![]() |
#751 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
A Masz Moze Namiary Na Prywatny Gabinet Pani Doktor Gały-kocięby??(łódź)błagam To Bardzo Pilne!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
Zadzwoń do poradni w Andrespolu,tam przyjmuje jako ginekolog i może tam uzyskasz jakies dane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
HULAGIRL odpow. na pw, ale dopiero teraz tutaj zajrzałam ...
więc wizyta: studentki i uczennice 50 zł, a bez ulgi 80 zł za wizytę. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
![]() Gliwice
*W Gliwicach polecam doktora ARABSKIEGO przyjmuje w przychodni na ul.Opolskiej. Ciężko się do niego dostać dlatego też przyjmuje prywatnie na ul.Zygmunta Starego (numeru nie znam) w bloku na parterze na przeciwko szpitala wojskowego. Wizyta 50zł. *W Zabrzu polecam doktora WOJCISZKA przyjmował kiedyś w prywatnej przychodni na ul.Szczęść Bożę na przeciwko biedronki z tego co wiem już tam nie pracuje teraz rzekomo na przeciwko dworca PKS w Zabrzu. Wizyta 50zł plus ewentualne badania.
#755 |
Przyczajenie
|
Kraków Lekarz/rka Do Prowadzenia Ciąży
KRAKÓW
Witam Wszystkich ![]() naczytałam się na tym forum wiele dobrego na temat niektórych lekarzy ginekologów w Krakowie ![]() Bardzo proszę o poradę i ewentualne namiary na ginekologa. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków Lekarz/rka Do Prowadzenia Ciąży
Poradnia K w Przychodni nr 1, os. Na Skarpie 6, tel. 012 643-68-44
Dr med. Halina Lenartowicz - Węgrzyn , ja do niej chodze i widze ze w kolejce jest dużo kobiet ciężarnych które sobie ją chwalą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
Białystok
Może nie polecę konkretnego specjalisty, ale poradnie... Białystok ul. NMP Królowej Rodzin 21 tel. (85) 66 44 333 Podstawowy jej plus- to bezpłatne wszystkie badania i małe kolejki ja w przeciągu niecałego miesiąca mam już wykonane usg piersi, badanie krwi, stopień czystości, kolposkopie i we wtorek idę na cytologie... niestety wszystkie te badania były konieczne- bo niestety są zmiany na szyjce macicy Jednak lekarza nie polecam (dr. Bielecki) mało mówi - i to jest jego minus Ale badania zawsze warto porobić, jak dalej tak będzie- to poszukam nowego specjalisty... |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Przyczajenie
|
Witam! Znacie moze jakiegos dobrego ginekologa w Lublinie?
Najlepiej gdyby wizyta nic nie kosztowala.. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Raczkowanie
|
ŁóDź
Polecam panią doktor Gruszczyńską z Piotrkowskiej bodajże 123. Super lekarz, przemiła atmosfera. aha, wizyta kosztuje 60 zł. Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-03-01 o 20:23 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja edycji/multicytatu, z której proszę korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
WROCŁAW
Szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu w LUX MEDZIE na ul. legnickiej - bo tam mam abonament. Znalazłam takie nazwiska: Mariusz Wojak Barbara Rossochacka Anna Hurnik-Szurkiewicz Ewa Nojek Znacie opinie na temat któregoś z tych lekarzy??? PILNE! Jestem w ciąży w 7 miesiącu, przeniosłam się właśnie do Wrocławia i potrezbuje kontynuacji prowadzenia mojej ciąży!!! Z góry wielkie dizęki za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Przyczajenie
|
GINEKOLOG-kobieta TYCHY - PILNIE POSZUKIWANA
Witam! Przez swoje odchudzanie schudłam w 3 miesiące ponad 15 kg i niestety okres spóźnia mi się 2 miesiące ![]() Mam 20 lat i nigdy nie byłam u ginekologa. Dlatego chciałabym iść pierwszy raz do kobiety - ginekologa. Możecie mi jakomś polecić? To bardzo ważne. |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
Warta Rynek, dr Murawa
jest to kontynuacja z wątku o złym ginekologu (uprzejmie prosze zajzec to naswietli lepiej sytuacje). po zdiagnozowaniu torbieli na 1 z jajnikow poszlam do pana murawy, choc obawialam sie nieco mezczyzny.. pan doktor zbadal mnie jednak delikatnie i wnikliwiej, tj, zrobil 2 roznego rodzaju badania usg i pere innych prostych badan, po czym stwierdzil ze jestem zdrowa jak ryba i absolutnie nic mi nie dolega. pan doktor przyjmowal mnie na swiat, jest tez ginekologiem mojej rodziny (a mamy w domu 4panie) i nigdy nie mozna bylo na niego nazekac, choc niektozy zlosliwi probuja mu wbic jakas szpile to jest to predzej przejaw zawisci gdyz nie ma w sobie nic z realnosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Raczkowanie
|
Czy ktos zna dobrego ginekologa w kutnie?
Szukam dobrego sprawdzonego ginekogoga poniewaz do tych co chodziłam byli beznadziejni i nic mi nie pomagali jeden nawet komentoał to co móiwłam i obrazał mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Czy udalo Sie moze ktorejs z was dowiedziec gdzie teraz prywatnie (oprocz Mysiadła)przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? bardzo zalezy mi na tej informacjii...bylam u niej raz i nie chce zmieniac lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
-szpital przy Kasprzaka 11 (pon 8-12, wt 13-18, czw 13-17) tel 632-27-26 -Mysiadło, Kuropatwy 7(śr 17-19, sob 11-13) tel 750-85-20 Może zadzwoń, porozmawiaj z p. dr i dowiesz się coś więcej.
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Nie mogę uwierzyć. Czy dziewczyny z TARNOWA nie chodzą do ginekologów?? Przeglądnęłam cały wątek i tylko znalazłam 2 lekarzy: Szklana i Kacalski Ja osobiście nie polecam żadnej z Tych osób!!!! Obecnie nie mam swojego lekarza,ale na pewno nie pójdę do nich!!!! Może ktoś poleci kogoś innego?? Aha i nie dr Bielaszka, nie podeszła mi ta baba!
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
Kraków
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
ups cos mi sie nie tak wcisnelo
![]() no wiec KRAKÓW polecam dr Jadwige Masior super kobieta przyjmuje na NFZ na ul.Pleszowskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Znacie jakiegos dobrego ginekologa w Lesznie kolo Poznania najlepiej kobete
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW - szukam ginekologa - położnika
Witajcie!
Chyba dojrzeliśmy do zostania rodzicami i w związku z tym poszukuję pilnie dobrego ginekologa - położnika w Krakowie. Próbowałam przedrzeć się przez wątek " Dobry ginekolog", ale tam wszystkie miasta są wymieszane. Chciałabym znaleźć mądrego i życzliwego lekarza, który poprowadzi mnie przez całą ciążę, zaopiekuje się mną i dzieckiem. Zastanawiam się nad porodem na Ujastku. Może znacie jakiegoś lekarza godnego polecenia, który tam pracuję? Może ktoś poleci mi jakieś inne miejsce, gdzie poród odbywa się w ludzkich warunkach, bez lewatyw, jarzeniówek, golenia, krojenia itp.? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje i opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KRAKÓW - szukam ginekologa - położnika
w watku dobry ginekolog trzeba w wyszukiwarce wpisac krakow.
polecam tez lokalna strone gazety ,ew. forum dzieci na gazecie |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Wrocław Corfamed i dr Zabielska - po prostu Ginekolog Wszech Czasów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog w trójmieście
A czy ktoś z Was zna może dr Elżbiete Ostrowska-Cisowska (ginekolog endokrynolog) ?? Przyjmuje w Evi-med. Prosze o kontakt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Przyczajenie
|
Ja też stanowczo polecam przychodnię Corfamed
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Dot.: KRAKÓW - szukam ginekologa - położnika
Prośba do wizażanek: bardzo o polecenie mi dobrego ginekologa (chętnie kobiety) pracującego na Ujastku (w Krakowie). Będę też wdzięczna za namiary na przychodnię, w której taki sprawdzony ginekolog pracuje.
Ewentualnie może ktoś może polecić mi inny szpital, w którym poród odbywa się w ludzkich warunkach i w którym pracują dobrzy fachowcy? Z góry dziękuję. Pytanie do moderatora: czy możnaby podzielić ten wątek na mniejsze - przypisane do konkretnego miasta (tak jak jest na fryzjerce)? |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
a w Lesznie ktos zna?pilne!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
W Radomiu polecam Wróblewskiego To ginekolog-endokrynolog
www.wromed.pl Edytowane przez jusii Czas edycji: 2007-05-14 o 20:44 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy ktoś już podawał jakiegoś dobrego lekarza z Białegostoku (przeleciałam kilkanaście stron i nic nie widziałam). najlepiej, żeby był z NFZ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
![]()
PRZEMYŚL
Jeżeli chodzi o dobrych ginekologów w tym mieście to jest ich niestety nieliczna garstka ![]() ![]() dr n.med.Grzegorz Raba - jest świetnym ginekologiem-położnikiem - profesjonalista -stawia właściwe diagnozy - ma właściwe podejście do pacjentek ![]() ![]() Polecam go wszystkim kobietom i dziewczynom,które boją się ![]() ![]() ![]() Namiary:dr n.med.Grzegorz Raba Wojewódzki Szpital w Przemyślu,ul.Monte Cassino18 37-700 Przemyśl (ordynator ginekologii i położnictwa) Wizyty prywatne: Żurawica tel.605-038-395 (koszt wizyty od 50-80zł) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.