|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
ale zjechałyście Renatke
hehe
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
raczej dałyśmy do zrozumienia że mogłaby wydobyć swoje wewnętrzne piękno
|
|
|
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
nie chyba, tylko napewno
![]() hmm a może Renata ma coś w sobie mówi się że ktoś ma osobowość a przecież wygląd nie jest najważniejszy ( żeby nie było, że ja sie czepie Was, że troszke postów było dotyczących wyglądu Renaty to absulutnie nie , a dla Was Sławek jest super przystojny???) tylko czasami się zastanawiam jak to jest, jak widze na ulicy bardzo fajnego chłopaka z dziewczyną właśnie taką szarą myszką, czym on a go przyciagła do siebie oczywiście, że sposobem bycia, osobowością i przeciez ona może być dla tego właśnie chłopaka najładniejszą wśród wszystkich bo odwrotnie to już nie będę sie rozpisywać bo to całkiem inna bajka jest
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Liptonko, zgadzam sie z kazdym jednym slowem.
Slawek i Renata w mojej opinii swietnie do siebie pasuja. On wyglada jak emerytowany bokser A zwiazkow gdzie jest roznica w wygladzie, typu: ona modelka, on karakan (troche przerysowuje oczywiscie) jest mnostwo i zapewne decyduje tu sila charakteru. Ale nudno by bylo, jakby wszyscy byli piekni, albo wszyscy brzydcy ![]() A co do tego, ze jezdzimy tu rowno po wszystkich, to tez jest jakis sposob na wzmocnienie swojej samooceny, bo przeciez baba w serialu wyglada gorzej niz ja tacy jestesmy, a baby to juz szczegolnie. nie ma sie czego wstydzic
|
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
Agniesia, racja, ale jak dziewczyny pisały wyżej, gdyby Renata miała inny styl nie była by taka przeźroczysta
Ulinka miło mi, że podzielasz moje zdanie ![]() ale tu Cię zadziwie, mam koleżanki które uważają Sławka za super przystojnego gościa więc to chyba rzecz gustu ![]() to fakt, że dużo osób sie wzoruje, na ludziach z tv i się cieszą jak one wyglądają lepiej, ale my takie nie bądzmy, pokażmy klase, bądzmy ponad bo jeśli ktoś się cieszy, że wygląda lepiej niż ktoś z tv, to z jego samooceną jest coś nie halo ![]() Ulinka pytanie tylko do Ciebie teraz, bo zawsze mnie to zastanawiało, dlaczego masz emotka takiego przy opisie " " a nie takiego " "?
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pytania o emotke, to kojarzy mi sie ona z cwaniactwem cos w stylu: to mnie wybrali, a nie was wiem, moj dowcip jest dosc sarkastyczny
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
rozgorzała dyskusja o Rencisławie
a Rencisława, moim zdaniem, skromnym powinna być 'po prostu jakaś' bo teraz jest nijaka
|
|
|
|
|
#759 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Własnie. Nie narzekajcie - ma chociaż dwie brwi i łączy sylaby.
|
|
#760 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
no to Waszym gustem
która jest najładniejsza? z serialu? tak z ciekawości pytam |
|
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kinga, Iza, Ola, mama Oli - też przepiękna kobieta, do tego w odpowiednio dobranych strojach - a pamiętajmy że tez nie gra bizneswomen, na razie więcej grzechów nie pamiętam
|
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga.
W realu wygląda o milion lepiej niż w serialu. A poza tym Baśka. Chciałabym się trzymac po 50 tak dobrze jak ta aktorka. |
|
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Baśka też ładnie wygląda i wogóle nie widać po niej ile ma lat.
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam opisy odcinków ze "Świata seriali" - nuuuda straszna..
![]() Kinga wygra proces ze swoim pracodawcą, będzie mu groziło do 5 lat więzienia za oszustwo. Roman będzie baaardzo wkurzony na Martę, że chce Ona zammieszkać z Januszem- nawet go odwiedzi Jedyne co ciekawsze to fakt, że Laura zrobi Michała w konia- miał on połknąć haczyk gry na giełdzie- ma ona jakiegoś wspólnika, który kazał jej namówić Michała na grę i tyle...
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
a Zuza?
dla mnie Ona jest najfajniejsza
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, Basia , Iza i Kinga najladniejsze.
|
|
|
#773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zuza. No i Zuza też. Później oczywiście Zuza a potem Olka, wyrobiło się dziewczę, ładnie nam wyrosła ^^ |
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie też Zuza
Baśka rzecz jasna i Ola - faktycznie się wyrobiła i mama Oli też się wyrobiła i Marta- ale Marta bardziej przez obecny ubiór niż bardziej twarzowo |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Zuza, Kinga, Basia, Ola też w miarę, ale mam Olki (Danka) zupełnie nie, coś jej się przytyło ostatnio, a miała dość fajny okres w serialu, gdzie była szczupła, miała nową fryzurę, ciuchy, biżuterię.
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
04.04.2011
Artykuł Igora i Sary okazał się sukcesem i trafił na pierwsze strony gazet. Nowak proponuje stażystce, by wspólnie uczcili to wydarzenie. Ludwika pilnuje, by domownicy nie przeszkadzali Emilce w nauce do egzaminów. Gosia zaręczyła się z Piotrem. Danka reaguje na wiadomość bez entuzjazmu. Oli też nie podoba się ten pośpiech. Za to Marek jest zachwycony przyszłym zięciem. Piotr planuje ślub kościelny i huczne wesele. Ku zdziwieniu Oli, jej siostra godzi się na wszystko, co proponuje narzeczony. 05.04.2011 Andrzej spotyka się z Laurą, która pod nieobecność Michała ma go wprowadzić w sprawy giełdowe. Córka Dudków przyjeżdża z Paryża. Szalej przygląda się jej z wielkim zainteresowaniem. Edyta zdradza Izie powód przyjazdu - została porzucona przez chłopaka. Zwierza się, że ma złamane serce. Podsłuchujący rozmowę Szalej postanawia natychmiast pocieszyć dziewczynę. Igor martwi się o nową stażystkę, gdyż nie przyszła do pracy i nie odbiera jego telefonów. Przypuszcza, że Sara zakochała się w nim. Mówi o tym Kamilowi. 06.04.2011 Emilka chce zrezygnować z egzaminu. Agnieszka z Rafałem próbują ją przekonać, że powinna przynajmniej spróbować. Podczas przygotowań do uroczystego obiadu Ludwika wywołuje pożar w domu. Ola jest sceptycznie nastawiona do ślubu siostry z Piotrem. Przekonuje rodziców, że Czubak manipuluje Gosią. Renata przypomina narzeczonemu o wizycie kontrolnej u lekarza - to warunek jego powrotu do pracy. Sławek reaguje agresywnie. Kraszewska idzie do lekarza i opowiada mu o niepokojącym zachowaniu narzeczonego. Wieczorem Sławek traci przytomność. 07.04.2011 Sławek odzyskuje świadomość. Lekarz chce go zbadać, ale Dziedzic ostro protestuje. Ludwika wciąż myśli o tym, że mogła zginąć podczas pożaru. Agnieszka z Rafałem uświadamiają jej, że wszystko dobrze się skończyło dzięki interwencji sąsiada, pana Henryka. Były chłopak Edyty dzwoni do niej z Paryża. Przykra rozmowa przypomina jej o bolesnym rozstaniu. Jerzy widzi, że córka cierpi, ale nie potrafi jej pomóc. Prosi Izę, żeby spróbowała pocieszyć Edytę. Podsłuchujący rozmowę Szalej wkracza do akcji. Nudy ...
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Te streszczenia już były
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
a ta Edyta, corka Jerzego nie urodzila czasem dziecka tam w Paryzu? czy cos mi sie pomylilo
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kiedyś (jak była z Maksem) to myśleli, że jest w ciąży, ale okazało się to błędnym alarmem. Wtedy Iza zaszła w ciążę
i Maks zamiast ojcem został bratem
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
według mnie najładniajesza jest Zuza, Ola, Kinga, Baśka i Ewa.
![]() a który z facetów najfajniejszy Waszym zdaniem? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

hehe

mówi się że ktoś ma osobowość
a przecież wygląd nie jest najważniejszy ( żeby nie było, że ja sie czepie Was, że troszke postów było dotyczących wyglądu Renaty
oczywiście, że sposobem bycia, osobowością i przeciez ona może być dla tego właśnie chłopaka najładniejszą wśród wszystkich
tacy jestesmy, a baby to juz szczegolnie. nie ma sie czego wstydzic 

Jedyne co ciekawsze to fakt, że Laura zrobi Michała w konia- miał on połknąć haczyk gry na giełdzie- ma ona jakiegoś wspólnika, który kazał jej namówić Michała na grę