Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 12:17   #751
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Ogólnie fajna, kocham kolor czarny
Jednak zawsze jest tak, że na wieszaku lub "luzem" wygląda średnio, ale za to na ciele - super

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Jeśli mam być szczera to mi się nie podoba. Trochę taka... babcina?
No ale grunt, żeby Tobie się podobała

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Niestety Ci nie pomogę, bo nie mam pojęcia. No ale muszę przyznać, że fajne te buty Koooocham platformy i wysokie obcasy
no to buty siostry, wczoraj kupila i zakochalam sie w nich tylko w takich pasuje mi rozmiar 34
Stary 2011-12-21, 14:56   #752
Madaaa
Zakorzenienie

ale masz malutką stópkę ;-) ja tak kupuje 35-36
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
no to buty siostry, wczoraj kupila i zakochalam sie w nich tylko w takich pasuje mi rozmiar 34
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 15:06   #753
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Ja mam 37-38 i uważam że jest mała a co dopiero 34 hehe
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 15:18   #754
Madaaa
Zakorzenienie

37-38 fajny rozmiar. Nie za małe, nie za duze. Zawsze gdy rozmiarowka jest niestandarowa to mozna siegnac po 36 albo wyzej. Ja zawsze szukam najmniejszych, bo najczęściej 36 sa za duze. A 35 rzadko sie spotyka, ale bywalo ze 35 byly male i bralam 36.

Mi zawsze kolezanki zazdroscily malej stopy, mowily , że mala jest ładna i zgrabna ;-)
Stary 2011-12-21, 15:27   #755
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

I właśnie takie stópki powinny być Ja kiedyś widziałam faceta, co miał takie dłuuuuuuuugie nogi, że tragedia Okropnie to wyglądało Rozmiar chyba przed 50
Stary 2011-12-21, 15:33   #756
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Ja jestem blada, akceptuje to Kiedys probowalam solarium, ale musialabym czesto i duzo chodzic, bo wolno sie opalam i jest ona u mnie krótkotrwała. Nawet jak staram sie dobrze nawilżać skóre, nawet wspomagacze po opalaniu nie daja rady. Szkoda mi pieniedzy zreszta i zdrowia. Kremów , samoopalaczó nie lubie, chociaz kiedys uzywalam balsamów brazujacych.
Moja bladość najbardziej mnie dotyka wiosna i latem Wtedy sie opalam, żeby chociaż miec delikatny kolorek, bo o mocnej opaleniźnie moge zapomnieć. Kiedyś bylam jak czekoladka , kiedy byłam dzieckiem bo przebywałam nawet miesiac nad morzem Zauwazylam, że nad morzem czy w gorach szybko lapie brazowy kolorek, inne jest to slonce...
To prawda
Ja generalnie szybko się opalam, słonko mnie lubi Aczkolwiek widze różnicę w odcieniu jak się opalam u siebie i nad morzem

Cytat:
zdj z aukcji ale wyglada identycznie i pieknie na mnie lezy, podkresla dekolt itd
http://img444.imageshack.us/img444/8214/133cg.jpg
mnie juz henna kusila od dawna
teraz wzielo mnie na szczotke z wlosia dzika
Super jest! Pokaż jak leży
Możesz podać linka do aukcji? Bo chcę właśnie czarną koronkową sukienkę

Cytat:
kupilam ja pod wplywem chwili
mi sie podoba sukienka
gdzie moge dostac takie butki w rozmiarze 34? http://img10.imageshack.us/img10/338/201220112390.jpg
Ja mam podobne, ale w rozmiarze 36

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 15:41   #757
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz malutką stópkę ;-) ja tak kupuje 35-36
w sportowych mam 36 na obcasie 35 ale moja stopa jest strasznie dziwna i w tych platformach przydalby sie 34 rozmiar

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
To prawda
Ja generalnie szybko się opalam, słonko mnie lubi Aczkolwiek widze różnicę w odcieniu jak się opalam u siebie i nad morzem

Super jest! Pokaż jak leży
Możesz podać linka do aukcji? Bo chcę właśnie czarną koronkową sukienkę

Ja mam podobne, ale w rozmiarze 36
zostala tylko szara ale moze jeszcze wystawi http://allegro.pl/super-czad-sukienk...002093599.html

a tu ja http://img403.imageshack.us/img403/9...1220112400.jpg
http://img802.imageshack.us/img802/8...1220112402.jpg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 18:57   #758
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

evelineau - Maluuutkie te zdjęcia
Co do kiecki, to fajna Ładnie wyglądasz
Stary 2011-12-21, 19:00   #759
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
evelineau - Maluuutkie te zdjęcia
Co do kiecki, to fajna Ładnie wyglądasz
nie umiem inaczej ich wstawic
dziekuje
Stary 2011-12-22, 11:17   #760
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
w sportowych mam 36 na obcasie 35 ale moja stopa jest strasznie dziwna i w tych platformach przydalby sie 34 rozmiar

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

zostala tylko szara ale moze jeszcze wystawi http://allegro.pl/super-czad-sukienk...002093599.html

a tu ja http://img403.imageshack.us/img403/9...1220112400.jpg
http://img802.imageshack.us/img802/8...1220112402.jpg
Może rozmiarówka buta jest skopana. Ja mam szczpula stope i na lato sandaly glownie 35 potrzebuje. W krytych moze by mnie uciskalo ale w odkrytych palcach nic nie uciska i paseczki przylegają .

Śliczna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz. No i cena mnie zaskoczyła. Szkoda, że nie ma innych kolorów. Kupiłabym sobie na sylwestra. W czarnym sie nie czuję, jestem drobna i szczupla, a w tym kolorze wygladam jeszcze gorzej, na dodatek mega blado i bez wyrazu. A w szarym tez nie jest mi ładnie.

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2011-12-22 o 11:18
Stary 2011-12-22, 11:28   #761
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Może rozmiarówka buta jest skopana. Ja mam szczpula stope i na lato sandaly glownie 35 potrzebuje. W krytych moze by mnie uciskalo ale w odkrytych palcach nic nie uciska i paseczki przylegają .

Śliczna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz. No i cena mnie zaskoczyła. Szkoda, że nie ma innych kolorów. Kupiłabym sobie na sylwestra. W czarnym sie nie czuję, jestem drobna i szczupla, a w tym kolorze wygladam jeszcze gorzej, na dodatek mega blado i bez wyrazu. A w szarym tez nie jest mi ładnie.
moze... ale moja stopa jest taka ze jak pasuja buty, sa nawet ciasne w palcach to i tak z tylu rusza sie but na plaskim co dziwne jest ok ale im wyzsze tym gorzej
a pozatym 35 a 35 w kazdym sklepie jest inne czasem patrze 36 i jest dobre a 35 za duze, w tych platformach siostra zamiast 38 ma 37 a ja z 35 spadam na nieistniejące u mnie 34
dziekuje
sukienka jest bardzo tania wiec sie troche balam tego co mi dojdzie ale jest sliczna i jakosc tez jest ok
tylko z romiarem przesadzili, ja mam miedzy xs a s i ledwo w nia weszlam
ja tez jak widac jestem bardzo drobna i blada a chyba jest ok , jeszcze dzis mi doszla henna i bede miec czarne(ale o cieplym odcieniu) wlosy jutro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 11:55   #762
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

A ja mam w końcu wolne 17 dni...
Niestety głowa mnie jakoś pobolewa i najchętniej poszłabym spać
Stary 2011-12-22, 22:02   #763
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

A ja mam załamkę

Chciałam dzisiaj sobie zafarbować włosy- miałam taki już troszkę sprany brąz po ostatnim farbowaniu i kupiłam sobie krem koloryzujący jasny brąz, a włosy wyszły... czarne Nie wiem co zrobić, żeby do soboty pozbyć się tego okropieństwa

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 22:14   #764
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

90agnieszka90 - Współczuję Też tak miałam ostatnio :/ Podobno miód, rumianek, cytryna i inne cuda rozjaśniają włosy, więc może intensywne maseczki by chociaż troszeczkę pomogły? Szanse są marne, bo na to trzeba czasu, ale zawsze można spróbować.
Mi na szczęście kolor się "sprał" i mam swój naturalny
Stary 2011-12-23, 09:23   #765
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
A ja mam załamkę

Chciałam dzisiaj sobie zafarbować włosy- miałam taki już troszkę sprany brąz po ostatnim farbowaniu i kupiłam sobie krem koloryzujący jasny brąz, a włosy wyszły... czarne Nie wiem co zrobić, żeby do soboty pozbyć się tego okropieństwa
mi ciemne farby bardzo szybko sie spieraly czasem na poczatku sa duzo ciemniejsze, myj codziennie wloski moze zjaśnieją

Cytat:
90agnieszka90 - Współczuję Też tak miałam ostatnio :/ Podobno miód, rumianek, cytryna i inne cuda rozjaśniają włosy, więc może intensywne maseczki by chociaż troszeczkę pomogły? Szanse są marne, bo na to trzeba czasu, ale zawsze można spróbować.
Mi na szczęście kolor się "sprał" i mam swój naturalny
jaki masz swoj naturalny?
ja zmylam niedawno henne, mam nadzieje ze jeszcze pociemnieja bo inaczej i ja dolacze sie do niezadowolonych z koloru

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-23, 10:29   #766
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ i robimy sobie wigilię Chcąc nie chcąc musiałam udać się do łazienki umalować się, uczesać i zmierzyć ze swoim odbiciem w lustrze I wiecie co? Jak tak dłużej popatrzyłam na moje włosy to... już zaczęło mi się nawet podobać, wyglądam tak poważniej A że jestem blada to chyba tylko kwestia odpowiedniego makijażu i będzie ok

Swoją drogą- nie wiecie może jak naturalnie " przyciemnić" cerę? Bo mi tak to średnio wychodzi. Zawszę maluje się różem, ale niestety czasami nałoży mi się go za dużo i to źle wygląda. Z kolei sypkim pudrem też kiedyś próbowałam i miałam wrażenie, że to wygląda strasznie nienaturalnie, jak nie moja skóra

Aaa opowiem Wam jeszcze sytuacje sprzed kilku dni. Miałam okienko i wyskoczyłam sobie pochodzić po galerii i weszłam do tesco po batona musli. Wiadomo jak to przed świętami, każdy miał obładowany wózek Widząc, że ja tylko z jednym marnym batonikiem stoje, przepuścił mnie 1 chłopak, później chciała mnie przepuścić jedna starsza pani, ale ze już wystawiła zakupy na taśmę, to podziękowałam. I wiecie co mi powiedziała? Że jestem grzeczne dziecko

EDIT- mój naturalny kolor to taki dziwny, ciemny blond, a od prawie 3 lat farbuję na brąz. A teraz jestem królewna śnieżka

Edytowane przez 90agnieszka90
Czas edycji: 2011-12-23 o 10:30
90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-23, 10:36   #767
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ i robimy sobie wigilię Chcąc nie chcąc musiałam udać się do łazienki umalować się, uczesać i zmierzyć ze swoim odbiciem w lustrze I wiecie co? Jak tak dłużej popatrzyłam na moje włosy to... już zaczęło mi się nawet podobać, wyglądam tak poważniej A że jestem blada to chyba tylko kwestia odpowiedniego makijażu i będzie ok

Swoją drogą- nie wiecie może jak naturalnie " przyciemnić" cerę? Bo mi tak to średnio wychodzi. Zawszę maluje się różem, ale niestety czasami nałoży mi się go za dużo i to źle wygląda. Z kolei sypkim pudrem też kiedyś próbowałam i miałam wrażenie, że to wygląda strasznie nienaturalnie, jak nie moja skóra

Aaa opowiem Wam jeszcze sytuacje sprzed kilku dni. Miałam okienko i wyskoczyłam sobie pochodzić po galerii i weszłam do tesco po batona musli. Wiadomo jak to przed świętami, każdy miał obładowany wózek Widząc, że ja tylko z jednym marnym batonikiem stoje, przepuścił mnie 1 chłopak, później chciała mnie przepuścić jedna starsza pani, ale ze już wystawiła zakupy na taśmę, to podziękowałam. I wiecie co mi powiedziała? Że jestem grzeczne dziecko

EDIT- mój naturalny kolor to taki dziwny, ciemny blond, a od prawie 3 lat farbuję na brąz. A teraz jestem królewna śnieżka
pij sok z marchewki i rob z niej maseczki
ja mam bardzo jasna skore, czrne brwi i rzesy i wczoraj nalozylam czarna henne ale wloski czarne nie sa jednak moga jeszcze sciemniec o co sie modle jakby co to mam jeszcze jedna henne
Stary 2011-12-23, 11:49   #768
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Nie radze przyciemniać cery jesli szyję masz bladą . Polecilam bym korekte buzi zeby nie byla taka blado płaska. Róż koniecznie, ale najlepiej jaśniutki kolor, musisz znaleśc dla siebie odcien. Generalnie chodzi o to żeby kolor wygladal ja naturalny kolor policzków. Zle dobrany odcien moze zrobić krzywdę Ja mam problem z doborem, potrzebuje w cieplej tonacji, ciezko znalesc jakis jasniutki. Zakupilam ostatnio sobie roz z firmy paese, teraz alkemika i jestem zadowolona. Raz mazniety jest bardzo delikatny, naturalny. Kosztowal mnie chyba tylko 15 zł Podoba mi sie bronzer nalozony pod kosci policzkowe, ale wszystkie bronzery maja kolor jak dla mulatki. Mozesz probowac jeszcze rozswietlaczy, ale ja na tym kompletnie sie nie znam.Trochę boje sie nakladac takie kosmetyki nie majac o nich pojecia. Nie chcem wygladac jak debil, jesli nieumiejętnie to nałożę
Ja uzywam tylko rozu i przynajmiej nie mam pyztej buzi, zawsze te kosci policzkowe sa zarysowane, mam rumieniec, no ale dalej na ulicy mowia do mnie na "ty" co bym ze soba nie zrobila i tak bede wygladac jak 15stka
Stary 2011-12-23, 12:09   #769
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
jaki masz swoj naturalny?
ja zmylam niedawno henne, mam nadzieje ze jeszcze pociemnieja bo inaczej i ja dolacze sie do niezadowolonych z koloru
Mój naturalny kolor to brąz. A jaki dokładnie, to ciężko mi określić W dzieciństwie miałam czarne, ale z wiekiem jakoś mi się rozjaśniły

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Swoją drogą- nie wiecie może jak naturalnie " przyciemnić" cerę?Bo mi tak to średnio wychodzi. Zawszę maluje się różem, ale niestety czasami nałoży mi się go za dużo i to źle wygląda. Z kolei sypkim pudrem też kiedyś próbowałam i miałam wrażenie, że to wygląda strasznie nienaturalnie, jak nie moja skóra
Moim zdaniem powinnaś nałożyć jakiś dobry podkład, który idealnie pasuje to koloru Twojej skóry i się w 'nią wtopi' Wtedy nie powinno wyglądać sztucznie
Ja ostatnio użyłam nienaturalnego sposobu i posmarowałam się samoopalaczem. Dopiero za trzecim razem zobaczyłam różnicę

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
pij sok z marchewki i rob z niej maseczki
ja mam bardzo jasna skore, czrne brwi i rzesy i wczoraj nalozylam czarna henne ale wloski czarne nie sa jednak moga jeszcze sciemniec o co sie modle jakby co to mam jeszcze jedna henne
Ja tego nie polecam, bo wychodzi wtedy taki nienaturalny pomarańczowy kolor i jak się przedawkuje to już całkowicie tragedia Moja koleżanka kiedyś tak miała jak jeszcze do gimnazjum chodziłam. Wzywali nawet higienistkę bo myśleli że chora
No ale zawsze można spróbować. Nawet na necie coś takiego znalazłam:

Inny sposób poradzenia sobie z piegami to nadanie całej twarzy wrażenia pełnej, brązowej opalenizny, na której piegi nie będą po prostu widoczne. W tym celu codziennie rano i wieczorem należy wmasowywać w skórę świeży sok marchwiowy, a po jego całkowitym wchłonięciu nacierać twarz odrobiną olejku migdałowego. Kurację uzupełnia się popijając dwa razy dziennie kapsułkę tranu szklanką soku z marchwi.
Stary 2011-12-23, 12:53   #770
Madaaa
Zakorzenienie

Ja kiedyś piłam namiętnie soki z marchwi. Szybko je odstawilam, gdy moja cera zrobiła się zółta. Dosłownie żółta. Wole byc blada

Pochwale sie moimi pierniczkami. Sama robiłam, sama stroiłam
Zwykle i nadziewane musem jabłkowym, te drugie wyszły przepyszne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07112.jpg (95,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07120.jpg (100,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07132.jpg (101,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07122.jpg (69,0 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2011-12-23 o 12:58
Stary 2011-12-23, 13:20   #771
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Mój naturalny kolor to brąz. A jaki dokładnie, to ciężko mi określić W dzieciństwie miałam czarne, ale z wiekiem jakoś mi się rozjaśniły

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Moim zdaniem powinnaś nałożyć jakiś dobry podkład, który idealnie pasuje to koloru Twojej skóry i się w 'nią wtopi' Wtedy nie powinno wyglądać sztucznie
Ja ostatnio użyłam nienaturalnego sposobu i posmarowałam się samoopalaczem. Dopiero za trzecim razem zobaczyłam różnicę

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja tego nie polecam, bo wychodzi wtedy taki nienaturalny pomarańczowy kolor i jak się przedawkuje to już całkowicie tragedia Moja koleżanka kiedyś tak miała jak jeszcze do gimnazjum chodziłam. Wzywali nawet higienistkę bo myśleli że chora
No ale zawsze można spróbować. Nawet na necie coś takiego znalazłam:

Inny sposób poradzenia sobie z piegami to nadanie całej twarzy wrażenia pełnej, brązowej opalenizny, na której piegi nie będą po prostu widoczne. W tym celu codziennie rano i wieczorem należy wmasowywać w skórę świeży sok marchwiowy, a po jego całkowitym wchłonięciu nacierać twarz odrobiną olejku migdałowego. Kurację uzupełnia się popijając dwa razy dziennie kapsułkę tranu szklanką soku z marchwi.
ja pije codziennie sok z marchewki od jakis 3 miesiecy a nie jestem zolta czy pomaranczowa maseczki tez sobie robie ale ja pije sok ze wzgledu na wzrok
czarne
Stary 2011-12-23, 13:37   #772
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
ja pije codziennie sok z marchewki od jakis 3 miesiecy a nie jestem zolta czy pomaranczowa maseczki tez sobie robie ale ja pije sok ze wzgledu na wzrok
czarne
Na wzrok, to i mi by się przydało pić. A co u Ciebie jest nie tak?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Pochwale sie moimi pierniczkami. Sama robiłam, sama stroiłam
Zwykle i nadziewane musem jabłkowym, te drugie wyszły przepyszne
Wooooow Piękności!
Wyglądają przepysznie! Kurdę, smaka mi tylko narobiłaś a sama bym takie zjadła
Stary 2011-12-23, 15:30   #773
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Na wzrok, to i mi by się przydało pić. A co u Ciebie jest nie tak?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Wooooow Piękności!
Wyglądają przepysznie! Kurdę, smaka mi tylko narobiłaś a sama bym takie zjadła
popsul mi sie nagle zauwazylam, ze nie widze wieczorem osob ktore mnie mijaja jak jest slonce widze wszystko idealnie, wieczorem nic w sztucznie oswietlonych pomieszczeniach tez nie za dobrze, biore borowke z luteina i pije sok z marchewki
Stary 2011-12-23, 17:54   #774
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

A ja jestem krótkowidzem
Jak np. zbyt długo czytam lub w ogóle patrzę się w coś, co jest blisko a potem skieruję wzrok na coś, co jest daleko to tragedia
No ale w domu cały czas noszę okulary Jak wychodzę to je ściągam.
Stary 2011-12-23, 21:09   #775
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jestem krótkowidzem
Jak np. zbyt długo czytam lub w ogóle patrzę się w coś, co jest blisko a potem skieruję wzrok na coś, co jest daleko to tragedia
No ale w domu cały czas noszę okulary Jak wychodzę to je ściągam.
to samo mi powiedzial okuliasta ale okulary nosze tylko wieczorem bo jak jest slonce to widze idealnie a im ciemniej tym gorzej widze, po zmroku to nawet pol metra przed siebie :/ i to jest dziwne, tez tak masz?
Stary 2011-12-23, 21:18   #776
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Nie. Ja tak nie mam
Bez okularów czy to w dzień czy w nocy widzę tak samo
Stary 2011-12-23, 21:33   #777
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Ja tak nie mam
Bez okularów czy to w dzień czy w nocy widzę tak samo
wspolczuje...
zle sie z tym paznokcie maluje bo jak sie na nie napatrze to potem jest problem z czytaniem tak samo pomagaja przerwy i patrzenie w dal
czyli jak myslalam dziwne to jest, ze wzrok tak mi sie zmienia w zaleznosci od natężenia swiatla, bralam wit a nie pomoglo, od pol roku biore luteine, borowke, i pije sok a tu zero poprawy

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

jak duza masz wade?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-23, 21:40   #778
czarnulkax
Zakorzenienie

Też jestem krótkowidzem

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2011-12-23, 21:41   #779
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Lewe oko mam bardziej "zepsute" No i nie pamiętam ile tych minusów czy tam plusów Dawno byłam u okulisty i zapodziałam gdzieś tą kartkę
W każdym bądź razie nie mam grubych szkiełek i nie jest jeszcze ze mną tak źle
Stary 2011-12-23, 21:41   #780
czarnulkax
Zakorzenienie

Mada super są

♥♥♥
Narzeczonka
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości