Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 20:52   #751
szatanica1989
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
W sumie za każdym razem robię trochę inaczej ; P Ale wczoraj:
pokroiłam cebulę (1szt.), zeszkliłam na patelni, dorzuciłam pieczarki (ok. 50dkg), potem doprawiłam solą, pieprzem i jak już były gotowe - odstawiłam.
Patelnia od nowa - olej ryżowego kapkę + czosnek, do tego szpinak (mieszam mrożony z pakowanymi liśćmi z lodówki, np. 2 mrożone + 1 świeży, robię zawsze sporą ilość na kilka dni), pod koniec przyprawiam solą, pieprzem, dodaję jeszcze czosnku, jeśli trzeba, dorzucam na ostatnim etapie ser żółty na tarce starty, niebieski ser pleśniowy (1 opakowanie) i czasem ser brie. Potem mieszam to z pieczarkami (czasem na patelni, żeby jeszcze się poddusiło razem chwilkę, czasem po prostu w misce) i tym nadziewam naleśniki. Ważne, żeby z pieczarek i szpinaku większość wody wyparowała, ale nie całkiem. Przepisu na ciasto nie podam dokładnego, bo też "na oko" - mąka, mleko, olej, jajka, woda mineralna gazowana, pieprz i sól, zawsze po troszkę wrzucę, zmiksuję i dodaję tego, co zapewni odpowiednio leistą konsystencję
Nadzienie z takiej ilości produktów starcza mi na 20-30 naleśników (zależnie od wielkości placków, no i ile napakuję do jednego naleśnika) robię sporo na zapas kilkudniowy
Ja robię bez pieczarek i brie, a ser żółty dawałam już po nałożeniu na naleśniora szpinaku. Może wypróbuję coś nowego, dzięki

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:53   #752
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Tak przy okazji: dziękuję za zwrócenie uwagi na także/tak że! Robiłam ten błąd ciągle...

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny Teraz ja "dorzucę do pieca" :P https://www.instagram.com/p/_92zYxpZ...by=mrolimpia18 Na załączonym obrazku widzimy "blub blub", coś a'la Piccolo tylko, że z Lidla ALE...widzimy na nim cenę! Więc znając życie Pan Olimpia kupiła go u "siebie" w sklepie,czyli właściciel owego sklepu kupuje produkty w marketach a sprzedaje u siebie... czyyyyli pojazd po marketach ale sama sprzedaje ich produkty. xDDD

Jako dowód znalazłam tylko wycinek z Niemieckiej gazetki Lidla.. http://www.marktguru.at/content/Lidl...ink-209798.jpg
Ale masz oko!
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:55   #753
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Sherlocku...
Nie śmiej się ze mnie! :<
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:57   #754
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki suchoskóre - wiem, że już było niedawno, ale rzucam jeszcze raz- wypisujcie ulubione podkłady proooszę, bo szukam o omacku i cięzko mi, a mam ochotę na zmianę. Czytam, czytam i już dostaję do głowy, ufam Wam, także słuuucham! Może być drogo, byle nie 2 stówy. Do setki mogę dać, jeśli warto, ale najbardziej optimo tak do 5 dych.

Zależy mi na rozświetleniu lekkim, kryciu średnio-mocnym, trwałości względnej, lekkości noszenia no i baaardzo ważne - żeby się nie utleniał. Healthy Mix odpada.
Pierwszy raz się ujawnię (czytam was już od X wątków, więc nie będę pytać, o co chodzi z Mangownicą oraz Ramoną )

Jako osoba z ultra suchą skórą polecam Ci minerały Annabelle (broniłam się przed nimi, bo jak to nakładać sypki podkład na skórę, która już jest sucha? - ale magia działa). Zaczęłam od kryjącego, a potem dokupiłam jeszcze matujący, który wygląda bardziej naturalnie.

Healthy Mix to dla mnie wielka pomyłka ale HM serum już działa znakomicie.
Nieźle spisuje się też Diorskin Nude.
Jeszcze ok 1,5 roku temu miałam jedenaście różnych podkładów, a teraz tylko te cztery i nie planuję kupować kolejnych

Edytowane przez barbarybcia
Czas edycji: 2016-01-10 o 20:58
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:00   #755
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gopherowate Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Przepraszam, że tak offtopowo, ale podczytuję Was od dawna i mam do Was kosmetyczne zaufanie Miałyście może styczność z matowymi cieniami Kobo? Co o nich sądzicie? Generalnie szukam palety, która zawierałaby brudne, matowe brązy/beże, ale jeszcze nic nie znalazłam coby mnie kolorystycznie usatysfakcjonowało. A za inglotem średnio przepadam.
A ja się wyłamię, bo mam całą kolekcję cieni Kobo i lubię wszystkie maty tez
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:02   #756
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
Z BB nie polecam Skin79, bo są bardzo "glow", natomiast fajny efekt dawała Misha ino zbyt szara była jak dla mnie

dziękuję używałam kieeedyś Misshy, ale później odkryłam mój prawdziwy kolor cery tzn wydaje mi się, że odkryłam. Więc zostanę przy colorstayu na razie
Stary 2016-01-10, 21:06   #757
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbarybcia Pokaż wiadomość

Jako osoba z ultra suchą skórą polecam Ci minerały Annabelle (broniłam się przed nimi, bo jak to nakładać sypki podkład na skórę, która już jest sucha? - ale magia działa). Zaczęłam od kryjącego, a potem dokupiłam jeszcze matujący, który wygląda bardziej naturalnie.

O, ja też jestem fanką minerałów AM mam suchą skórę i na krem nakładam jeszcze kropelkę olejku, a po 5-10 minutach nakładam minerały. Na większe wyjścia nakładam płynny podkład, bo jednak krycie jest większe. Ale na co dzień minerały z kamuflażem Catrice dają u mnie radę Uwielbiam je za ten naturalny wygląd na twarzy i nie robiący krzywdy skład.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-10, 21:06   #758
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wolfik25 Pokaż wiadomość
Ostatnio od oglądania filmików wolę czytać komentarze bo tam znajduję takie perełki :

MrOlimpia18 5 godzin temu
oooo ja tez bym chciala, zeby mi roaly 1,5 cm w koncu bym je zapuscila...to zamiast wlosow rosna mi paznokcie 😁
no pistacje straszne...ogolni slyszlam, ze jak idzie gdziekolwiek cos dla biedronki, tasma zostaje zatrzymana i do produktu idzie coa innego tanszego, zeby po prostu potem cenowo bylo dobrze...np z trufami wygladaja tak samo jak unnas w sklepie, ale zamiast alkoholu nie wiem co tam jest rum?idzie jakis syrop czy cos...zamiast kakao tez cos innego- i wtedy zamiast jak u na 24zl za kilo jest 19zl (strzelam z tym, ze 19zl moze nawet mniej) markety musza wyjsc na swoje 😁

Tak a jak cos idzie do sklepu gdzie pracuje pOlimpia to wszystko z górnej półki o matko
To oczywiste, że tnie się koszty, żeby coś było tańsze. Nie ma się co oburzać. To powszechna praktyka w zakładach.
Wiele razy spotkjałam się z inną jakością produktów z Biedronki i innych sklepów( w takich samych opakowaniach były produkty).
Stary 2016-01-10, 21:10   #759
Gopherowate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
A ja się wyłamię, bo mam całą kolekcję cieni Kobo i lubię wszystkie maty tez
No i teraz zgłupiałam A u Ciebie jak jest z trwałością matów?
Gopherowate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:11   #760
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No tak, szczególnie te porcje jej stałe widać byłow wielu kulinarnych filmach.
Ona znowu chce oszukać samą siebie, tak jak przy greckim Danio.
greckie danio <3
do dzis mi nie napisała co to za firma jogurtu :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:15   #761
mangosteen
Raczkowanie

Ktoś pytał o kosmetyki koreańskie w Warszawie - wiem, że otworzyli sklep It's Skin w którejś galerii.
W ogóle uwielbiam kosmetyki koreańskie, mam w domu pełną torbę zapasów

A będąc w tym temacie - właśnie ze względu na szeroko pojętą fascynację Azją, oglądałam i czytałam Azjatycki Cukier. Ale dosyć wybiórczo, więc długo miałam do niej stosunek neutralny. Później zaczęłam czytać różne jej mądrości pisane na fb i zauważyłam, że jednak ma dziewczyna lekkie problemy...

A kojarzycie taki kanał AlltheprettyfacesTV? Prowadziła go Polka mieszkająca w Australii. Bardzo mądra dziewczyna, uwielbiałam jej filmiki. Ale niestety nie zyskała dużej popularności, głównie dlatego, że nie kręciła vlogów jak je śniadanie, nie robiła halo wokół swojego faceta, nie obnosiła się z markami i nie rzucała się ślepo na aktualne internetowe trendy. Takich kanałów mi brakuje!
Nie skasowała filmików, więc czasem lubię sobie do nich wrócić.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-10, 21:18   #762
floooowers
Raczkowanie

nikkie na dobry wieczór

Stary 2016-01-10, 21:22   #763
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wolfik25 Pokaż wiadomość
Ostatnio od oglądania filmików wolę czytać komentarze bo tam znajduję takie perełki :

MrOlimpia18 5 godzin temu
oooo ja tez bym chciala, zeby mi roaly 1,5 cm w koncu bym je zapuscila...to zamiast wlosow rosna mi paznokcie 😁
no pistacje straszne...ogolni slyszlam, ze jak idzie gdziekolwiek cos dla biedronki, tasma zostaje zatrzymana i do produktu idzie coa innego tanszego, zeby po prostu potem cenowo bylo dobrze...np z trufami wygladaja tak samo jak unnas w sklepie, ale zamiast alkoholu nie wiem co tam jest rum?idzie jakis syrop czy cos...zamiast kakao tez cos innego- i wtedy zamiast jak u na 24zl za kilo jest 19zl (strzelam z tym, ze 19zl moze nawet mniej) markety musza wyjsc na swoje 😁

Tak a jak cos idzie do sklepu gdzie pracuje pOlimpia to wszystko z górnej półki o matko
spiseg
szampony dla biedronki też są pół na pół z wodą rozcienczone (tak mi ostatnio ktos powiedział :"D)

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Thonia Pokaż wiadomość
Ja też lubię komentować vlogerki które lubię i których nie lubię. Dlatego teraz skomentuję AGGIE. POMADKA!!! na ustach z ostatniego vloga - tradżedia!! Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?? Spóźnione Halloween???

Oto i link:

https://www.youtube.com/watch?v=XBMveRHuAis
bez kitu tradża, ale to chyba po prostu aggie style, nie od dzis wiadomo, ze z doborem czegokolwiek do czeokolwiek to u niej srednio xD

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ja dostałam bana za to:
Załącznik 6118934
Mogła zrobić na złość i nie blokować. Zagrać mi na nosie
ja dostałam bana pod tą samą fotą, za to, ze sie z kimstam zgodziłam xD

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sweethusky Pokaż wiadomość
ja mam nałóg picia tabasco z gwinta
Nie mogę mieć go w domu bo chleję jak głupia. Boli ale piję dalej.

---------- dopisano o 19:41 ---------- poprzedni post napisano o 19:38 ----------

ja najbardziej lubię jeździć bo barbarze włodkowskiej znanej jako azjatycki cukier. Niestety od dawna nie nagrała jakiejś żenady ;c
jak mozesz podawac jej imie publicznie?!?!?!
Halo prokuratura, prosze na wizaz
Stary 2016-01-10, 21:22   #764
bubus900
Zakorzenienie

Olfaktoria w 2013 roku https://www.youtube.com/watch?v=DWZPsZpu0l4
Olfaktoria w roku 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OoOVomldmw0

Zmieniła makijaż, fryzurę, czy o co biega, że na tych dwóch filmach wygląda jak dwie różne osoby?
Stary 2016-01-10, 21:23   #765
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez floooowers Pokaż wiadomość
nikkie na dobry wieczór

czy tylko mnie boli oglądanie jej? zawsze skupiam się na jej wargach a te wyglądają jakby ważyły po 5kg i poruszanie nimi sprawiało jej ogromną trudność
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-10, 21:25   #766
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Thonia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a w temacie starych vlogerek, nie wiem czy pamiętacia taka Lindę, Lindonesja czy jakoś tak. Nagle zniknęła z You Tuba, lubiłam ją, nawet bardzo. Nie wiecie co się stało?? Dlaczego odeszła?

Wiem że mieszka chyba w Holandii?? Nie pamiętam dobrze tematu ale bardzo żałowałam gdy zniknęła.
OOO, ja ją pamietam, nie wiem, niestety co sie z nią stało :C

z takich "starych" to dla mne wieczny smutek (i to bez ironii, naprawde lubiłam jej kanal) dla thecurlygal
Stary 2016-01-10, 21:26   #767
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość

Zmieniła makijaż, fryzurę, czy o co biega, że na tych dwóch filmach wygląda jak dwie różne osoby?
ja mam wrażenie, że za nią stoi cały sztab, który wykreował ją jak kiedyś ktoś wymyślił Tatu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
czy tylko mnie boli oglądanie jej? zawsze skupiam się na jej wargach a te wyglądają jakby ważyły po 5kg i poruszanie nimi sprawiało jej ogromną trudność
to prawda, okropne są te usta A kiedyś miała takie ładne.. Najgorzej jak widzę te zapadające się do dołu dolne krawędzie górnej wargi, jak u glonojada albo suma - nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi ?
Stary 2016-01-10, 21:31   #768
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

W tym z 2013 wyglàda jak ta dziewczynka z M Jak Miłość, córka adoptowana Myszki Mostowiak i Tomka gliniarza. No identyko. #jakżejejjestnaimię
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:31   #769
floooowers
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to prawda, okropne są te usta A kiedyś miała takie ładne.. Najgorzej jak widzę te zapadające się do dołu dolne krawędzie górnej wargi, jak u glonojada albo suma - nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi ?
na siłe powiększone usta i spora dawka "tynku" to nie jest dobra strona Nik , ale lubie rzucić okiem na to co poleca, czego używa i jak to robi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-10, 21:33   #770
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Ja aż tak dużej różnicy nie widzę, trochę starsza, mocniejszy makijaż (brwi dużo robią), inna fryzura (farbowane włosy), powiększone usta. Teraz wygląda poważnie jak na swój wiek.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:34   #771
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez floooowers Pokaż wiadomość
na siłe powiększone usta i spora dawka "tynku" to nie jest dobra strona Nik , ale lubie rzucić okiem na to co poleca, czego używa i jak to robi
Ja też ją często oglądam, choć to nie jest typ makijażu, który lubię. Ale bardzo miło się jej słucha, ma ładny akcent i różne zabawne teksty
Stary 2016-01-10, 21:36   #772
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

była tez kiedys fota olfy z korwinem, to dopiero bylo niebo a ziemia
niestety, znaleźć teraz nie umiem :C

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

szukam foty z korwinem i pozdro, troche z niej buraczysko, ze obcych foty na fejsa wstawia
https://www.facebook.com/olfaktoriap...e=3&permPage=1
na temat rozkmin o prawdziwosci mezczyzn sie nie wypowiem z grzecznosci
Stary 2016-01-10, 21:40   #773
201610310857
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
OOO, ja ją pamietam, nie wiem, niestety co sie z nią stało :C

z takich "starych" to dla mne wieczny smutek (i to bez ironii, naprawde lubiłam jej kanal) dla thecurlygal

Tez lubilam Lindusie,po prostu ktoregos dnia nagrala filmik pozegnalny, ze jej przygoda z Yt dobiega konca. Nie podala zadnego konkretnego wytlumaczenia.

Edytowane przez 201610310857
Czas edycji: 2016-01-10 o 21:43
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:48   #774
mangosteen
Raczkowanie

Olfaktoria na pewno powiększała usta, poza tym obecnie ostro chodzi na różne zabiegi medycyny estetycznej. No i do tego inny makijaż.
A co sądzicie o jej filmach o typach klientek perfumerii? Ech, my wszystkie chodzimy do Sephory i Douglasa tylko po to, żeby wyżebrać próbkę lub odgryźć szminkę
Stary 2016-01-10, 21:48   #775
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
W tym z 2013 wyglàda jak ta dziewczynka z M Jak Miłość, córka adoptowana Myszki Mostowiak i Tomka gliniarza. No identyko. #jakżejejjestnaimię

Zosia
Stary 2016-01-10, 21:49   #776
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość
Ta, i to jej wciskanie niskopółkowych kosmetyków azjatyckich nie wspominając o innych średnio i wysokopółkowych markach, a taka niby jest zainteresowana kosmetykami koreańskimi i nowinkami ze świata urody haha ;D Kiedyś namiętnie czytywałam jej bloga, ale później na szczęście mnie oświeciło.

+ ona z tego co pamiętam prowadzi bądź prowadziła bliźniaczego bloga do Azjatyckiego Cukru w języku angielskim, do którego dostęp został zablokowany ludziom mieszkającym z Polsce, dało się wejśc dopiero używając proxy
Pamiętasz może adres ?
Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Ktoś pytał o kosmetyki koreańskie w Warszawie - wiem, że otworzyli sklep It's Skin w którejś galerii.
W ogóle uwielbiam kosmetyki koreańskie, mam w domu pełną torbę zapasów

A będąc w tym temacie - właśnie ze względu na szeroko pojętą fascynację Azją, oglądałam i czytałam Azjatycki Cukier. Ale dosyć wybiórczo, więc długo miałam do niej stosunek neutralny. Później zaczęłam czytać różne jej mądrości pisane na fb i zauważyłam, że jednak ma dziewczyna lekkie problemy...

A kojarzycie taki kanał AlltheprettyfacesTV? Prowadziła go Polka mieszkająca w Australii. Bardzo mądra dziewczyna, uwielbiałam jej filmiki. Ale niestety nie zyskała dużej popularności, głównie dlatego, że nie kręciła vlogów jak je śniadanie, nie robiła halo wokół swojego faceta, nie obnosiła się z markami i nie rzucała się ślepo na aktualne internetowe trendy. Takich kanałów mi brakuje!
Nie skasowała filmików, więc czasem lubię sobie do nich wrócić.
Wystąpiła też m.in. w jednym z filmików pani Hani z Kącik Hani.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:06   #777
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
była tez kiedys fota olfy z korwinem, to dopiero bylo niebo a ziemia
niestety, znaleźć teraz nie umiem :C
Ta? https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...aa&oe=5742427A
To z dzieciństwa chyba.
heater jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-10, 22:13   #778
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja mam wrażenie, że za nią stoi cały sztab, który wykreował ją jak kiedyś ktoś wymyślił Tatu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

ja nienawidzę jak sobie umaluje usta podkładem i jak gada widać czerwone krawędzie

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 22:15   #779
mangosteen
Raczkowanie

Jeszcze jest jedna Polka w Australii na youtube - misia3006, ale ona nie kręci regularnie. U niej Magda (alltheprettyfaces) też kiedyś była w filmiku.

To dziecko obok Korwina to mała Olfaktoria??? To widzę jakaś dłuższa znajomość, ona się z nim zna prywatnie? Myślałam, że tylko popiera jego partię.
Stary 2016-01-10, 22:16   #780
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Olfaktoria na pewno powiększała usta, poza tym obecnie ostro chodzi na różne zabiegi medycyny estetycznej. No i do tego inny makijaż.
A co sądzicie o jej filmach o typach klientek perfumerii? Ech, my wszystkie chodzimy do Sephory i Douglasa tylko po to, żeby wyżebrać próbkę lub odgryźć szminkę
Jeszcze a propo jej zmian-ona ma bardzo dziecięcą/dziewczynkowy typ urody i w mojej opinii chce się na wyrost postarzeć, aby wyglądać jak "kobieta".

https://www.facebook.com/olfaktoriap...type=3&theater
https://www.facebook.com/olfaktoriap...type=3&theater

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:07
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości