![]() |
#751 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
Sama po sobie wiem, ze nawet jak dzialo i dzieje sie cos zlego a chlopak mowi, ze kocha ale ze cos to my czekamy bo kochamy rowniez. Dlatego rozumiem gdy cos czeka. Ale teraz, ahh sie zdziwi. Pojade do Polski, udam ze nic nie wiem ![]() ![]()
W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca... Edytowane przez Kwiatuszek133 Czas edycji: 2012-11-26 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mogłybyście zerknąć na mojego posta z wcześniejszej strony i napisać coś odnośnie braku zaufania w nowych relacjach z facetami?
Dostałam kolejne info od koleżanki, która przechodzi bardzo trudne rozstanie chodząc do psychologa. Usłyszała od swojego lekarza, że uczucie porzucenia przysłania nam umiejętność logicznej oceny sytuacji. Czujemy się jak "na głodzie", ponieważ jesteśmy emocjonalnie uzależnione od partnera, do którego nie mamy już dostępu. Kontakty z EXem zapewniają nam chwilową ulgę ale jednocześnie nigdy nie są wystarczajace ponieważ pobudzają nasze pragnienie powrotu, dlatego należy odciąć się od naszego "nakrotyku" czyli byłego partnera - nie pisać, nie przystawać na propozycje spotkań, nie śledzić go na portalach itp. Po jakimś czasie potrzeba kontaktu będzie niewielka (u każdego ten okres czasu jest inny), ponieważ nauczymy się funkcjonować bez niego. Ma to sens ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No normalnie trafione w sedno. Ale roznie to bywa. Wiadomo tez ze od razu nie mozna tak odciagnac sie od "narkotyku" nie da sie tak, ze konczysz i tyle. Moim zdaniem najlepiej powoli, ograniczajac az w koncu calkowicie ![]()
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do "narkotyku", to 100 % prawdy. Ja dzisiaj jestem jak na głodzie, jak w jakimś zespole odstawienia, co 5 minut patrzę na telefon, na niczym nie mogę się skupić, siedzę w jego swetrze i o ironio! jak idiotka udzielam rad, chociaż sama potrzebuje pocieszenia. I ciągle myślę o nim, co robi, gdzie jest, czy o mnie myśli, czy tęskni. Opycham się niezdrowym jedzeniem tak żeby nie czuć tego głodu, po czym po chwili obiecuję sobie, że będę piękna, biegnę do rossmana, kupuję kosmetyki, nakładam milion pachnących mazi na siebie, upiększam, upiększam, żeby znów po chwili wrócić do łóżka, do swetra, do tej beznadziei. Totalna rozsypka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No mysle sobie , ze nie jestesmy razem wiec moze robic co chce ale nie nie. ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz nie powiem ze wiem, w polsce zobaczy. bede na tyle silna by juz to skonczyc bo nie bede sie ponizac. Wystarczajaco wylaczylam , ze teraz powinno byc z gorki a jest gorzej gdy tylko dojechal do polski i znow pokazal swoje Kure**skie oblicze
![]() |
#758 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteś moją motywacją!
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dają i to duzo, chociaz ostatnio mało cwicze. Zniknał cellulit, i ogólnie duzo wyszczuplałam. 3 tygodnie i facet naprawde nie wart zachodu a ja bardziej przezywam niz rozstanie po 4 latach
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
asia1010 ja też byłam krótko w związku, bo oficjalnie 2 miesiące, ale zaangażowałam się... dlaczego się rozstaliście?
wow, ile skalpeli i killerów i ogolnie ćwiczeń... co najbardziej polecasz?
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Takze stwierdzajac: Kazdy koles jest gnojem.
![]() Nikt tu nie karze im nas kochac, ale po co trwaja w czyms na czym im nie zalezy, albo skoro zalezy po co robia takie szopki? Jeszcze wczoraj bylam milutka ale to koniec ![]() W sumie z jednej strony chcemy wiedziec ale jak to i mowic, zeby dali szanse a z drugiej zeby byli szczerzy. No ale nie wiem. Ja chce szczerosci ale myslalam ze ta szczerosc wyglada tak, ze mu zalezy i teraz to on czeka na mnie ale jednak nie ![]() ![]()
![]() |
#762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najpierw robiłam tylko skalpel przez miesiac pozniej juz killer i teraz raz killer raz turbo. Skalpel, rzeźbi sylwetkę, reszta spala tkanke tłuszczowa
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i chyba się rozminęliście w oczekiwaniach.
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
to chyba jutro zrobię turbo (1szy raz...
![]()
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
Ale mam polew z mojego byłego <lol> Gdy wchodzę na fb to on od razu znika. Jakbym pisała do niego miliony wiadomości i błagała o powrót. Dlatego żeby go nie irytować i pozwolić mu na spokojnie przeglądać fb zablokowałam go na czacie. Żeby ptaszyna się kolejny raz nie spłoszyła
![]() Tak jak czytam te wiadomości to facetom bardzo szybko miłość przechodzi. W tydzień potrafią zmienić zdanie. A mówią, że to kobieta zmienna jest
#766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam dlaczego mnie mój eks nie usunął jeszcze z fb tylko na razie ukrył status, ale wszystkie jakieś posty, które mu wklejałam itp. są u niego nadal. Czy on się nadal zastanawia, czy może o co innego mu chodzi... Nie robię sobie nadziei tylko ciekawa jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tymi aktywnościami, postami, które mu wklejałaś na tablicę - wątpię by mu się chciało to wszystko kasować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#770 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się nie łudzę już. Sama nie wiem czy chciałabym powrotu. Trochę opadły ze mnie pierwsze emocje i ta dzika rozpacz, chęci rzucenia się z mostu, itp. Wiecie, on kiedy zrywał ze mną, zrobił ze mnie potwora, jakbym nigdy nie zrobiła nic dobrego. A ja cały związek się poświęcałam, gotowałam obiadki, piekłam jego ukochane babeczki, latałam koło niego i dmuchałam i chuchałam na niego. A on też popełnił błędy, raz okłamał mnie patrząc mi prosto w oczy i robiąc ze mnie głupią, ale ja mu wybaczałam kiedy przychodził ze łzami w oczach i różą w ręku. A teraz o tym zapomniał, bo teraz się okazało, że on jest aniołem, moja eks przyjaciółka mu pomogła uwolnić się od zołzy i potwora jakim ja jestem... Edytowane przez whitney s Czas edycji: 2012-11-26 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Te portale społecznościowe to na prawdę zło, a na pewno po rozstaniu. Wstawi jakąś piosenkę zastanawiasz się czy to zmyślą o Tobie. Polubi link z cytatem zastanawiasz się czy to o Tobie. I tak w kółko Macieja. Trudniej jest zapomnieć, bo ciągle oglądasz jego zdjęcia, analizujesz każde zdanie z piosenki. Hmm a może tylko ja tak miałam
![]() ![]()
#773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli ktoraś miałaby czaś pogadać.. czekam na priv
![]() lovecranberries - nie mogę odpisać, nie wiem co jest ![]() Edytowane przez Klaudiad18 Czas edycji: 2012-11-26 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
Odmienilo mu sie w ciagu jednego wieczoru.
#776 |
Raczkowanie
|
Jejku, napisał! I znów, serduszko bije szybciej!
![]() Wytrzymałam bez odzywania się wczoraj, całe dzisiaj. i wytrzymałam nawet to, żeby mu nie odpisać w pierwszej sekundzie ani w drugiej, ani 5 minut temu. Bo przecież napisał zwykłe "Co tam? Ja już od 14 jestem w domu u rodziców ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
Akszek,
wróciłam się do Twojej historii i powiem tak: ja bym nie odpisała. Niech ten facet zastanowi się na spokojnie czego chce. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko. Zerwał, żeby uwolnić się od odpowiedzialności związku, od wspólnego planowania i w razie czego zasłonić się: to nie związek, jestem wolny, mogę robić co chce a z drugiej strony chciałby, żeby między wami się nic nie zmieniło, stąd wspólny sylwester, smski... |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby chłop był dojrzalszy, dziwiłby się, dlaczego zamiast do niego, wolałaś przyjść z tym wszystkim do niej i co to jest w ogóle za wścibianie nosa w nieswoje sprawy, mieszanie w cudzym związku na trzeciego. Sprawa ogólnie byłaby jeszcze do przegadania i wszystko dałoby się uratować, nie ukręcać temu związkowi głowy przy pierwszej lepszej okazji, bo tak to trochę dla mnie wygląda - że wreszcie pojawił się pretekst, dzięki któremu można się rozstać. Mam nadzieję, że powiedziałaś kilka słów do słuchu swojej tzw. "przyjaciółce". PS Idę wreszcie rozruszać swój tłuszczyk na fitnessie - ale jeszcze pół godzinki siedzenia ![]()
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-26 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
W zwiazku ze mamy jeszcze wspolne rzeczy zapytalam jaka mialwalizke bo jest tu pelno i czy wszystko co wymienilam to jest wszystko czy cos jeszcze - nawet nie odpisal
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.