![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkie jutrzejsze Panny Młode
![]() Wasz wątek obserwuję już od dość dawna i musze powiedzieć, że bardzo podoba mi się atmosfera jaką sobie tu stworzyłyście, jak przez ten czas doradzałyście sobie, wspierały się wzajemnie i pomagały przezwyciężać kryzysy. Dlatego też chciałam jutrzejszym Pannom Młodym oraz tym, które ślub biora za tydzień życzyć wiele szczęścia na tej nowej drodze życia, dużo miłości, zrozumienia i wielu, wielu lat spędzonych wspólnie z ukochanymi mężczyznami ![]() ![]() (Pogoda zapowiada się bardzo ładna ale tak czy siak trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za Was Kwietniowe Panny Młode wszystkie!!!
I za pogodę, a zapowiada sie piekna! Milej zabawy i nie zapomnianych pieknych wrażeń! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ktore biora jutro slub: WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!!!!! jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze - bede o Was myslec. pogoda zapowiada sie piekna i mysle, ze nic nie ejst w stanie stanac na przeszkodzie, aby byl to Wasz najszczesliwszy dzien w zyciu!
![]() ![]() a za mnie trzymajcie kciuki za tydzien! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie dziewczynki. Pogoda śliczna, cieplutko oby się to wszystko do jutra utrzymało
![]() ![]() ![]() gorąco pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
3mam kciuki za jutrzejsze panny młode
![]() Pogodę piękną będziecie miały i wszystko się uda-tak jak sobie zaplanowałyście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
No więc dziewczyny mój Wielki Dzień nadszedł i za 8 godzin mam powiedzieć TAK
Nie jestem zdenerwowana wrecz dziwnie spokojna ![]() ![]() ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dużo szczęścia na dziś! Pogoda wręcz na zamówienie. CUDOWNA!!!! Cieszę się, że wytrwałaś do tego pięknego dnia, bo pamiętam, że tak jak ja miałaś swoje dołki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
one_shot teraz pewnie wiruje w tancu.........
![]() dziewczyny, ktore pozostaly: macie juz "rozsadzonych" gosci??? my dzis caly dzien sie z tym meczymy i ciagle cos nam nie pasuje... nie da sie kazdemu dogodzic... atak chcialabym aby wszyscy byli zadowoleni z sasiedztwa! musimy jeszcze zrobic winietki, kupic wino, odebrac sukienke... a potem to juz same przyjemnosci - kosmetyczka, ostatnia wizyta w solarium, fryzjer itd. aha, no i ostatnia spowiedz! a co tam u was? zostalysmy tylko my, z 29-ego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
u nas też już finisz
![]() jeszcze ostatnie spotkanie z panią od sali, zrobienie paznokci, próbna fryzurka i spowiedz ![]() dziewczynki ale to przeleciało, fruuuuuuuu i już za tydzień nasza kolej ![]() cieplutko pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
sohf, nie wiem jak u ciebie, ale u nas wczoraj okolo 16.30 niebo bylo zachmurzone (choc caly dzien bylo tak pieknie!), rozpetala sie burza i deszcz.... pomyslalam sobie, ze za tydzien o tej porze bedziemy dokladnie przed (ty tez) i nie chcialabym aby na zewnatrz bylo podobnie...
![]() ![]() ale jako urodzona optymistka oczywiscie wierze, ze bedzie piekna sloneczna pogoda! ![]() ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
o malo co bym zapomniala - SOHF, wszystkiego naj z okazji URODZIN!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do pogody to nie chcę jęczeć ale w prognozach pogody akurat na 29-go zapowiadaja ochłodzenie i ma byc od 10 do 15 stopni :/ mam nadzieję, ze chociaż słonko będzie... a w ogóle to właśnie mija nasz ostatni weekend jako panienek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocieszam sie tym, ze z takim wyprzedzeniem to im sie pogody zwykle nie udaje zapowiedziec.... ma byc pieknie i juz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
Hej,hej
![]() Wiecie co dziewuszki,a ja gdzies ogladalam pogode (nie pamietam zupelnie gdzie to bylo) i mowili ze kolo srody-czwartku ma sie ochlodzic,a weekend ma byc znowu cieply ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
ja na razie zero stresu
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
ja mam teraz sporo stresow w pracy, wiec nie mam czasu denerwowac sie samym slubem....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny było cudownie przysiega z usmiechem na ustach
![]() A teraz jak obiecałam zdjecia mam nadzieje ze bedzie sie Wam podobac
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2006-04-29 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
one_shot wyglądałaś ślicznie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
one_shot: gratulacje!!!!!!!!!! tryskacie szczesciem i miloscia na tych zdjeciach! wszystkiego NAJ!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
one-shot strasznie się cieszę, że jesteś szczęśliwa i się wszystko pięknie udało. Szczerze mówiąc zazdroszczę Ci, że już jesteś po, bo ja bardzo się stresuję i tempo jest teraz straszne. Ostatnia przymiarka sukni (nie planowana, bo zeszczuplałam), solarium, ostatnie tańce, spotkanie z menagerem w restauracji, rozsadzanie gości, prezent dla rodziców, ostatnie drobiazgi i dodatki, fryzjer, paznokcie, aż głowa boli. Bardzo dobrze, że rano kropiło, bo tak jest podobno na szczęście, niektórzy mówią, że to błogosławieństwo Pana Boga i życzę Wam tego z całego serca. Jednak marzę, aby nasza pogoda w najbliższą sobotę ostatnie Kwietnióweczki była równie piękna jak w tą (bo w Krakowie było wprost bajecznie). Pozdtrawiam Was gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
iiiiii ... juz po wszystkim
![]() wszystko wyszło świetnie, postaram się napisać więcej wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
-jola-, rozumiem cie - tez cos ciagle "dogrywamy". do tego stopnia, ze wczoraj zapomnialam, ze mam urodziny jak sie obudzilam, co mi sie nigdy nie zdarza. na szczescie, tz mi przypomnial
![]() w dodatku mamy stresy w pracy, ale co tam jeszcze tylko dzis i jutro, a potem wolne! ewaes, gratulacje!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Przyczajenie
|
one_shot super że sie wszystko udało
![]() Pięknie wyglądaliście. Baaaaaardzo mi sie podobał Twój bukiet. Poprosimy o dodatkowe zdjęcia w tym z bukiecikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a przede wszystkim tego, zeby Wasze śluby i wesela udały się rewelacyjnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
moj slub juz za 4 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Ja tez juz po wszytkim - ufff bylo stresow ale pogoda swietna i zabawa tez. Dzieki wam wszytkim za rady. Choc nie czesto w nich uzestniczylam to czytac czytalam.
Zdjecia obiecane wkleje jak tylko je sama dostane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie 22-go kwietniowe dziewczynki dużo dużo szczęścia!!!!
![]() Papryczko wszystkiego najlepszego ![]() ![]() btw. co z sukienką?? masz już fotki?? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Rozeznanie
|
Na ten weekend zapowiadają ochłodzenie i deszcz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.