|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Hej dziewczyny.
Mam pytanie, czy zdarzyło Wam się kiedyś, że żele pod prysznic czy inne płynne kosmetyki Wam się wylały w czasie transportu? Bo chcę zamówić torebkę w Asosie i właśnie żel pod prysznic i się trochę cykam. Się zastanawim czy nie wziąć tego na 2 zamówienia, ale mi trochę głupio po 1 rzeczy zamawiać ![]() I jeszcze jedno pytanie. Podoba mi się jeszcze jedna torebka, ale mam co do niej wątpliwości. Ma któraś z Was ją może? I może polecić / odradzić zakup? Zdjęcie torebki w załączniku. EDIT: Okej, torebka zrobiła się w międzyczasie out of stock, więc na razie jej nie zamówię w tym zamówieniu. Ale o radę nadal proszę, może się jeszcze pojawi, kto wie
Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-01-26 o 12:23 |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
sweet-pina dziękuję, paczka dotarła
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() zerknełam przed chwilą na moją wish list i jest mnóstwo nowych rzeczy przecenionych ![]() może jakaś organizatorka ma chęć na nowe zamówienie ?
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jeszcze raz prosze o pomoc... w jaki sposob przetrzymac produkt w "torbie"?
|
|
|
|
#755 | |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
wszystko pasuje??wyliczenia sa w moim watku
|
|
|
#756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i rzeczy pakują w folie, więc tylko one były uświnione ![]() Z kolei te żele, które zamawiałam ostatnio, były bardzo dobrze zabezpieczone! Każdy miał folię ochroną, a opakowania mocno zaklejone. Aż się spociłam, przy otwieraniu
|
|
|
#757 |
|
exmod na urlopie:)
|
po prostu po wrzuceniu do kosza ona tam siedzi 2 h, później żeby nie uciekła musisz ją ponownie dodać albo z updatować (masz w koszyku przy każdej rzeczy taki przycisk).
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#760 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
A jak Cię ktoś oszuka, wpłacisz pieniądze i ślad zaginie to do kogo będziesz w pierwszej kolejności pisać? Do modek zamówień i do Szefostwa i to do nas będziesz uderzać, żeby pomóc w rozwiązaniu problemu, namierzeniu tego kogoś, przekonaniu, żeby oddał pieniądze, wreszcie proszeniu o IP i tego podobne rzeczy. A jak pójdziesz na policję to zgłosić to jak myślisz kto będzie tracił czas na wyjaśnianie sprawy z nimi? Admin. Ten temat nie podlega jakiejkolwiek dyskusji, więc proponuję go zakończyć
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
eh, niestety nie trafiłam z rozmiarem stanika, pomimo tego, ze wzięłam wiekszy
![]() a rozliczeń nie zauważyłam ![]() mam pytanko, bo wiszę Ci 58 gr i piszesz, ze nie muszę Ci robić zwrotu, jednak chciałabym być uczciwa i Ci go zrobić, z tym, że zeby się nie okazło, że za np. powiadomienie płacisz więcej i żebys nie była na minusie (ja np płace 30gr za powiadomienie o dostaniu przelewu), więc jeśli Ty nie ponosisz z tego tytułu żadnych kosztów, to zrobie Ci ten przelew, ale jeśli miałabyś być stratna, to go pominę. mam nadzieję, że nie namieszałam, więc czekam na odpowiedź jeśli nie będziesz stratna, to zrobie przelew na 58 gr
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
zorganizujcie grupowe zamówienie, bo sama boje się zamawiać
pozdrawiam i czekam
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Candace1 - nie mam nic na sumieniu, po prostu widzę , że był hardcore.
Ja zamawiam regularnie tylko i wyłącznie z Organizatorkami - z resztą wiesz o tym.A sama tylko wtedy gdy jest darmowa wysyłka. Nie mam problemu ani z asos.com ani z karta
I ♥ D I AUSTRALIA Edytowane przez JCy Czas edycji: 2011-01-26 o 14:52 |
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z niej bardzo zadowolona, ma świetny kolor, jest bardzo pojemna i dobrze wykonana
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziękuję za odpowiedź Cytat:
Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-01-26 o 15:00 |
||
|
|
|
#766 | |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
![]() Nie place nic za przelewy, powiadomienia itd ![]() Jesli masz przelewy platne to nie musisz wplacac mi tych 58 gr
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy zdarzyło wam się żeby dwa rozmiary jednej rzeczy miały różne ceny?
W moim przypadku chodzi o stanik.
|
|
|
|
#768 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki raz jeszcze za info
a jak Wasze polowania? ps. promocja -20% na czym polega? czy to tylko o to chodzi że obniżyli ceny na kolekcję asos 0 20%? (oferta przyszła mi na e-mail)
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i skąd wiesz ile przelać na ich konto? jeżeli podana cena nie jest w złotówkach to sama przeliczasz kurs funta? (przepraszam za głupie pytania) |
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przelew zrobiony
|
|
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie do dziewczyn noszących rozmiar 39- balerinki zamawiacie 6 czy 7 rozmiar?
ps dzisiaj do mnie przyszła paczka asosa też w tym worku z poczty francuskiej- tylko o dziwo pani z poczty stwierdziła że worek jest ich- na co ja jak ich jak to poczty francuskiej! na co ona- ale poczty. A wam dawali normalnie w worku? Zupełnie swoją drogą czy wysyłkę darmową listonosz wam przynosi? U mnie listonosz wręczył mi awizo i powiedział że paczka jest za duża jak na zwykłą, więc zostawił na poczcie... Czy tylko moja poczta jest calkowicie nienormalna? |
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
mój listonosz tak robi ze wszystkim, coraz bardziej się zbieram żeby na niego donieść bo robi to regularnie na moim osiedlu.... ja jak ja, podjadę autem ale wielu sąsiadów w starszym wieku musi biegać na pocztę z awizo.... a jemu się nie chce nosić
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki macie jakiś kod ?
![]() . Trzymam sukienki w koszyku i fajnie by było mieć znizke. Ten juz nie działa 1711FAULTYSWS
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
A jak jest z rozmiarami pasków na Asosie?
Kompletnie nie wiem, czy brać M czy L... Noszę rozmiar 38/40.
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Może któraś z organizatorek skusiła by się na małe zamówienie
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też działa (także na przecenione)!
dziękować!
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

A jak Cię ktoś oszuka, wpłacisz pieniądze i ślad zaginie to do kogo będziesz w pierwszej kolejności pisać? Do modek zamówień i do Szefostwa i to do nas będziesz uderzać, żeby pomóc w rozwiązaniu problemu, namierzeniu tego kogoś, przekonaniu, żeby oddał pieniądze, wreszcie proszeniu o IP i tego podobne rzeczy. A jak pójdziesz na policję to zgłosić to jak myślisz kto będzie tracił czas na wyjaśnianie sprawy z nimi? Admin. 

Wymiana
W moim przypadku chodzi o stanik. 

Może któraś z organizatorek skusiła by się na małe zamówienie