![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]()
![]() |
#752 |
Wtajemniczenie
|
ja im o reklamówkach, a oni mi o ALLEGRO... ;|||
' Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy, że zechciała Pani poświęcić swój czas i napisać do nas. Pragniemy zaznaczyć, że informacje kierowane przez Konsultantów i Klientów są szczegółowo analizowane. Pani wiadomość została przekazana do Działu Planowania Sprzedaży. Dziękujemy za maila w tej sprawie. Jednocześnie wyjaśniamy, że sprzedaż produktów z logo Avon na Allegro jest niezgodne z zasadami, według których funkcjonuje nasza firma ( Kodeks Sprzedaży Bezpośredniej PSSB). Używanie nazwy Avon w środkach masowego przekazu, bez pisemnej zgody Avon, jest łamaniem prawa. Zdajemy sobie sprawę, że istnieje duża ilość stron internetowych, na których nielegalnie sprzedawane są produkty Avon. Ubolewamy nad rozmiarem tego zjawiska i robimy wszystko, by je zminimalizować. W tym celu zwróciliśmy się również do administratora aukcji internetowych z prośbą o przedstawienie propozycji rozwiązania tej sytuacji. Mamy nadzieję, że już niedługo uda nam się wypracować skuteczny sposób ograniczenia występowania tego typu praktyk. Obecnie nie przewidujemy możliwości zezwalania Konsultantkom na sprzedaż produktów Avon w inny sposób Jesteśmy przekonani, że indywidualny kontakt z Klientem jest najlepszym sposobem rozprowadzania naszych produktów. W ten sposób pragniemy zapewnić naszym Klientom optymalne warunki dla dokonania wyboru odpowiednich kosmetyków. Z pozdrowieniami, Anna Faryniarz Obsługa Klienta Avon Cosmetics Polska ' |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieźle ... I jeszcze ta cena żelu - 48 zł ![]()
![]() |
#754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie czy Wy dostajecie w paczkach w formie papierowej formularze do katalogu te z cenami próbek, siatek its, czy tylko w formie elektronicznej one są? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poskutkowało. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie ten zestaw ANEW CLINICAL za 48zł
1. korektor wypełniający zmarszczki 2. serum do błyskawicznego liftingu twarzy 3. zaawansowany system dermabrazji chcę jeszcze program liftigujący okolice oczu czy któraś z was miała któryś z tych produktów? co możecie o nich powiedzieć (poza programem liftingującym okolice oczu)
#759 |
Zakorzenienie
|
Literatura jaka leci:
06 9060-5 FORMULARZ PRZES.ZWROT. 1 06 7191-0 ULOTKA REKOMEND.K07-09/2010 1 06 7040-9 MINIKATALOG 07/2010 KK 1 06 7204-1 MAGAZYN NOVA TY 1 06 7552-3 ULOTKA AKTYWACYJNA KK 1 06 7890-7 ZAKLADKA -OF.POWIT.WIOSNY 1 06 8169-5 KATALOG POLSKA 07/2010 1 06 8170-3 PANORAMA K07/2010 1 Czyli chyba jednak ta ulotka dodatkowa to co innego niż minikatalog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jeżeli w 06, to czy przy zamówieniu i podwójnego kremu i tego kremu z masażerem w tej ofercie to łapiemy się na ta zniżkę 40% ![]()
![]() |
#762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Norma ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy produkty z oferty netto są po takiej cenie jaka tam widnieje??? ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- I jeszcze mam pytanie odnośnie zestawu... W zestawie: Iskrzący błyszczyk, Tusz do rzęs Supershock, Szminka „Potęga koloru” z pakietem 8 próbek, Podkład rozświetlająco-antystresowy z pakietem 5 próbek i kosmetyczka. To wszystko za 37,00 netto! Czy dostanę faktycznie ten podkład, tusz, szminkę, błyszczyk i próbki za te 37 zł???
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie
![]() Zaraz zapewne kolejne pytania nasuną mi się na myśl... ![]()
#766 |
Raczkowanie
|
Ja również napisałam do nich meila o reklamówkach :
"Witam serdecznie chciałam poprosić o wprowadzenie większej gamy (gabarytowo) reklamówek i torebek oraz ich cen. Gdyż wraz z kampanią 06/2009 weszły nowe reklamówki biodegradowalne. W związku z czym firma usunęła ze sprzedaży torebeczki papierowe w rozmiarach : mini, małe, średnie i duże jak i plastikowe o trzech rozmiarach które były w dostępnej cenie wprowadzenie nowych spowodowało większe koszty, gdyż np. kupując największą torebkę trzeba zapłacić 0,90gr natomiast jeszcze rok temu za większa Konsultantki zapłaciły o połowę mniej. Bardzo chciałabym aby one wróciły." i dostałam taką odpowiedz jak większość : "Szanowna Konsultantko, Dziękujemy za spostrzeżenia. Informujemy, że Pani sugestie zostały przekazane do odpowiedniego działu. Mamy nadzieję, że będą one pomocne przy wprowadzaniu ewentualnych zmian. Z pozdrowieniami, JOANNA MACIOCH Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska " |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Wysłałam zamówienie, teraz brązowa różdżka z tuszem do kresek i cieniem z wyprzedażowych ma zielone światełko
![]()
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Szanowna Konsultantko,
Dziękujemy za Pani spostrzeżenia. Informujemy, że Pani wiadomość e-mail została przekazana do Działu Marketingu. Z pozdrowieniami, Joanna Zaorbrajt Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Mi napisali tak ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Skąd Wy bierzecie to czy produkt jest dostępny czy też nie???
![]()
#772 |
Zakorzenienie
|
Ja pisalam do nich w sprawie naliczonej kary bez powodu i wycofali mi to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Przy składaniu zamówienia np kosmetyków z oferty netto masz obok kółeczka, czerwone-to produkt niedostępny . Zielony-dostępny.
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wkurzyłam się dziś. Moje biuro juz nie przyjmuje zwrotów (10 lat przyjmowało)i trzeba samemu odsyłać zwroty ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Faktura wystawiona i tak:
- przy tym produkcie na biżuterię najpierw jest weryfikacja a potem normalnie z naliczoną ceną o treści szkatułka na biżuterię a gdzie jest ten zestaw podróżny? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
ja już złożyłam zamówienie
![]() ale marnie bo trochę ponad 150 zł i większość moja ![]() domówiłam sobie maseczkę do włosów z nowej serii Planet SPA, bo mi parę zł brakło do 150, a stwierdziłam, że lepiej za kosmetyk zapłacić niż za przesyłkę ![]() i jeszcze zamówiłam dla siebie: -balsam do ciała różany i malinowy -wiśniowy krem do stóp -diamentowe konturówki - niebieska i szaro-czarną ![]() -transparentny żel ochronny SPF 10 |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
A mnie napisali na temat tych torebek tak: (skopiowałam tekst Myszki
![]() Szanowna Konsultantko, Nasza firma zwraca uwagę na problem zanieczyszczenia środowiska i ekologii globalnej. Dlatego też zdecydowaliśmy się zrezygnować z torebek foliowych na rzecz reklamówek biodegradowalnych, przyjaznych środowisku. Zastąpienie toreb foliowych torbami papierowymi nie jest polecane. Aby wyprodukować papier, papiernia wycina drzewa, zużywa bardzo dużo energii na proces produkcyjny, system zbiórki i przerabiania też nie działa najlepiej w naszym kraju. Jednak daliśmy naszym Konsultantkom możliwość skorzystania z torebek papierowych w formacie A4, które są bardziej wytrzymałe i posłużą klientkom dłużej niż te produkowane kiedyś. Kolejnym elementem jaki wprowadziliśmy jest Torba Wielkiej Kampanii Życia, jest to torba przeznaczona na zakupy i można jej również używać na zakupy kosmetyków w naszej firmie. Podsumowując, nasza firma robi wiele, aby podnieść standard ekologiczny, kwestia tylko zauważenia tych elementów i skorzystania z nich jako świadomy ekologicznie Klient. Jednocześnie wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych Konsultantek wciąż pracujemy nad wypracowaniem satysfakcjonującego rozwiązania w kwestii rozszerzenia oferty na torebki do pakowania naszych kosmetyków. Dziękujemy za przekazane opinie. Z pozdrowieniami, Aneta Waśkiewicz Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Trochę jakbym nie wiedziała na czym polega ekologia i nie doceniam wkładu avonu w ochronę środowiska... Ale nie zauważyli też swojej pazerności na pieniądze ![]()
#778 |
Raczkowanie
|
![]()
Oczywiście i ja wysłałam wiadomość w sprawie reklamówek
![]() Wysłałam dziś zamówionko na ok.800 zł Zielone światełko przy: OLOWEK DO KRESEK CHARCOAL (netto) CT KR.CIEN/POWIEK PURPLE POP (netto) SSS JEDWAB.OLEJEK/CIALA S&N (oferta wyprzedażowa z katalogu) BALSAM ANTYCEL. DZIEN/NOC (oferta wyprzedażowa z katalogu) Dla siebie wzięłam: DIAM.KONT./OCZU SMOKEY DIAM. PUDELKO NA BIZUTERIE SSS OLEJEK/CIALA ZLOCISTY BL. SSS ZEL/PRYSZNIC ZLOCISTY BL SSS BALSAM/CIALA ZLOCISTY BL. EDT WARM SUNSHINE 30 ML no i wrzucili mi: KATALOG 06 GRATIS bezplatny (jest mi to kompletnie niepotrzebne) Czekam na zamówienie w czwartek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny odnosnie reklamowek na formularzu jest cos takiego Reklamówka biodegradowalna
20 x 30 cm 5 x 5 sztuk 4,50 Reklamówka biodegradowalna 20 x 30 cm 2 x 5 sztuk 2,50 Reklamówka biodegradowalna 20 x 30 cm 5 sztuk 1,50 o co chodzi czy tych za 4,50 to jest 25 reklamowek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.