![]() |
#751 | |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
![]() Zauważyłam, że jak mniej używałam mazideł to moja skóra lepiej wygladała. Uzależniłam się od maseczek. Chyba muszę z nimi przystopować.
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() No i mamy ferie. Młody pojechał do taty na tydzień. Niestety nie obyło się bez akcji ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia- jesteś ode mnie młodsza i pewnie jak większość z nas masz skórę mieszaną ![]() http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?...dalowym-na-noc A na dzień polecam ci serum bielenda, np to http://bielenda.pl/produkty/skin-cli...-age-dzien-noc lub chwalone przez wiele z nas serum http://bielenda.pl/serie/laser-xtreme Póki co jeszcze karmisz, to twój organizm nadal działa na innych falach. Naładowana jesteś jeszcze chormonami związanymi z macierzyństwem, więc pewnie póki co twoja twarz nie wymaga zbyt wiele. Ale pewnego dnia skończysz karmić, a wtedy może być różnie. Stwierdziłam, ze serum z witC Pauli jest moim najlepszym serum z wit C. Zaciekawiła mnie tez ich nowość http://www.paulaschoice.com/shop/col...pot-Treatment/ Jak tylko wykorzystam zgromadzone zapasy....hmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Hmm, w tygodniu piękne słonko było, a w sobotę chmury. Będę chyba dmuchać, żeby je przegonić
![]() Jak tak czytam, co piszecie, to wyłania się obraz naszych gładkich, pięknych i młodych babć i nasze zmarszczki itp. wyłażące przedwcześnie ![]() Pewnie są takie przypadki, że po myciu wodą i smarowaniu (lub nawet nie) kremem Nivea ktoś miał gladkie lico. Pewnie to geny i tryb życia (więc tym bardziej się cieszcie jak to Wasze rodziny ![]() Oczywiście pewnie nie każda z nas musi tak "cudować" - zazdroszczę Ci, Gosiu, tak pozytywnie, że nie musisz kombinować i szukać co zapodać kapryśnej skórze. Miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
Aussie też oglądałam tą nowość Pauli.25% wit C.Imponujące
![]() Ferie! Jak miło ..nie wstawać skoro świt ![]() Czekam na moje cudo z Olay.Ty mieszkasz blisko granicy,to zobacz sobie u nich może będzie.http://www.paulaschoice.com/beautype...ding-Treatment |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Dircik, ale wtedy kobieta lat 40 to była babcia i wszyscy wokół uważali, ze tak powinna wygladac i się zachowywać
![]() ![]() ![]() Dzis byliśmy z tz w CCC. 30 minut, nic nie kupił, mierzac z 10 par ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Troche mnie wykopało z netu ... Box był zepsuty i nadrabiam. Moze was nadrobię jak ża duzo nie naskrobalyscie. Widze ładnie tu z nowościami.
Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
wrrr.... o jakich feriach piszecie
![]() ja w tym roku na szarym końcu, dopiero od 2.02 zaczynam.... a nie, to nie na końcu, za 2tyg ![]() ziaja manuka jest fajna choć ja sie nie dogadałam z kremami, jedynie mi tonik podszedł ale też jedna flaszka i przerwa..... ulubieńcem moim nadal jest tonik ogórkowy z ziaji ![]() i na noc poza zachwalanym lidlowym kremem z q10 bardzo lubie ziaję z wit C w ogóle zauważyłam, że mam taki moment ze skóra się lekko przetłuszcza, włosy to samo..... myslicie ze może to być od za suchego powietrza? w biurze mam mega sucho, ciężko okno uchylić bo przeciąg jak diabli.... w domu pozakręcałam kaloryfery ale też ciężko zeby sucho nie było...... z wytęsknieniem oczekuję innej pory roku..... a teraz kawa ![]()
#758 |
Zakorzenienie
|
Aśka jak to cudo Lidlowe?Ponoć podkłady maja tez świetne!
Oglądamy obecnie Mildred Pierce http://www.filmweb.pl/serial/Mildred+Pierce-2011-560177 Zachciało mi sie pod wpływem Kate,upiec tort ![]() Macie fajny przepis na odlotowe torcikowe szaleństwo,z nutka dekadencji ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Jaki macie ulubiony blog kulinarny? |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Dzięki ![]() Te z bielendy już miałam zapisane, żeby pomyśleć o zakupie w Pl. Ziaję lubię i w Polsce dużo używałam z tej firmy (przede wszystkim ze względu na cenę). Powiem wam, że moja mama wygląda na swoje lata, albo i na więcej. Ja jestem podobna do babci i mam nadzieję, że sporo po niej odziedziczyłam. Dopiero po 50 było u niej widać zmarszczki, wygladała na dobre 15 lat mniej. Pierwsza plombę w zębie też miała po 50! Ja nie wiem co to próchnica. Do dentysty idę tylko na rutynową kontrolę i usuwanie kamienia. Nic nie trzeba mi przy zębach robic.
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Miszka jakiś czas temu lidlowy krem z q10 na noc okazał się jednym z lepszych od tych wysokopółkowych, chyba nawet Kama wkejała artykuł o nim.... taki zwykły cien http://www.zeberka.pl/art/krem-z-lid...arszczki-30197
moim ulubionym blogiem jest gotuj.skutecznie.tv ![]()
#762 |
Gang Iren
|
No popatrz, to trzeba zapamiętac o tym kremie
![]()
#763 |
Zakorzenienie
|
Gosia własnie najlepsze jest to, ze jak się ukazał artykuł że on taki super to wręcz go wymiotlo z półek lidlowych
![]()
#764 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Wiem Aś.pamiętam artykuły i zachwyt kremem Lidla.Nie dane mi było zakupić
![]() Dużo zachodu z tymi mufinkami.Owszem smaczne.Coś- ala murzynek z powidłami.Uważam jednak,że owsiane są- raz zdrowsze,dwa-smaczniejsze i trzy(najwazniejsze_)-nie mam takich wyrzutów sumienia jak pochłonę mufinkę takową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
ja takie robiłam http://jestpieknie.pl/babeczki-sniadaniowe-na-slono/
#767 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() u mnie wiosna od kilku dni ![]() ![]() postanowiłam zrealizować swoje małe marzenie i zapisałam się na naukę gry na saksofonie ![]() ![]() ![]() w kontekście Waszych ostatnich dywagacji na temat urody dziś i kilkanaście lat temu...to uważam, że krem nivea to krzywy, stereotyp, mit..tak jak kiedyś tak i dziś, rzadko ale można spotkać kobiety, które wyglądają naprawdę świetnie a na ich półce stoi dosłownie słoiczek kremu i żelu do mycia twarzy...ale to nie zasługa owego kremu nivea, tylko świetnych genów a to naprawdę rzadkie, zarówno dziś jak i 30 lat temu...dziś widziałam Panią, około 80...piękna cera, bez skazy, niejedna 20latka mogłaby pozazdrościć i nie ma w tym przesady, jedyne mankamenty to lekkie worki pod oczami i inny owal twarzy...nie mogłam wprost oderwać od niej oczu...jednak nie sądzę, żeby to krem nivea tak zakonserwował jej młodość ![]() obejrzałam serial dracula z Mayers'em ale jakoś nie przekonał mnie do roli draculi...może dlatego, że w mojej głowie nadal jest królem Henrykiem ![]() ![]() ![]() ![]() jest 2 sezon broadchurch i zaczęłam oglądać Luther, chyba Beata go kiedyś polecała....przypadł mi do gustu, mój klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Siadałam, aby trochę popracować i okazuje się, że są pilniejsze sprawy np. zajrzeć do Was ![]() Miszka, na Academie czekam, mam nadzieję, że na początku tygodnia dojdzie. Zgadzam się z Wami co do kremów w słoiczkach, ale po użyciu próbki kremu Chantarelle z błękitnym retinolem - przepadłam i kupiłam krem w słoiczku. Fajny, nawet bardzo ![]() Dircik, ja stosuję i kwasy i retinol. Ten 10 % Pauli raz - dwa razy w tygodniu na godzinę i potem zmywam. Wtedy na noc nie stosuję retinolu od Pauli tylko krem z Chantarelle. Kupiłam niedawno tonik z kwasem migdałowym Skinetic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...szczajacy.html . Wczoraj nałożyłam go pod retinol Pauli i spoko. Gosia, w moim śnie - mieszkałaś w wielkim domu, który był jeszcze w stanie surowym. Wyjeżdżałaś i w zamian za opiekę nad Twoimi dziećmi (we śnie - dwóch synów około 10 - 13 lat) oraz domem pozwoliłaś mi w tym domu urządzić 18-tkę mojej córki. Impreza przedłużyła się ![]() To tak w skrócie na temat snu ![]() ![]() A tak na marginesie, to nieraz, jak opowiadam mojej przyjaciółce sny, to pyta, czy ja coś biorę ![]() A jeśli chodzi o kobiety w wieku około 40 lat , to wiele ![]() ![]() O jakich feriach Wy piszecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
Hello, hello
![]() Ilana, alez to przeciez super, ze zdecydowalas sie na ten saksofon, brawo, gratuluje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zawziecie testuje tysiace podkladow ![]() Pielegnacyjnie odkrywam Kiehlsa, nawet kilka skomentowalam na KWC; jestem bardzo zadowolona. Mam kilka innych swietnych - wg mnie - tej firmy, nie zostaly jeszcze zgloszone, a ja nie mam po prostu czasu by je tu wstawic! Szkoda, bo sa naprawde warte uwagi...
#770 |
Zakorzenienie
|
Sati jesteś tak samo sprośna co Miszka.Znasz Miszkę?
![]() ![]() ![]() ![]() Ilana będziesz nasza damską wersją Kenny G ![]() Kijki i wczoraj i dziś.. ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Juka gdzie kupiłas ten tonik? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-01-18 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
saksofon
![]() od kiedy pierwszy raz usłyszałam Candy Dulfer https://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o to chciałam nauczyć się grać ale nigdy nie było na to czasu... może na emeryturze.... kiedyś tam w przyszlości (raczej dalekiej) a ja właśnie jestem na etapie poszukiwania czytnika ebooków.... dojrzałam, zeby taki kupić (co nie znaczy ze mnie zwykłe papierowe, pachnące farbą książki znudziły) chodzi raczej o wyjazdy, taki czytnik zajmuje zdecydowanie mniej miejsca a ja zawsze jadąc gdziekolwiek zabieram ze soba stos książek.... czas chyba to zmienić i miejsce książek zastąpic czytnikiem i.... no jeszcze nie wiem czym ![]() ![]() polecacie jakiś?
#772 |
Zadomowienie
|
Miszka, tonik kupiłam w aptece.
Coś tonikowo się u mnie ostatnio zrobiło. Nie wiem kiedy to wszystko zużyję, a marzy mi się kolejne opakowanie ciemnoniebieskiego od Pauli. Ten drugi niebieski, który kupiłam, nie powalił mnie niestety. ![]() Z toników - Chantarelle Liftango polecam. ![]() Ila - ![]() ![]() ![]() Widzę dziewczynki, że jak jeszcze trochę z naszym spotkaniem poczekamy, to będzie ono miało pierwszorzędną oprawę muzyczną ![]() Ila, mam nadzieję, że podejmiesz to wyzwanie ![]() Miszka, jak Ty kijki, to może ja dziś znowu na orbitrek wlezę ![]() Sati, a Lasting Velvet Kanebo znasz ? Dla zainteresowanych - 30 % obniżka ceny tego podkładu do 19.01 w Douglasie. |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
cześc, Sati
![]() Zgadzam się z Toba, dobrze, że Ilana znajduje nowe hobby, dziwnie, ze jej znajomi tego nie rozumieją. Przeciez nikt nie powiedział, ze trzeba stać się odkryciem i mistrzem, ale nowości nas wzbogacają ![]() Jahaśka, z czytników niezmiennie polecam Kindle, wersja bezdotykowa. Dotykowa miałam i znienawidziłam szczerze ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś skończyłam opowiadania Montgomery, o których pisała Miszka. I obejrzałam kolejny raz- z duża przyjemnością - Z południa na północ. Swietna ekranizacja, no i łatwiejsze to, niż przeczytanie opasłego tomu Gaskell, na podstawie której to nakręcono ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Juka :to prawda, TEGO jeszcze nie probowalam, jakos Kanebo nie mialam na wzgledzie
![]() Miszka, niestety, do EL jeszcze nie dotarlam. W Szwajcarii jest on w Douglasie, a ja tam rzadko zagladam, ale w tym tygodniu przelece sie, po nim ![]() Co do czytnikow, tez uwazam Kindle za numer1; czesc Kama ![]() ![]() ![]() Kurcze, tak tu pisze i widze ile ja bledow po polsku robie, i skladniowo i ortograficznie...Musialam sie np.zastanowic, jak pisze sie "rzadko": rz czy z... A myslalam, ze mnie sie to nigdy nie zdarzy, analfabetyzm wtorny? (Nie mowiac juz o zubozalym slownictwie...) Popiol na moja glowe...
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2015-01-17 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
Czy Pani aby nie przesadza, Pani Satin ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Gang Iren
|
Juka fajny sen
![]() Co to za opowiadania Montgomery? Ja jutro spróbuję posłuchać audiobooka. Kiedyś już próbowałam i nie mogłam się skupić. Mam nadzieję, że jakoś da radę, bo to fajna opcja dla mnie np podczas jazdy.
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-01-17 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Ilana- super pomysł z saxem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
Fuerta,
obejrzyj jeszcze the Missing, naprawdę nieźle zrobiony kryminał. Chociaż trochę się kolejnej serii boję.. Luther kapitalny, w tym roku ma byc w koncu kolejny sezon... Skończyłam Homeland, zakończenie mnie przygnębiło ![]() A wczoraj łezka mi poleciał, bo się wzruszyłam przy 2 sezonie Z pamiętnika położnej. Niby prostą rzecz zaserwowali, ale ładnie. Świetny serial zresztą... Czytam książkę noblisty - Zagubioną dzielnicę Modiano. Miła odmiana po grubasach, ma zaledwie 144 strony. Czekam na jakieś zaskoczenie, na razie to taka zwyczajna historyjka z sensacyjnym wątkiem...Może zakończenie czymś zaskoczy... Tę Montgomery też przytargałam z biblioteki, ale jeszcze nie zaczęłam.. Wczoraj poprosiłam o usunięcie własnej recenzji, bo uznałam,że jednak niesprawiedliwie oceniłam produkt YR do włosów...Usunęli, czemu nie ![]() Słucham właśnie premier. Jest potwornie agresywna podczas wywiadu. Chociaż to pewnie postawa obronna - uznała, że będzie atakowana i na wszelki wypadek się broni, mówi szybko, głośno, agresywnie. Przydałoby się jej jakieś szkolenie, brzmi wyjątkowo niesympatycznie.... Kolejny dzień wiosny, slońce ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-18 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Gang Iren
|
Ja zaczęłam słuchać mojego pierwszego audiobooka. "Gottland". Super od samego początku!!
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/49798/gottland
#780 |
Konto usunięte
|
Gosia,
Gottland jest kapitalny.. ![]() Dopisz do listy Laske nebeską. Bardzo lubięSzczygła... Acz ja tylko papierowo...Do audiobooków nie moge się przekonać. Próbowałam Sapkowskiego dawno temu. Czytnika nie mam, więc nie wiem, czy mi pasuje, czy nie ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-18 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.