Ubrania z MOHITO - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 20:54   #751
Mariah
Zakorzenienie

Dot.: Ubrania z MOHITO

49,99
Stary 2011-05-08, 07:50   #752
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
49,99
Mariah Fajny ten top, nie widziałam go u siebie Sukienka beżowa w groszki całkiem fajna, ale ja wywaliłabym ten pasek i zastąpiła innym Jak już o groszkach mowa, to dodam, że zauroczyła mnie koralowa spódniczka w groszki upatrzyłam też przepiękną sukienkę ! Pojawiło się sporo nowych rzeczy ( a może one wiszą od dawna ) ostatnio rzadko zaglądam do Mohito

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 08:58   #753
KamilaEwa
Raczkowanie

Cytat:
Upatrzyłam sobie za to koralowy top z kokardami wokół dekoltu Chyba mam do niego za mocną 'górę', ale myślę, że jak założę na ramiona jakieś wdzianko, to będzie ok
też wczoraj w Porcie go wypatrzyłam i od razu kupiłam, prześliczny kolor

I’ve loved and I’ve lost .

KamilaEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:10   #754
Dotka81
Zakorzenienie

Poczekam z nim do jakiś wyprzedaży

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:18   #755
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Zapytam tutaj, bo jako fanki tej marki może brałyście udział w ich wizażowym konkursie i wygrałyście? Jeśli tak, proszę o PW
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 09:23   #756
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

Cytat:
Napisane przez KamilaEwa Pokaż wiadomość
śliczny ten top z kokardkami! Muszę go poszukać w Krakowie
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 14:04   #757
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Mariah Fajny ten top, nie widziałam go u siebie Sukienka beżowa w groszki całkiem fajna, ale ja wywaliłabym ten pasek i zastąpiła innym Jak już o groszkach mowa, to dodam, że zauroczyła mnie koralowa spódniczka w groszki upatrzyłam też przepiękną sukienkę ! Pojawiło się sporo nowych rzeczy ( a może one wiszą od dawna ) ostatnio rzadko zaglądam do Mohito
To zacznij zaglądać, bo ich ostatnie kolekcje są ultrakobiece Ta koralowa spódniczka też mi wpadła w oko, ale ma fason, który źle na mnie leży Jest też sukienka w tym kolorze, ale też źle leży
A jaką sukienkę upatrzyłaś?
A ja właśnie przez wzgląd na paski z tego samego materiału uwielbiam dzianinowe sukienki z Mohito, ale co kto woli

Cytat:
Napisane przez KamilaEwa Pokaż wiadomość
Ile za niego dałaś? Tyle co napisałam wcześniej, tzn. 49,99? Pytam, bo widziałam go dziś w Manu w innej cenie i nie wiem, czy już zgłupiałam czy w różnych sklepach są różne ceny ...

Pojechałam dziś od Manu po beżową kieckę w groszki i dośwadczyłam numeru nie z tej ziemi
Był akurat mój rozmiar, więc biorę kieckę i idę z nią do kasy. Ekspedientka do mnie: 119,99. Wczoraj w Porcie patrzyłam na cenę (ba! nawet cyknęłam fotkę metki z ceną, bo ostatnio mi pamięć szwankuje ) i sukienka kosztowała 129,99. Nic się nie odezwałam, podałam jej kartę i myślę sobie: "pewnie źle wstukała cenę a ja będę dychę do przodu" Wychodzę ze sklepu, patrzę na metkę a tam faktycznie 119,99. Czyżby w którymś z łódzkich Mohito źle ometkowano rzeczy?

I teraz nie wiem, czy nie wprowadziłam Was w błąd podając cenę koralowego topu Nie cyknęłam fotki, ale ZAPAMIĘTAŁAM cenę 49,99 a dziś w Manu patrzę a te topy są po... 29,90. Aż żałuję, że go nie wzięłam, bo jeśli w Manu faktycznie ktoś się pomylił, to warto by było skorzystać zanim się personel zorientuje w sytuacji

Wklejam też fotkę sukienki w kokardki, która jest teraz po 49,99zł. Mam na sobie nieco za małe M, no i fota rozmazana, bo ręce mi się trzęsły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ceny.jpg (37,2 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12015.jpg (57,3 KB, 246 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 14:33   #758
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj miałam okazję przekonać się, że metoda pt. "pokaż coś na wizażu a w mgnieniu oka zniknie ze sklepu" jest prawdziwa Pojechałam po tą czarną sukieneczkę w groszki, którą tu ostatni wklejałam, patrzę a na wieszaku wiszą już tylko dwie... Całe szczęście jedna z nich w moim rozmiarze

Jest już beżowa sukienka w groszki I będzie moja Niestety nie było mojego rozmiaru (na zdjęciu widać to szczególnie po mocno opiętym dole, który podkreśla, co nie powinien ) ale mam nadzieję ustrzelić go jutro w innym sklepie.

Mierzyłam też sukienkę z kokardą, którą kupiła blekitne_niebo, ale nie powaliła mnie na kolana. Wydaje mi się, że końce kokardy warto przyszyć do sukienki, bo jak tak luźno zwisają, to nie zawsze odpowiednio się układają na dekolcie. U mnie była też wersja szara.

Upatrzyłam sobie za to koralowy top z kokardami wokół dekoltu Chyba mam do niego za mocną 'górę', ale myślę, że jak założę na ramiona jakieś wdzianko, to będzie ok

I na koniec obiecana fota kardigana z aplikacją Od razu mówię, że mam na sobie za mały rozmiar. Kardigan ma skopaną rozmiarówkę, bo z bluzek, t-shirtów, sweterków etc. noszę w Mohito zawsze M a tu było za małe (a L nie było). Dekolt jest wielki, przez co sweter spadał mi z ramion. Żaden (!!!) sweter na wieszaku nie miał kompletu guzików, w mierzonym przeze mnie egzemplarzu brakowało dwóch guzików a podczas zakładania odpadł trzeci
Dla porównania wklejam zdjęcie ze strony Mohito. Im dłużej na nie patrzę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że muszą być dwie wersje tego swetra : biały z mniejszym dekoltem i rękawkiem 3/4 oraz kremowy (aka 'pożółkły) z wielki dekoltem i rękawkiem 7/8

Aaaa, Iwonalodz widziałam dziś w Porcie tą sukienkę w kokardki, o którą pytałaś Jest chyba przeceniona, bo na metce ma cenę 49,99.
Dziękuję, że pamiętałaś to muszę zajrzeć nawet nie miałam czasu do tej pory, więc jak rozumiem sukienki w groszki czarnej nie zobaczę w realu choć ta w kokardki mnie skusiła ocznie

Mnie się podobasz w sukience z kokardą i sweterek jest naprawdę uroczy, tylko ciekawe o co chodzi z tą rozmiarówką.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
To zacznij zaglądać, bo ich ostatnie kolekcje są ultrakobiece Ta koralowa spódniczka też mi wpadła w oko, ale ma fason, który źle na mnie leży Jest też sukienka w tym kolorze, ale też źle leży
A ja właśnie przez wzgląd na paski z tego samego materiału uwielbiam dzianinowe sukienki z Mohito, ale co kto woli

Ile za niego dałaś? Tyle co napisałam wcześniej, tzn. 49,99? Pytam, bo widziałam go dziś w Manu w innej cenie i nie wiem, czy już zgłupiałam czy w różnych sklepach są różne ceny ...

Pojechałam dziś od Manu po beżową kieckę w groszki i dośwadczyłam numeru nie z tej ziemi
Był akurat mój rozmiar, więc biorę kieckę i idę z nią do kasy. Ekspedientka do mnie: 119,99. Wczoraj w Porcie patrzyłam na cenę (ba! nawet cyknęłam fotkę metki z ceną, bo ostatnio mi pamięć szwankuje ) i sukienka kosztowała 129,99. Nic się nie odezwałam, podałam jej kartę i myślę sobie: "pewnie źle wstukała cenę a ja będę dychę do przodu" Wychodzę ze sklepu, patrzę na metkę a tam faktycznie 119,99. Czyżby w którymś z łódzkich Mohito źle ometkowano rzeczy?

I teraz nie wiem, czy nie wprowadziłam Was w błąd podając cenę koralowego topu Nie cyknęłam fotki, ale ZAPAMIĘTAŁAM cenę 49,99 a dziś w Manu patrzę a te topy są po... 29,90. Aż żałuję, że go nie wzięłam, bo jeśli w Manu faktycznie ktoś się pomylił, to warto by było skorzystać zanim się personel zorientuje w sytuacji

Wklejam też fotkę sukienki w kokardki, która jest teraz po 49,99zł. Mam na sobie nieco za małe M, no i fota rozmazana, bo ręce mi się trzęsły
No jak okazja cenowa to trzeba korzystać
Fajna ta sukienka i musze ja zobaczyć na żywo. czy w Manu była, czy to z Portu fotka?

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 14:40   #759
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Sukienka, turkusowa w kwiaty (chyba), fason luźny, zwiewny z tego co kojarzę w pasie miała gumkę ? cena 119-129. Jutro wybieram się do Mohito to na spokojnie ją obejrzę

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-05-08, 14:58   #760
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość

No jak okazja cenowa to trzeba korzystać
Fajna ta sukienka i musze ja zobaczyć na żywo. czy w Manu była, czy to z Portu fotka?
Zdjęcie robione dzisiaj w Manufakturze. Nie wiem, jaki rozmiar nosisz ale w Manu było sporo XS i S oraz ostatnia M. W Porcie nie patrzyłam na rozmiary ale cena i tu i tu 49,99

Cytat:
Sukienka, turkusowa w kwiaty (chyba), fason luźny, zwiewny z tego co kojarzę w pasie miała gumkę ? cena 119-129. Jutro wybieram się do Mohito to na spokojnie ją obejrzę
Wiem która Baaardzo spodobała mi się pod względem kolorystycznym ale w fasonie coś mi nie odpowiadało, więc nawet nie brałam do przymierzalni.
Stary 2011-05-08, 15:00   #761
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Zdjęcie robione dzisiaj w Manufakturze. Nie wiem, jaki rozmiar nosisz ale w Manu było sporo XS i S oraz ostatnia M. W Porcie nie patrzyłam na rozmiary ale cena i tu i tu 49,99

Wiem która Baaardzo spodobała mi się pod względem kolorystycznym ale w fasonie coś mi nie odpowiadało, więc nawet nie brałam do przymierzalni.
Możliwe, że jak ją przymierze czar pryśnie

Paulo Coelho

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 20:51   #762
Mariah
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Ubrania z MOHITO

Przygód z Mohito ciąg dalszy

Część z Was rozmawiała ostatnio odnośnie farbowania makowej bluzeczki w praniu, więc chciałabym ostrzec, że inne rzeczy też mogą robić takie przykre niespodzianki.

Mam z Mohito białą bluzeczkę w czarne groszki z czarną kokardką z aksamitnej wstążeczki na piersi. Jest to jedna z moich najukochańszych bluzeczek, super jakościowo, na dodatek 100% bawełna.

Dzisiaj po raz pierwszy ją wyprałam. Oczywiście nie chciało mi się ręcznie, więc wsadziłam z innymi jasnymi rzeczami do pralki na 40 stopni. Po praniu okazało się, że na plecach i wokół tej wstążeczki z przodu jest wielka, niebieskawa plama Prawie się poryczałam z żalu, bo nie wyobrażam sobie nie mieć tej bluzki w szafie (strasznie ją lubię ). A jak wpadłam do łazienki w poszukiwaniu czegoś, czym mogłabym to zafarbowanie wywabić, to złośliwie uśmiechała się do mnie z półki chusteczka zapobiegająca farbowaniu ubrań podczas prania

Jestem w 100% pewna, że zafarbowała ta czarna wstążeczka
Odprułam ją więc (ciężko było, na dodatek zrobiłam w tym miejscu małą dziurkę ale zaszyłam i jak doczepi się tam kokardkę to nie będzie nic widać ), bluzkę wsadziłam na godzinę do odplamiacza i ... puściło Znowu jest bielusieńka w czarne groszki.

Do kokardki zamierzam doczepić agrafkę i nosić ją w formie broszki a do prania koniecznie zdejmować.

Dlatego ostrzegam:
jeśli macie jakieś bluzeczki z doszytymi wstążeczkami, kokardkami itp. uważajcie w praniu. Odprujcie ozdobę i noście jako broszkę lub ewentualnie próbujcie bardzo ostrożnie prać ręcznie w niskiej temperaturze.
Stary 2011-05-08, 23:20   #763
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuję nosze XS, S, jutro będę w Manu to sobie zobaczę te sukienki

Cytat:
Przygód z Mohito ciąg dalszy

Część z Was rozmawiała ostatnio odnośnie farbowania makowej bluzeczki w praniu, więc chciałabym ostrzec, że inne rzeczy też mogą robić takie przykre niespodzianki.

Mam z Mohito białą bluzeczkę w czarne groszki z czarną kokardką z aksamitnej wstążeczki na piersi. Jest to jedna z moich najukochańszych bluzeczek, super jakościowo, na dodatek 100% bawełna.

Dzisiaj po raz pierwszy ją wyprałam. Oczywiście nie chciało mi się ręcznie, więc wsadziłam z innymi jasnymi rzeczami do pralki na 40 stopni. Po praniu okazało się, że na plecach i wokół tej wstążeczki z przodu jest wielka, niebieskawa plama Prawie się poryczałam z żalu, bo nie wyobrażam sobie nie mieć tej bluzki w szafie (strasznie ją lubię ). A jak wpadłam do łazienki w poszukiwaniu czegoś, czym mogłabym to zafarbowanie wywabić, to złośliwie uśmiechała się do mnie z półki chusteczka zapobiegająca farbowaniu ubrań podczas prania

Jestem w 100% pewna, że zafarbowała ta czarna wstążeczka
Odprułam ją więc (ciężko było, na dodatek zrobiłam w tym miejscu małą dziurkę ale zaszyłam i jak doczepi się tam kokardkę to nie będzie nic widać ), bluzkę wsadziłam na godzinę do odplamiacza i ... puściło Znowu jest bielusieńka w czarne groszki.

Do kokardki zamierzam doczepić agrafkę i nosić ją w formie broszki a do prania koniecznie zdejmować.

Dlatego ostrzegam:
jeśli macie jakieś bluzeczki z doszytymi wstążeczkami, kokardkami itp. uważajcie w praniu. Odprujcie ozdobę i noście jako broszkę lub ewentualnie próbujcie bardzo ostrożnie prać ręcznie w niskiej temperaturze.
To mojej koleżance te maki na krótki rękaw zafarbowały
Ja zakupiłam tez te chusteczki, ale boję się, że efekt będzie taki, że bluzka będzie od maków zafarbowana i chusteczka

Stary 2011-05-09, 05:40   #764
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Dziekuję nosze XS, S, jutro będę w Manu to sobie zobaczę te sukienki

To mojej koleżance te maki na krótki rękaw zafarbowały
Ja zakupiłam tez te chusteczki, ale boję się, że efekt będzie taki, że bluzka będzie od maków zafarbowana i chusteczka
W 'naszym' przypadku z bluzką 3/4 ciężko byłoby odpruwać maki, a później przypinać Też się boję ją wyprać, tak sobie odwlekam ;/

Paulo Coelho
Stary 2011-05-09, 06:51   #765
forumkowiczka
Zadomowienie

Dziewczyny, pamiętacie czarną elegancką sukienkę z mohito? Bez ramiączek, trzyma się na biuście, a od pasa w dół jakby miała naszyte róże czy inne kwiaty? Jakiś czas temu była w mohito. Coś na wzór tej w załączniku.

Jeśli byście się z nią gdzieś spotkały proszę dajcie znaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg h&m.bmp.jpg (22,6 KB, 60 załadowań)
Stary 2011-05-09, 09:56   #766
online88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez forumkowiczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pamiętacie czarną elegancką sukienkę z mohito? Bez ramiączek, trzyma się na biuście, a od pasa w dół jakby miała naszyte róże czy inne kwiaty? Jakiś czas temu była w mohito. Coś na wzór tej w załączniku.

Jeśli byście się z nią gdzieś spotkały proszę dajcie znaka
wow piekna sukienka!

- ograniczam słodycze...
- pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie...
- dbam o siebie
iii... czekam na rezultaty
online88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 10:36   #767
ddtvn
Zakorzenienie

dziewczyny jak ktoraś chce mam pare na zbyciu talonów pracowniczych -40% do wykorzystania w re, house, croppie i mohito bo wziełam za duża a robie sobie przerwe w zakupach
ddtvn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 10:38   #768
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ktoraś chce mam pare na zbyciu talonów pracowniczych -40% do wykorzystania w re, house, croppie i mohito bo wziełam za duża a robie sobie przerwe w zakupach
Jaaaaaaaa

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:04   #769
elmanana
Raczkowanie

Cytat:
Wow ja także chętnie jeden bym przygarnęła

Zamiast powiedzieć cokolwiek, lepiej nie mówić nic!- Raymond Carver
elmanana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:06   #770
online88
Rozeznanie

Cytat:
a skad jestes??
jesli moge spytac ;>

- ograniczam słodycze...
- pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie...
- dbam o siebie
iii... czekam na rezultaty
online88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:17   #771
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

Cytat:
ooo, ja też chętnie przygarnęłabym jeden jeśli można
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:26   #772
agata_slomka
Wtajemniczenie

a jak wyglądają takie talony? to nie jest coś w rodzaju wydruku? bo jeśli tak, to raczej niewiele z nas skorzysta...
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 11:37   #773
ammmm
Wtajemniczenie

kurcze a ja mohito omijałam szerokim lukiem a tu piekne sukieneczki widze

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
jest świetna, kosztuje 119zł
materiał jest cienki, ale ma jeszcze podszewkę.
wklejam zdjęcie z facebooka mohito
cudo
Stary 2011-05-09, 11:41   #774
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
W 'naszym' przypadku z bluzką 3/4 ciężko byłoby odpruwać maki, a później przypinać Też się boję ją wyprać, tak sobie odwlekam ;/
Tez się cykam tych maków chciałam je już tyle razy załozyć, ale przetrzymuję do imprezy, którą mam pod koniec maja, no, a potem będę musiała wyprać wrzucę chusteczki
Pralinko daj znać, jak je wypierzesz, ja też zdam relację

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2011-05-09 o 11:44
Stary 2011-05-09, 12:04   #775
iksinska
Raczkowanie

Talon do Mohito albo Re też chętnie przygarnę
iksinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 13:56   #776
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
....ja?

moje mohito to same przekręty, sukienkę z wyprzedaży za 59,90 następnego dnia zobaczyłam jako nowa kolekcja za 119,90
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-09, 20:36   #777
Eve744
Raczkowanie

prałam tą bluzkę z maki w rękach i mi zafarbowało też, ale niedużo, prawie nie widać wiec noszę i sie nie przejmuję
Eve744 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-09, 23:16   #778
love_21
Przyczajenie

Cytat:
o jaaaa! ja też się usmiecham!
love_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 05:16   #779
ladyan
Rozeznanie

Cytat:
Ja poproszę, ja
ladyan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-10, 06:25   #780
chryja_bez_ryja
BAN stały

A ja jakieś 2 miesiące temu weszłam do M. i zobaczyłam identyczne tenisówki (takie śliczne z kwiatami i przezroczystą łuską) jak w Tesco tylko 2 razy droższe, aż się z TŻtem uśmialiśmy...
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości