![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Witam, ja już na nogach, koleżanka mi z pokoju w nocy rodzic zaczęła. I zostałam sama. Dostaje dożylnie antybiotyk, już 3 dawki, a śmierdze od niego okropnie. A siuski jak śmierdzą. .. fuuj
Póki co nie mam pojęcia kiedy wyjdę. Przed akcja z antybiotykiem miałam niby wyjść przed porodem, ale plany się zmieniły. Zobaczymy co będzie lekarz na obchodzie mówił. A i ze niby takie nawet przeziębienie przed porodem jest groźne bo wtedy dziecko może się z jakąś infekcja urodzić juz. Ale żem głodna.
#752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
🍀 Cytat:
Oby szybko przynieśli ci śniadanko ,a ty dopros odwiedzających o jakieś jogurty przy tym antybiotyku ![]()
![]() |
#753 |
Konto usunięte
|
ilona kciuki. to już niedługo
![]() maciejka trzymaj się. dobrze że odkryli te infekcje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
Lubcia GRATULACJE!!!
![]() ![]() ![]() iva_b szok z nagłą zmianą płci, ale może to dobrze, że teraz a nie przy porodzie? Dziewczyny, odnośnie małych statystyk, to może już widziałyście (a może nie), że Ministerstwo opublikowało wreszcie listę najpopularniejszych imion w 2014 roku. Oto pierwsze dziesiątki: 1. LENA 9.642 2. ZUZANNA 8.856 3. JULIA 8.572 4. MAJA 8.055 5. ZOFIA 6.733 6. HANNA 6.407 7. ALEKSANDRA 5.935 8. AMELIA 5.586 9. NATALIA 5.205 10. WIKTORIA 5.149 1. JAKUB 9.382 2. KACPER 7.232 3. ANTONI 7.143 4. FILIP 6.903 5. JAN 6.817 6. SZYMON 6.112 7. FRANCISZEK 5.139 8. MICHAŁ 5.004 9. WOJCIECH 4.959 10. ALEKSANDER 4.896 I dwie ciekawostki z listy - pamiętacie jak emdzik się martwiła, że ludzie będą komentować imię Nadusi? Okazuje się, że to dość popularne imię ostatnio: 17. miejsce na liście, 3.103 Nadulek urodzonych w 2014! Ja przyznaję, że dla mnie to imię kojarzyło się stereotypowo, ale od kiedy zobaczyłam z jaką czułością można pisać o Nadulce, to mi przeszło. Druga ciekawostka - coś co mnie bardzo zaskoczyło. Na liście pojawiło się także imię Dorian - nie za wysoko, ale 238 Dorianów się urodziło. I dla mnie to jest szok, bo jedyny Dorian jaki mi się kojarzy, to z powieści Oscara Wilde'a "Portret Doriana Grey'a". I tam główny bohater może i był przystojny, ale za dobry i szczęśliwy w życiu już nie bardzo. I tak się zastanawiam skąd popularność tego imienia? Ja dziś wizytuję koło 12:00. Ciekawe co mi lekarz powie, jak stwierdzę, że może jednak wezmę to l4 ![]() Trzymajcie się Dziewczyny w tych szpitalach! Już niedługo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Konto usunięte
|
odowska kciuki za wizytę
dorian to wg mnie nietypowe imię ale widać że się myliłam ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Odowska to za Twoją wizytę kciuki tez
![]() ![]() Mojego Tymcia nie ma w czołówce, aż się zdziwiłam, myślałam że popularne teraz ![]() ![]() Mi się jeszcze strasznie imię Kornel podoba i Bruno ![]() ![]() Ja juz po śniadaniu ![]() Wiecie jak tęsknię za kilkugodzinnymi maratonami po sklepach ahhh Ja kojarzę jednego Doriana, ale Niemca. To imię nie wzbudza we mnie żadnych skojarzeń ani emocji.. ale niebrzydkie ![]() Kurde kurier napisał ze będzie między 9-13 noo super ma rozpiętość czasowa.. To se dziś pospie w dzień :-/
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-29 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Ja się witam i lecę zrobić testy wątrobowe. Trzymajcie kciuki, żeby jeszcze dziś były wyniki.Buziaki
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Ikonka życzę Ci by jak najmniej boleśnie udało Ci się urodzic
logoasia, amarantas co u Was? Dziewczyny w szpitalach zdrówka i cierpliwości zycze Witam i ja czwartkowo. Standardowo ogarnelam nloda do szkoły,maz ja odwiózł a ja chwile jeszcze w łóżku. Noc z 2 pobudkami ale udało się zasnąć. Spiaca nadal jestem nie wiem czemu
#759 |
Zadomowienie
|
TYMON 1.535
TYMOTEUSZ 1.531 Pozycje 41, 42 na liście. A własnie, Aga, bo tak mówimy "Tymianek" - a to będzie Tymon czy Tymoteusz? A co do "Doriana", to fakt brzmi ładnie. Ja generalnie lubię męskie imiona z "r", bo mi się wydaję takie... męskie ![]() ![]() A no i dzięki za kciuki. Ciekawa jestem tej wizyty, zwłaszcza, że zapomniałam odebrać wyniki gbs i tak czekają na mnie 3 tygodnie... Edytowane przez odowska Czas edycji: 2015-01-29 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam napisać ze trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze i za wyniki badan
Ja dzis zaczynam 40tydzien... Tydzień został do terminu z OM... A 2dni do terminu z usg
#762 |
Wtajemniczenie
|
![]() Co za nocka ![]() Aga już miałam do Ciebie o 1 pisać, że idę myć głowę ![]() ![]() Potem już nie łapało, ale co 5 minut ganiałam siku. Chyba moja Mała chce już wychodzić... Aż się boję dzisiejszej wizyty... Ilona ![]() ![]() Maciejka oby ten antybiotyk pomógł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Graty wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki.
Siedzę w poczekalni. Masa bab przede mną (one chyba od 6 się tu złaziły) ![]() Ilonka, kciuki za szybką akcję. Asia,Aga wy zaczynacie teraz jęczeć tak,jak dziewczyny wcześniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
Aga u mnie kurier ma być między 10-20.00 także jeszcze lepsza rozpiętość :-D ja nie śpię od 6.00 kimne sie teraz na chwile, musze potem iść do apteki po ten dopegyt cały... boje się ze przesypiac całe dnie po nim będę.
Kciuki za wizyty. Ilona dzisiaj już będziesz miała Szymka, zobaczysz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie Nooo dobrze ze przeszło Ja dziś zdechła i bez sil. Jak nie ja.. Ciekawa jestem twojej wizyty!!! Mnie obudził SMS od Logoasi Hejo ![]() ![]() Ide dalej spać. Najwyżej mnie kurier domofonem obudzi. Mm
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
Hehe ja moge po 15 dopiero rodzić, tż obiecał mi że mnie zaberze na 50 twarzy... więc Młoda ma siedzieć do tego czasu w brzuszku
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ogarnęłam psa, zjadłam śniadanko i muli mnie oj muli.
Wynik będzie jeszcze dziś o 16stej na moją specjalną prośbę. Faxem przyślą do lecznicy i mój M odbierze, także trzymajcie kciuki. Logoasia, Maciejka - duża buźka dziewczyny, obyście szybko wyszły ze szpitala. Meire, Lubcia... ciekawe co u Was, jak się czujecie? Paulina,Monia, Migotka, Tuli i reszta... jak tam w domu z maluszkami? ALunia... trzymaj się tam. Ech... siedzenie na krzesełkach w poczekalni, męka:/ Ilona- ściskam, co u Ciebie? Odowska - o super że wkleiłaś ranking ![]() Mala - już końcóweczka... Szwagierka mi wczoraj powiedziała, że u mnie też już widać nosek powiększony i takiego lekkiego prosiaczka ( tzn, nie nazwała tego tak, ale ja parafrazuję), więc już pewnie niedługo się rozpakuję. BYle tylko to nie była ta cholestaza. No zobaczymy o 16stej. Czekam... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Konto usunięte
|
ja mam chyba taka sama twarz tylko usta mi się zrobiły jak u angeliny jolie więc może poród się zbliża
![]() wg położnej dobrze żebym miała jakieś skurcze przed cc więc teraz chodzę i nie biorę już nospy ani magnezu może coś tam się pojawi Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- zielona kciuki za wyniki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Trzymam kciuki za wizytujące i nasze szpitalne Dziewczynki ![]() Ja wstałam z obolałymi i zapuchniętymi nogami ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ilona ostatnia prosta ![]() ![]()
#773 |
Rozeznanie
|
Hejka.
Witam się w 39 tygodniu- zostało 14 dni do terminu... ![]() ![]() Ja dzis wizyta u poloznej, wiec pewnie nic ciekawego sie nie dowiem, ale jutro usg wiec nie moge sie doczekac ![]() Ja juz po sniadaniu, troszke sniegu u nas lezy, pierwszy raz tej zimy widze snieg na chodniku- jakies 2 cm ![]() Zamowilam dzisiaj termometr takze praktycznie wszystko juz mamy ![]() Kciuki za dzisiejsze wizytujace ![]() zielona trzymam kciuki, zeby wyniki były w normie. maciejkato oby ta infekcja szybko sie skonczyla, pewnie juz po sniadanku, co mialas dobrego? znow warzywka? Ilona kciuki, oby sie juz rozkrecilo i zeby mocno nie bolalo. Logoasiaoby wszystko bylo dobrze u Was. mlebi ja tez wlasnie zauwazylam ze jakas mam inna ta gorna warge... ![]()
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za wizyty ![]() Duszona, zobaczysz i u Ciebie zacznie się coś dziać, a jak nie to jak piszesz w szpitalu juz oni zadbają o to, żeby Malutka wyszła z przytulnego domku ![]() ![]() Biała, jeszcze trochę i u Ciebie zacznie się akcja ;D Brawo za wizytę i za ciśnienie ![]() Ilonka, trzymamy kciuki za szybką akcję ! ![]() Maciejka, wyleczą infekcję i będziesz miała zdrowego babaska przy sobie ![]() Odowska, o...jakie statystyki ![]() ![]() Zielona ![]() Logoasia, powodzenia, oby Cię wypuścili! ![]() Alunia, no...będziemy jęczeć i stekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
po szoku siusiakowym poczytałam o zwapnieniu łożyska i nadmiarze wód
![]() ![]() ![]()
#776 |
Zakorzenienie
|
Martula, Mala, Wy już finiszujecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Konto usunięte
|
marta kciuki za wizytę i usg
iva moja ginekolog mówiła że ilość wód i stopień starzenia łożyska zależy np od cukrzycy i mi to sprawdzala na każdej wizycie ale nie wiem jak długo można z tym chodzic i czy jak się nie ma cukrzycy to czy to jest źle Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
nasze lozeczko
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
SMS od ILONKI
Mam rozwarcie na 2 cm i leze pod oksy. Mowia ze dzisiaj urodze Aaaaaaaaaaa ![]()
#780 |
Konto usunięte
|
ilona kciuki
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.