|
|
#751 |
|
BAN stały
|
Dot.: Betterware
mozna znalezc ja na stronie gdzie zamawia-wpisuje sie produkty ale nie wiem czy mam plakac czy sie smiac ...??
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#753 |
|
BAN stały
|
Ja zrobilam lojalnosciowy bo zamawialam w zeszlym tyg i mialam 137 punktow.
|
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
WITAM
czy udalo sie dzisiaj komus zamówic pojemnik na jajka? Mi sie nie udało
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na razie 50pp, teraz udało mi się uwaga... wbić 2 rzecz z braków, czekam jeszcze na zamówienie od klientek a jakieś 30pp mam dalej niedostępne
|
|
|
|
#756 |
|
BAN stały
|
Ja dobilam kumpeli do 100-wki.
powiedzcie czy wiecie moze czy nowi ktorzy maja 100 punktow dostali oprocz plynu do naczyn ta torbe na chleb i bagietke?? Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-12 o 20:05 |
|
|
|
#757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I o dziwo ale wszystko co chciałam to kupiłam nie mam ani jednej rzeczy w brakach Ale większośc z nich dziś mi się udało uchwycić a to tylko dzięki temu że ma L4 i nie miałam niż lepszego do roboty jak czatować na braki ![]() Bo tak napewno byłabym w pracy i miałabym jedno wielkie G.... |
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za owocne czatowanie.mi się niestety nie udało, bo w czasie kiedy rzeczy wskakiwały z braków prowadziłam lekcje w szkole... jeszcze liczę, że może coś jutro wskoczy jak ludziom poprzepadają wstrzymane zamówienia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#759 |
|
BAN stały
|
Wlasnie zrobilam zamowienie z konta mojej konsultantki i wiecie jak patrze na punkty grupowe to ona ma caly czas 0 punktow...
|
|
|
|
#760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale moje zamówienie nadal jest jako *** nieznane*** |
|
|
|
|
#761 |
|
BAN stały
|
Jest aktualizacja braków,sporo jest że nie znany termin,kilka rzeczy dojdzie 19,03,
SZOOOOOOOOOOOOK !!! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#763 |
|
BAN stały
|
pojemnik na reklamowki pilnie potrzebny ://///////////// Szkoda ze w angielskim betterwerze tak drogo bo bym od nich zamawiala.
|
|
|
|
#764 |
|
BAN stały
|
Wpisujemy numer produktu.
Zawiesiło się. F5, Enter. Nic. F5, Enter. Nic. F5, Enter. Nic. F5, Enter. Nic. F5, Enter. Nic. F5, Enter. Wczytało się, produkt jest. Wpisujemy numer następnego. Zawiesiło się. F5, Enter. Nic. F5, Enter.... No trudno, zdarza się. W mojej pracy też bywa, że produkt w promocji na dany miesiąc znika po 10 dniach. A bywa, że cenę trzymamy 3 miesiące, bo źle go wybraliśmy i nie idzie. Osobom, które krytykuję Betterware i chwalą Oriflame powiem pewna ciekawostkę. Kiedyś, gdy firma Orifleme weszła na rynek, nie wysyłała paczek. Zbierało się zamówienia od swojej grupy z na przykład Zakopanego i jechało się dostawczym samochodem do Warszawy. Był okres, w którym w kolejce do magazynu stało się kilka godzin. I po tych kilku godzinach okazywało się, że w magazynie już nic nie ma. Wiele osób wtedy zrezygnowało. A te które się nie poddały? Znacie je. Jesteście w ich strukturach, chodzicie na ich szkolenia. Są wysoko, wysoko nad wami. I nie żałują, że przyjechały stać w kolejnej kolejce za tydzień. Że przeczekały to, że firma miała więcej przedstawicieli niż możliwości zapewnienia im produktów. Teraz kolejna firma w Polsce ma takie problemy. Stawiacie za przykład firmę z kilkunastoletnim doświadczeniem. Ale w analogicznym okresie swojego rozwoju co Betterware miała ona bardzo podobne problemy. Dali radę? Dali. Betterware też da. Tylko dajcie im szansę. Inna sprawą jest allegro. Pisałem w tej sprawie do nich, nie dostałem odpowiedzi. Po niedzieli zadzwonię osobiście. Może firma liczy, że problemy znikną i nawet gdy ktoś weźmie 100 opakowań do wystawienia na allegro, to nie wpłynie to na dostępność produktu. A może próbuje znaleźć jakieś rozwiązanie. Będę wiedział więcej po niedzieli. |
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
udalo mi sie zlapac foremki do galaretek ale tylko 2 szt. i woreczek do prania biustonoszy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj beeterware rozłożyło wszystkich na kolana ja jestem nową konsultantką złoże może jeszcze jedno zamówienie z nowego katalogu i do widzenia, niestety firma wywołała u mnie negatywne emocje
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Jakie produkty dzisiaj zlapaliscie?
Myslicie ze jest szansa na pojemniki na koldre? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
Złapałam jeszcze siatke do prasowania
|
|
|
|
#771 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
"II. Regulamin Klubu Betterware A. System Sprzedaży 1. Klub Betterware ma na celu promowanie sprzedaży bezpośredniej organizowanej przez Betterware i ułatwienie współpracy z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ 2. Sprzedaż produktów Betterware następuje tylko poprzez sieć sprzedaży bezpośredniej, z pominięciem tradycyjnej sprzedaży detalicznej (np. sklepy, bazary, targi), hurtowej, internetowej w tym aukcji internetowych. 3. Sprzedaż produktów Betterware w jakiejkolwiek formie sprzecznej z istotą sprzedażybezpośredniej uważane będzie za rażące naruszenie zasad uczestnictwa w Klubie Betterware." Rozumiem sprzedać na Allegro kilka rzeczy, jekieś pojedyncze sztuki, bo coś tam źle się zamówiło czy coś, ale hurtowo po kilkadziesiąt sztuk ! To już przesada.
|
|
#774 |
|
Przyczajenie
|
Ja pokazałam katalog to potem klientka mi powiedziała że to czy tamto taniej kupi na allegro
|
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękujemy za te słowa, mam nadzieję, że wszyscy to przeczytają. Proponuję zrobić z tego piękną formułke i porozsyłąć do swoich grup...Chylę czoła... |
|
|
|
|
#776 |
|
Przyczajenie
|
Może ktoś się orientuje, czy dzisiaj była dodawana z braków opaska korygująca postawę?
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
jestem tu totalnie nowa zapisałam się dopiero w tym tygodniu. I tak czytam te wszystkie Wasze informacje i z jednej strony to dobrze, że to piszecie ale z drugiej aż mi się coś robi co to będzie jak mi przyjdzie pierwsze zamówiwnie zrobić. Na marzec już się nie nastawiam bo jeszcze nie mam katalogów ale to polowanie ... no byle skuteczne to jeszcze ale taki falstart przed nowymi klientami, że powiem, że brak brak brak. Wrrrr, no może nie będzie tak źle ale trzymam mocno kciuki za firmę by ta sytuacja się unormowała.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

za owocne czatowanie.