Scent Bar LIX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-10, 07:35   #751
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
jestem załamana... w zeszłym tygodniu wysłałam do Gdańska skrzynię od zegara, z szybkami witrażowymi, kurierem Sendit.pl
Powiedział, że nalepki ostrożnie i ostrożnie szkło ma w samochodzie (bo takich napisanych własnoręcznie nie uznają) - no i patrzcie, jakiego maila dostalam od gościa, który kupił tę skrzynię :

"Przesyłkę odebrałem nie osobiście, bo kurier zostawił u sąsiadów. Pewnie coś przeczuwał, bo szkło od cyferblatu pobite, połamane witraże, nawet
nie wiem czy uda się naprawić, a na dodatek korona połamana, wyraźnie czym ciężkim zostało przygniecione. Pewnie kurierzy na maksa ładują
by jak najwięcej napakować. Szkoda,że nie było naklejek 'Ostrożnie szkło ". Po raz pierwszy najgorsza przesyłka."

płaczę.
O rany, współczuję
Co za firma

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość

Burgery dla wszystkich na pocieszenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja bym poleciła firmę kurierską, z której usług od lat korzystam, ale nie wiem, czy to nie wyjdzie, że reklama? W każdym razie wozili nam rozmaite dobra, wielkogabarytowe, delikatne, co tylko się dało i nie było przypadku, żeby cokolwiek dotarło uszkodzone albo nie na czad. Skóry nie zdzierają.

A ja mam dobre wieści i chciałam się pochwalić: firma mi zwróciła za naprawę aparatu i z tej okazji poszłam do fryzjera. Nie mam połowy włosów
Super

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:03   #752
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
płaczę.
Cytat:
nie, nie odpuszczę - firma DPD. OMIJAJCIE Z DALEKA!!!!
Co za chamy niemyte... Współczuję bardzo.

Niestety to norma, co trzecia przesyłka kurierska jest uszkodzona, z ostatnio zamawianych pamiętam wyszczerbioną półkę (na szczęście od tej strony, że nie widać) i pierścionek złożony na pół Tylko miękkie ciuchy dochodzą w całości.

A propos przesyłek i zakupów to pochwalę się, że od miesiąca NIC nie kupiłam Oszczędzam.

I jeszcze kącik kosmetyczny: po dwóch m-cach używania Neostraty przebarwienia się rozjaśniły ale są nadal. Więc jak ktoś potrzebuje zlikwidować przebarwienia to niech raczej szuka lepszego specyfiku. Na szczęście jest wydajna i zużyłam dopiero 1/3 opakowania.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:50   #753
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A propos przesyłek i zakupów to pochwalę się, że od miesiąca NIC nie kupiłam Oszczędzam.

mam plan do końca roku nic nie kupować z ciuchów itp. poza bieżącymi rzeczami (kosmetyki)
Cytat:
I jeszcze kącik kosmetyczny: po dwóch m-cach używania Neostraty przebarwienia się rozjaśniły ale są nadal. Więc jak ktoś potrzebuje zlikwidować przebarwienia to niech raczej szuka lepszego specyfiku. Na szczęście jest wydajna i zużyłam dopiero 1/3 opakowania.
ja stosowałam pół roku serię pharmaceris W, ostuda prawie znikła
Stary 2016-03-10, 09:10   #754
rachell111
Zakorzenienie

A ja oszczędzam pół życia i tej wiosny mam ochotę kupować!
Dobrej jakości okulary z filtrem - nie muszą być rejbany, nawet wolałabym nie.
Garderoba - mam 3 rzeczy w których chodzę non stop. 2 sukienki w paski i ramoneska, naprawdę potrzebuję ubrań.

Filtr 50 w jasny odcieniu, kryjacy i lekki w formule, do cery naczynkowej z trądzikiem różowatym. Już kilka lat szukam> Bioderma AR Teint jest najbliższa ideałowi ALE prawie nie kryje

Perfumy.
Buty zawsze chętnie.
Oooo torebka misie przypomniała.

To tak z marszu, z pewnością jest tego więcej. Auto, malowanie ścian, leczenie/diagnostyka

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-03-10 o 09:13
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:18   #755
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

mam plan do końca roku nic nie kupować z ciuchów itp. poza bieżącymi rzeczami (kosmetyki)

ja stosowałam pół roku serię pharmaceris W, ostuda prawie znikła
1. ja też
2. właśnie miałam pytać jak u Ciebie. Podejrzewam, że po pół roku to i Neostrata zadziała, ale czasami w recenzjach dziewczyny piszą, że już po miesiącu zeszły im przebarwienia. Szczęściary...

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Auto, malowanie ścian, leczenie/diagnostyka
Takich rzeczy to nie liczę, u mnie też poszła kasa na dywan czy tam worki do odkurzacza Ale dla siebie niczego "zbędnego" nie kupiłam.

Stary 2016-03-10, 09:39   #756
Betty83
Zakorzenienie

znad weny kuchennej - pierwszy raz 3bita zrobiłam
dla mnie za słodki, pomimo, że na krakersach
ale reszta się rozpływa nad nim
wolę tiramisu

ja muszę buty i torebkeu
może jakieś okrycie wierzchnie
ale to w kwietniu i szaleć nie będę
jak mi się uda schudnąć, to w okolicy maja kupuję nowy obiektyw
jak się nie uda, to pewnie też, bo w kicie af pada

poza tym muszę jak najszybciej zacząć odkładać na bilet
mamy umowę, że jak uzbieram na swój w dwie strony, to tz dokłada resztę i lecimy daleko daleko
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:40   #757
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1. ja też
2. właśnie miałam pytać jak u Ciebie. Podejrzewam, że po pół roku to i Neostrata zadziała, ale czasami w recenzjach dziewczyny piszą, że już po miesiącu zeszły im przebarwienia. Szczęściary...

Takich rzeczy to nie liczę, u mnie też poszła kasa na dywan czy tam worki do odkurzacza Ale dla siebie niczego "zbędnego" nie kupiłam.

No ja to tez miałam od wielu lat, wiec może inaczej schodzi słoneczne stare przebarwienie a inaczej no. blizna?

Ja mam twarde postanowienie oszczędzania na mieszkanie, szafa pęka w szwach, ciuchów i butów od groma, wiec trzeba zacząć we wszystkim chodzić, a nie oszczędzać

W tym roku planuję tylko zakup laptopa i wsjo
Stary 2016-03-10, 09:47   #758
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
W tym roku planuję tylko zakup laptopa i wsjo
Tez planuje kompa, bo moj staruszek 6 lat ponad i kij wie, kiedy zejdzie z tego swiata z tym ze nie wiem własnie czy laptop (zawsze miałam laptopy), czy jednak iMaca.... myslę juz nad tym z meisiac i dalej nei wiem

A tak poza tym marza mi sie jeszcze szpile valentino rockstud

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:52   #759
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Skąd taka zależność?

Stary 2016-03-10, 10:12   #760
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd taka zależność?
taką nagrodę-motywator sobie wymyśliłam jak zaczynałam w zimie
ale okazuje się, że to już konieczność i bardziej go potrzebuję od schuścia
Stary 2016-03-10, 11:10   #761
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Justyno, to niestety częsta praktyka kurierów, ale da się z firmą wygrać. Piszesz pisma do kierownictwa, oni nie mieli prawa. Tylko to jest tak, że to odbiorca walczy. Mój mąż miał sytuację, że nadał jakąś najtańszą firmą, bodajżę KEX czy jakoś tak, bo sam odbiorca taką chciał, i zniszczenia totalne. Ale mój małż mial pakę obfoconą. Odbiorca się zawziął i nie popuścił. kierownictwo f. kurierskiej najpierw wystosowało pismo, że się nie poczuwa, i jak chce to do sądu (wiadomo, zniechęcanie klienta, bo koszt sądu większy niż wartość przesyłki) ale ten się zawziął, i dzwonił do szefów wszystkich szefów, aż w końcu się ugli, i zwrócili mu całą kwotę za zniszczony przez kuriera towar. Jednak odbiorca udowodnił winę kuriera. Głównie fotki paczki przed i po. Dowód że zapłacone było ostrożnie i gabaryt.

Trzeba walczyć, żeby przestali zatrudniać ułomów, którzy czują się bezczelnie bezkarni za zniszczenia. Szczerze, to kogoś takiego mi nie żal, powinni zwalniać z miejsca, za tak karygodne zaniedbania. To nie przypadki i wypadki tylko efekt zamierzonych skandalicznych zaniedbań!!!

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Ju - a ja wtedy pamiętam jak krzyczałam na małża, mogłeś nadać DPD czymś znanym, z renomą, a nie najtańszym poząl się panie Kexem No ale odbijał piłeczkę, a raczej piłkę lekarską , że kupujący sam taką chciał, bo chciał najtańszą

Także KEX czy jak im tam - też big no-no :no:

Dziękuję, ale swoją drogą kupujący jest jakiś dziwny... wczoraj napisałam do niego ze 3 maile - w tym prośba o zdjęcia, a nie odpisała nic

Cytat:
Ja bym poleciła firmę kurierską, z której usług od lat korzystam, ale nie wiem, czy to nie wyjdzie, że reklama? W każdym razie wozili nam rozmaite dobra, wielkogabarytowe, delikatne, co tylko się dało i nie było przypadku, żeby cokolwiek dotarło uszkodzone albo nie na czad. Skóry nie zdzierają.

A ja mam dobre wieści i chciałam się pochwalić: firma mi zwróciła za naprawę aparatu i z tej okazji poszłam do fryzjera. Nie mam połowy włosów
1) Margot - polecaj, teraz to już kicha, ale kiedyś się przyda
2) poka poka i super!

Cytat:
Co za chamy niemyte... Współczuję bardzo.

Niestety to norma, co trzecia przesyłka kurierska jest uszkodzona, z ostatnio zamawianych pamiętam wyszczerbioną półkę (na szczęście od tej strony, że nie widać) i pierścionek złożony na pół Tylko miękkie ciuchy dochodzą w całości.

Nie miałam pojęcia, że to się tak często zdarza!
Ten zegar był przedwojenny, art deco, szybki kryształowe z przodu, zdobienia i "korona" skrzyni naprawdę piękna - a tu coś takiego...

A propos kupowania... wyobraźcie sobie, że w końcu nie jestem tak do końca zadowolona z tej mojej wymarzonej czarnej torby
Pewnie to z nerw Tyle czau jej szukałam. Wydaje mi się, że można ją upgrejdować u kaletnika - np żeby dodał gdzieś zamszu albo wytłoczył mój podpis - bo na obrazach podpisuje się tylko jn
Jakaś taka... obca jest, twarde ma krawędzie, ale pewnie się wyrobi -będą zdjęcia i w ogóle raz w tyg na blogu będzie taki wpis lifestylowy

Cytat:
A ja oszczędzam pół życia i tej wiosny mam ochotę kupować!
Dobrej jakości okulary z filtrem - nie muszą być rejbany, nawet wolałabym nie.
Garderoba - mam 3 rzeczy w których chodzę non stop. 2 sukienki w paski i ramoneska, naprawdę potrzebuję ubrań.

Filtr 50 w jasny odcieniu, kryjacy i lekki w formule, do cery naczynkowej z trądzikiem różowatym. Już kilka lat szukam> Bioderma AR Teint jest najbliższa ideałowi ALE prawie nie kryje

Perfumy.
Buty zawsze chętnie.
Oooo torebka misie przypomniała.

To tak z marszu, z pewnością jest tego więcej. Auto, malowanie ścian, leczenie/diagnostyka
Ja z kolei chcę :
-płaszczyk seledynowy i w ogóle seledyny, fiolety w garderobie
-z perfum - Montale Black Musk
-wstawić optyczne szkła do moich oprawek - wciąż czekam, bo wzrok mi się pogarsza...
-spódnica ołówkowa / fartuchowa (bo mam tylko jedną spódnicę!)
- koszule - zawsze
-ponieważ moim bazowym i głównym kolorem jest granat, przydalyby się kolorowe dodatki - szczególnie paski skórzane typu męskiego, marzy mi się też taki szeroki zakończony trokami, do wiązania

Przypomniało mi się - nie mogę znależć dobrego biustonosza, wszystkie mnie drażnią i marzę o tym, żeby przyjść do domu i się nareszcie z tej uprzęży wydostać. Takiego calkiem miękkiego mieć nie chcę, tylko ciut powiększający i tak myslę - w TKKMAXXX są takie do fitnessu ni to biutonosze, ni to koszulki, majo gombke - może to by się sprawdziło?

Ale super jest to, że mam : buty, podkład (Revitalift Loreala najjaśniejszy), no i torbę

No i nosi mnie ad wlosów - powiedzcie mi, co baby robią, mając wlosy typu bob, nie dające się związać w kucyk, żeby im nie wpadały do oczu / ust / nie biczowaly twarzy??? Są jakieś pianki?

Cytat:
Ja mam twarde postanowienie oszczędzania na mieszkanie, szafa pęka w szwach, ciuchów i butów od groma, wiec trzeba zacząć we wszystkim chodzić, a nie oszczędzać

Cytat:
taką nagrodę-motywator sobie wymyśliłam jak zaczynałam w zimie
ale okazuje się, że to już konieczność i bardziej go potrzebuję od schuścia
Ja wczoraj pobiłam rekord najwyższej wagi od 2 lat - wciąż @ nie mam, muszę jednak pójśc do gina, samopoczucie bardzo mi się poprawiło, ale widać, że spuchnięta jestem - palce jak paróweczki.

Czy ktoś ma może przecieki, kiedy ma być pogodnie??

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 11:11   #762
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

znad weny kuchennej - pierwszy raz 3bita zrobiłam
dla mnie za słodki, pomimo, że na krakersach
ale reszta się rozpływa nad nim
wolę tiramisu

ja muszę buty i torebkeu
może jakieś okrycie wierzchnie
ale to w kwietniu i szaleć nie będę
jak się nie uda, to pewnie też, bo w kicie af pada

poza tym muszę jak najszybciej zacząć odkładać na bilet
mamy umowę, że jak uzbieram na swój w dwie strony, to tz dokłada resztę i lecimy daleko daleko
jakiajki? ja tez chyba kupuje

wogole co zta wiosnąze tak zapytam? w krk jkas syfioza ni to zima ni to wiosna nic to ch...nawet moja psychika nie wie jak na to zareagowac-cieszyc sie czy plakac....

co do fotobiznasu to znowu od euforii do depresji- zrobilam jedna super sesje taka jaka chcialam i w dodatku za dobra kase, no ale znowu cisza....

o wogole widze nowy watek plotkowy na perfumach! nowe panie idzie...tylko patrzec kiedy nas tu oprawią w szklane gabloty i beda ludzion pokazywac jako prehistoryczne okazy...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2016-03-10 o 11:13
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 11:19   #763
justynaneyman
Zakorzenienie

A, i wiecie, co... mam zamiar wziąć się za Panienki ostro (Rejcz, Agnyska!)
I dla rozrywki wymysliłam taki obraz, w ramach łączenia kierunków - zwierząt z Panienkami - namalować wielkiego kota (50 na 70), który w łapach, jak King Kong, trzymalby Panienkę - wtedy mogę go wkleić i na swoją panienkową stronę i w ogóle robi się zabawnie(j)

Stary 2016-03-10, 11:26   #764
MotherDivine
Niewyczymie.

Macham znad kawuchy

Eh, co za dzień... jakiś głuptok dobił nam do samochodu. Teraz muszę iść na zwiady, kto to do jasnej anielki był.
I za dom, do faceta co samochody naprawia też muszę iść, on pewnie będzie wiedział...
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 11:33   #765
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

1) Margot - polecaj, teraz to już kicha, ale kiedyś się przyda
2) poka poka i super!

Przypomniało mi się - nie mogę znależć dobrego biustonosza, wszystkie mnie drażnią i marzę o tym, żeby przyjść do domu i się nareszcie z tej uprzęży wydostać. Takiego calkiem miękkiego mieć nie chcę, tylko ciut powiększający i tak myslę - w TKKMAXXX są takie do fitnessu ni to biutonosze, ni to koszulki, majo gombke - może to by się sprawdziło?

No i nosi mnie ad wlosów - powiedzcie mi, co baby robią, mając wlosy typu bob, nie dające się związać w kucyk, żeby im nie wpadały do oczu / ust / nie biczowaly twarzy??? Są jakieś pianki?

1) Posłaniec. Wysyłam za ich pośrednictwem np. dokumenty do trzech osób po kolei z zaczekaniem na podpis i dalej + powrót. Jakieś elementy łazienkowe, które szefowa zwracała - ceramiczne, delikatne. Jakieś wielkogabarytowe niewiemco, którego nikt nie chciał przewieźć bo za długie było (powyżej 2 metrów)

Co do biustonoszy to ja nieodmiennie polecam Intimissimi i nawet zamierzam do nich w najbliższym czasie zajrzeć. Miękkie, sportowe też maja, co kto lubi.

Spinką podpinaj mnie właśnie za krótko obcięła i mi dziwnie i w kucyk się dają ledwo związać (a miałam tego, ze ho ho)

I nie wiem, czy pogoda będzie, ale rozpaczliwie potrzebuję butów przejściowych takich. Kozaki mam, pantofle mam, jakieś botkopodobne by się przydały ale jednak do spódnicy. Spodni nie posiadam.

2) a, co mi tam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przód.jpg (28,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tył.jpg (9,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2016-03-10, 11:37   #766
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
2) a, co mi tam
Niezmiennie podobaja mi sie boby
Sliczny kolor włosów masz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-03-10, 11:43   #767
MotherDivine
Niewyczymie.

Piękne masz włosy, Margot!
Mi też bardzo podobają się boby, ale jak sobie pomyślę o codziennym układaniu, to mi się odniechciewa
Stary 2016-03-10, 11:46   #768
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Dziękuję
A kolor jest zwyczajnie sprany nie mam czasu się ufarbować, był to bursztynowy brąz Syossa, ale się zmył
Stary 2016-03-10, 11:48   #769
MotherDivine
Niewyczymie.

Eh, gdybym tylko nie była takim okropnym leniem... Przestałam farbować włosy, bo nie chciało mi się łazić co chwilę do fryzjera na odrosty, zapuszczam, bo nie chce mi się stylizować i układać... no nie, nigdy nie będę piękna i zadbana.
Stary 2016-03-10, 12:13   #770
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru

Margot też mi się kolor podoba i strzyżenie.

Mother ale Ty masz super urodę, więc nie ma co narzekać, really.
Stary 2016-03-10, 12:17   #771
MotherDivine
Niewyczymie.

Jak się ładnie ustawię... Tak na serio, to czasami wyglądam wręcz... męsko! Brew, oczy, nos... no facet, jak nic.
To codzienne 'feminizowanie' mojej twarzy makijażem mnie wykańcza
Stary 2016-03-10, 12:28   #772
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

tylko patrzec kiedy nas tu oprawią w szklane gabloty i beda ludzion pokazywac jako prehistoryczne okazy...

Cytat:
I dla rozrywki wymysliłam taki obraz, w ramach łączenia kierunków - zwierząt z Panienkami - namalować wielkiego kota (50 na 70), który w łapach, jak King Kong, trzymalby Panienkę - wtedy mogę go wkleić i na swoją panienkową stronę i w ogóle robi się zabawnie(j)

A co do kuriera....też miałam z jednym bubkiem z DPD przejście. akurat mnie w domu nie było, tato paczkę odbieral. A w międzyczasie baran zanim wszedl tato,zdążył mojemu psu gazem w pyszczek psiknąć. Przez okno z sąsiedniego domu widzial wujo,ale zanim wylazł to ćwok się zmyl. Jak wrociłam do domu, jak mi powiedzieli...no to dostalam szalu i prawie zjadlam babkę na infolini, plus straszenie policja i pozwaniem firmy,że ich pracownicy znęcają się nad zwierzętami. I wogle jakim prawem oddal paczkę do mnie, osobie niepowaznionej zamiast awizować, przyjechać jeszcze raz na drugi dzień ,a jak by się nie udalo dostarczyć odbiorcy, to zostawić tam gdzie się paczki zostawia nieodebrane. I tyle. Co z tego że pod tym samym adresem. na drugi dzień był baran z przeprosinami, tłumaczeniem się i pismem z firmy. Potem już nie przyjechal wiecej, nie wiem czy pracuje jeszcze. Pewnie nie tylko u mnei nawywijał i go wylali. A reszta chlopakow z DPD jest super w moim rejonie, z innych firm też. Pewnie zalezy jak wszędzie, od człowieka. Czy fajny, czy menda.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 12:55   #773
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Menda to mi się raz trafiła taka - też z DPD akurat - ze go ganiałam po piętrach, prawie się z nim pobiłam, na parterze wołałam ochronę do pomocy, a i tak łobuz uciekł Bo Jego Wysokość nie mógł zaczekać dosłownie dwóch minut aż szefowa zjedzie na parter do bankomatu po kasę i wróci - więcej by to nie zajęło, ze nie było wiadomo o której konkretnie przyjedzie, tyle gotówki przy sobie nie miała.
Stary 2016-03-10, 13:19   #774
Katty_p13
Piers do przodu

Margota super cięcie

Macham Baru snad nagłej utraty przytomności podczas remontu kuchni
Stary 2016-03-10, 13:21   #775
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margota super cięcie

Kaś
a Ty aby nie przesadzasz z tą swoją dietą...?
Stary 2016-03-10, 13:27   #776
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Kaś
a Ty aby nie przesadzasz z tą swoją dietą...?
Ciśnienie mam obecnie niskie jak na mnie .... jako bonus uboczny dializ. Zwykle 90/60 z tendencją spadkową - a taki odlot miałam pierwszy raz w życiu ... trach i nic
Stary 2016-03-10, 14:15   #777
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 14:45   #778
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1) Posłaniec. Wysyłam za ich pośrednictwem np. dokumenty do trzech osób po kolei z zaczekaniem na podpis i dalej + powrót. Jakieś elementy łazienkowe, które szefowa zwracała - ceramiczne, delikatne. Jakieś wielkogabarytowe niewiemco, którego nikt nie chciał przewieźć bo za długie było (powyżej 2 metrów)

Co do biustonoszy to ja nieodmiennie polecam Intimissimi i nawet zamierzam do nich w najbliższym czasie zajrzeć. Miękkie, sportowe też maja, co kto lubi.
Spinką podpinaj mnie właśnie za krótko obcięła i mi dziwnie i w kucyk się dają ledwo związać (a miałam tego, ze ho ho)
2) a, co mi tam
1) dziękuję za polecenie!
2)zajrzę
3) źle się czuje w spinkach, infantylnie, dzidzia piernik
4)

Cytat:
Piękne masz włosy, Margot!
Mi też bardzo podobają się boby, ale jak sobie pomyślę o codziennym układaniu, to mi się odniechciewa
Ale właśnie o to chodzi, że boba nie trzeba układac - krótkie trzeba, boba nie - co prawda długie związać w kucyk jest jeszcze wygodniej, ale ja bym tak nie chciała

Cytat:
Margota super cięcie

wyjdziesz dziś?

Cytat:
Ciśnienie mam obecnie niskie jak na mnie .... jako bonus uboczny dializ. Zwykle 90/60 z tendencją spadkową - a taki odlot miałam pierwszy raz w życiu ... trach i nic
trzymaj się

Stary 2016-03-10, 16:14   #779
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jakiajki? ja tez chyba kupuje
najpierw chyba nową 50tkę 1.8 canona STM - ma świetne opinie
później nie wiem czy coś szerokiego czy zmiana puchy

na carboocie wygrzebałam manualną sigmę 35-200mm
ale nie mogę się przyzwyczaić do ciężaru
i kolejną 135tkę f2,8
oba za 5f

Cytat:
Ja wczoraj pobiłam rekord najwyższej wagi od 2 lat - wciąż @ nie mam, muszę jednak pójśc do gina, samopoczucie bardzo mi się poprawiło, ale widać, że spuchnięta jestem - palce jak paróweczki.
ja się dalej nie zważyłam
ciuchy już normalnie leżą, to nie mam presji

cięcia też potrzebuję i chyba nie poradzę sobie już sama, bo mi włosy zgęstniały
no ale do tego dążyłam, żeby odrosły po rozjaśnianiu, a teraz nie nadążam z podcinaniem

Cytat:
Jak się ładnie ustawię... Tak na serio, to czasami wyglądam wręcz... męsko! Brew, oczy, nos... no facet, jak nic.
To codzienne 'feminizowanie' mojej twarzy makijażem mnie wykańcza
mnie parę razy wzięto za faceta
i to nie tylko ze względu na głos, bo nie zdążyłam się odezwać

Cytat:

uważaj na siebie

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-03-10 o 16:18
Stary 2016-03-10, 19:49   #780
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Kaś

Z odzieży nie chce nic. Musialoby być cos naprawdę powalającego, żebym to chciała. Mam wszystko, trochę nawet z metkami jeszcze....

No dobra, dżinsy bardzo mocno podziurawione i mocno dopasowane., o dlugosci 3/4. Ale to dopiero za miesiac lub dwa
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości