|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Piękne zapachy
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam właśnie Autumn Night ! Bo mi się marzą Autumn Nights
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
U nas juz autumn days. Wczoraj tak jesiennie bylo, dzisiaj nie gorzej. Kolorowe liscie juz powoli leca z drzew
|
|
|
|
#754 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Są baardzo cieplutkie i milusie ![]() Daj znać jak się podoba ![]() Muszę się pochwalić, zdałam wczoraj prawko! |
||
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
roksiaczek,
|
|
#756 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
|
|
#757 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Jednak w ten weekend nie po drodze nam do większego marketu na zakupy, więc planu z kartą podarunkową nie zrealizowałam, ale nic straconego - przy okazji codziennej wizyty u dziadków założyłam sobie u nich specjalną kopertę Opisałam jako budżet na świąteczną spożywkę itd., włożyłam 20zł na start i dałam babci do schowania Co tydzień będziemy coś dokładać, a koperta poleży sobie tam spokojnie aż mniej więcej do połowy grudnia, aby nie kusiła
Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2016-08-20 o 21:02 |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bravo ![]() ![]() klask i:Co do zapachów z Q4 to są bardzo ładne ale dla mnie stanowczo za słabe Cytat:
![]() Ja tez sie muszę pochwalić Może pamiętacie jak wam pisałam w zeszłym roku jakie jest moje noworoczne postanowienie/życzenie: sprzedać 2 auta i.... w piątek je sprzedałam Nawet sobie nie wyobrażacie jacy jesteśmy z mężem szcześliwi, ze te dwa rupcie poszły w cholerę i nie musimy juz płacić 3 OC ( bo mamy jeszcze 1 normalny, jeżdżący samochód ) A drugie moje życzenie było, żeby mąż znalazł pracę za ludzkie pieniądze i tez się udało i od sierpnia pracuje w nowej firmie Pieniądze nie są mega wielkie, ale tez nie najgorsze ![]() I jeszcze jedno: zdałam egzamin na dyplomowanego nauczyciela, więc kolejne życzenie się spełniło Ale się pochwaliłam
|
|
#759 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Szkoda, że ja się nie mam czym pochwalić
|
|
#760 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Cytat:
To i ja się pochwalę że na grudzień najprawdopodobniej oddadzą nam nowe mieszkanie na te święta nie zdążymy urządzić ale na następne kto wie! ![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#761 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczyny wszystkich sukcesów
![]() ![]() Brawo Wy !!! Ja spedzilam cudny weekend na Kaszubach .Pogoda piękna ale juz czuć jesień .Grzyby ,ryby ,wrzosy ...Jest przecudnie .Teraz wrocilam i dla odmiany deszcz,pale snow in love - juz mogę powiedzieć ze uwielbiam !!!Czaje się na Autumn nights - opłaca się kupować swieczke ? |
|
|
|
#762 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
![]() Obawiam się jedynie tego, czy świece jednak nie są trochę mniej intensywne od wosków, dlatego też chętnie poznam opinię I ja się witam po dłuższej przerwie, udzielałam się przed ostatnimi świętami, potem święta mnie pochłonęły całkowicie Mało tego - w ostatnią Wigilię partner mi się oświadczył (wiedział jaki czas wybrać |
|
|
|
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki dziękuję Właśnie wróciłam z lasu, u mnie jeszcze nie widać jesieni
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiejsza jesienna pogoda skłoniła mnie do odpalenia wosków yc. Do tego szukam inspiracji ja świąteczne okno. Myślę o bombkach na gałęzi. Muszę przejrzeć aliexpress. Pierwsze prezenty juz kupione. Wszystko dla mojej chrzesniaczki. A jeśli chodzi o budżet świąteczny to od początku roku odkladamy po 50 zł na prezenty dla rodzinki, żeby grudzień był łatwiejszy do przeżycia
|
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim dziewczynom gratuluję sukcesów i osiągniętych celów!
I witam się z tymi, które na nowo się pojawiły
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
#766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
nie mam zachomikowanego flakonika żadnego.. tylko niewielką ilość ml z pierwszej rozbórki, bo jak wspominałam - jestem chomikiem..Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam !Nadal nie zamówiłam wosków. Za to kupiłam okulary dzisiaj
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|||
|
|
|
#767 | ||
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
A jak przygotowania? Już po, czy dopiero przed Wami ten dzień? Ja taką pogodę lubię bardziej niż 30 stopniowe upały (które fatalnie znoszę), ale jestem zaskoczona, że sierpień jest taki względnie chłodny i bardziej jesienny aniżeli letni. Rok temu, z tego co pamiętam, końcówka sierpnia była wręcz upalna, a tu się zapowiada, że będą całkiem normalne temperatury do końca miesiąca. A dzisiaj też oglądałam dekoracje na okna, chyba mnie ten świąteczny wosk tak natchnął ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
A tak poważnie, to podeszliśmy do tego bardzo zdroworozsądkowo po prostu, bez spinania się na konkretną datę, w pierwszy tydzień stycznia właściwie mieliśmy już klepnięte najważniejsze rzeczy, czyli salę, kościół, foto, DJa, ciasta. Reszta już potem poszła z górki ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Dziewczyny, a czy któraś z Was miała jakąś świecę Village Candle? Widziałam na Pachnącej Wannie, że mają całkiem spory wybór, a i zapachy wyglądają dość interesująco. |
||
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#769 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Co się wejdzie na wątek to same fajne wiadomości. Brawo dziewczyny Cytat:
Niby ma jeszcze wrócić lato ale ciężko mi w to uwierzyć. Pakowałam dziś część rzeczy do przeprowadzki i rozczulałam się nad każdą parą jesienno-zimowych skarpet
Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń - wzruszenie ramion. home sweet home Edytowane przez Lady_AnneBelle Czas edycji: 2016-08-21 o 20:17 |
||
|
|
|
#770 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | ||
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
to gratuluję U nas już poprzednie aświęta były magiczne z racji zaręczyn, a tegoroczne pewnie będą jeszcze piękniejsze (przynajmniej na to liczę! ) Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#773 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Pościel chciałabym typowo świąteczną, najlepiej czerwoną w śnieżynki lub renifery
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 | ||||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Po prostu postawiłam sobie za cel, aby tegoroczny okres świąteczny był dla nas finansowo jak najłatwiejszy do przejścia Gratuluję - wszystkiego! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Życzę wytrwałości w zbieraniu funduszy ![]() Cytat:
U mnie końcówka sierpnia zapowiada się niestety okropnie - ponad 30 stopni Cytat:
U mnie deszczowy, dość rześki poranek |
||||||
|
|
|
#775 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
Mam już w taki wzór poszewki na małe poduszki z Biedronki bodajże, ale liczę, że uda się też dorwać pościel w podobnym stylu. U nas ranek też chłodny, aż żal bylo spod kołdry wychodzić.. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki mnie dziś jesieni cd - w weekend miałam piękną pogodę a od dziś znów szarówa .Co zrobić
Na kaszubach nazbierałam grzybów i ... je zjadłam (cebulka+ śmietana) ,było pycha!!!Ale plany grzybobrania dalej ambitne ,nie powiedziałam że kończę zbierać !!! Celem jest ususzenie oczywiście tak by mieć grzyby SWOJE na święta . Dziewczyny o pościelipisałyście - ja w 4home w zeszłym roku kupiłam piękną pościel świąteczną i jestem zadowolona z jakości.Biało - czerwona w renifery : https://www.4home.pl/4home-posciel-b...ifery,160x200/ |
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jedna świąteczną, czerwona flanela z biedronki. Właśnie wczoraj ja ubralam
|
|
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim! Super wiadomości się posypały
Gdzie miałyście w weekend tę jesienną pogodę? U mnie upał... Byłam z soboty na niedzielę na rybach i było upalnie... Ale nad ranem rozpaliłam sobie ognisko, pospadały suche liście dębu, więc je spaliłam, a zapach... OMG! Jesień totalna się zrobiła w moim sercu, bo to taki typowy jesienny zapach - palone, suche liście! ![]() Uwielbiam lato, ale najbardziej lubię jesień i już pod koniec sierpnia zawsze szaleję, dziś deszczowo i bardziej mnie to cieszy niż 30*C (które też uwielbiam). Już powoli nadchodzi "ten" czas... nie mogę się doczekać moich wosków Jak fajnie, że mamy te pory roku!
|
|
#779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje i witamy Tez oglądałam dekoracje na okno i pare postów wczesniej załączałam linki Cytat:
Cytat:
Martyna Tina, u mnie tez upały mają wrócic, kiedy musze iść do roboty
|
|
#780 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za gratulacje
Cytat:
![]() Co do wosków, kringle są mocniejsze niż yc? Bo wydaję mi się, że o nich mi wspominałaś, a przeglądałam zapachy jesienne i zastanawiam się nad autumn winds i autumn rain Szukam typowego jesiennego zapachu, las, liście, dym, coś w tym stylu za jedzeniowymi nie przepadam.Cytat:
U mnie w weekend pogoda jesienna, za to teraz robi się coraz cieplej, a zapowiadają upały |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

)

klask i:

nie mam zachomikowanego flakonika żadnego.. tylko niewielką ilość ml z pierwszej rozbórki, bo jak wspominałam - jestem chomikiem..
Pościel chciałabym typowo świąteczną, najlepiej czerwoną w śnieżynki lub renifery