|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Cytat:
Kaloryfer skrecony na 2 Kazdy kto weszedl"o jakie u pani zimno"ja mowie nie zimno a przyjemnie chlodno ![]() Dzis w nocy budzilam sie zlana potami spac nie moglam Okazalo sie ze ta "sierotka wspołlokatorka" podkrecila kaloryfer na 5 ![]() Po obchodzie przyszla polozna i mowi ze dostala ochrzan ze tu takie goraco a malych dzieci nie ma (Sobie mysle juz wiem dlaczego spac nie moglam!!!!) Asiu pytalas ja zapomnialam odpowiedziec ![]() Nie nic nie slychac drzwi sa szczelne ![]() Takaya kurteczka piekna tylko wlasnie chyba nie panterka ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-28 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewka no to nieźle Cię współlokatorka załatwiła
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Nieee no nie wieżę, że posądziłyście mnie o zamiłowanie do panterki!
![]() Kurde u nas śniegu ani widu ani słychu ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-11-28 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Takaya z przytupem
![]() Ewcia o mamo... Ja tez nie moge spac jak jest goraco. Jakas niedogrzana ta dziewczyna ![]() Ide robic ryz z jablkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Takaya ładny foszek
![]() ale u nas zimno dziś o matko
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaale jestem głupia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byla jakas pani pokazywala jak wiazac dziecko w chuscie (wcale to nie takie skomplikowane!) Jakies masaze dla dzieciatek i pozycje karmienia ![]()
![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
oo Takaya to nie fajnie
Ewka o widzisz jakaś rozrywka ![]() Właśnie pytam kol o te ubezpieczenia co Passion pisała 44 zł za 2 os. i faktycznie jest ta karencja 9 mies.
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka a gzie to ubezpieczenie? Tak normalnie tylko we 2 os można się zapisac i za obie wychodzi 44zł? Jak się będziemy starac o drugie to pomyślimy o ubezpieczeniu, a z resztą nie wiem czy przy kredycie na dom nie będziemy mieć obowiązkowego
![]() Ściagnełam program i odzyskuje mi skasowane pliki, zobaczymy czy się uda ![]() Dziś coś moja córa strasznie gadatliwa, biega po całym domu i woła: to, tiu, a co to, o tam, tu tiu tiu! Co to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko tylko sprawdz jakie maja stawki za np urodzenie dziecka za pobyt w szpitalu za.smierc rodzicoe tescia czy malzonka itd itp. Skad to ubezpieczenie?
Takaya powodzenia w odzyskaniu plikow ![]() Ewcia o kurcze ale super! Zawsze chcialam zeby moje dziecie bylo chustowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Takaya tak ubezpieczasz się za te 44 zł i podciągasz męża do tego ubezp. to jest od tej kol co samochodowe robi też, pisała mi że to jest vienna insurance group. I jak jest 2 ubezpiecz. to wypłacają podwójną kwotę. Ma mi przysłać szczegóły na maila co jeszcze obejmuje to ubezp.
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wiadomo chusta kosztuje ![]() Byl rano lekarz na obchodzie ten co w ssrode rano i mowi ze jak by nie widzial na ktg jak malej puls spadl do 60 to by nikomu nie uwiezyl ![]() Polozna mowila ze oni sie domyslaja ze mala mogla sobie pociagac za pepowine raczka i automatycznie sie "dusila" i dlatego spadl puls ![]() Co to moje dziecie wyprawia! Takaya twoja corcia cwiczy wymowe ![]() 2, 5 letnia bratanica zapytala ostatnio mojej mamy a swojej babci czy ona tez ma dzidziusia w brzuszku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Kosztuje ale po 1 swietne dla dzieciatka wygodne dla mamy...
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- A mala nie A bratanica niezle mysli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Asiu dokladnie zawsze mozna uzywana
![]() Takaya zamawialas cos z aliexpres??
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Pliki odzyskane, ale jakos średnio mi się te zdjecia podobają
![]() ![]() ![]() Ewka nawet nie wiem co to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takaya to jest chinskie allegro ale cudne rzeczy maja i nie drogie podroby tez ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-28 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście mają fajne rzeczy, tylko ciekawe jak z jakością, nno i $ poszedł w górę to się może średnio opłacać.
Ten kombinezonik jest super!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z paznokci, jaki ziąb na polu brrrrr
Kurczę wiecie co ja chyba źle to zrozumiałam ubezpieczenie, ja jej piszę że jakby się podpisało taką umowę teraz to czy np. grudzień/styczeń można się starać, a ona zrozumiała że pisze jej o następnym roku, że jak ja myślę o tych najbliższych mies to nie obejmuje że musi minąć te 9 mies i dopiero wtedy można się starać o dziecko. Pokręcone to, ja myślałam że podpisujesz jak nie jesteś w ciąży i to się liczy ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Jednak źle mi powiedziała. Jak się podpisze umowę to nie trzeba czekać 9 miesięcy i się starać dopiero =. Tylko w tym czasie nie można być ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Joasia a ty w czym masz to ubezpieczenie ??
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
ej, ja Zosi kupiłam kurteczkę w panterkę
![]() Ja kupowałam na aliexpress ![]() ![]() ![]() Witam się!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko 9 miesiecy musi minac od podpisania umowy. Mi braknie miesiac :/ Ja mam w Generalli. Dali nam najlepsza oferte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Joasia już dwie osoby mi powiedziały że jak podpisuje się umowę np. w grudniu, a zachodzisz w ciążę w styczniu to nie ma tu problemu bo podczas podpisywania się nie było w ciąży, a nie że czekasz te 9 mies. żebyś mogła działać
No czyli tak samo myślimy tylko ta dziewczyna źle mi powiedziała
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Tak tak dokladnie
![]() Ewcia melduj sie!!! ![]() Mnie dzis migrena wymeczyla. Ale na szczescie pomalu wracam do siebie. Bol glowy zelzyl a i mniej mi niedobrze jest. Takaya takie te ozdoby. Na zywo wygladaja o niebo ladniej. Reniferki chcialam dopasc dzisiaj ale w tej mniejszej biedrze nie bylo. Moze jutro upoluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka bo Asia podpisała jak już była w 1mies ciązy
![]() Asia ja teeeeeeeeeeeeż chce takie! Byłam w Biedzie i u nas nie mieli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
O widzisz wykupili. Bo naprawde sie oplaca.6 sztuk masz za 4 zl. Jakie reniferki z Rossmanna? Ja za rok ustroje sobie choinke na bialo srebrno z zielonymi dodatkami
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Takaya a tak a propo ta oferta dopiero od wczoraj i nic juz nie ma? U nas jest duzo ale w czerwieni zlocie i takim amarancie. W srebrze i zieleni juz mniej. Juz sie nie moge doczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesylka duzo wyniosla ?bo moj angielski nie za dobry ![]() A strasznie ladniutkie niektore rzeczy ![]() Czytalam wlasnie kiedys opinie bo tak sie napalilam ![]() Cytat:
Melduje melduje tylko tz byl ![]() Biedna Ty z tymi bolami ![]()
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Ewcia nooo
![]() ![]() ![]() Ewcia.szkoda ze to wyrko kolo Ciebie wolne nie jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba umre ze strachu w domu o to Nasze dziewcze ![]() ![]() Wiesz mi ze lepszy maz i kot niz obca laska obok chrapiaca ![]() Ale jakie lozka wygodne !na pilota W domu 10 poduszek podkladam pod plecy dalej zle A tu pyk przycisk oparcie obniza sie albo podnosi! ![]() Pytalam poloznej czy nie wypozyczaja do domu ![]() ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-28 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Ej ej bedzie dobrze zobaczysz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokladnie z dwojga "zlego" lepszy tz ![]() Zawsze mozna go jakos przywrocic do pionu aby nie chrapal ![]() Laska niewie ![]() Co najlepsze jej gin wymyslil cukrzyce jak krzywej nie miala robionej i cukry wychodza jej ok Ale podejrzewam ze cos z szyjka musiala miec bo tez dostala sterydy ale to moje przypuszczenia ona nic na ten temat niewie po co sie tu znalazla ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.