynki najlepsze są te firaneczki
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja też jakoś źle spałam, od 6 prawie w ogóle bo małż pojechał do teściów na działkę coś pomóc
Pogoda nie zapowiada się dobrze - już czuję ciężkie powietrze i widmo deszczu ![]() Biorę się zaraz za sprzątanie i prasowanie ciąg dalszy
|
#768 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niedaleko nas sprzedaja stare auta miedzy innymi stare fiaty i te im schodza ![]() Ciekawe jak oni sie mieszcza w te autka, no i chyba po aotostradzie jezdzic nie moga ,Ps w zalaczniku wsadzilam zdjecia, te ktore maja zolte tabilczki sa sprzedane Cytat:
) rzadko chorzyAle jak patrze na Belgow to mi sie slabo robi , nie wiem dokladnie od kiedy, ale wydaje mi sie, ze jakos od dwoch lat, wszedl w Belgii zakaz , przepisywania przez interniste antybiotykow...Rozumiecie? Oni na kazde przeziebienie dostawali antybiotyk ![]() Jeszcze niedawno widzialam u lekarza ulotki dlaczego nie wolno naduzywac antybiotykow i w jakim wypadku ew. mozna, to bylo pewnie dla pacjentow, ktorzy im [/quote] Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-05-09 o 09:05 |
|||
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My na pewno pojedziemy do Asse do sklepu dzieciecego popatrzec na ceny wozkow .No i pewnie gdzies na lono natury z kundlami, ale duzo zalezy od tego czy sie dzis nie zrozpada ![]() TZ obudzil mnie sniadaniem i kawka w lozku Lece sie wykapac i niedlugo wychodzimy |
|
|
|
|
#770 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
ciekawe, czy też mają firaneczki ?
|
||||
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie, ale brzydka pogoda u nas
![]() mam takie pytanie, czy bylybyscie zle jakby Wasz Maz dotykal brzuszka innej kobiety? Wczoraj mialam taka sytuacje, siedzielismy ze znajomymi, ta dziewczyna jest w 8 miesiacu no i strasznie ja maly zaczal kopac, wiec jej chlopak wzial szybko reke mojego Tz i przylozyl do jej brzucha... Ciezko opisac ten widok, radosc mojego Tz, jak sie cieszyl i przezywal a ja siedzialam i bylo mi strasznie przykro Wiem ze to glupie , u mnie nic nie czuc, ale wiem ze Tz nigdy nie dotykal zadnej ciezarnej i czekalam kiedy pierwszy raz dotknie swojego a nie cudzego Dodam ze oboje nie przepadamy za ta dziewczyna. TZ mowi ze sam by nigdy nie zapytal ale jak ten kolega mu wzial reke to nie wiedzial co zrobic Teraz mi to nie daje spokoju
|
|
#773 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale się na mnie gapili ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
klaudia ja uważam że nie masz się czym przejmować w sumie to twój tz sam tej reki nie położył ja nie byłabym zła, mój mąż dotykał brzucha swojej siostry, mojego dotykał mój kolega, koleżanka oczywiście przez bluzkę i ja w tym nic złego nie widzę. No ale każdy ma swoje podejście, uważam że twój tz będzie się 10 razy bardziej cieszył z waszego kopiacego maleństwa a nie jakiejś dziewczyny
Edytowane przez aniago25 Czas edycji: 2009-05-09 o 09:52 |
|
|
|
#775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niewątpliwe własne kopiące maleństwo, będzie dla Niego szczęściem nieporównywalnie większym niż cudze. |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie pojechalismy, bo TZ musi auto z kumplem przyprowadzic
, niedlugo jada, a pozniej musi poczekac jeszcze na pieniadze, buuu nie chce mi sie czekac, nie mam co robic , tzn cos by sie znalazlo ale kto by sprzatal, albo prasowal w soboteChoc musze sie pochwalic, ze moj TZ z rano jak spalam posprzatal cala kuchnie i "wypral" naczynia, a bylo co sprzatac po wczorajszym ![]() ![]() klaudiaaa86 zgadzam sie z dziewczynami, przeciez nie zrobil tego, bo chcial, mysle, ze jak mu powiedzialas, ze bylo Ci przykro to bedzie sie staral unikac takich sytuacji A wlasne ucieszy go 100kroc bardziej, badz tego pewna ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Zartuje oczywiscie |
|
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co mu sie dziwic, juz po poludniu, a my jeszcze nigdzie nie bylismy z psami |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś beznadziejny ten dzisiejszy dzień
![]() Jadę zaraz odwieźć małża na kawalerski (Aniago - zresztą na Twoje osiedle ), a potem to chyba się położę z książką
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Miss.hot jak będe słyszała jakieś krzyki na osiedlu to będe wiedziała kto mi ciszę zakłóca
A mnie naszła ochota i zaraz na pizzę jadę do Da Grasso , uwielbiam tą pizzerie
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pizza ![]() Ja wcinam czekoladę mleczną
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

)

za wizytę u ginka i USG
, nie wiem dokladnie od kiedy, ale wydaje mi sie, ze jakos od dwoch lat, wszedl w Belgii zakaz
Teraz mi to nie daje spokoju 
Together forever