![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
zdrówka dla nowychi dotychczasowych chorowitów
Kristi bo jak im mówisz ze nie masz czasu to będa łazic az sie czas znajdzie ![]() ![]() po wizycie..........angina ![]() ![]() Anis 100 latek, zdrówka szcescia i miłości ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- ale duzy Twój synek, dorosło wygląda jak na 2 latka ![]()
#752 |
Zakorzenienie
|
Takusna, on jest z tych wygladajacych 'starzej'
![]() ![]() Dobrze, ze dzis choc na drzemke bez problemu poszedl. ufff mialam chwile dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniś!! 100 latek (z jednym chłopem) i pociechy z syna. Zdrówka i spełnienia marzeń! ![]() A ja dziś obudziłam się obsypana pieniędzmi ![]() ![]() edit. chyba pobudka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Łucja jest jedyna
![]() ![]() Nasz wątkowy Edward faktycznie wygląda na dużo starszego ![]() ![]() ![]() Judi, współczuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Cestia, zobaczymy jak to bedzie
![]() Czekam na meza i zbieramy sie do lekarza. Edek wymiotowal, wiec czuje, ze to na bank gardlowe sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
jezdem
![]() Ale jestem niewyspana ![]() To się nam dzieciaki pochorowały... wszystkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia... ![]() Piękny Edi i rzeczywiście sama miałam pisać-bardzo dorosło wygląda ![]() No nic, idę suszyć głowę i ogarnę chatę, bo faceci wracają od babci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
hello
sto lat Anisia, oby było jeszcze wiele pięknych jubileuszy do świętowania w zdrowiu i szczęściu ![]() zdrówka dla coraz większego grona maluchów siedzimy dzis w domu bo mróz z 10 stopni nas wystraszył ![]() dziś kulinarnie się wystawiłam, był żurek i naleśniki ![]() Miki uwielbia naleśnikowe sprawy ![]() dziś Miki wciąga wszystko jak odkurzacz, chyba nadrabia wczorajszy dzień w meblowym, gdzie nie za bardzo miał czas i ochotę na jedzenie ![]() co do świadków jehowy, to oni mają takie zadanie -chodzenie i nawracanie, trzeba odmówić i tyle jak sie nie jest zainteresowanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Ale Edek kawal chlopa!
No u mnie to odpukac, ale nie ma na raize problemow ze snem, chyba juz za malego sie nawiercil, wiec teraz spokoj ![]() ![]() Alez mnie leb napitala.. u mnie -1° ![]() ![]() Moze jakies winko zrobie z cytryna i pomaranczami. Baby od stycznia mam fajne ceny wysylek z bari, wiec jak ktoras bedzie chciala cokolwiek prosic. Dzis mamie wyslalam caly karton pomaranczy, cytryn, mandarynek, oliwy i innych, bo zimno i ladnie trzyma. A 3 dni ma isc paczka, wiec szybko i skutecznie. Tylko za pierszy kg placi sie 18 euro a za kazdy kolejny 0,33 eu, wiec ceny naprawde spoko. Jesli chcechce sery rowneiz i inne pierd.. to do mnie na maila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
jestem już w domku
jeszcze tylko wyjazd na zastrzyk //choć bardzo mi się nie chce, do tego tam jest taki mróz //-10// tz jeszcze nie ma będzie za jakieś 4 godz. Na komisji syn dostał trochę kasy /nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, on się przynajmniej cieszy /\ byłam jeszcze oddać buty do reklamacji bo z tego zmarzniętego śniegu miałam takie brzydkie odarcia /obcas niby czarny ale tylko górna powłoka a pod spodem biało-siwe i tam gdzie miał otarte było od razu widać takie jasne wygląda to okropnie //mam nadzieję że mi to uznają i coś z tym zrobią / Edzio przystojniak że ho ho, no i faktycznie wygląda na dużego spokojnie bym mu dała 3latka co do tych świadków jehowy to będę musiał być następnym razem bardziej stanowcza //tylko czy jak tak umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Marti ja to grzałką? taka do robienia herbaty z czasów prehistorycznych
![]() ![]() ![]() u nas duzo lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hmmmm od jutra będę bardziej pilmowac dzis musi wystarczyc godzina po jedzeniu.........chyba zadziała ![]() Łucja niezła aparatka ![]() Mija no rzeczywiscie , staruszek straszny ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Kristi nie chodzi nawet o stanowczosc. Na nich nie trzeba krzyczec, po prostu im powiedz ze nalezysz do innego koscioła i nie masz zamiaru zmieniac ![]()
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
dziec od 20min uff
![]() ale dzis zimnica, a ja caly dzien zalatwialam sprawy na miescie, odebralam nawet paczke z firmy, jak zwykle same drogie i glupie rzeczy dali...na latwizne ida. ale mi sie podoba pokoj jak nie ma scianki...ze ja sie wczesniej na to nie zdecydowalam, tyle m2 wiecej i pokoj ustawny sie zrobil. teraz szukam jakiegos fajnego stolu, nie duzy, ale rozkladany-tak zeby ze 3 razy do roku mogl na jakies imprezy posluzyc. bylismy z tz w selgrosie i kupilam prezenty dla bratankow. maja juz tyle zabawek, wiec zakupilam strarczemu posciel disneya 160x200cm bo wiem, ze mama kupila mu koldre i posciel, ale jedna to przeciez za malo, a drugi dostanie recznik 150x100cm. mamy takie dwa dla Borki i sa swietne, calego moge go opatulic i nic nie wystaje jak przechodzimy do pokoju... niestety dla reszty brak pomyslow... |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Takuśna tylko że stanowczość chyba nie znaczy krzyczeć
![]() przynajmniej mi się tak wydaje Chyba bym nawet nie umiała nakrzyczeć na cudze panie //zresztą one są całkiem miłe, nie jakieś nachalne jak kiedyś chodziły marticia ![]() ![]() Dobrze że Wiki już nie gorączkuje a z tym antybiotykiem to chyba temu taki odstęp żeby tego nie zwymiotował co do probiotyku to chyba jest konieczny przy antybiotyku, no chyba że będzie dostawać jogurt naturalny ale ja zawsze wolę podać probiotyk Zmykam zaraz po ten zastrzyk |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja ciocia jest właśnie po remoncie kuchni i kupiła taki stół. z tego co pamiętam to 75x75 a rozkłada się bodajże do 180cm. kupili w BRW zdaje się. teraz stołów od chusteczki, na pewno coś znajdziesz ![]() byłam dziś u fryza, włosy krótsze i od razu humor lepszy ![]() poza tym wróciłam z ćwiczeń 20min. temu i znów jestem przemęczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
![]() idę w koncu nadrobić, wlasnie skonczyłam imprezować ![]()
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz włosy ![]() co do probiotyku to zapisała acidolac miśki. To są takie miśki o smaku białej czekolady, ale Wiki cos niechętnie je zjada. Odgryzła głowę i reszta została, moze jutro będzie lepiej i sie przekona bo jak nie to bede musiała jej inny kupic ![]() jutro i tak musze isc do apteki bo zapomniałam wykupic piguły i lekarka poleciła kidabion na wzmocnienie a nie było, podajecie moze? cos do tego tranu nie mogę sie przekonac bo Wiki pewnie nie wypije. Ten sumamed co ma przepisany, niby ładnie pachnie, smak na poczatku dobry a potem taka gorycz ze kubek herbatki po nim wypiła, tak ją otrzepywało ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-12-15 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem tylko, czy nie lepiej poszukac jakiegos lepszego wzmocnienia niz kidabion: http://www.babyboom.pl/forum/zdrowe-...mega-3-a-7466/ prawde mowiac, to malo tam witamin, glukanow itp...a do tego te konserwanty ale tot ylko moje takie zdanie Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-12-15 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sama nie wiem ![]()
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
ja podaję Karolkowi kidabion ale w syropie, mamy o smaku pomarańczowym
Karolkowi smakuje on na to mówi mleko Ale Krystiankowi to nie smakuje za każdym razem go tak otrzepywało a nawet brało na wymioty więc jemu kupuję tran w tabletkach teraz ma jakieś owocowe do żucia ale też jakoś niechętnie je je, chyba mu kupię zwykły tran w tabletkach do połykania Takuśna jak Wiki umie połykać tabletki to może jej kup lacidofil to są kapsułki Karol je brał w szpitalu i potem w domu A w szpitalu to wszystkim dzieciom to podawali Kapsułkę też można wysykać do płynu gdy dziecko ma problem z połknięciem ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Veronko mi doktorka polecała kidabion mówiła że dobrze jest podawać na przemian kidabion z tranem A kidabion tak jak i tran to podaje się raczej jako środek wzmacniający a nie jako witaminy Ja oczywiście kupuję te które mają najwięcej tych witamin zawartych, Bo są też całkiem bez witamin |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz cytrynowy tran zlatuje mocno ryba, ale tylko zapach w smaku taki jalowy jest. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu więcej ufam co mi doktorka powie niż to co poczytam w necie
bo różnie ludzie mówią i piszą, mają różne przekonania Oczywiście nie mam na myśli was, bo to co wy piszecie czy polecacie to jest już inna sprawa Bo to co idzie się dowiedzieć u nas na wątku to lepiej niż ze złotej księgi Idę już spać bo jestem padnięta A jutro znów przychodnia rano /zastrzyk, już ostatni/ i biorę obu na obsłuchanie potem jadę do BB z Karolkiem do kardiologa |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy potrafiłaby połknąć kapsulkę
![]() Trudno, kupię ten kidabion bo juz w sumie zamówiłam, będzie na próbę. Chodzi przede wszytskim o zimę, zeby wzmocnic. Ja w sumie tez jestem za naturalnymi witaminami i kwasami omega ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- wybrałam ksiązki pod choinkę, dla mamy http://www.empik.com/igrzyska-smierc...0047,ksiazka-p dla taty http://www.empik.com/marina-zafon-ca...0729,ksiazka-p jeśli czytalyscie i uwazacie za badziew to napiszcie ![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Piotruś dostaje Bioaron C. Syropek na wzmocnienie z aloesu na bazie naturalnych wyciągów z roslin. Ma też odpowiednią dawkę witaminy C. Zreszta on wzmocniony immunologicznie przez ribomunyl i powiem wam, ze wbrew wszelkim zlym opiniom co piszą na necie, ja jestem zachwycona! Zresztą nie wiem, dlaczego zle opinie sa wystawiane przez mamy, ktore baly sie to dziecku podac, a te ktore podaly sa zachwycone tak jak i ja ![]() Tam tez sa kwasy omega 3, oraz 4 szczepy bakterii i zwiazki, ktore pobudzają organizm do walki. Coz, poza jelitówką w listopadzie i niedawnym katarze, nie wiem co to choroba. I tfu tfu, oby tak zostalo na dlugo ![]() Dziękuję Baby za pamięc! Przyznam, ze taka impreza urodzinowa to sie czlowiek wiecej narobi niz naświetuje ![]() ALe warto bylo ![]() Klaudia z Piotrkiem szaleli jak pijane kajtki ![]() ![]() Oczywiscie mimo gosci, wczoraj go wykąpałam, bo dla niego jest wazna ta rutyna ![]() Cale szczescie, ze nastepne urodziny za rok ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2010-12-16 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
ile płacicie za pryw. wizytę lekarza w domu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Marina - Zafona jest fajna.
A tej drugiej nei czytalama ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- 70zł
#778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ja tez płacę 70 zł za wizyte domową. Choc teraz bylismy w przychodni ![]() ![]() ![]() a ja sie załatwiłam ![]() ![]() ![]()
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze Wikula wychodzi na prostą ![]() Bo musimy się znów spiknąć by się nasze dzieciaki pobawiły ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.