|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
A gdzie było napisane, że to będzie hardkorowe
Mówię Ci, że to o deszcz chodziło (moja mama jak myje okna, to zawsze deszcz później pada - jeszcze tego samego dnia lub następnego z rana ).Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym z taką za długo nie wytrzymała kolegowania się Fogóle jak Wy żeście się znalazły i czy Ty się z nią kumplowałaś/jesz z braku laku? Czy kiedyś fajna była? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#752 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Miałam jechać do przyjaciółki ale musiałam zostać w pracy dwie godziny dłużej i zmęczonam, bo nie spałam za dużo tej nocy. Pojadę w piątek na noc to się wygadam. Albo i nie - może tylko popijemy, pośmiejemy się i pośpiewamy przy Mamma mia? W pracy za to pogadałam z koleżanką z pokoju, dobrze mi to zrobiło. I z Polly, której bardzo dziękuję
Jakoś nie mogę zacząć porządnie ryczeć, chyba by mi to dobrze zrobiło. Ale do tego musiałabym zostać sama.... a nie jestem.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkim Wam dziękuję, zacytowałam akurat Gryxia ze względu na piękne okoliczności przyrody... yyy.. zlewozmywaka Cytat:
Cytat:
Madziczku, rozumiem, mam podobne obawy. U mnie jeszcze o tyle dobrze, że przez te parę lat w pracy udało mi się zaoszczędzić, bo generalnie mało wydaję a zarobki nie są w tej firmie najmniejsze. Dzięki czemu wiem też że np. byłabym w stanie spłacić kredyt. Ale wiem to na podstawie tego co jest teraz, a co może być za lat 10? 15? 20? Nie potrafię tego ogromu czasowego ogarnąć No i ten wkład własny mnie martwi, Red pisała o 60 tyś. - nie wiem czy tyle dałabym radę, nawet z pomocą rodziców.... Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#753 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, zamiast myślec idź do banku i sie dowiedz-w większości banków nie musisz sie umawiac-wchodzisz idziesz do kredytów, mówisz ze jestes zainteresowana i miła pani cię oświeca-mówi co i jak, robi symulacje na ile lat chcesz i wszystko ci powie.Bierz przykład z Red-powiedziąła ze kupuje mieszkanie-wiec poszła i kupiła
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red ma przewagę nade mną- ma "połówka". ![]() ![]() Zamierzam umówić się z tą znajomą mamy, a potem zacznę rzeczywiście nawiedzać banki. Nie ma to jak konkrety twarzą w twarz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
skłądamy w ofierze
![]() Cytat:
![]() no właśnie ostatnio coraz częściej się zastanawiam, czy to jeszcze ma sens... ![]() edit: a tak w ogóle, to my zawsze byłyśmy dobrane za zasadzie przeciwieństw i zawsze nas to bawiło, ze jesteśmy jak ogień i woda Tylko teraz jakoś te przeciwieństwa w niej przestały mi odpowiadać... ![]() Cytat:
Rozumiecie, że to jednak kopę lat znajomości... ![]() Najpierw się super dogadywałyśmy i było bosko - wspólne imprezy do rana, wspólne studia, nawet wspólna robota ![]() Ale od jakiś 2-3 lat jest "z barku laku" - jest coraz gorzej, się dogadać nie możem, zaczynamy sobie docinać, ona sobie faceta znalazła i nie miała dla mnie czasu, ja się oderwałam od techno dyskotek i poszłam w metale... i tak dalej kameno, jakby co, to pamiętaj jeszcze o mnie ![]() Jak mnie wywalą stąd, to i tak będę szukać roboty w stolicy. A jak dostanę, to i mieszkania... na wsi nie chcę zostać w tym popitolonym domu, noł łej!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:26 |
||
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie no oki qpa lat, ale jak macie sobie wciąż dogryzać, to szkoda Twych nerwów, nic na siłę Ale to tylko me zdanie i może być (jak zawsze prawie ) trochę wypaczone
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-12 o 20:29 |
||
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
poproszę pare kropel na 2 testy i ani grama więcej
![]() , mam dośc odlewek i próbasów ![]() Cytat:
|
|
|
#759 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam (szkoda, że w jadłodajniach i wielkich stołówkach przemysłowe zmywary mają, bo bym się zatrudnił z miejsca, ech...) Cytat:
Ani w jednym, ani w drugim kopru niet Chociaż... w Tumulte tak jakby nuta ogórów kiszonych ![]() --- Tak rozmawiacie o kredytach mieszkaniowych, a mnie ostatnio mama uświadomiła, że na mojej książeczce mieszkaniowej są 83 tys. (wiem, że od lat coś tam wpłaca, ale nie miałem pojęcia, że już taka ładna sumka się uzbierała) Aż mi się głupio zrobiło, że tak rzadko doceniam tę kobietę, a bez niej giniemy jak... jak muchy na mrozie
|
|||||
|
|
|
#760 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() z rozkoszą udostępnie Ci mój adres ![]() Cytat:
e tam...połówek jest kosztowny w utrzymaniu i zajmuje miejsce ,zapomnialam napisac ze kredyt mozesz wziąśc z kims-np z rodzicami-moze wyjsc ze razem macie zdolnośc kredytową. Mozesz tez poderwac faceta z mieszkaniem
|
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już coraz rzadziej ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla wielbicielek Eluveitie (i wokalisty ) - świeżutki filmik z koncertuhttp://www.youtube.com/watch?v=fJbxF1czg5o to dwa gołoklate długopióry z gitarami tez niezłe opłacało się pchac pod scenę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-12 o 20:39 |
||
|
|
|
#762 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no widzisz-a ta suma to przed waloryzacją?
|
|
|
#763 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Dobranoc, idę odsypiać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#764 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co trzeba mieć w głowie, zeby być gotowym na WSZYSTKO dla chwili aprobaty w oczach obcego faceta? Walnąć w kąt swój gust, poglady, przekonania i na koniec jeszcze postawić przyjaciółkę w niekorzystnym świetle I po co?... Żeby pomyslał, ze jest fajna a za dwie godziny już nie pamiętal jej twarzy?Do ciepłych krajów? thx Dzięki wszystkim za porady dla małego detektywa
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że się imasz każdego sposobu by od niej wyciągnąć "tajemnicę o sąsiedzie"
![]() Cytat:
I co jeszcze lubisz robić? Prasować? Może by tak zmienić męża ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#766 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W tej sytuacji nawet trzyćwiartka bo to on załatwiał No i zarabia dwa razy więcej ode mnie co też nie jest bez znaczenia ![]() Idę ogądać Zejście. A potem poczytam co za Fever
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kedycie z rodzicami też przemyśluję... Tylko co na to bank? Nie obrażając nikogo - swoje lata mają Nie będą dla banku po prostu, brutalnie mówiąc - "wapniakami"?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
dam Ci niuchnąc
Cytat:
![]() dla Rozterki i Gryxa moja gigant koza (uprasza się o niezwracanie uwagi na burdel ogólny , remont w końcu mam )
|
|
|
#770 |
|
|
Długopióry gołoklate mniam mniam (chyba za rzadko się widuję z Hetfieldem, dzikie chłopy mi się zaczynają podobać )
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#772 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
tzn kielecki sie skiepscił jakies 2 lata temu..ale zeby od razu do raportu
|
|
|
#773 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-12 o 21:03 |
|
|
|
|
#774 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zaszokowana info o kieleckim zapomniałam napisac:
Flo-piękny ten piec
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam, jak bardzo się napaliła na wyjazd na castle party. A jak jej się facet znudził, to festiwalu też jej się odechciało - hm, dziwne... ![]() ![]() Jak wróciłam i zaczęłam opowiadac, jak było zajefajnie, to jej komentarz: "ja za rok tez jadę!" Taa - akurat... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co ja mam powiedzieć??? te długopióry faktycznie niezłe ![]() http://www.marleaux-bass.de/uploads/...rbreeze2-1.jpg http://chillinaris.files.wordpress.c...9/img_1321.jpg
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a za parę lat emerytura, "bardzo stały" dochód, toc dla banku taki klient o skarb najlepiej by było , drugie tyle zostaje
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - a ja myślałam, że emerytura to główna przeszkoda dla banku
|
|
|
#779 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a te wszystkie dziumdzie, co to piszą "jak majonez to tylko kielecki" to mają chyba jakieś zadnie kubki smakowe |
|
|
|
|
#780 | ||
|
|
Cytat:
Jakby pojechała to mogloby to być tyleż smieszne co irytujące ![]() Cytat:
U mnie jest cieplutko
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Mówię Ci, że to o deszcz chodziło
(moja mama jak myje okna, to zawsze deszcz później pada - jeszcze tego samego dnia lub następnego z rana
).
"
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale jak tylko spotkała jakiś facetów, którzy powiedzieli, ze jadą, a ja na to, ze też, to ona od razu głośno z wielkim oburzeniem: "Jedzie! Ale mnie nie bierze! Widzicie jaka dobra kolezanka?"

, zamiast myślec idź do banku i sie dowiedz-w większości banków nie musisz sie umawiac-wchodzisz idziesz do kredytów, mówisz ze jestes zainteresowana i miła pani cię oświeca-mówi co i jak, robi symulacje na ile lat chcesz i wszystko ci powie.

, jak nic 30 szt. na wylocie