![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Madziarra:
Mnie też zaciekawiły te balsamy, ale poczekam do pierwszych opinii ![]()
#752 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biodermy jak na złośc nie było w SP ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Ja tez! Różnica w cenach zabójcza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
lipiec na maksa!!! :)
|
rzyrafko ale 37 zł za Cleanance powiększony czy zwykły 200 ml?
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
A ja już po nartach dzisiejszych
![]() Rzyrafko: widać zaczynają atakowac Małopolskę. W Krakowie tym bardziej otworzą ![]()
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co nałożyłam na nie olej kokosowy z BU, bo mu się termin ważności kończy i chcę go zużyć.
![]() |
#757 |
Przyjaciółka KWC
|
Isa jeżeli zależy Ci na szybszym wzroście włosów, to polecam wodę brzozową.
![]()
![]() |
#758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
zwykły
![]() dorwałam dziś za 34,50 w innej aptece, normalnej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów nam zakupy nie wyszły- tak się wybrałyśmy, że zaraz nam galerię zamknęłli ![]() Ale zrobiłyśmy boską pizzę ![]()
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę w podpisie u isy coś o akcji zapuszczanko
![]() ![]() Co do pizzy to powstrzymuje ślinotok ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-01-29 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Przyjaciółka KWC
|
Trzeba było skoczyć do Eskulapa po Cleanance
![]() http://www.aptekaeskulap.pl/avene-cl...ja-p-3702.html
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, i ją się wciera w głowę tak? Bo dziewczyny pisały też coś o rozpylaniu jej na głowę z atomizerka. Jak Ty stosujesz? EDIT: Znalazłam tę wodę na KWC i chyba się zdecyduję, bo widzę, że nie ma alkoholu na początku składu. Ta, którą ja widzialam u siebie w sklepie to woda z Barwy i denat jest na samym początku. Cytat:
![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-01-30 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Isa teraz w Rossmannie jest taka duża butelka wody brzozowej ich produkcji
![]() Ice jak ja stosujesz? Zapuszczam włosy, ale muszę je niedługo troszkę podciąć i mi szkoda ![]()
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, wczoraj nie zdałam egzaminu ![]() ![]() ![]() więc kosmetycznie nie mam za co się nagradzać ![]() ![]()
![]() |
#766 |
|
Nina przykro mi
![]() ![]() ja też polecam tran na włosy i skórę ![]()
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Estella dzięki za info
![]() Ninuś nie martw się ![]() A ja sobie właśnie kliknęłam buteleczke 30 ml Escada Absolutely Me ![]() EDIT: Dziewczyny a jaki macie tran? Z dorsza, rekina czy jakiś jeszcze inny? ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-01-30 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
|
isa pod nazwą tran teoretycznie powinien mieścić się tylko olej z wątroby dorsza
![]() ![]() a znasz ten zapach, czy w ciemno brałaś? ![]()
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
nosku trochę w ciemno brałam, bo nie pamiętam jak pachnie (raz jakoś niuchnęłam z blotterka). Zależało mi na jakimś lekkim, słodkim i radosnym zapachu, tak na osłodę zimy i oczekiwanie na wiosnę
![]()
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ![]() co do tranu, ja mam Multi Tabs w kapsułkach, jest z wątroby dorsza ![]() do płynu nawet nie robię podchodów, kapsułki są wygodne, no i nie czuć tego rybnego smaku ![]()
![]() |
#771 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak to nie masz za co się nagradzać- za całą resztę zdanych!! ![]() Cytat:
![]() Jutro poprawiam 2 oceny z toksyków i może mi już wyjdzie odpowiednia średnia żeby na tym poprzestać i móc spokojnie być dopuszczoną do egzaminu ![]() Nie dawno odwiozłam Mag na dworzec, smutno jakoś tak teraz ![]() Zdążyłyśmy jeszcze nadrobić sklepy za wczoraj ![]() ![]() Prócz zakupów allegrowych (wysuszacz SH, 2 tusze i cień) kosmetycznie przybyły mi jeszcze 2 mydełka Oriflame, miniaturka tuszu Clinique high lengths i mój ukochany Superliner Carbon Gloss ![]() Zużyłam żel pod prysznic i o dziwo bilans ogólny na styczeń jest zerowy ![]() Wytestowałam bazę Lumene- chyba ją kupie zamiast kolejnego Inglota- na prawdę niezła i chyba nawet lepsza od niego ![]() ![]() ![]() To był weekend obżarstwa, trzeba się teraz wziąć w garść ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko co to za tusz ten Architekt?Pogrubienie to to czego szukam w każdym tuszu
![]() Ja niestety stycznia do udanych nie mogę zaliczyć. Poległam zakupowo ![]() Jeszcze w piątek doszedł mi krem Lirene na zimę, który polecałaś i szminka Loreala. Zużyć mam na razie 9(w tym oddany mamie błyszczyk Shiseido) i raczej na 10te się nie zapowiada,więc klapa... Przetestowałam żel Alterry i bez zachwytów...Tzn. jest fajny, bardzo skoncentrowany,więc i wydajny,dobrze myje, jest delikatny, nie wysusza,nie podrażnia,ale mało się pieni i prawie wcale nie pachnie,tylko z butelki,ale podczas mycia już nie bardzo ![]() A ja lubię jak po prysznicu żelem pachnie cała łazienka- tak jest z Palmolive np. Rzyrafko Ty chyba widziałaś u siebie żele Alterry, jakie były wersje zapachowe?Bo u mnie tylko bezzapachowa i ta którą mam, czyli brzoskwinia z liczi. Może inne wersje będę pachnieć intensywniej? Kusi mnie otwarcie tego peelingu myjącego, bo on już z tubki pachnie o wiele mocniej ![]()
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi, ja wcale nie powiedziałam, ża sama nie poległam ![]() ![]() Kojarzę jeszcze jeden mleczno- pomarańczowy ![]() Spodobały mi się bardzo te nowe TBSki pod prysznic, i do tego na liście do kupienia kiedyś kiedyś wylądował scrub do ciała moringa ![]()
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie a ja zużyć mało a zakupów dużo ![]() Też mnie te żele z TBS zainteresowały po wpisie na blogu Estelli, ale poczekam na jakąś promocję, 2o zł to dla mnie za dużo za żel ![]() No i zapomniałam, że z TBSu jeszcze miałam ten chwalony peeling z wit.C kupić...Mogliby jakieś -20,albo -30% zrobić ![]() Powinnam się pakować na wyjazd, ale za cholerę mi się nie chce ![]() ![]()
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu nie tykasz silikonów? do tej pory to one mi najlepiej pogrubiały ![]() No to nie dobrze ![]() Dla mnie trochę też za dużo, pozostaje czekac na jakies gazetowe akcje z kuponami chyba ![]() Jeszcze 2 maseczki chcę od nich (Nutriganics i rozgrzewającą) oraz papajkowe masło i żel, tylko tyle ![]() A ja powinnam się uczyć, tymczasem "przemeblowuję" wygląd windowsa mojego ![]()
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak klasyczna to muszę się przyjrzeć...Jest już w sklepach? Generalnie ja lubię grube, duże szczoty, do tej pory ideałem jest dla mnie szczota i sam tusz z Hypnose. Mogliby zrobić znów jakąś promocję na niego w SP. No nie bardzo ![]() Nic mi się nie chce a tyle mam do zrobienia ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klasyczna, ponoć granatowa ale ja nie widzę (explosion telescopic miał być czerwony a wcale nie był ![]() ![]() ![]() Z dużych szczotek to kusił mnie Rimmel nowy zielony, ale sie jednak opanowałam, bo coś co ma szczotę większą od mojego oka raczej służyć mi nie będzie (jednak Opulasha zostawiam, będe sprawdzać co jakiś czas ![]() A mi się chce nawet, ale odwaliłam piękny numer ![]() Kładłam się do łóżka w szlafroku i z książkami tak gdzies po 1 w nocy z zamiarem nauki. Podobno o 4 siostra była mi światło wyłączyć ale sobie nie dałam ![]() ![]() ![]() Zainstalowałam sobie wygaszacz "bubbles" i się cieszę jak dziecko ![]() Czas na rachunek sumienia ![]() Kolorówka: +10 (2 to prezenty, 1 zapas- smacker), -7 (1 rzecz oddana, reszta grzecznie do ostatniej kropelki wyciśnięta) Pielęgnacja: +8 (2 prezenty i jednocześnie zapasy -> mydełka ![]() No, to jeśli liczyć te zużyte saszetki jako 1 produkt (przybywające oczywiście się nie wliczają ![]() ![]() Zaraz cykam fotki aktualizacji kolorówkowej i całej pielęgnacji ![]()
![]() |
#779 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też je b. lubię, ale akurat ta do wypadających mi nie podpasowała ![]() ![]() ![]() ![]() Też mnie te balsamy nie kuszą. Powąchałam dwa, jakie mi wpadły w ręce, czyli kakao i aloes i jakoś nie mam ochoty na testy. Już prędzej nowe Nivejki mnie kręcą, ale póki co mam wielki balsam kakaowy Palmersa, mocznikowy krem Isany, olejek z granatu i avocado Suhada z Lidla (super pachnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle może być tak, że egzaminy z sesji zimowej poprawia się dopiero we wrześniu ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam taki dłuższy czarny sweterek na guziki z kieszonkami-kokardkami ![]() ![]() ![]() Z ciuchów zwiozłam jeszcze dłuższą ciemno turkusową koszulkę z długim rękawem z H&M i brązowy sweterek na guziki z Re. Poza tym pierścionek-motylek, czarny z claire's (idealnie pasuje do motylkowej koszulki ![]() ![]() ![]() Eee tam obżarstwa. Ilości były raczej normalne, gorzej, że na obiad pizza, na kolację pizza, i nazajutrz znów na obiad pizza ![]() A ja wczoraj przeraziłam się ilością słodkości i inszych przekąsek, jakie mam w domu. Zniosłam wszystko do kuchni i czym prędzej zaczęłam chować po szafkach, co by zaraz wszystkiego nie zjeść w samotności. Zgromadziłam - czekoladę Toblerone 400g od siostry, ciasteczka owsiano-sezamowe Tago od rzyrafki, paczkę Oreo z Makro, paczkę paluszków kokosowych Juniorki Beskidzkie od mamy, paczuszkę 3szt. ciasteczek Zbożowych od rzyrafki, znalezione jeszcze 2 Białe Michałki, kilka rogalików z marmoladą made in mama ![]() ![]() Wczoraj zniknęły już Michałki i kilka ciasteczek sezamowych, a że dostałam okresu i dziś jest tak bolesny, jak nigdy dotąd, to nie wróżę zbyt świetlanej przyszłości reszcie ciasteczek. Zaraz zamierzam się zaszyć z herbatką pod kocykiem i włączyć jakiś film, więc jakąś przegryzką nie pogardzę ![]() Cytat:
![]() Co do Maestro to potwierdzam, że krzywdy mi raczej nie czyni. Po innych silikonach zaraz mi leciały rzęsy, a tego mam ponad 3 miesiące i nie zauważyłam takich objawów. Zresztą Maestro ma bardziej taki poczwórny grzebyczek silikonowy, nie typową szczotkę. Chociaż nie powiem, po wypróbowaniu rzyrafkowego Xperience MF mam ochotę i na niego. Może i on będzie łaskawy dla rzęs, bo w porównaniu do FLE czy Masterpiece ma o wiele rzadsze włoski, także może nie będzie tak szarpał rzęs. Oby, bo jak na I raz daje naprawdę niezły efekt ![]() A Architecta 4D też bardzo polecam ![]() Cytat:
![]() Było mówić od razu, że w poniedziałek masz poprawkę, a nie w niedzielę mi się przyznałaś... Cytat:
A Ty siooo do książek zamiast foty cykać i na wizażu siedzieć ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.