|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Dobra... to ja będę "stojąca nad grobiskiem z ogromnym siedziskiem"...
Mnie też uda się łączą... zawsze tak było
Kobiety mają swoje wewnętrzne, tajemnicze życie i mogą popełniać czyny absolutnie niezrozumiałe dla mężczyzn. Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2010-07-30 o 21:04 |
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
i nutellą
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Wilcza - też zawsze moje spodnie krótko żyły przez te udka kurczęce
|
|
|
#753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
no, niestety. Mogę mieć kilkuletnie koszulki, sweterki, bluzy, kurtki, buty itd, ale spodnie częściej noszone przeżywają max rok
Mam tak od podstawówki i kiedy mam kupić droższe spodnie, to... wybieram 2 pary tańszych.
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ze spodniami też tak mam
. Za to, gdy się przetrą, gdzie nie trzeba, to ciacham na rybaczki, dyskretnie łatam i mam gatki na kilka sezonów letnich )
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh... ze spodniami, to ja mam w ogóle przerąbane... jakaś niewymiarowa jestem... no i jeszcze te stłoczone uda...
|
#757 |
|
BAN stały
|
Kasza
bry wszystkim u mnie dziś w 3city piękne słoneczko a niebo błękitem zachęca,żeby wyjść z kisielni... co do ud... ![]() no ja już nie wiem... ćwiczę i ćwiczę używam sportów ekhm dla 18 + bom już w tym wieku,że mi wolno a tu nic jakby się wściekły spodnie? no ja akurat mam takie zboczenie, ze noszę to co ma metki ![]() lubię jakoś...za lee zapłaciłam ponad 3oo zł i uwielbiam je tylko... sic! no i postaw się a zastaw się ![]() nie wiem od czego zacząć z tą dietą a na e booku to muszę małża poprosić,żeby mi to odgrzebał bo ja w szukaniu klipowata jestem ehhh dzieci mnie zmuszają do podniesienia czterech liter, czas się przejść do sklepu po pieczywko dla nich zająć myśli tym co dziś podam w porze obiadowej.. jak zawsze pomysłów mi brakuje ale mam link z przepisami to luknę niebawem dziękju a poza tym to jak dobudzę połówkę moją to na jakąś plażę pojedziemy ![]() eeee yyyy... tu któraś z Was jest z trójmiasta.... może mogłybyśmy się jakoś spotkać, bo ja tu mieszkam od niedawna i nie znam tu nikogo mąż w pracy po południu też jakoś tak...hehhh że...będę wdzięczna za PW dobrego dnia dziewczynki |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrówki z deszczowych okolic Kielc.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, jesli opychacie się serem to zapraszam do mnie na pierogi z serem i śliwką... a tak ogólnie to dzisiaj mam dzień opalania i totalnego zlewu na cały świat... może któraś poznanianka zaglada tutaj to też chętnie spotkam się na pogaduszki...
co do spodni - miałam kiedys ten problem, oprócz diety trzeba jeszcze ćwiczyć... teraz mam spokój..moje kochane ciemne Wranglery noszę od 3 lat.. ale wiem jak ciężko pracować nad tą częścią ciała uff |
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do efektów, to się jeszcze okaże... W zależności od modelu może to być gdakanie, znoszenie jajek, tudzież wykształcenie skrzeli. Tip dla oszczędnych: na mlekodajność nie ma co liczyć - za dużo węglowodanów |
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
No, ładnie, niedługo będzie trzeba zmienić nazwę wątku na "Stare, ale chude"
![]() LeeLoo - to łatwiej przejść się do księgarni - w każdej znajdziesz książeczki pana Dukana http://merlin.pl/dukan/browse/search...t=rank&x=0&y=0 ostatecznie możesz zamówić przez net. W pierwszym poście wątku, który poprzednio podałam, były linki do e-booka - wczytaj się, a wszystko znajdziesz. W końcu nie jesteś jeszcze AŻ TAKĄ staruchą (nie uwłaczając wątkowym najstarszym ), żeby pozwolić TŻowi triumfować ![]() Ganimedea, co do diety - to mi wyrosną i skrzela, i skrzydełka, i stwarogowacieje cera (mam bujną wyobraźnię i na pewno wyglądąłoby to strasznie ) Za pierogi ślicznie dziękuję, po owoce będę mogła sięgnąć najwcześniej 18-19 sierpnia. Ale pierogi jako takie to nie wiem może zapiekanka makaronowa? makaron będzie dozwolony, hehehhe.
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wałki wałkami ale zauważyłyście, że coraz wiecej młodych dziewczyn ma takie specyficzne wałki na biodrach? Może jestem przewrażliwiona ale jak na moje oko, to nawet dziewczęta o szczuplutkich nogach i rękach mają te boczki... ![]() (to tak, żeby odwrócić uwage od własnych pasztetów )Ale wiecie co... właśnie ogladam teledyski z okresu mojej (ekhem...) młodości... lecą na 4fantv... i wiecie co? Kobiety były jakieś takie bardziej chude i żylaste niż kobitki z współczesnych teledysków... Czyżby poooomalutku zmieniały się kanony piękna? Jesli tak - to myślę, że tutaj przysłuzyły się ogromnie ciemnoskóre wokalistki i tancerki z mocnymi udami i przysadzistymi, jędrnymi pupami
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
obżerają się fastfoodami i nie dbają o siebie, to mają. Ale to trochę wina zbyt ciasnych i zbyt niskich biodrówek - podkreślają te kiepskie kształty
|
|
#764 |
|
BAN stały
|
bry
kawusię pije ze mną ktoś? bom się wytoczyła spod kołderki cieplutkiej.. jak tam Wasze spadki ?? u mnie wczoraj na obiadek było leczo z piersią kurczakową mniaaam dobrego dnia |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś wyjątkowo na wagę się nie czołgałam, bo rozpoczęłam dzień o wpół do 4 . Wstałam do łazienki i już nie zasnęłam, więc szamnęłam koło 5 filet z pstrąga, serek homo i ważenie diabli wzięli Dziś idę na 2 urodzinki chrześniaka i zgrzeszę kawałkiem domku Baby Jagi (niby twaróg, tyle że nie chudy )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie śliczny ponowny zastój, ale nie gadajmy tu za dużo o dukaniu (do tego polecam dukanowy wątek), bo niektóre staruszki wpadną na pomysł zbyt szybkiego odchudzania, a przecież trzeba hormonki ustabilizować itd (staruszko Ollo74, wiesz, że to do Ciebie
).Słońce-słońcem, a tu posprzątać trzeba (wczoraj była robota, więc nie było czasu), podlać kwiaciska (ostatnio robił to za mnie deszcz, ale ostatnio kurek się zakręcił i musze biegać z konewką po ogrodzie... bo ogródkowa właścicielka mnie zakatrupi po powrocie z urlopowania ), zlecenie jeszcze dostałam na robotkę inną... Co najgorsze, kusi mnie, żeby ciut porozjaśniać włosy (TŻ padnie ostatnio miałam 3 rocznicę związku - kiedy mnie poznał, byłam czarnowłosa potem ciemne brązy, mały romans z rudością, znów brązy, a teraz... jakieś takie bardzo jasno-brązo-rudości do blondu już niedaleko a on ma ciągle inną kobitkę, hehheh.)
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozjaśnianie włosów mam już za sobą, zaczęłam kilka lat temu przez brązy, blondy z wiśnią w tle, pojawił sie mahoń, a teraz jestem czarnulka i raczej już nie zmienie koloru włosów... mam ciemną oprawę oczu, tęczówkę zielono niebieską i w jasnych kolorach moja buzia robi się jakas rozmyta..
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, a ja naturalnie jestem blond/średni blond (czyli klasyczna mysza
), cała rodzina (kobitki) się rozjaśnia, a ja jak ta czarna owca - zawsze w drugą stronę Nigdy nie miałam jasnych farbowańców, więc kusi, kusi... Zwłaszcza przy tegorocznej opaleniźnie
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zostawiłabym naturalny kolor włosów (ciemny brąz), ale pojawiło się trochę szlachetnych blondów (no w tym wieku niestety już są) i trzeba je maskować
|
|
|
|
#770 |
|
BAN stały
|
bry
sernika do kawy kto mi podrzuci bo tak mi sie kceeeee
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Kasza - ja własnie z mysiego sie robię na blondynę
Już ze dwa lata chyba... W sumie dłuuugie lata byłam z natury bardzo jasna i jak mi tak ni z gruchy ni z pietruchy poszarzały, to zrobiłam im numer i potraktowałam brutalnie u fryzjera... Z resztą mam masę siwych, więc trzeba było coś z nimi zrobić...![]() Ja tam lubię być blondynką... chociaż nieco drażnią mnie stereotypy na ten temat... Tym bardziej, że mam solidne... ekhem... pojemne płuca ![]() mww - podobają mi się ciemne włoski... generalnie wyglądają zdrowiej niż blond... połysk i w ogóle... ale niestety, to nie dla mnie... jakoś by mi to do mojej osobowości nie pasowało... nie wspominając, że wygladałabym, jak Idźstąd... leelou - ja po prostu nie mogę patrzeć na Twojego ava!! Ta mina mnie rozwala... co spojrzę, to mi się zbiera na śmiech A sernika nie mam... ewentualnie pierniczek w czekoladzie... oczywiście kupny... ![]() pozdrawiam Próchnice...
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo
starowinki, Wasza ledwie trzymająca się kupy koleżanka miała wczoraj randkę z młodszym (o 4 lata) przedstawicielem płci brzydkiej. Rozmowa nie kleiła się, on nie wpadł mi w oko, więc żeby go rozruszać i pewnie też trochę zniechęcić puściłam taki oto tekst:ON: "a mówiłaś, ze ćwiczysz, a co?" JA: " kiedyś na siłowni i aerobic, przez miesiąc chodziłam na spinning, ale mam za słabe kolana na takie ćwiczenia, bo jak byłam mała to za szybko rosłam i strasznie bolały mnie stawy" ON: " a teraz już Cię nie bolą?" JA: "czasami mnie łupie jak deszcz pada, ale wiesz, w tym starczym wieku to normalne, trzeba z tym jakoś żyć" |
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przyciemniać włosy zaczęłam właśnie ze względu na dopasowanie do charakteru i tak mi 6 lat minęło.Postanowiłam jakoś ciut złagodnieć ,ale nie wiem, jak się będę z tym czuła - taka mało wyrazista... nie wiem.Cytat:
![]() dopiero bede robic jakos za godzinę, więc do porannej kawy raczej już nie będzie
|
|
|
#774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
instruktor powiedział, "próba, a po próbie KFC, MC Donald i niestety... Cytat:
![]() dzieki.Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Kasza, olla - mało inteligentny i źle wychowany był ten młodzieniec, bo nie pomógł starowince. Pewnie, że został spławiony, pomyślał sobie "co ja młody, piękny, zdrowy robię z taką ledwie trzymającą się przy życiu babcinką i jak z taką iść do łóżka".. i ten dobijający mnie tekst :"lubisz młodszych? dlaczego?" no poczułam się jakbym miała z 40 parę lat, a on młody szczyl, który grzeje się na dojrzałą kobietę... a był o 4 lata młodszy... ale różnych w życiu spotyka się ludzi..
I tym oto optymistycznym akcentem chciałabym Was przywitać we wtorkowy, deszczowy poranek.. |
|
|
|
#776 |
|
BAN stały
|
dzień doberek
![]() sernik zjadam właśnie, lekko podsuszony bo wczoraj tu miałam awanturę (kolejną) i nawet nastroju do włączenia kompa mi zabrakło.. a dziś przed jakimiś dwudziestoma minutami dzwonek do drzwi... patrzę przez kuklok i....widzę ojca mojego męża... a ja goła...on tyż bo tyle co wyskoczyliśmy spod kołdry.... ![]() otwieram i słyszę,że chce rozmawiać z Ł no niezły czad... słów mi brakuje a moja rodzinka, która nam dobrze życzy prawie 600 km stąd Boże jak my tu sobie damy radę z tą szarańczą help.... ![]() kawa mi stygnie, niech mnie ktoś przytuli... -------------- zdjęcie w avatarze powstało na plaży kilka minut po tym, jak usłyszałam oświadczyny lubię je i sama spoglądam kiedy mi źle ale na to jak teraz się czuję, nawet zdjęcie nie działa... ![]() zeby tu nie robić OT zapytam czy któraś ma doświadczenia w tym jak poradzić sobie z upierdliwą rodziną która dąży do tego aby rozbić związek? PW plissssss Edytowane przez leelou2010 Czas edycji: 2010-08-03 o 08:00 |
|
|
|
#777 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja tam często - właśnie w stosunku do młodszych rzucam takimi tekstami - wytrącam im oręż z reki ![]() ![]() Cytat:
), więc chociaż na oko próbuję zmylić przeciwnika ...ale ja tak na prawdę jestem łagodnym człowiekiem... jak nikt mi nie skacze w uporem maniaka po odciskach ![]() Cytat:
i tak sobie myślę, że jak my będziemy chciały przekazac im jakieś sensowne - naszym zdaniem - zasadzy, to one potraktują to jak zrzędzenie staruszki, ktora się nie zna... bo w końcu urodziła się w XX w.... ![]() Cytat:
a wiesz... to zależy od człowieka... mam znajomego, który czasami w takich sytuacjach (jak sobie tak dokuczamy odnośnie wieku ) pyta - zupełnie poważnie - dlaczego mogłoby mi to przeszkadzać i na przykład, czy nie chciałabym go tylko i wyłącznie ze względu na wiek... (to oczywiście czysto koleżeńskie i teoretyczne dyskusje) bo on osobiście nie przykłada wagi do metryki, tylko do osoby. Cytat:
a tak w ogóle... to co to za nachodzenie z samego rana??? ale zdjęcie i tak boskie...
Kobiety mają swoje wewnętrzne, tajemnicze życie i mogą popełniać czyny absolutnie niezrozumiałe dla mężczyzn. Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2010-08-03 o 11:16 |
|||||
|
|
|
#778 |
|
BAN stały
|
no nie rozmyślił się..
a ja nawet gdybym chciała odejść to nie potrafię a szaleństwo mnie ogarnęło jak spojrzałam na niego wieczorem, kiedy zasnął... mam pod sercem część mojego Męża hehh.. nici z odchudzania raczej.. |
|
|
|
#779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba, że są inne przesłanki... coż... czasami partner różni się od naszych wyobrażeń na jego temat... to chyba najczęstszy problem, jak tak patrzę dookoła... małe dziewczynki pielęgnują w sobie obraz ksiecia z bajki i niekiedy wystarczy, że jakis facet podjedzie na koniu... co z tego, ze potem okazuje się, ze koń jest osłem... Ot... siła wyobraźni... Oby moje dziecko było nieco bardziej realistycznie myślące...
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
leelou2010 - ode mnie na szarańczę
no i jeszcze ![]() wilcza - mnie też nie przeszkadza wiek, czasami ci młodsi są mądrzejsi od starszych więc to zależy od tego jak ma w głowie poukładane. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Mam tak od podstawówki i kiedy mam kupić droższe spodnie, to... wybieram 2 pary tańszych.
)

. Wstałam do łazienki i już nie zasnęłam, więc szamnęłam koło 5 filet z pstrąga, serek homo i ważenie diabli wzięli

instruktor powiedział, "próba, a po próbie KFC, MC Donald i niestety... 
dzieki.