|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuje
wróciłam z pracy i wszystko mnie boli teraz do soboty mam wolne
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Parę dni mnie nie było i tyle do nadrabiania
Ale udało się, zobaczymy, ile zapamiętałam ![]() Gwizdak, cieszę się, że z maluchem wszystko w porządku Miałam w sobotę pytać o tydzień, ale pewnie już znowu nie pamiętasz? ![]() No i gratuluję sławy Zgadzam się z dziewczynami, pozdrów pana od rolet w kolejnej notce ![]() Kasiu, przykro mi z powodu straty Twoich znajomych Taka wiadomość jest okropna w każdym czasie, nie tylko przed świętami... Claris, nieco spóźnione, ale życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, żeby budowa domu przebiegała pomyślnie, kariera rozwijała się w szybkim tempie, za rok dzidziusia i spełnienia wszystkich innych marzeń By, ale macie fajne świąteczne okno ![]() Najeczko, gratuluję pierwszej choinki we własnym mieszkaniu ![]() Kawuś, współczuję przebojów z teściową Witam nowe zazdrośnice ![]() W poniedziałek byłam u lekarza, badał dokładnie narządy maleńkiej i wszystko jest w porządku Teraz już zostajemy u jednego lekarza Mam nadzieję, że moja psychika to wytrzyma
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
hawwa, bardzo się cieszę
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś cieszę się zatem, że dobrze się czujesz
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa super , że z dzidzią wszystko ok
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa ale super,że z Małą wszystko dobrze
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Jovisse też się zastanawiam co będę oglądać jak mi się Dexter skończy
![]() Hawwa super że dzidzia się rozwija tak jak powinna i że Ty się dobrze czujesz Kawa współczuje teściowej ![]() szefowa zapomniała o moim urlopie w wigilię, a co za tym idzie nie ma nikogo na zastępstwo więc muszę iśc do pracy
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś a który to tydzień?
Macie już pomysł na imię?
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie liczyłam na jakieś ciekawe propozycje...
Cytat:
W ogóle to dziś zostałam poinformowana przez mojego TŻ , że on chce wziąć ślub ze mną w 2014 roku Ciekawe, kiedy ma się zamiar ze wszystkim wyrobić...Mimo to, to bardzo zadowalająca informacja ![]()
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Carmi, jutro zaczynamy 19 tydzień Co do imienia trwają spory - mnie się podoba Laura, P. średnio, jest kilka innych typów, ale do żadnego nie jestem przekonana w 100%, więc pewnie wybór trochę nam zajmie ![]() Imię najbardziej przeżywa siostra P.
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
laura piękne
|
|
|
|
#766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks cóż za skromność
![]() Już jutro do fryzjera
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
na dzień dzisiejszy nie ma osoby której ona nie wkurza więc kwestia przyzwyczajenia
co nie zmienia faktu że dziś dość mocno przegięła - dobrze że nie mam konkretnych planów a na święta w zasadzie wszystko przygotowane więc wielkiej tragedii nie będzie choć nastawiliśmy się z TŻ'tem że spędzimy razem cała wigilię obiecała mi że jak się w miarę wyrobimy to pójdę wcześniej do domu - zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() mamy to traktować jako oświadczyny czy takie luźne plany?? ![]() Cytat:
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2012-12-19 o 20:20 |
||
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, mam dziś fatalny dzień. Posprzeczałam się z lubym o wakacje, choć ”posprzeczałam” to dużo powiedziane, raczej zaczęłam popadać w panikę, że będziemy klepać bidę, no i poszło z górki
potem ”rozczarowałam” mamę i ”nie jest ze mnie już dumna, bo nie tak mnie wychowywała” super. jeszcze jutro chce wpaść na kawę, pewnie będzie mnie umoralniać. poza tym siedzę do północy w pracy, a potem muszę popakować prezenty... masakra, mówię Wam. Kawka, wytrzymasz Grape, co za babol!!! hawwa, super! arra, czytałam dziś o Waszej premierze ”Pajacy” i ”wieśniaków” współczuję inwentaryzacji ![]() na pocieszenie: dziś zaczęłam się logować jako ”najważniejsza” - przy ”ż” się zawiesiłam, bo nie byłam pewna, czy mam polski znak w loginie, czy nie. i wtedy mnie olśniło
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ciekawego napisali? Bo w tych co ja czytalam to "Rycerskosc" zjechali a "Pajace" sie podobaly ![]() ty nasz najwazniejszy nieogarku
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, jakieś 6 lat temu
wiesz, raczej: ”jak to nie przyjmujesz kolędy?”, ”a ślubu nie weźmiesz kościelnego? nie wierzę, że nie chcesz...”, ”kiedyś byłaś inna, byłaś na pielgrzymce, widać Twoje zdanie zależy od tego, z kim się umawiasz...”, ”o, a z racji czego obchodzisz święta?” - mowię Ci, koszmar... nie spodziewalam się ostracyzmu po niej.
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
naj, też mialam dzisiaj z tż sprzeczkę dotyczącą wakacji więc lącze się w bólu
![]() a mama czym zawiedziona? grape, szok:/ i ot tak wpisała akurat Ciebie na grafik? nie zapytała nawet? moja współpracownica stwierdziła, że mam siedzieć w wigilie w pracy do 16 |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mama jak to mama pogada, pogada i jej przejdzie, zaciśnij zęby i przetrzymaj co się tu dziwić przeciez jesteś najważniejsza, c'nie
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
naj, no to mama pojechała...
|
|
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mimo wszystko współczuje tej "rozmowy" bo na pewno nie będzie łatwa Cytat:
bo sobie zapomniała ale stwierdziła że ok, ona kogoś znajdzie a po 5 minutach przyszła z miną czy mogłabym jednak przyjść bo ona nie ma zupełnie nikogo, bo wszyscy "rezerwowi" zajęci są na ten dzień więc się zgodziłam ale zaznaczyłam że na rano na pewno nie przyjdę teraz czuje się jak idiotka trochę że się zgodziłam - bardzo nie lubię takich sytuacji
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale +/- tak jak piszesz. Grape, powiedziałam, że uważam to za fajną tradycję, że wierzę w narodziny Chrystusa i chcę to obchodzić, a poza tym to taki rodzinny czas. usłyszałam: ”ślub kościelny to też tradycja” picz, i co jej powiedziałaś na propozycję pracy do 16? Maalini, taa, najważniejsza ![]() edit: a nie jesteśmy z P. pokłóceni czy coś. posprzeczaliśmy się, ja się zaczęłam stresować, najpierw mówiłam jedno, potem drugie, P. się wkurzył, ale potem już było OK. obgadamy ten temat na spokojnie za kilka dni, jak się luby dowie czegoś więcej o wyjeździe. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-12-19 o 20:54 |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Mp3 takie zwykłe, najtańsze, jakie mieli bo znając życie zaraz mi się rozwali
Ale ma 4GB więc fajnie. W komunikacji miejskiej nie lubię, jak ktoś obcy coś do mnie gada Dlatego się odcinam ![]() Dziś byłam chwile w akademiku bo D. zanosił koledze jakąś książkę. Nie chciało mi się wchodzić na górę więc zostałam na portierni. Patrzę do lusterka, czy mi się makijaż nie rozmazał i w tym momencie wchodzi jakiś student. On: Śliczna jesteś. Ja: Dzięki, wiem. On, odwraca się: Serio. O ku... i jeszcze ruda ![]() Podniósł mi samoocenę ![]() Hawwa, cieszę się, że z małą wszystko ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Bardzo fajny ostatni odcinek. Tylko co ja teraz będę oglądała?

Ale udało się, zobaczymy, ile zapamiętałam 
Taka wiadomość jest okropna w każdym czasie, nie tylko przed świętami... 

bo sobie zapomniała
czy mogłabym jednak przyjść bo ona nie ma zupełnie nikogo, bo wszyscy "rezerwowi" zajęci są na ten dzień więc się zgodziłam ale zaznaczyłam że na rano na pewno nie przyjdę