|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Heh..
Lipny dzień dzisiaj. TŻ wpadł w jakiś rodzaj depresji. Powiedział, że dłużej nie może bo ma wrażenie, że się nigdy stąd nie wyprowadzimy. Wpadł na pomysł, że weźmie pożyczkę. OK. Nie ma sprawy, ale firma musi istnieć minimum 3 miesiące, czyli dopiero we wrześniu . A do września nie wiem jak sobie da radę. Moja cierpliwość też jest na wyczerpaniu.Dodatkowo, jakby mało nam było smutnych wiadomości, dziś jego tata dowiedział się, że musi iśc do szpitala na badania. Ma 2krotnie powiększoną śledzionę i zapalenie wątroby. A facet nie pije, nie pali. Robi inne głupie rzeczy ale to nie ma wpływu na zdrowie. najwyżej na sumienie. tak więc on w poniedziałek do szpitala, ciekawe kto pójdzie za niego do sklepu. Pewnie ja Teściowa wróci z pracy to będzie ciężko przeżywać a mnie będzie szlag trafiać. |
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Tadzieusz nie martw się na zapas, na pewno będzie dobrze, to tylko przejściowe problemy, poradzicie sobie więc główka do góry.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
tak te przejściowe kłopoty trwają już prawie 2 lata
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów to jeśli mają być za Twoje pieniądze to NIE idź a jeśli za niego to BIEGNIJ !! Joke
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale masz jego to najważniejsze we dwójkę sobie poradzicie, razem można góry przenosić
Tylko nie trać wiary i się nie poddawaj.---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Zakupy za jego wogóle za nic nie pozwala mi płacić, prawie jak ubezwłasnowolnienie.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
omG
a ja bym tak chciała zawsze xDxD i tak będzie :X ![]() ja gotuje rosół.. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#758 |
|
BAN stały
|
ha ja też robię spontaniczny wypad i jadę nad morze
wieczorem kumpela zadzwoniła czy chcę jechać do Gdyni pod namiot na działkę jej ciotki no i jedziemy w końcu ucieknę od tej monotonii No i teeenn.... wracam do exa chcę tego, wierzę że uda mi się go pokochać ciekawa jestem Jego miny jak się o tym dowie
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
a ja obżeram się chipsami
ehhh za niedługo to ja nie wstanę zza tego biurka
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona kupowała mu T-shirty albo jakieś płyty, gry ... eh żal ![]() Już było tyle sytuacji bez wyjścia (tak myśleliśmy) a i tak udało nam się przetrwać... i znowu było wszystko dobrze, tysiąc razem z nim zrywałam (góra naszego nie bycia razem to 1dzień ) więc aż tak źle nie ma
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak mam zawsze, on poprostu uważa że ja nie mogę płacić za rzeczy skoro pracuję tylko dorywczo a on porządnie zarabia i nie da mu się w tej kwestii nic powiedzieć.
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- I też nie lubię jak mi coś kupuje:/ Erattic mam nadzieję że wiesz co robisz Miłego wypoczynku
Edytowane przez besio Czas edycji: 2009-08-06 o 13:25 |
|
|
|
#762 | |||
|
Zakorzenienie
|
...
![]() Cytat:
Bo ja chyba z nudy, monotonii zaraz umrę ...Nareszcie się zdecydowałaś - super że znów będziecie razem !! Trzymam kciuki Cytat:
a miało być MŻ ! ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() (tyle mi jeszcze wczoraj zdążył napisać - przed zablokowaniem go na gg )więc chyba będzie szukał dalej ... A tak się cieszyłam że w końcu coś znalazł
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz a wy chcecie jakieś mieszkanie kupić, wynająć??
Kali najważniejsze, że umiecie poradzić sobie z kłopotami i problemami erratic kolejna która sobie gdzieś jedzie ale Ci dobrze![]() i powodzenia w nowostarym związku A co do facetów i kupowania....to mnie najbardziej cieszą drobiazgi, nie lubia gdy facet kupuje mi drogie rzeczy bo czuję się zobowiązana do równie drogich
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Kali to przyjedź do mnie. Tutaj jest MŻ a właściwie to NDŻ
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to? Wy nic nie jecie?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Nie nilka, remontujemy własne tzn TŻ ojca. I właściwie jesteśmy już na samym końcu, ale zawsze nam kasy braknie. Już byśmy mieszkali, ale TŻ nauke jazdy otworzyl i na to poszla kasa. I teraz znowu jest składanie ale potrzeba nam jakieś 7 tys. Uskrobiemy to ale może dopiero do listopada, może wcześniej. Tylko jak się mieszka z taką osobą jak moja teściowa to chce się uciekać jak najdalej. Ja już powiedzialam, że zwariuję przez tą babę.
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wypadu to ja tez chceeee! ehh ale tak serio to tez wyrwalabym sie stad.. juz nie moge patrzec na to samo miasto, tych samych ludzi.... eeeehhhh |
|
|
|
|
#768 |
|
Konto usunięte
|
Ja może w weekend Międzyzdroje odwiedzę
Jak tylko ładna pogoda będzie...
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Kali już kiedyś pisałam
Rodzice mojego TŻ mają sklep na wsi i tam jedzą. Do domu nic nie przywiozą. Ostatnio nawet 3 dni masla nie bylo bo nikt z nich nie zauważył. Jeżeli sami nie przywieziemy albo sobie nie kupimy to nic nie ma do jedzenia. Ja do sklepu nie pojadę, bo wg teściowej powinnam domu pilnować, a TŻ ciągle jeździ.
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to i nie robia oni zakupów? :O a czego nie mozesz wychodzic z domu? :O co wy jecie? :O |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
tadzieusz No a jak wy się wyprowadzicie to kto będzie teściowej dom pilnował ?
I jak TŻ idą interesy? Długo ma już to otwarte??
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz, podziwiam Cię, ja bym z taką babą na pewno nie wytrzymała
mnie czeka mieszkanie z teściową przynajmniej na początku i nie wiem jak to wytrzymam, niby jest OK ale na dłuższą meetę czuję że działałaby mi na nerwy
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Już wszystko tłumaczę
Mieszkam na wsi, dokładnie to w lesie ponad 1km od normalnej drogi asfalowej. Żadnego sąsiada w pobliżu. Teściowa uważa, że jak w domu nikogo nie będzie to ktoś przyjdzie i okradnie Najlepsze jest to, że to mówi jak chcemy gdzieś jechać. Jak od września zacznie się kolejna praca, tzn. surówki to dom prawie cały dzień stoi pusty i nikt go nie okrada. A teraz dobudowali sobie kotłownię i wymienili drzwi. Wyobraźcie sobie, że my nie mamy nowych kluczy. Więc sprawa sie sama rozwiązała nie wychodzę dalej niż kawałek za podwórkoZakupy do jedzenia robią baaardzo żadko. Przeważnie jak pojadą do konina do casto. Ale i tak kupują takie rzeczy, których ja nie jem. Co my jemy??? TŻ je kiełbasę więc ma łatwiej a ja? ostatnio chleb z grzybkami marynowanymi, frytki na kolację i właściwie cały dzień nic. Teściowa ma nadzieję, że my się nie wyprowadzimy Ale się pomyli. A kto jej domu będzie pilnował?? nikt, i nikt go nie okradnie. Chyba, że miejscowy. Bo obcy nawet nie wiem, że na takim zadupiu może być dom![]() Naukę jazdy mamy od czerwca zarejestrowaną. W lipcu przyszli dopiero kursanci. I tak mamy 9 osób od podstaw, 3 na jazdy doszkalające. Jakoś idzie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bez powodu mówi się młodym- lepiej w ciasnym ale własnym a co do sklepu- nie przejmuj się, nie będzie tak zle---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
gratuluje podjęcia decyzji mam nadzieję, że się Wam ułoży- będe trzymała kciuki- o tak !- "kciuki: zasługujesz na szczęscie. Powodzenia!!!
|
|
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
Gusiak też tak myślałam. W sumie to dobra kobieta jest ale nie dla swojego jedynego syna. Ciągle we wszystko się wtrąca, wszystko chce wiedzieć. Ostatnio to nawet na Harrego Pottera chciała z nami jechać
W sumie wyprowadzamy się przez nią. Mi się tu strasznie podoba. Mogę chodzić do lasu na grzyby, własne warzywka z ogródka, zero ludzi. Możecie na NK do TŻ zobaczyć i ja nawet bo ma To jej ulubione zajęcie jest po pracy. Siedzenie na NK.
|
|
|
|
#776 |
|
BAN stały
|
Dzięki Dziewczyny
Tadzik to oryginalną sytuację masz ale ja w sumie też żadnych sąsiadów nie mam poza Ciotką która mieszka 200 metrów dalej w moim domu :P a tak to ok 2-3 km do najbliższych :P Zdecydowałam się na powrót do TŻ, bo wiem że nikt mnie nie będzie kochał tak jak on... A ja no cóż, może kiedyś go pokocham
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz to ja w przeciwieństwie do Ciebie mieszkam na osiedlu
tzn. w domku plus mała działeczka no ale z okien moge oglądać co robią sąsiedzi więc nie jest za fajnie ale za moim osiedlem są już rzeka, lasy i łąki więc jest ok ale podobno przez te lasy ma pójśc droga ekspresowa.....więc już fajnie nie będzie ![]() A nie możecie poprosić o klucze?? Dziwna sprawa.... U mnie w domu to zupełnia inna sprawa, mój brat to się nawet nie spytał mamy czy może ze swoją TŻ mieszkac u nas w domu ( tzn. wiadomo, że mama by pozwoliła ale chodzi o samo grzecznościowe spytanie ) tylko ja kiedyś rano tzn. jak dla mnie to w środku nocy zostałam przebudzona o 5 rano( mój brat był na noce a moja mama w szpitalu ) ciemno było bo to październik a jakiś dwóhc gości wchodzi mi do domu ....miałam takie oczy i nic nie gadają, to ja w końcu o co chodzi ( nic, że byłam tak wystarszona ) a oni, że ida robić remont na górze ......okazało się, że braciszek z TŻ robią sobie kuchnie i ogólny remont a my nic nawet o tym nie wiedzieliśmy....A teraz mieszkają u nas i my musimy się ciągle prosić o kase na rachunki bo oni sobie zapominają, i w ogóle wychodzi na to, że my ich oszukujemy, że chyba im prąd kradniemy
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje zdobycze ![]() 1.Pudrowa swiecaca bluzeczka 2.Czarna koszula 3.Biala bluzeczka z szydelkiem u gory 4.Bluzeczka w groszki ![]() 5.Szary szal 6. Sweterek fioletowy lekko ![]() 7.Bialy swterek(dla siostry) 8. Bialy swterek(dla mnie) 9. Czarna bluzaczka w sumie to siwa bardzo mocno straaasznie mnie sie podobuje ![]() 10. Niebieska tunika w grochy 11.Zolty szal :P
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
O klucze sie prosić nie będziemy. No coś Ty. Już kiedyś nam powiedziała, że tu nic nie jest nasze więc klucze nas nie interesują.
A u Ciebie nieciekawie. Kurde, my się nie dokładamy do niczego, bo nie chcieli. Zresztą kasa na opłaty dawno poszła na oeracje zwierzaków, które wiecznie sobie coś robią bo syf na podwórku jest. Ostatnio nam się TV spalił ![]() Akurat okres miałam Więc było darcje na podwórku. Tż powiedział, że mój krzyk przeszedł w pewnym momencie w świst. Spalił się, bo teście oszczędzają na wszystkim, na przedłużaczach, robotnikach, materiałach. Było zwarcie i nam poszedł. Tydzień wytrzymałąm bez. Moi rodzice nam wzięli na raty a oni nawet nic się nie odezwali. Teściowa stwierdziła, że to przez telewizor było zwarcie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Lipny dzień dzisiaj. TŻ wpadł w jakiś rodzaj depresji. Powiedział, że dłużej nie może bo ma wrażenie, że się nigdy stąd nie wyprowadzimy. Wpadł na pomysł, że weźmie pożyczkę. OK. Nie ma sprawy, ale firma musi istnieć minimum 3 miesiące, czyli dopiero we wrześniu
. A do września nie wiem jak sobie da radę. Moja cierpliwość też jest na wyczerpaniu.
ale to nie ma wpływu na zdrowie. najwyżej na sumienie. 

Tylko nie trać wiary i się nie poddawaj.

Miłego wypoczynku

nie bez powodu mówi się młodym- lepiej w ciasnym ale własnym