![]() |
#751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() Co za firma ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Nindżopesz
|
![]() Niestety to norma, co trzecia przesyłka kurierska jest uszkodzona, z ostatnio zamawianych pamiętam wyszczerbioną półkę (na szczęście od tej strony, że nie widać) i pierścionek złożony na pół ![]() A propos przesyłek i zakupów to pochwalę się, że od miesiąca NIC nie kupiłam ![]() I jeszcze kącik kosmetyczny: po dwóch m-cach używania Neostraty przebarwienia się rozjaśniły ale są nadal. Więc jak ktoś potrzebuje zlikwidować przebarwienia to niech raczej szuka lepszego specyfiku. Na szczęście jest wydajna i zużyłam dopiero 1/3 opakowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam plan do końca roku nic nie kupować z ciuchów itp. poza bieżącymi rzeczami (kosmetyki) Cytat:
![]()
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
A ja oszczędzam pół życia i tej wiosny mam ochotę kupować!
Dobrej jakości okulary z filtrem - nie muszą być rejbany, nawet wolałabym nie. Garderoba - mam 3 rzeczy w których chodzę non stop. 2 sukienki w paski i ramoneska, naprawdę potrzebuję ubrań. Filtr 50 w jasny odcieniu, kryjacy i lekki w formule, do cery naczynkowej z trądzikiem różowatym. Już kilka lat szukam> Bioderma AR Teint jest najbliższa ideałowi ALE prawie nie kryje ![]() Perfumy. Buty zawsze chętnie. ![]() Oooo torebka misie przypomniała. ![]() To tak z marszu, z pewnością jest tego więcej. Auto, malowanie ścian, leczenie/diagnostyka ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-10 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. właśnie miałam pytać jak u Ciebie. Podejrzewam, że po pół roku to i Neostrata zadziała, ale czasami w recenzjach dziewczyny piszą, że już po miesiącu zeszły im przebarwienia. Szczęściary... Takich rzeczy to nie liczę, u mnie też poszła kasa na dywan czy tam worki do odkurzacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
![]() znad weny kuchennej - pierwszy raz 3bita zrobiłam dla mnie za słodki, pomimo, że na krakersach ale reszta się rozpływa nad nim wolę tiramisu ![]() ja muszę buty i torebkeu może jakieś okrycie wierzchnie ale to w kwietniu i szaleć nie będę jak mi się uda schudnąć, to w okolicy maja kupuję nowy obiektyw jak się nie uda, to pewnie też, bo w kicie af pada poza tym muszę jak najszybciej zacząć odkładać na bilet mamy umowę, że jak uzbieram na swój w dwie strony, to tz dokłada resztę i lecimy daleko daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja to tez miałam od wielu lat, wiec może inaczej schodzi słoneczne stare przebarwienie a inaczej no. blizna? ![]() Ja mam twarde postanowienie oszczędzania na mieszkanie, szafa pęka w szwach, ciuchów i butów od groma, wiec trzeba zacząć we wszystkim chodzić, a nie oszczędzać ![]() W tym roku planuję tylko zakup laptopa i wsjo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tez planuje kompa, bo moj staruszek 6 lat ponad i kij wie, kiedy zejdzie z tego swiata
![]() ![]() A tak poza tym marza mi sie jeszcze szpile valentino rockstud ![]() ![]()
#759 |
Nindżopesz
|
Skąd taka zależność?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, ale swoją drogą kupujący jest jakiś dziwny... wczoraj napisałam do niego ze 3 maile - w tym prośba o zdjęcia, a nie odpisała nic Cytat:
2) poka poka i super! Cytat:
![]() Nie miałam pojęcia, że to się tak często zdarza! Ten zegar był przedwojenny, art deco, szybki kryształowe z przodu, zdobienia i "korona" skrzyni naprawdę piękna - a tu coś takiego... A propos kupowania... wyobraźcie sobie, że w końcu nie jestem tak do końca zadowolona z tej mojej wymarzonej czarnej torby ![]() ![]() Pewnie to z nerw ![]() Jakaś taka... obca jest, twarde ma krawędzie, ale pewnie się wyrobi -będą zdjęcia i w ogóle raz w tyg na blogu będzie taki wpis lifestylowy Cytat:
-płaszczyk seledynowy i w ogóle seledyny, fiolety w garderobie -z perfum - Montale Black Musk -wstawić optyczne szkła do moich oprawek - wciąż czekam, bo wzrok mi się pogarsza... -spódnica ołówkowa / fartuchowa (bo mam tylko jedną spódnicę!) - koszule - zawsze -ponieważ moim bazowym i głównym kolorem jest granat, przydalyby się kolorowe dodatki - szczególnie paski skórzane typu męskiego, marzy mi się też taki szeroki zakończony trokami, do wiązania Przypomniało mi się - nie mogę znależć dobrego biustonosza, wszystkie mnie drażnią i marzę o tym, żeby przyjść do domu i się nareszcie z tej uprzęży wydostać. Takiego calkiem miękkiego mieć nie chcę, tylko ciut powiększający i tak myslę - w TKKMAXXX są takie do fitnessu ni to biutonosze, ni to koszulki, majo gombke - może to by się sprawdziło? Ale super jest to, że mam : buty, podkład (Revitalift Loreala najjaśniejszy), no i torbę ![]() No i nosi mnie ad wlosów - powiedzcie mi, co baby robią, mając wlosy typu bob, nie dające się związać w kucyk, żeby im nie wpadały do oczu / ust / nie biczowaly twarzy??? Są jakieś pianki? Cytat:
![]() Cytat:
Czy ktoś ma może przecieki, kiedy ma być pogodnie??
![]() |
#762 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wogole co zta wiosnąze tak zapytam? w krk jkas syfioza ni to zima ni to wiosna nic to ch...nawet moja psychika nie wie jak na to zareagowac-cieszyc sie czy plakac.... co do fotobiznasu to znowu od euforii do depresji- zrobilam jedna super sesje taka jaka chcialam i w dodatku za dobra kase, no ale znowu cisza.... o wogole widze nowy watek plotkowy na perfumach! nowe panie idzie...tylko patrzec kiedy nas tu oprawią w szklane gabloty i beda ludzion pokazywac jako prehistoryczne okazy...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-03-10 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
A, i wiecie, co... mam zamiar wziąć się za Panienki ostro (Rejcz, Agnyska!)
I dla rozrywki wymysliłam taki obraz, w ramach łączenia kierunków - zwierząt z Panienkami - namalować wielkiego kota (50 na 70), który w łapach, jak King Kong, trzymalby Panienkę - wtedy mogę go wkleić i na swoją panienkową stronę i w ogóle robi się zabawnie(j)
#764 |
Niewyczymie.
|
Macham znad kawuchy
![]() Eh, co za dzień... jakiś głuptok dobił nam do samochodu. ![]() I za dom, do faceta co samochody naprawia też muszę iść, on pewnie będzie wiedział... |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
1) Posłaniec. Wysyłam za ich pośrednictwem np. dokumenty do trzech osób po kolei z zaczekaniem na podpis i dalej + powrót. Jakieś elementy łazienkowe, które szefowa zwracała - ceramiczne, delikatne. Jakieś wielkogabarytowe niewiemco, którego nikt nie chciał przewieźć bo za długie było (powyżej 2 metrów) Co do biustonoszy to ja nieodmiennie polecam Intimissimi i nawet zamierzam do nich w najbliższym czasie zajrzeć. Miękkie, sportowe też maja, co kto lubi. Spinką podpinaj ![]() I nie wiem, czy pogoda będzie, ale rozpaczliwie potrzebuję butów ![]() 2) a, co mi tam ![]()
![]() |
#766 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]() Sliczny kolor włosów masz ![]()
#767 |
Niewyczymie.
|
Piękne masz włosy, Margot!
![]() Mi też bardzo podobają się boby, ale jak sobie pomyślę o codziennym układaniu, to mi się odniechciewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
![]() A kolor jest zwyczajnie sprany ![]() ![]()
#769 |
Niewyczymie.
|
Eh, gdybym tylko nie była takim okropnym leniem...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
![]() Margot też mi się kolor podoba i strzyżenie. Mother ale Ty masz super urodę, więc nie ma co narzekać, really.
![]() |
#771 |
Niewyczymie.
|
Jak się ładnie ustawię...
![]() To codzienne 'feminizowanie' mojej twarzy makijażem mnie wykańcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do kuriera....też miałam z jednym bubkiem z DPD przejście. akurat mnie w domu nie było, tato paczkę odbieral. A w międzyczasie baran zanim wszedl tato,zdążył mojemu psu gazem w pyszczek psiknąć. Przez okno z sąsiedniego domu widzial wujo,ale zanim wylazł to ćwok się zmyl. Jak wrociłam do domu, jak mi powiedzieli...no to dostalam szalu i prawie zjadlam babkę na infolini, plus straszenie policja i pozwaniem firmy,że ich pracownicy znęcają się nad zwierzętami. I wogle jakim prawem oddal paczkę do mnie, osobie niepowaznionej zamiast awizować, przyjechać jeszcze raz na drugi dzień ,a jak by się nie udalo dostarczyć odbiorcy, to zostawić tam gdzie się paczki zostawia nieodebrane. I tyle. Co z tego że pod tym samym adresem. na drugi dzień był baran z przeprosinami, tłumaczeniem się i pismem z firmy. Potem już nie przyjechal wiecej, nie wiem czy pracuje jeszcze. Pewnie nie tylko u mnei nawywijał i go wylali. A reszta chlopakow z DPD jest super w moim rejonie, z innych firm też. Pewnie zalezy jak wszędzie, od człowieka. Czy fajny, czy menda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
niecnotliwa dziewica
|
Menda to mi się raz trafiła taka - też z DPD akurat - ze go ganiałam po piętrach, prawie się z nim pobiłam, na parterze wołałam ochronę do pomocy, a i tak łobuz uciekł
![]()
#774 |
Piers do przodu
|
Margota
![]() ![]() Macham Baru snad nagłej utraty przytomności podczas remontu kuchni ![]()
#775 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() a Ty aby nie przesadzasz z tą swoją dietą...? ![]()
![]() |
#776 |
Piers do przodu
|
Ciśnienie mam obecnie niskie jak na mnie .... jako bonus uboczny dializ. Zwykle 90/60 z tendencją spadkową - a taki odlot miałam pierwszy raz w życiu ... trach i nic
#777 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() |
#778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2)zajrzę 3) źle się czuje w spinkach, infantylnie, dzidzia piernik 4) ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wyjdziesz dziś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#779 | ||
Zakorzenienie
|
najpierw chyba nową 50tkę 1.8 canona STM - ma świetne opinie
później nie wiem czy coś szerokiego czy zmiana puchy na carboocie wygrzebałam manualną sigmę 35-200mm ale nie mogę się przyzwyczaić do ciężaru ![]() i kolejną 135tkę f2,8 oba za 5f ![]() Cytat:
![]() ciuchy już normalnie leżą, to nie mam presji cięcia też potrzebuję i chyba nie poradzę sobie już sama, bo mi włosy zgęstniały ![]() no ale do tego dążyłam, żeby odrosły po rozjaśnianiu, a teraz nie nadążam z podcinaniem ![]() Cytat:
![]() i to nie tylko ze względu na głos, bo nie zdążyłam się odezwać ![]() uważaj na siebie Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-03-10 o 16:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Kaś
![]() Z odzieży nie chce nic. Musialoby być cos naprawdę powalającego, żebym to chciała. Mam wszystko, trochę nawet z metkami jeszcze.... No dobra, dżinsy bardzo mocno podziurawione i mocno dopasowane., o dlugosci 3/4. Ale to dopiero za miesiac lub dwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.