|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Corka rosy- nóżki masz ladne, naprawde, jednak faktycznie masz troszke chłopięca budowę. Jednak wystarczy troszke popracowac nad wcieciem w talii i bedzie super
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!! przesledzilam uwaznie caly watek i postanowilam poprawic wam humor wklejajac swoje zdjecia. Zobaczycie co to znaczy naprawde miec problem z kilogramami bo jak patrze na wasze super figury o ktorych wy piszecie ze sa do niczego to mysle sobie ze ja to juz chyba powinnam sie zabic z rozpaczy....nie no zartuje oczywiscie ale zdjecia wkleje tylko troszke pozniej bo mi sie telefon laduje i nie mam jak ich zgrac.
|
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
no wiec tak jak obiecalam oto moje zdjecia :
kurcze tylko nie wiem czy je zobaczycie bo mam pewne problemy z ich umieszczeniem...... |
|
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Udalo sie!! i teraz juz wiecie o co mi chodzilo?? od miesiaca jestem na diecie i troche juz schudlam (3kg) ale i tak moj brzuch i u nogi pozostawiaja wiele do zyczenia
. ogladajac wasze zdjecia to tylko wam zazdroszcze!! dzisiaj ide kupic skakanke - zobaczymy na ile dni mi starczy checi hehe
|
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: z wielkopolski...ale jestem wysiedleńcem z WROCŁAWIAl:)
|
TERAZ JA SIE ODWAZE POKAZAC MOJE METAMORFOZY
U MNIE JEST JAKOS DZIWNIE RAZ CHUDNE RAZ TYJE NAJPIERW ZAłACZAM ZDJECIA Z OKRESY (4 LATA TEMU) KIEDY WAZYłąM 52 KG PRZY 170 WZROSTU i powie wam, że wstedy czułam sie najlepiej nie miałam podwojnej brody, łydki z natury mam jakies takie grubsze kaczkwate, ale jak byłam dosc chuda to w ogole nie było tego mocno widac,lepiej sie czułam bedac szczupła niz taka bardziej pulchna..TO SA ZDJECIA Z 2002 ROKU WTEDY wygladałam tak jakbym chciałą teraz wygladac szczupło i tyleSame mnie ocencie..ja sie wtedy sobie podobałam..za chwile zamieszcze kolejne zdjecia..
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
a tak przytyłam rok pozniej
w 2003 taki pulchniaczek byłampiłam mnostwo piwska, jadłam duzo mięsa i słodyczy...pofolgowałam sobie
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Natomiast teraz faktycznie troszeczke schudłam, nie wygladam juz tak jak na powyzszym zdjeciu wtedy chyba wazyłam 65 kg
![]() Natomiast teraz waze 58 kg..wymiarybiust 84 talia 62 biodra 91 Chodze tez na basen i chyba dzieki temy podniosła mi sie troche pupa i barki rozbudowały , ale narazie i tak nie jest tak jak marze o tymno i jeszcze chce do 52 kg dchudnac i wygladac jak w 2002 Moimi kompleksami sa obecnie łydki jak u kaczki i uda balerony!!!![]() musze to zrzucic i tyle z wasza pomoca oczywiscie Strzałkami zaznaczałam miejsca ktore sa za duze, za grube
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
hollybackGirl jesteś na dobrej drodze, i niewiele Ci już brakuje do tej figury z pierwszych zdjęc
Jak się odchudzasz?Tak sobie myślę, że gdybyś do tych zdjęć ubrała niższe figi, nogi wyglądałyby naturalnej i korzystniej
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
jesteś modelką?
te zdjęcia z 2002 - prześliczne. tylko trochę ciemne ogólnie fotki... według mnie teraz masz bardzo ładną pupę i brzuszek. trochę ćwiczeń i będzie idealnie!
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
grudniowo-szatynnko-dużo rycuhu chodze 2 razy w tygodniu na basen, strama sie pic duzo wody i nie jesc kolacji, ale sniadanie i obiad normalnie jem tylko nie jakos tłusto, troche owoców i jogurty a jak mi sie chce jesc bardzo wieczorem to jema jabłko, albo grejfruta albo pije wode, jak sie zrobi ciepło bede jezzdzic rowerem..
Avariel- nie nie jestem modelka, ale sama robie zdjecia, jestem fotografia to moje hobby, te zdjecia z 2002 robiła sobie sama samowyzwalaczem wiec mam taka dusze artystki..dzieki za komplementy, ale nadal wiem ze nad nogami musze pracowac ![]()
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
ale na tym zdjeciu nad jeziorem wygladałam strasznie jak na nie patrze odechciewa mi sie jesc
i mam ochote cwiczyc, biegac , pływac![]() chyba bede na nie czesciej patrzec
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, mamy bardzo podobne nogi, z tym że ja mam wiecej miesni co czyni je potezniejszymi :/
Jedz kolację, koniecznie 3 godziny przed snem, było już o tym na forum i nie rezygnuj z niej, tylko oszukujesz organizm który w nocy musi się regenerować. Pozdrawiam
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
tak sobie przejrzałam cały wątek....wszytkim dziewczynom gratuluje sukcesów w odchudzaniu i niesamowitych metamorfoz
![]() Sama bym chciała zamieścic tu swoje zdjecia, ale jak na razie jedyne jakie mam to "przed" wiec moze kolo czerwca.....pojawią sie te "po"a w zasadzie jedne i drugie
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Nie miałam pojecia o tej kolacji!!Ale chyba nie przytyje od tego, ze ebde 3 godziny przed snem jadła:??
Jak tak patrze na te zdjecia to co nie najbardziej dziwi, ze wtedy jak byłam naprawde szczupła wcale sie nie odchudzałam!!Po prostu prowadziłam szybszy , bardziej stresujacy tryb zycia(studia dzienne) Jednak wtedy mimo ze byłams zczupła miałam starszne celluilitis i rozstepy...wswzystko naraz..bo moze przez to ze zdanego konkretnego sportu nie uprawiałam tylko po prostu mało jadłam
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
hollybackGirl -> gratuluje, bo efekty twojej pracy widac, jeszcze troche i na wakacje osoiagniesz to czego chcesz
![]() ollla999 -> hm.. no moim zdaniem wcale nie wygladasz tak, by sie zabijac z rozpaczy uwierz. widze siebie w lustrze codziennie, i ja mam wiekszy problem ;p mysle ze jak bys zaczela jezdzic na rowerku i pocwiczyla brzuszek to efekty beda zadowalajace zycze powodzenia ;*
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hollybackgirl- zdjęcia dużo tracą na swej wyrazistości kiedy poddawane sa takiej, chociażby czarno białej, obróbce. Po prostu nic nie widać
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki malalka za slowa otuchy bo juz myslalam ze nikt na tym forum sie do mnie nie odezwie
Mam juz za soba pierwsze "spotkanie" ze skakanka i przyznam ze nie bylo latwo ale zobaczymy moze dam rade. nie pamietamj kiedy sie tak zmeczylam a skakalam tylko 4 minuty!! no coz moze przynajmniej beda z tego jakies konkretne efekty, nie ma nic za darmo a do wiosny chcialabym wrocic chociaz do swojego dawnego rozmiaru 38
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, cierpliwosci, skakanka też wymaga 'kondycji'
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
problem wlasnie polega na tym ze ja tej kondycji nie mam wcale i naprawde podziwiam dziewczyny ktore skacza przez 20 minut. no ale coz ja tez popracuje nad moja kondycja i mam nadzieje ze mi sie uda bo tak czytajac to forum to naprawde mozna sie ostro zmotywowac. dzieki dziewczyny!!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
INCH wkleiłam czarno-białe zdjecia, bo nie nie chciałam zeby było artystycznie...
a na zdjeciach widac co jest za grube a co okey takze mysle ze kto spostrzegawczy zauwazy co trzeba poza tym nie przepadam za moim obecnym kolorem skory blado-różowym jak bedzie cieplej i sie opale to chetnie umieszcze nie czarno białe zdjecia i jak schudne , bo nie bede sie wstydziła.. ![]()
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uważam się za osobę nie spostrzegawczą, wręcz przeciwnie. Ten wątek z samej swej natury odsłania też to, co w ludzkiem ciele nie jest doskonałe, a operowanie cieniami na zdjęciu uniemożliwia skonstruowanie w miarę obiektywnej myśli.
Czekamy w takim razie na resztę odsłon
|
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
Specjalnie dla Inch zdjecia w kolorze
![]() te w stroju jest z wakacji zeszłorocznych, wazyłam wtedy moze z 2 kg wiecej niz teraz, a to drugie aktualne zdjecie nog
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki!
![]() Dziś 13 lutego, chyba się nie mylę Która pierwsza odważna wklei swoje zdjęcia zgodnie z obietnicą sprzed 3 miesięcy? ;D
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj jest 12 luty
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj tak.. stąd też mój atak śmiechu
![]() Jak to ktoś trafnie stwierdził: 'chyba zatraca Ci się granica między dniem a nocą' Coś w tym jest. A więc: do jutra
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo, faktycznie! Już się nie mogę doczekać jutra
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wleje dopiero w srode... wybaczcie
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Nati nie jestes sama ja chyba troche "przegne", bo zdjecia wkleje dopiero w sobote. W tygodniu nie mam czasu przed praca zrobic zdjecc, a po pracy jestem "nieswieza" wieautomatycznie grubsza;phehe Ale w sobote wkleje na pewno
|
|
#780 |
|
xxyy
|
podziwiam dziewczynki, ze odwazylyscie sie.. ja moze tez sie kiedys zdecyduje..
ale jeszcze nie teraz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

. ogladajac wasze zdjecia to tylko wam zazdroszcze!! dzisiaj ide kupic skakanke - zobaczymy na ile dni mi starczy checi hehe

Jak się odchudzasz?
i brzuszek. trochę ćwiczeń i będzie idealnie!