|
|
#751 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Bottega:
Cytat:
Matko... wszyscy 3... mniam... strasznie lubię sobie na nich popatrzeć
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Co za dzień, już mi się żołądek z głodu zawijał wokół kręgosłupa, całe szczęście nie zeżarł wątroby.
![]() Było tak: I śniadanie: płatki owsiane (2 czubate łyżki) na mleku (100ml) z migdałami (5g? mniej?) II śniadanie: jogurt truskawkowy 0% wszystkiego (250ml), małe jabłko (80g) obiad: zupa-krem z brokuła (mała róża), groszku (100g) i brukselki (100g) (strasznie dużo tego wyszło, zostanie jeszcze na jutro) Zaraz idę na 15-kilometrowy spacer! Po powrocie będzie trzeba wrzucić coś białkowego na ząb, ale jeszcze nie mam pomysłu. ![]() Ale pogoda nie? Piękna! EDIT: A tak w ogóle, weszłam dziś na wagę i pokazała 70kg z groszem. Dosyć długo przecierałam oczy, trzykilogramowy spadek w ciągu doby? Przestawiłam wagę w inne miejsce, wskoczyłam ponownie. Nie ma tak dobrze, wcześniej musiała być ustawiona na krawędzi płytki. 73,1.
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2012-05-10 o 15:27 |
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
WyrafinowanySmak, Superkas, to mnie przekonałyści, dziś lub jutro kupuję kapustkę
![]() Silvia, dzieki ![]() Anusiawa, wiem, wiem, juz nie jęczę Wczoraj miałas fatalny dzien dietkowo, ale dobrze, że to tak jednorazowo Co do dzisiejszego menu, makaron lepiej dorzucic do obiadu, a warzywa obiadowe tez srednie, bo marchewka i kukurydza maja duzo cukru, a z groszkiem, choc ma duzo białka i błonnika, tez lepiej nie przesadzac, bo ma duzo kcal. Staraj sie tego typu warzywa jeśc naprzemiennie z innymi typu kalafior, brokuły, cukinia i przede wszystkim dorzuc jakieś swieże warzywa (pomidor/sałata/pekinka/ogórki/papryki), bo w tym co rozpisałas nie ma ich wcaleThenerdqueen, za pomoca mojej wypasionej lupy widzę, że ten III-ci cel to juz tuz tuż A jeszcze jak sie przeprosiłas z rowerkiem, to juz w ogóle tylko wygladac cyferek![]() Bottega, mam nadzieje, że Sosha nr 2 szybko do nas dołaczy , czekam na nia w klubie z tymi nieszczęsnymi fotami![]() Z tyłkiem i nogami mogło Ci się pogorszyc, bo szybko Ci lecą cm, a jeśli przy tym nie ćwiczysz, to mogło sie to odbic trochę na jędrności, ale to tylko chwilowy problem, jak sie uporasz z robotką i zaczniesz znów cwiczyć, to mięsnie sie szybko napompują Tak sobie mysle, że może jakis masaz szczotką z rolkami, wypustkami, czy cuś na długim kiju by Ci pomógł? Bo jak ten tłuszcz jest tam zbity, to dobrze by było go troche rozbic - może łatwiej by sie spalał. A i jeszcze tak myslałam, że Ty lubisz pływac, i generalnie pływanie jest super, ale nie wiem, czy nie powoduje rozbudowania klatki piersiowej, wiec jak na górze jesteś większa niz na dole, to może uwazaj, żeby nie za duzo trenowac?A z braciakiem, to ja myslałam o Edwardzie, w 1 cz., tzn. zakochał sie, ale tego nie chciał i próbował z tym walczyć, był zły na siebie, że jest bezsilny wobec własnych uczuc, ale złość kierował na obiekt swojej namiętności ![]() Może braciak tak sie rzuca, bo tez jest zły, że sie w Tobie buja, i nie może sobie z tym poradzić, no i niestety te humory ukierunkowuje na Ciebie Tak czy siak dobrze, jakby znalazł sobie dziewczynęPamiętników nie oglądam, ale kojarzę aktorów i bracia mi sie w ogóle nie podobaja Lordi, teraz jest cięzko, ale cosik chyba pisałas, że jeszcze jeden urlopik Ci sie szykuje, więc jest na co oczekiwac
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 Edytowane przez Winnie the Pooh Czas edycji: 2012-05-10 o 16:35 |
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj kupilam sobie kielki do uprawy domowej, sa to kielki fasoli mung i mix kielkow i wszystko fajnie tyle ze na odwrocie zamiast jakiejs prostej instrukcji co nimi zrobic jest napisane "Produkcja kielkow jest bardzo prosta do wykonania przy uzyciu kielkownicy (firmy jakiejstam). postepujac godnie z instrukcja obslugi kielki sa gotowe do spozycia po uplywie 3-5dni. Dodatkowe informacie na opakowaniach kielkownicy"
Podpowiecie mi jak sie uprawia te kielki w bardziej domowy sposob? ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
i zamiast 2tyg moze sie uzbieraja 3tyg wolnego
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
Bottega mam AZS od dziecka, tylko tego przed 20 lat mojego życia po prostu tak nie nazwał. I rzeczywiście mocno nasiliło mi się ostatnio.
Ale najgorsze jest to, że ja żyłam cały czas w przekonaniu, że uczula mnie jedzenie. A dermatolog powiedziała, że z alergii pokarmowej to wyrasta się po 2 lub 3 roku życia!!!!!!!! I że uczulają mnie głównie alergeny wziewne i jakieś chemikalia Co do diety dziś to myślę, że lepiej: śniadanie: 2 kromki malutkie just fit ciemnego, jajecznica z 3 jaj (jakieś mikre były) z dodatkiem mleka, pomidor mały, 3 rzodkiewki, pół ogóra 2 śniad: jogurt twist 0% o smaku malina-cytryna, obiad: pierś z kurczaka zapiekana w środku z groszkiem, plus groszek sam i sos (jogurt nat, +przyprawy) na kolacje planuję jakieś owoce, ale to się jeszcze okaże. W ogóle jakaś mnie depresja złapała i najchętniej bym się poddała, nie mam ostatnio czasu na ćwiczenia (ostatnie 4 dni nic nie ćwiczyłam ;/) i jakoś spadł mi poziom samozaparcia ;/ Ale wiem, że nie mogę teraz dać ciała, bo jak nie schudnę teraz to nie schudnę już nigdy.
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. Edytowane przez darialex Czas edycji: 2012-05-10 o 17:46 |
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Bottega: wiem
i w normalnym życiu jest z tą lekarką Alarica, a Damon z Eleną ![]() Puchatek: no, mam też taką nadzieję cichą, że w tym miesiącu może 74 zobaczę..
|
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
lordi ja akurat mam kiełkownicę, ale moja siostra siała kiełki w domu i ważne jest aby było to naczynie w którym na dnie równomiernie można je rozłożyć polać obficie wodą i najlepiej nakryć czymś, ale żeby był dopływ powietrza - w kiełkownicy w każdej przykrywce jest jeden taki mały otworek, no i oczywiście trzeba co dziennie sprawdzać stan wody i go uzupełniać
Jakby było coś nie jasne to pytaj, bo jakoś tak chaotycznie to opisałam
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
|
|
|
#759 | |||
|
Rozeznanie
|
Kochana znalazłam trzy domowe sposoby na kiełki metodą na ligninie, na sitku lub w słoiku :
Cytat:
Cytat:
Cytat:
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|||
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Wyrafinowana bardzo dziekuje
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
U mnie dziś
I jajecznica z 2 jaj , 1 chrupkie z plastrem polędwicy z indyka , 100g ogórka kiszonego , 50g pekinki , rzeżucha II jogurt 0%fruVita 200ml , 2 jabłka 180g , łyżka słonecznika III kotlet mielony z indyka smażony na łyżce oleju (80g) 50g pekinki , zupa leczo: ogórki kiszone 1o0g + 100g pieczarek , 1 łyżka naturalnego , 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego , 3 chrupkie IV batonik musli -(101kcal) V serek lekki wiejski 100g (81kcal) , 170g pomidora , 30g rzodkiewki , 1 chrupkie , rzeżucha Wyszło 1123kcal / 75,9B 49,9T 106,9W Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-10 o 20:41 |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to przez tempo dzisiejszego dnia i tylko 3 posiłki.Plagoo, ale dlaczego takie malutkie śniadanie?! Brawo za spadek Właśnie z tego powodu ja nie ważę się w łązience, tylko w pokoju Płytki kłamią Puchatku, nogi mam jędrne, tyle, że nie wiadać już tak fajnie zarysowanych mięśni jak jeszcze niedawno. Ale nie ma co się łamapć - wrócę do regularnych ćwiczeń, to i one wrócą! Ty mnie z tym r. 34 nie strasz lepiej, bo kurcze i tak dziś dostałąm info od darialex, że mój aktualny rozmiar (ten, który chcę kupić, ale u nas nie ma) jest najmniejszy aaa o to chodziło Z Bellą mamy jedną, główną wspólną cechę - ofiarność, totalne kalectwo. Nawet potknie się o własne nogi!co do brata TŻta - właśnie ja nie wiem dlaczego on nie chce umówić się z jakąś dziewczyną. Kiedyś, jak wyjechałam to (wiem od naszych znajomnych) spotykał się z taką jedną, ale wróciłam i już więcej nic na ten temat nie usłyszałam, więc pewnie coś nie wyszło. lordi, co do kiełków to sama z chęcią się dowiem jak dokładnie należy to cudo hodować, bo kiedyś kupiłam, ale zdaje się, że nie zrozumiałam instrukcji, bo to, co wyrosło (słabo) w ogóle nie było kiełkami. Tyle co wiem, to to, że np. hodujesz je w słoikach i otwor przykrywasz gazą ![]() darialex, no to jesteśmy w domu. Świadomość, że masz AZS zbyt wiele nie zmieni, bo tak naprawdę nie ma jednego skutecznego leku. Możesz być odczulana i dzięki temu mieć słabsze objawy. Wszelakie doustne to dla mnie niepotrzebne świństwo - wypróbowałam różne i poprawa była jedynie chwilowa. A w razie pogorszenia maści, żele - sterydy, antybiotyki itd. :< Także jeśli nie masz choroby autoimmunmologicznej, to śmiało idź na odczulanie (po testach), bo tyo chyba jedyny najlepszy sposób. Ja niestety nie mogę - mam horobę autoimmunologiczną, która jest absolutnym przeciwskazaniem do tego.Jadłospis - nooooooo, kochana TO JEST ŚNIADANIE! Ajj ale te owoce wieczorem Owoce wszamaj jak jesteś na nogach, a jak już siedzisz w domu i odpoczywasz, to nie ma sensu. Serek wiejski/twaróg, do tego warzywka ![]() thenerd, wieem Skubana dorwała mojego faceta!!![]() ![]() superkas, ładnie, ale ten olej niepotrzebny - dowalił Ci tłuszczu. Brawo za warzywa ![]() Padam-na-twarz ![]() ![]() Jakiś chłopak zarywał do mnie w bibliotece! Zaraz zgram zdj. na kompa i wrzucę do klubu (w sensie te zdj. co Puchatkowi pisałam, nie całe )
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
Bottega jak coś chce usmażyć np pierś czy tak jak dziś to czym mam zastąpić olej ? Lub co jest mniej tłustszego ? Wiem że najlepiej jest w ogóle nie smażyć . Proszę o wskazówkę
|
|
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam motywację, nie ma co hehe ![]() Bottega - Wiadomo, że nie patrzy się na objawy w necie, bo u każdego przebiega to inaczej. Badania i tak będę musiała w końcu zrobić, więc na tarczycę zrobię przy okazji. Czekam na PW ![]() Superkas - Na oliwie z oliwek. Chociaż wiem, że niektórzy na suchej patelni smażą ![]() Widzę, że temat wampirów się toczy, coś dla mnie Kocham filmy i seriale o tematyce wampirów. Serial Pamiętniki Wampirów kocham ![]() Mam jeszcze tyle do ogarnięcia w mojej pracy, a jutro muszę wstać po 5 ;/ Chyba lepiej będzie jak wgl nie pójdę do łóżka, bo po co ![]() Dziewczyny mam pytanko. Próbowała może któraś otrębów pszennych prażonych, bo dzisiaj byłam na zakupach i wylukałam coś takiego, kosztuje tylko 99gr.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-05-10 o 22:56 |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
foty w klubie! ![]() superkas, dajesz kapkę oliwy/oleju na patelnię, rozsmarowujesz to papierem po niej, rozgrzewasz, smażysz, a jak czujesz, że zaczyna Ci się przypalać, to zmniejszasz ogień, zalewasz (stopniowo) wodą Smaży się na wodzie ![]() Silvia, nie słyszałam o takich otrębach, ale jak kupisz albo sprawdzisz tabelę wartości energ. to daj znać ![]() "Stefcio" - haha - przybij piątkę ![]() Ja w sumie jestem dość wybrena jeśli chodzi o seriale wampirowe. Tylko Pamiętniki mi pasują. Ale z kolei rok temu przeczytałam całą serię książki pt. Akademia Wampirów - ulala, ile tam momentami erotyzmu! xD
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-10 o 23:01 |
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
I jeszcze jedno mam pytanko , przechodzę czasem w sklepie koło tych ciastek , niby pisze że są bez cukru , ale czy dopuszczalne są w naszej diecie ? Takie niebieskie
Ciastka Lekkie hebatniki waniliowe bez cukru 73g Cukry Nyskie http://pokazywarka.pl/f1nzkt/ Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-05-10 o 23:15 |
|
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bottega- Kupie, jak będzie niedobre czy coś to przynajmniej nie będzie mi szkoda wydać tych paru groszy. Aa czekaj gdzieś na necie były wartości zaraz poszukam. To chyba są te, ale nie jestem pewna http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...iu,z_id,5.html Rzeczywiście nie wszystkie, np. Serial Czysta Krew wgl mi się nie spodobał. Teraz czytam 5 tom sagi "Raija ze śnieżnej krainy" romansidło takie, też mnóstwo pikantnych i szczegółowo opisanych scen erotycznych ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Superkas - Ja Ci dam ciastka, niech sobie piszą, że bez cukru. Z daleka od nich, bo po łapach dostaniesz
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-05-10 o 23:18 |
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Silvia, skład jak dla mnie ładny
Gdzie je wylukałaś? Też chcę! Moje się skończyły. Do tej pory moim nr 1 były otręby orkiszowe Młynów Wodnich, ale kurcze w sklepac w tym mieście chcą za nie aż 7zł (u siebie płaciłam niecałe 3).Dziękiza podrzucenie tytułu książki Jak już naukę będę miała z głowy, to przydałoby się sięgnąc po coś rozluźniającego ![]() superkas, to, że cuktu nie mają (o ile to w ogóle prawda) nie znaczy, że nie są kaloryczne! A tłuszcz? Pamiętaj: 1g tłuszczu=9kcal, gdzie 1g białka lub węglowodanów (cukrów)=4kcal.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-10 o 23:24 |
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
Tego się spodziewałam , to te ciastka dla cukrzyków , ale nie raz jak przechodziłam koło nich mówiły weź mnie.. teraz już na nie nie spoglądnę
!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Bottega - Znalazłam je przypadkiem w sklepie osiedlowym, coś takiego a'la żabka. Masz zdjęcie to może gdzieś je znajdziesz. Kupie od razu kilka paczek
![]() W tej książce może Cię zniechęcić opisy historyczne z początku, ale później się rozkręca. Mnie bardzo wciągnęła ta opowieść. Wszystkich tomów jest chyba z 40 o ile dobrze pamiętam. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Ja już kładę się spać, bo oczy same się zamykają. Za 5h trzeba będzie wstać , a jutro mam prezentacje więc trzeba jakoś wyglądać i ogarniać Dobranoc
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję rowerek, ciut z opóźnieniem, ale odbył się, zgodnie z obietnicą
![]() cholera, dziewczyny, nie wiem co jest. Od 3 dni wstaję o 5 o.O
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Thenerd na temat spania to ja sie nawet nie odzywam, przez te moje zmiany w pracy (np. 3nocki z rzedu a pozniej 2dni wolne i 2dni z rzedu i noc na koniec) mam tak rozwalony rytm snu ze szkoda gadac.
ja sie dzisiaj chyba pojde opalac, tak ladnie swieci slonce ze az szkodaby bylo tego nie wykorzystac tylko ogarne dom i przygotuje obiad
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg /Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg Edytowane przez lordi Czas edycji: 2012-05-11 o 08:38 |
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
biedactwo
moja mama też takimi zmianami sobie rytm rozwaliła, więc po części wiem co czujesz :< ja nie znoszę opalania, brr! zaraz w klubie pojawi się moja fota z okazji III celu, ostrzegam przed nią, bo wy mi tu się skarżycie na buły, dziury i inne cuda na kiju, a zobaczycie co ja noszę. Taka forma pocieszenia dla was, żebyście mogły się nacieszyć "hehe, ona ma gorzej xD"
|
|
#774 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj zjadłam: 1 banan, 2 kiwi /w pracy/, ćwiartkę sałaty lodowej polanej jgurtem naturalnym - pół kubeczka, 1 czerwoną paprykę, kilka ziemniaków, 2 banany
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- obeszłam się bez chleba i majonezu ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- naczytałam się o szkodliwości mleka oraz zbóż, dlatego te produkty eliminuję z diety ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- dziewczyny, jestem pod wrażeniem waszych spadków i przyznam, że ciągle mam słabą wiarę w to, że można schudnąć bez tabletek, bez dziwacznych diet i innych wynalazków, ale mam nadzieję, że pójdę w wasze ślady i niebawem pierwsze sukcesy nadejdą ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- a i jeszcze w sprawie bananów - wiem, że mają sporo kalorii /100 g - 95/, ale zawierają wit C, potas, magnez, błonnik, skoro mój organizm się ich tak domaga, to może właśnie tych składników potrzebuje, no i zdecydowanie banan lepszy od chleba, ciastek itd.
|
#775 | |
|
Rozeznanie
|
Thenerd też bym chciała sama z siebie wstać o 5 rano – ale bym miała czasu na ćwiczenia
![]() Cytat:
Lordi nie ma za co ![]() Bottega gdy obejrzałam Twoje fotki już wcale się nie dziwię tym wszystkim facetomco za Tobą latają Sylvia ja kupuje otręby pszenne – ale chyba nie prażone tylko zwykła, ale tez coś ok. 1zł płacę O dopiero link zobaczyłam i miałam takie same kiedyś, ale nawet nie zauważyłam, że one prażone były Bottega ja je kupiłam kiedyś w zwykłym sklepie typu SPOŁEM
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-05-11 o 10:36 |
|
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
suominadia laski mnie opuscily i ide za toba na inny watek.
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 22:37 |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
witam nowe
U mnie spadek ![]() Wyrafinowany, dzięki za cynk ![]() jeszcze jedna aga, a coś Ty takie wyczytała o zbożach? Boże, niedługo przeczytamy, że picie wody nam szkodzi. Taaa, niezbyt mądrze jest tłumaczyć swoje zachcianki jako "organizm się tego domaga". Mój się domaga pizzy i co teraz? Banan ma magnezu malutko,już płatki owsiane mają go 4x więcej, a kakao gorzkie ponad 14x więcej, więc jeśli naprawdę uważasz, że masz niedobór, bo zjedz sobie parę łyżeczek do mleka czy jogurtu.thenerd, brawo! ![]() lordi, ja też chce się opalić! Póki co wyglądam jak wampir^^ pysia, nie obraź się, ale to, że studiujesz taki kierunek nie znaczy, że znasz się na diecie Przez rok mieszkałam z 5 osobami (3 laski, 2 facetów) z Towaroznastwa, zajęć o żarciu mieli masę, a wszyscy byli grubi, smażyli i jedli bardzo tłusto. Można skończyć mechanikę i budowę maszyn i znać się na tym bardziej niż osoba, która kończy choćby dietetykę.
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo się już pogubiłam, a mnie to dodatkowo motywuje Witam nowe Dziewczyny
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, ja na moment, bo zaraz spadam na fitness. Wczoraj byłam na TBC, na szczeście instruktorka zrobiła zajęcia bez uzycia stepów - oszczędziłam nogę, i mnie nie rozbolała - dzis jak narazie tez jest ok. Dzisiaj będzie aerobowo, bo choc wiem, że powinnam pośmigac na ABT, to nie potrafie odmówic sobie zumby
Może jutro to nadrobię, ale musze polukac na grafik. Jest tez spadek -0,3kg, więc Acha, i jeszcze zainspirowana pięknymi ciałkami koleżanek Bottegi i Thenerdqueen, oprócz standardowego masowania-serumowania ud, tyłka i brzucha, cała sie dziś wypilingowałam i cała wymazałam balsamem ujędrniającym hie, hie
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg cel III - 68 kg cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Mój jadłospis dziś:
Śniadanie: jajecznica z 3 jaj, 2 plasterki szynki z indyka, duży pomidor, 3 rzodkiewki 2 śn: jabłko obiad: potrawka: mała pierś z kurczaka, brokuł (mała róża), 40 g makaronu pełnoziarnistego, 5 czarnych oliwek, sos jogurtowy (jogurt +czosnek+2 rzodkiewki+duuzo bazylii) kolacja: (w planach) serek wiejski, 2 kromki chrupkiego, ogórek świeży I zasuwam dziś na step&shape. Koniec z tym leniuchowaniem...
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

)

Wczoraj miałas fatalny dzien dietkowo, ale dobrze, że to tak jednorazowo
Co do dzisiejszego menu, makaron lepiej dorzucic do obiadu, a warzywa obiadowe tez srednie, bo marchewka i kukurydza maja duzo cukru, a z groszkiem, choc ma duzo białka i błonnika, tez lepiej nie przesadzac, bo ma duzo kcal. Staraj sie tego typu warzywa jeśc naprzemiennie z innymi typu kalafior, brokuły, cukinia i przede wszystkim dorzuc jakieś swieże warzywa (pomidor/sałata/pekinka/ogórki/papryki), bo w tym co rozpisałas nie ma ich wcale
A jeszcze jak sie przeprosiłas z rowerkiem, to juz w ogóle tylko wygladac cyferek
Tak sobie mysle, że może jakis masaz szczotką z rolkami, wypustkami, czy cuś na długim kiju by Ci pomógł? Bo jak ten tłuszcz jest tam zbity, to dobrze by było go troche rozbic - może łatwiej by sie spalał. A i jeszcze tak myslałam, że Ty lubisz pływac, i generalnie pływanie jest super, ale nie wiem, czy nie powoduje rozbudowania klatki piersiowej, wiec jak na górze jesteś większa niz na dole, to może uwazaj, żeby nie za duzo trenowac?
/

, a jutro mam prezentacje więc trzeba jakoś wyglądać i ogarniać
moja mama też takimi zmianami sobie rytm rozwaliła, więc po części wiem co czujesz :<