![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
hej paris
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak dawno mnie tu nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
ja na forum jestem regularnie, ale na tym "naszym" watku ostatnio rzadko bywam.. juz nie ma tych samych dziewczyn co na poczatku i jakos sie klimacik zmienil ;p
a tak poza tym, zeby juz wrocic do tematu to dzis na dobre zaczelam diete ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no a zajrzałam tu właśnie dlatego, że dziś wracam do 1000kcal ![]() na razie się udaje i myslę,że już tak zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zadomowienie
|
Ja tu chyba pisałam cos w listopadzie
![]() Zdaje sie, ze ten wątek prze pewien czas był troche martwy ![]() ![]() ![]() ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
paris to widze ze rowno zaczelysmy
![]() ![]() mao mai faktycznie, kojarze juz ciebie stad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczelam czytac posty z czasu, kiedy nie bylo mnie na wizażu i w ogole tutaj duzo fajnych przydatnych info sie znajduje ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
To zaczynamy odnowa odchudzanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Rozeznanie
|
zaczynam od 1 a mój cel to około10 kg
kupię sobie jeszcze bio CLA i spoko parę brzuszków poskaczę na spacerek wieczorkiem i mi wystarczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zaczelam sobie wieczorkiem podzerac
![]() ![]() ![]() ale pracuje nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt, ze nie ma wczesniejszych osob juz niektorych:/ np Sandry, dzieki ktorej pomocy bardzo duzo rzeczy o odchudzaniu sie dowiedzialam ![]() malalko no po maturze mamy dluuuuugie wakacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
malalko mam pytanko
![]() ![]() ja jak zaczelam odchudzanie to mialam takiego powerka ![]() ![]() mam nadzieje, ze watek na ktorym zaczelam swoja 'kariere' dietową pomoże mi odzyskac dawną mobilizację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochane to wpisujcie sie na ten watek ![]() ja teraz sobie pije zieloną herbatkę i walcze z podjadaniem ![]() ![]() za Was trzymam kciuki i sluze wsparciem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
o jak milo ze nasz watek wraca do zycia
![]() ![]() naughty ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o wieczory to zawsze mialam male problemy.. ale nie bylo zle, dawalam rade z nimi ;p dzis w sumie pierwszy dzien takiego odchudzania na powaznie (heh jak to brzmi ![]() ![]() takze kochana, wracajac do obzarstwa wieczornego - kiedys dawalysmy tu sobie rade swietnie, to i teraz jak watek odzyje wygramy z tym okropnym podjadaniem ![]() paris milo ze zostajesz, mao ty tez ![]() jest juz nas 4 takze nie damy zginac temu watkowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Wobec tego ja zaczynam ale od dzis bo lepiej od dzis niz od 1 marca (wtedy wraz z chlopakiem zaczynamy trening 6 weidera)"zrób dziś co masz zrobić jutro"a ja dzis jestem po pierwszym aerobiku a od 3 dni cwicze bellydance i troche jogi .Tylko ze ja lubie jesc;( poradzcie laski i wspieracjmy sie nawzajem bo przed nami perspektywa super wakacji w nowych wcieleniach.Moj chlopak wyslal mi moje zdjecie z okrsu szczuplejszego i podpisal-"motywacja zabci oficjalnie zatwierdzona przez pawełka"-ale on jest kochany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Hehe - walka z podzeraniem na wszytskich frontach widze
![]() A tak nawiasem mówiąc ![]() ![]() ![]() Ale PODJADAĆ NIE WOLNO! ![]() U mnie dzisiaj ładnie - pierwszy raz jadłam panna cotte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wam dzisiaj idzie? Nawet jesli zaczynacie od jutra to dzisiejszy dzien mozna potraktowac jak rozgrzewke ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A 4 to jush robi kwartet ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
mao ja wiem co oznacza ten skrot
![]() ja dzis podobny obiadek mam-a dokladniej taka mrozonke "danie chinskie" w 100g ma 98kcal wiec najem sie tak za 300kcal ![]() ![]() naughty wlasnie, kanapki! ![]() ![]() co do wczoraj to udalo mi sie pojezdzic na rowerku, ale potem zjadlam cos jeszcze.. ![]() ![]() ![]() dzis takze dosc pozytywnie, choc juz 500kcal za mna.. sama nie wiem jak to mozliwe ze juz 500, nie jadlam duzo, ale trudno. obiadkiem sie najem i bede zadowolona ![]() wlasnie sobie wypilam pu erha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za zaproszenie mao
![]() ![]() postaram sie wpasc, ale tyyyle czytania mnie czeka ze hoho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w.n.p. i reszta specjałów przewija sie tam cały czas ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
juz tam do was zawitalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnei bilans poki co to 490 kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
zamienisz sie? ja ci oddam 800 a ty mi 490
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki brak apetytu obserwuje u siebie pierwszy raz od jakiegos roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() przez te 2 miesiące bez diety przybyyyyło mi ![]() ![]() dziś zmieściłam się w 1200 , choć zgrzeszyłam "krówką" u Sowy, ehhh no ale rok się z koleżanką nie widziałąm, więc myślę ze grzech wybaczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.