|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Ja niewiele więcej, 579
Powiem Ci, że z jednej strony pocieszam się tym, że w progu się mieszczę, i że niemożliwe jest, by wzrósł on aż o 29 (czy nawet 21, jak u Ciebie) punktów, ale jak patrzę na liczbę zarejestrowanych... to mi się słabo robi
|
|
|
|
#753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja strasznie się stresuję, wszyscy mają już serdecznie dosyć mojego ciągłe gadania A co do kierunków - ja złożyłam tylko na prawo... Jak nie dostanę się na dzienne to pójdę na zaoczne i będę naiwnie wierzyć, że uda mi się po roku przenieść... A Ty? Jakie bierzesz alternatywy pod uwagę, gdyby tutaj się nie udało jednak?
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja złożyłam jeszcze na lingwistykę dla biznesu i administrację. A to rozumiem, że rok temu też składałaś? Bo ja tak, ale miałam 535 pkt, także malutko, ale poprawiłam maturę w tym roku no i zobaczymy co to będzie A nie powinnaś od razu złożyć też na zaoczne? Czy czekasz na II turę i wtedy złożysz? Zawsze robią drugi nabór na zaoczne i wieczorowe? Tzn wiem, że w tamtym roku tak zrobili, bo sama chciałam iść na wieczorowe, ale jednak zrezygnowałam
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na zaoczne nie składałam, bo rekrutacja na zaoczne trwa do 31 lipca, więc po prostu chce złożyć dopiero po ogłoszeniu list przyjętych na dzienne A co do II naboru - kompletnie się nie orientuje w tym temacie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A, no to pewnie, złożysz jak się dowiesz, czy się dostałaś na dziennie czy nie, po co marnować kasę Poruszyłam temat II tury bo nie wiedziałam, że rekrutacja na zaoczne trwa do 31 lipca A zdecydowałaś się na zaoczne, tak? Chcesz pracować równocześnie? Bo jeśli nie masz zamiaru łączyć studiów z pracą, ponoć prawo lepiej studiować wieczorowe - zajęcia są praktycznie take same jak na dziennym, często nawet są łączone, także więcej się można nauczyć. Tak przynajmniej mi w tamtym roku babeczka w dziekanacie zasugerowała
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie trochę szkoda mi wywalić 55zł (być może w błoto) już teraz, kiedy mam jeszcze spokojnie na to czas po 11 lipca. Początkowo miałam pomysł z poprawianiem matury, ale jednak zmieniłam zdanie, bo nie mogę mieć pewności, że za rok bym ją poprawiła, a nie chciałabym być rok w plecy... Poza tym właśnie gdybym poszła na zaoczne to automatycznie chciałabym pójść do pracy, dlatego odrzuciłam pomysł ze studiowaniem wieczorowo. A Ty czemu odrzuciłaś pomysł z wieczorowymi w tamtym roku?
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Nie no ale musi być dobrze, obie się dostaniemy! No przecież nie wierzę, że ponad 20 pkt wzrośnie próg... Dwa lata temu było 542 pkt, czyli w tamtym roku wzrósł o 8 pkt, teraz też liczę, że jesli ma wzrosnąć, to nie więcej jak o 10 Damy radę |
|
|
|
|
#759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale... gdybym poszła do pracy... Chociaż na razie nie chce o tym myśleć. Trzeba trzymać kciuki, że za tydzień będziemy na liście |
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak chcesz dorwać robótkę w prawie to zaoczne jest nawet lepsze niż dzienne, tylko trzeba pracować bo to kosztuje. Na zajęcia z dziennymi to nawet zaoczni mogą chodzić, tak przynajmniej jest na UJ.
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ahh.. jeśli się uda to za tydzień będę skakać ze szczęścia...
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Dziewczyny (i faceci), czy jest ktoś w stanie podesłać mi program studiów pedagogiki wczesnoszkolnej i dziennikarstwa z francuskim? Te z informatora ects nie działają, a ja nie mogę znaleźć szczególnie dziennikarstwa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Hm tutaj jest chyba ktoś kto już studiuję na UŁ. Słyszałam , że 15stka (tramwaj) dojeżdża się od placu niepodległości do pomorskiej.Ale na stronie widzę , że ma inna trasę :S . Czy to tylko zmiana na wakacje i w październiku wraca na swoją właściwą trasę
.
|
|
|
|
#767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
|
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
] to na akademik o ile szedłem z buta, to wracałem 15stką :P Zatem chyba to tylko chwilowe ![]() Właśnie, jak daleko jest eko-soc od akademików
|
|
|
#771 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Ja 41 do ronda Lotników Lwowskich , a nie do placu , pomyliło mi się a później 15 byłaby wybawieniem .---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
. ~2.5km średnio.Sprawdziłam tylko kilka przypadkowych adresów.
|
||
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak sobie poradzę w tej Łodzi jak kompletnie nie znam tego miasta
![]() wiem tylko jak dojechać ode mnie z Piotrkowa do mojego diabetologa
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam dziesiątki razy ale też nie znam nic poza Piotrkowską i jej okolicami.
|
|
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o bilet miesięczny (czyli po łódzku migawkę) to najbardziej opłaca się kupić 90-dniową migawkę imienną, kosztuje 96 zł. Edytowane przez 5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 Czas edycji: 2013-07-05 o 14:32 |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Czy ktoś się orientuję czy bilet aglomeracyjny obejmuję Pabianice czy tylko liczy się do "małego skrętu" .
Edytowane przez Azulaya Czas edycji: 2013-07-05 o 14:34 |
|
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;41652160]Dość daleko. Radziłabym jechać od akademików 15 (do przystanku Kilińskiego) lub 12 (do przystanku Hotel Centrum) i kawałek potem iść. Od 15 jest bardzo blisko
![]() Jeśli chodzi o bilet miesięczny (czyli po łódzku migawkę) to najbardziej opłaca się kupić 90-dniową migawkę imienną, kosztuje 96 zł.[/QUOTE] Ooo Fajna opcja, będę pamiętał. W BB płaciłem 80pln/msc :/Jednak komunikacja będize potrzebna Dałem adres pomorskiej a nie Lumbowa i dlatego mi tak mały odcinek wyszedł Na początku i tak będę pewnie podróżował z przyjaciółką więc powinno być ok :P---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
[1=5e39f43c776cd63a5691dbe eeb4c12a7b21f7a21_63e1948 2c3766;41652160]Dość daleko. Radziłabym jechać od akademików 15 (do przystanku Kilińskiego) lub 12 (do przystanku Hotel Centrum) i kawałek potem iść. Od 15 jest bardzo blisko
![]() Jeśli chodzi o bilet miesięczny (czyli po łódzku migawkę) to najbardziej opłaca się kupić 90-dniową migawkę imienną, kosztuje 96 zł.[/QUOTE] Vanilde czy migawka imienna jest ważna na wszystkich liniach czy tylko na trasie "szkoła-dom"? ![]() P.S. Azulaya wnow = wydział nauk o wychowaniu
|
|
|
|
#779 | |
|
Raczkowanie
|
Wydział nauk o wychowaniu.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#780 |
|
Przyczajenie
|
Mój ostatni wpis jakoś zniknął w tłumie, odezwę się jeszcze raz
)Co możecie powiedzieć o wydziale geografii..? Nikt nic o nim na forum nie wspomina.. Zaczynam mieć wątpliwości czy nadal istnieje :P. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

No ale wszystko się okaże za tydzień
Ile masz punktów na prawo?

Powiem Ci, że z jednej strony pocieszam się tym, że w progu się mieszczę, i że niemożliwe jest, by wzrósł on aż o 29 (czy nawet 21, jak u Ciebie) punktów, ale jak patrzę na liczbę zarejestrowanych... to mi się słabo robi
A co do kierunków - ja złożyłam tylko na prawo... Jak nie dostanę się na dzienne to pójdę na zaoczne i będę naiwnie wierzyć, że uda mi się po roku przenieść... A Ty? Jakie bierzesz alternatywy pod uwagę, gdyby tutaj się nie udało jednak?
A nie powinnaś od razu złożyć też na zaoczne? Czy czekasz na II turę i wtedy złożysz? Zawsze robią drugi nabór na zaoczne i wieczorowe? Tzn wiem, że w tamtym roku tak zrobili, bo sama chciałam iść na wieczorowe, ale jednak zrezygnowałam 

Damy radę 

.
. No chyba , że do tego czasu już się przeniosę do Łodzi