![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
moglas przypomniec paskudo ![]() ide w piora nite nite
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
gorszy zdecydowanie chory facet. Dziecko jak narzeka to przynajmniej wiadomo ze faktycznie zle sie czuja a facet po prostu zemla o uwage.
Nowa przedwczoraj ciagala nosem i rozpylala zarazki na cale biuro (nikt jej nie nauczyl kichac w chosteczke). Wczoraj cwaniara zostala w domu a dzis mnie rozklada. Grrr Glowa peka, nos zapycha gardlo drapie. Nie dobrze kuseczka i anka! bedziecie czy nie? luna zakladam ze ty zostajesz w domku z Zosinkiem wysylam dzis prezenty ktore do mnie juz dotarly, pozostale albo wezme w sobote albo wysle jak dotra
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
kofi, uwielbiam ta piosenke z Twojego podpisu
![]() lori, u mnie grochowka bedzie w koncu dopiero w sobote... tak apropo, to o ktorej sie w koncu umowilysmy w sobote hmm? szperr, bidulko, dwa chorusy w domu to faktycznie nieciekawie.. czujesz sie jak pielegniarka? ![]() ps. kochana, pytalam juz wczesniej ale chyba nie widzialas, pamietam ze kiedys dawno polecalas jakis fajny stanik ciazowy ktory rosnie razem z toba, mozesz mi przypomniec co to bylo? wiecie, moj tz chyba nie choruje na man flu. ostatnio byl chory, ale tak naprawde a nie troszeczke, mial goraczke i zatoki zapchane i nie dosc ze sie gupek uparl ze koniecznie do pracy musi isc to po pracy po prostu grzecznie jadl obiad i szedl spac i nie marudzil jakos bardzo. lola, no mnie juz zzera ciekawosc co tam knujesz ![]() ehh poza tym to jestem znowu dzis w kantorze za chora kolezanke. a to oznacza ze jestem caly dzien sama na dole, tylko mam recepcjonistki przez sciane, klientow mam jak kot naplakal i ogolnie nie mam co robic ![]() ![]()
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje ze wsparcie
![]() TZ faktycznie dzis bardziej rozlozylo i zostal w domu, ale mimo wszystko, mloda na pewno bardziej cierpi z tym uchem a mniej jeczy niz on ![]() ![]() ![]() Wiola, nie daj sie! ![]() Lola, no poooowiedz co knujesz ![]() Peorth, jestes pewna ze to ja pisalam o staniku? ![]() Zmykam na poczte, poki moi pacjenci nic nie chca ![]()
#755 |
Zakorzenienie
|
peorth to zapraszam do mnie, ja nie wiem w co rece wlozyc (ale wizaz time zawsze sie znajdzie)
PS dostalam wlasnie jeden z prezentow, wyslany special delivery i zapakowany w czarna torebke z choinka. Nie wiem od kogo i dla kogo. Na PW prosze o imie dla kogo jest ten prezent
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2010-12-16 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyznac sie, ktora kiedys wychwalala jakis stanik ze byl taki mieciutki i wygodny i na bardzo dlugo wystarczyl? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
Peorth
http://ugrow.com/buy_the_ugro_bra.html nie potrafie znalesc tego nigdzie w uk ![]() http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=g...row+bra&_rdc=1 i jeszcze taka strone znalazlam ![]() http://www.bras4mums.co.uk/bras.html Jest mi tak bardzo niedobrze ![]() ![]() Mialam tyle rzeczy do zrobienia na dzisiaj...
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-12-16 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
chorym życzę zdrówka
![]() znaczy sobie też, bo po kilku dniach kaszlu i innych ekscesów, gdy domowe sposoby zwiodły odwiedziłam lekarza. Przepisała antybiotyk na zapalenie oskrzeli ![]() U was też tak ciemno? Niby południe a za oknem jakby zmierzch zapadał ![]()
#759 |
Zakorzenienie
|
maatra kuruj sie!!! bo jak ty w sobote przyjedziesz !!! DUZO ZDROWIA !!!!
luna ech... zapalenie oskrzeli no pieknie sie urzadzilas - mam nadzieje, ze szybko wszytsko minie ![]() u mnie tez ciemno, podobna ma sypac o 3ej..... ![]() *** ja mam dzis luzny dzien - dzieciaki over excited sa to przynajmniej jest zabawnie na lekcjach ![]() chyba jade dzis na finalowe zakupy swiateczne!!! zreszta jak wydam to co mam przeznaczone na prezenty to i tak nie bede mogla kupic nic wiecej <chyba> ![]() oki milego popoludnia babencje
#760 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kuruj sie w takim razie ![]() u mnie ciemno i paskudnie, taka senna jesienna pogoda ![]() ale o dziwo czas mi dzis bardzo szybko leci... Cytat:
![]() popatrze sobie pozniej co tam daja ![]() tez sie kuruj kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chrzesnica Tzta tez ma zapalenie ucha i do tego zlapala tez zapalenie oka Cytat:
![]() aaa zapomnialabym Wiola wyslalam ci pw zeby wyjasnic sytuacje odnosnie mnie i mikolaja
Edytowane przez anka! Czas edycji: 2010-12-16 o 13:24 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz po tym leci Four in the bed (?) chyba jakoś tak. Też fajny program o B&B. Kofi melduję że śnieg do was przyjdzie z północy. U nas sypało od 9, ale na szczęście nie na tyle żeby wywrócić spokojne życie Anglików do góry nogami ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-16 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Beafrance, faktycznie podobne avatarki
![]() ![]() A kominek czesto ratuje nam zmarzniete ![]() ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2378334 0]Ile wazy i jaki jest dlugi?[/quote] dolaczam do pytania ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2378334 0]Prawda Szperrr ![]() ![]() [/QUOTE] Fakt, Oli jada kiedy zechce ![]() Cytat:
![]() ona wogole jest CHORA jak ktos nie je duzych posilkow, wszystkich chce karmic, a pozniej wypomina zbedne kg Co ja jeszcze chcialam? ![]() Aaaah, Welede tez kupilam w tkm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
ja tez sie chyba skusze na Welede, jak wszystcy to wszyscy
![]() uwielbiam jak kosmetyki pachna migdalami ![]()
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Heh, pewnie jutro pojade cos oddac do TKMaxxa, jak bedzie migdalowy to kupie jeden na zapas
![]() Moja cala trojka (bo siersciuch tez) usnela na kanapie przed kominkiem ![]() ![]() Tzn. kawka.
#766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj w planach ![]() musze sie jakos znieczulic przed woskowaniem u kosmetyczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swietny awatar ![]() Paczki wraz nie przyszly ![]()
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Wiola my z Maatra mamy kupony Tescowe do PE.
Olka nie strasz nas sniegiem. Mowili dzisiaj, ze owszem bedzie padac ale tylko troszke i nie powinno to niczego utrudnic
#769 |
Zakorzenienie
|
Wracam z zakupow chyba wszystko juz mam
![]() ![]()
#770 |
Zadomowienie
|
Wlasnie sprawdzilam nasze. Sa wazne caly czas. no chyba, ze zamowilo sie je po 29 listopada, wtedy nie mozna ich uzyc miedzy 13grudnia a 3 stycznia. Na szczescie my z Maatra zamowilysmy przed
![]()
#771 |
Zadomowienie
|
Właśnie zaczęłam przepisywać referat z powodu kilku błędów ale skończyło się na jednej stronie, po czym stwierdziłam, że mam to w dooopie i korektorem zamazałam błędy.. Wygląda to nieschlujnie ale nie ma rady -mam lenia
![]() Dzisiaj przyszły materiały na studia i jak to zobaczyłam, to się złapałam za głowę ![]() Sokratesy, Cleopatry, Staliny...rety, na co ja się piszę, porwałam się na to jak szczerbaty na suchary ![]() ![]() Mam jakieś kiepskie dni ostatnio. Łażę znerwicowana, prawie codziennie boli mnie głowa, nie jadam śniadań bo nie mam czasu, nie mogę zasnąć wieczorami, krzyczę na wszystkich i nie mam w ogóle cierpliwości ![]() Jak znajdę więcej czasu, to częściej będę wpadać na ploteczki a teraz muszę mykać ![]()
#772 |
Zakorzenienie
|
kuseczka ty jutro jestes czy nie? bo nie wiem co zrobic z prezentem
czesc jest juz w drodze do was, w zaleznosci od tego jak poczta zadziala jakas dziwna jednodniowa grypa mnie wczoraj dopadla. miesnie bolaly tak ze nie moglam sie ruszac, zawroty glowy ze ledwie do domu doszlam, 38.6C goraczki i trzeslo mna z zimna chociaz pod koldra i kocem lezalam. a dzis nawet porzadnego kataru nie mam. Tyle szczescia bo juz sie zastanawialam nad jutrem. nie pojde przeciez chora zarazac mums-to-be. w metrze straszne pustki dzis z rana, chyba wszyscy juz a urlopach
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
kuska pewnie brakuje ci magnezu i podstawowych witamin (np. centrum
![]() wiolqn penwie niektore szkoly juz dzis maja wolne ![]() u mnie dzis spokoj ![]() ![]() do tego dzieciaki zostana pariami wypuszczane do doma tuz po lunchu ..... wiec ...... my tez bedziemy mogli ulotni sie wczsniej ![]() juz nie moge sie doczekac, gdyz bede miala czas na popsprzatnie chalupy i zajecie sie soba ![]() milego dnia !!!
#774 |
Zakorzenienie
|
my dzis w pracy Secret Santa mamy, taka rozgrzewka przed jutrem
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() Po obudzeniu doznalam szoku, bo moje dziecko rano wstalo i mnie nie obudzilo, a jak sama wstalam i zobaczylam jak wyglada duzy pokoj to ![]() ![]() Wiola: zarazki sa wszedzie i jak ktoras ma byc chora to bedzie, bez wzgledu czy od Ciebie czy Zenka w metrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2382776 4]dzien dobry
![]() Po obudzeniu doznalam szoku, bo moje dziecko rano wstalo i mnie nie obudzilo, a jak sama wstalam i zobaczylam jak wyglada duzy pokoj to ![]() ![]() Wiola: zarazki sa wszedzie i jak ktoras ma byc chora to bedzie, bez wzgledu czy od Ciebie czy Zenka w metrze ![]() bry ![]() no to jakby co zwalamy na Zenka, bo ja jeszcze nie jestem w 100% zdrowa, choć dziś jest dużo lepiej niż wczoraj....
#777 |
Zakorzenienie
|
PE nie ma chwilowo zadnych voucherow. no co za.....
po pracy do domku, wymoczyc nogi, pod kolderke i jutro bede jak nowo narodzona. Nie przepuscilabym spotkania za zadne skarby
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
jak dobrze ze juz piatek
![]() przyszlam troche pomarudzic: jestem juz zmeczona tym chwilowym nic nie robieniem w pracy, w dodatku niewyspana bo budzilam sie w nocy co 2o minut i mialam dzis rano okropne mdlosci, najgorsze jak dotad, wstalam dopiero za trzecim podejsciem, wiec mialam bardzo malo czasu rano na wszystko. a i tak sie spoznilam do pracy. a teraz marze o lozku i kolderce.... ![]() poza tym po pracy musze na chwilke isc do pubu obok, bo mamy przedswiateczne polskie spotkanie. jest nas kilkoro Polakow w calym budynku i czasem idziemy wszyscy na piwo. i tu jest problem, bo ja ich naprawde lubie, ale nie zawsze mam czas i ochote sie z nimi spotykac. wiec jestem tylko na co ktoryms spotkaniu i juz zostalam ta, co chyba ich nie lubi bo nigdy jej nie mozna wyciagnac ![]() ![]() ![]() ![]() i juz sama nie wiem, moze to ja przesadzam? ale nie czuje jakiejs wielkiej potrzeby zaprzyjazniania sie z nimi na sile.
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
peorth jak nie masz nic wspolnego z tymi ludzmi ( nie wiem nie siedzicie razem przy jednym buiurku, nie jadacie razem lunchy etc etc)
to po co sobie zawracac glowe jak sie na ma na cos ochoty ![]() co innego jesli oni naleza do twoje teamu wtedy chyba nie beredzo wypada odmowic ......... ja nie widze, zadnego problemu w tej calej sytuacji .... bo jak ci na nich nie zalezy to nawet jesli beda ci mowic "czesc" na korytarzu i nic poza tym, to pewnie jakos ie to specjalnie nie "wzruszy" ![]()
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pocieszę Cię, że to tylko chwilowe - u mnie trwało chyba do 18 tygodnia ![]() a znajomymi z pracy się nie przejmuj - nie masz ochoty iść, to się nie zmuszaj. nic dobrego z tego nie wyjdzie ![]() a u mnie pada śnieg ![]() w ciągu 20 minut zrobiło się biało mam nadzieję, że jutro bez problemów dotrzecie na spotkanie (dziewczyny spoza Londynu) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.