|
|
#7771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Joasiu szkoda Julki. mam nadzieje ze szybciutko jej przejdzie i juz wiecej nie wroci. ale pocieszjace jest ze chociaz nie cierpi i jej to nie dokucza.
Haniu a jak tam Pati. my tez stosowalismy smecte przy takich przypadkach. ale oststnio przy tej wirusowce lekarz dal nam inny proszek. i powiem ze chyba lepiej dziala. Kasiulko mozesz sprobowac nie tipsy ale pokrywac pazurki samym zelem.pazurki nie nszcza sie tak bardzo i nie masz tego plastikowego tipsa. mozesz klasc pod to rozne ozdobki np. takie ktore sie tobie podobaja. cena takiego szalenstwa to okolo 40 zł a zalozenie tipsow u nas to koszt 60 zł i uzupelnienie 45. radze popytac wsrod kobietek bo niekiedy chodza do dziewczyn ktore robia to w domu i sa bardziej zadowolone. ja niestey mam tlusta plytke paznokcia i o tyle tipsy zaraz po zalozeniu mi sie trzymaja ale jak juz mam sam zel to mi odpada. a jesli chodzi o popekane piety to polecam krem na popekane piety z Avonu. dziala cuda a nie kosztuje duzo. wczoraj u nas byl straszny dzien. do godziny 16 duchta ze oddychac sie nie dalo. potem sie zachmurzylo a w nocy burza jakich malo. blyskalo sie i grzmialo ze strach. dzisiaj juz lepiej ale o spacerze mozna zapomniec. moj Tz tez nie za bardzo zadowolony. maja malowac domek od zewnatrz a tu sciana mokra. ale brat z tesciem uparli sie ze zrobia to . wiec wyszedl na autobus a tu nasze MZK strajkuje i tylko 6 autobusow wyjechalo ale w trasy za miasto zeby ludzie chociaz do Kielc mieli jak dojechac. wiec sie wrocil i zadzwonil do brata ze jek chca zeby przyszedl to musza przyjechac bo on przez cale miasto nie bedzie szedl na piechote.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#7772 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko -- ja czasem też mam ochotę na pazurki ale niestety dla mnie to zbyt kosztowna przyjemność
Noszę krótciutkie paznokcie bo tak mi nawygodniej przy Muszku ale ostatnio na wesele sobie zapuściłam i sama pomalowałam i przykleiłam takie kupne kwiatuszki, wyglądało to nawet ładnie Na nogach miałam to samo a na codzień to tylko maluję lakierem. Co do kremów to ja jeszcze nigdy nie natrafiłam na dobry krem do stóp, używam kremu do rąk.U nas dziś pada i chłodno więc dzień spędzimy w domu. Pozdrawiam |
|
|
|
#7773 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulka ja tez preferuje pedicure francuski co do ozdóbek to ja lubie naprzykład takie jakby łezki przyklejać albo malutkie serduszka, takie niby cyrkonie
w tym miesiacu wybieram sie sama do kosmetyczki na regulacje, henne brwi i rzes i własnie pedicure ![]() trzeba o siebie dbac Co do tego spotknia co proponujecie to ja Kraków nie ma problemu ale nielicze na to![]() z tych wszystkich miast to mi pasuje tylko Łodz i to w drugiej połowie sierpnia( tylko ze ja bede wtedy pod łodzia i nei wiem do konca czy bede wstanie) ale jesli juz to wtedy Nataniel mi wczoraj dał popalic darł sie pół dnia nic nie pomagało ale stweirdziłam to zeby...dzisiaj sie okazało ze to jednak probelmy z robieniem kupki yhhh mys,e ze te zeby się tez przyczyniaja do tego ze tai nerwowy jest bo wychodzi mu dolna trójka kostko z tym gryznieniem to Natan tez tak ma gryzie czasem ciagnie za włosy szczypie, bije...mnie denerwuje jak osoby obce bija go wtedy po rękach bo chocby nie wiem co nie wolno bic po rekach bo sa bardzo unerwione..poza tym dziecko pozniej boi sie cokolwiek zrobic... moja sprawdzona m\etoda jest wytłumacznie mu ja pokazuje mu ze nie wolno ze to boli i pokazuje mu jak mozerobic ze lepiej pogłaskac np i on odrazu mnie nasladuje i przestaje - przewaznie skutkuje a co do kalpsa to ja czasem klapne mu w pupke jak do niego tłumaczenie i wszystkie moje wysiłki nie dają nic to jest ostatecznośc widze ze tez lubicie kupuwac w tanich ciuszkach...ja to uwielbiam i uważam ze w ten sposób mozna sie lepiej ubrac niz w niejednym sklepie dobrym ja mam wiekszosc ubran z tamtąd i w smiesznych cenach a wzbudzaja zachwyt bardzo czesto zreszta ciuszki Natanielka to samo frmy H&M czy Next z bohaterami disneya kubusiem tygruskiem mikey itp a teraz siostra zlikwidowała sklep i dała mi tego ty;le ze musze zrobic miejsce jakies bo innaczej nie wiem gdzie to zmieszcze w tym miesiacu kupujemy aparat więc porobie zdjecia jakies bo uz dawno nas nie widzieliscie ![]() ![]() ![]() Jejku a tak apstrachując ostatnio stałam sobie na balkonie i patrzyłam sobie na dzidziusia słodkiego i na młoda matke ( co prawda starsza niz ja- ale jak najbardziej młoda) dzieco płakało z goraca prawdopodobnie , mama wzieła na ręce pozniej odłozyła spowrotem dziecko ciągle płacze ta zaczeła rzucac wózkiem i drzec sie Zamknij sie!!!Zamknijsie paskudo na całe osiedle yłam w szoku ze nikt jej uwagi niezwrocil a mi zwaracali jak np czapeczka Natank`owi spadła, stwierdzłam ze to strach ze zostana ak samo potraktowani...a ja spokojna matka to co...szkodzi trzeba zepsuc nastroj bo załadny obrazek pozdrawiam mamusiewszystkie
|
|
|
|
#7774 |
|
Wtajemniczenie
|
moze tym razem uda mi sie zaladowac te zdjatka. Gosiaczku ja tez uwazam ze nalezy o siebie dbac. chociaz czase po calym dniu juz nawet nie mam sily i checi na posmarowanie sie balsamem. ale teraz obiecalam sobie zakupic jakis dobry krem i smarowac sie rano i wieczorem. wiem ze majac 25 latek powinnam wiecej czasu poswiecac na taka pielegnacje.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#7775 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że się udało bo miło spojrzeć na ładną, uśmiechniętą, szczęśliwą dzidzię
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#7776 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
U nas wsumie lepiej choć jeszcze się nie ciesze bo przedwczoraj też było dobrze a wczoraj od nowa biegunka do tego Pati idą zęby i chyba przez to dzisiejsza noc była tragiczna Do tego stopnia że Pati wpadła za łóżko tak się wierciła, a raczej rzucała że w pewnym momenie spadła Wyszła już jej 2 i 4 na dole i idą następne Jeszcze do tego męża nie ma i jeszcze zadzwonił że kolega miał wypadek i będzie później bo wyciągają go z rowu, całe szczęście wszyscy cali![]() Tiaara ale twoja Wiki już duża dziewczynka |
|
|
|
#7777 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kasiulko ja 3 lata temu miałam akryle i było mi z nimi bardzo dobrze
ale możliwe, że miałabym do teraz . Można było malować je jak się chciało, a i francuski manicure wyglądał bardzo ładnie .Joasiu bardzo mi przykro z powodu Julci mam nadzieje, że szybko zwalczycie bakterie.Haniu buziaczki i szybkiego powrotu do zdrowia również życze Pati Przepraszam, że się ostatnio nie udzielam na wątku, ale Matiemu zaczeły wychodzić jednoczesnie 4 zęby dopiero zasnął, jestem u kresu sił i wytrzymałości, w nocy nie ma szans o spokoju w dzień jest też szał, ryk i co najgorsze ciągle tylko na ręce do mnie i nie odstępuje mnie na krok. Nie miałam sił i chęci pisać, nawet kolezanka mi dzisiaj powiedziała, że wyglądam na strasznie przemęczoną i powinnam choć trochę czasu poświęcić tylko dla siebie, ryczeć mi się zachciało bo nawet nie mam jak .Tiaaro Wiki jest super |
|
|
|
#7778 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Tiaara super fotki, alez Wiki zadowolona w tym piachu, zupełnie jak moja Oliwka
. Jestem pod niezmiennym wrażeniem wlosków Wiki, cudne loki, sama bym takie chciała Płatku 4 zeby naraz - rany biedny Mati, a Ty jestes dopiero biedna Jejku jak tak czytam to ja jednak komfort z Oliwką mam, nie choruje (tfu a kysz), ząbkuje bezproblemowo, no nie moge narzekac . Mam nadzieje ze Wy tez wkrótce odpoczniecie dziewczyny. A co do zebow to oliwka jest cos opózniona z tym zabkowaniem - dopiero ma 6 zeboli i nie widze nastepnych ![]() Dziekuje za rady odnosnie paznokci, chyba pojde na te żele (nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ) bo te tipsy to troche drogie są. Dzis byli u nas przyszli panstwo młodzi zaprosic nas na wesel no i moj chlop bedzie swiadkiem - tak wiec juz sie bez nowego garnituru na bank nie obejdzie, az sie boje isc do sklepu, juz sobie wyobrazam te ceny. A Oliwce znalazłam pare takich kiecuszek na allegro - doradżcie która najłaniejsza? Ceny od 9 zł do 99 (ta ostatnia - , raczej jej nie kupie choc mi sie strasznie podoba )
|
|
|
|
#7779 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko mi bardzo się podoba 4 sukieneczka i fajna jest też druga dla takiej już dorosłej dziewczynki
zresztą wszystkie sa śliczne![]() .
|
|
|
|
#7780 |
|
Zadomowienie
|
mi strasznie podobajawszystkie 2 jest bardzo fajna tak jak pisała płatek bedzie wygladać na dorosłą:P
![]() w sumie ta co płątek pisała to łądna i najelegantsza jak dla mnie a ta 1 tez swietna jest wybór nalezy do ciebie |
|
|
|
#7781 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe notoście mi pomogły
, chyba zrobie losowanie .Za to kupilismy dzis garnitur dla małża - 650 zł , ale wyglada w nim bosko .
|
|
|
|
#7782 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwale się bo byliśmy dzisiaj na imprezie integracyjnej z firmy tż
jednak trochę poprawił mi się humor. Wkleje pare fotek, aha jedna z piwem Mati tak ciągnie do piwa oczywiście nigdy mu nie dałam, ale zobaczcie jakie ma ciągoty .
|
|
|
|
#7783 |
|
Zadomowienie
|
powrót wizażanki marnotrawnej
![]() Płatku ale fajowskie zdjęcia. Widać żeście dobrze się bawili. Dobrze, że odreagowałaś trochę ![]() KAsiulek, wybór trudny, chyba losowanie najlepiej rozwiąże sprawę. ALbo każ wybrać Oliwce mnie się 3 i 5 najbardziej podoba.U nas skończyło się na antybiotyku . A na poważnie to przypuszczamy, że może od klimatyzacji, bo zdarzało nam się w aucie włączyć. Niestety tylko tatuś był przy nim, bo ja w delegacji i tego nie mogę sobie wybaczyć . TŻ mi nawet nie powiedział, że Milcio 2 razy wymiotował.Mieliśmy mały sukces - 2 razy zrobił siusiu na nocnik Tiaaro Wikula śliczna Zaraz jadę po moją siostrę - będzie z MIlciem ten tydzień. Buziaki
|
#7784 |
|
Zakorzenienie
|
Super Agiko ze juz wrócilas, brakowało nam Ciebie
Gratulacje dla Milcia ![]() Płatku powiem cos co juz i tak od dawna wiadomo ale i tak powiem - jestes sliczna dziewczyna, masz cos z Angeliny Jolie, normalnie ja sie dziwie Twojemu tz ze Cie tak ciagle sama zostawia - powinien Cie pilnowac ![]() A Mati jest do Ciebie podobny - super chłopczyk |
|
|
|
#7785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Kasiulko śliczna
. Fajnie by bylo gdyby był do mnie podobny . Zresztą zauważyłam, że on ma najwięcej właśnie koleżanek i lepszy z nimi kontakt niż z kolegami . A nie mogłam bo właśnie na tym festynie jeden z zespału chłopak na mnie zerkał i wiecie, że poczułam się wtedy atrakcyjną chyba mi brakuje zainteresowania ze strony nie innych facetow, ale właśnie mojego tż .Agiko ja też mysle, że przez ten żłobek Twój Kamilek tak choruje zresztą mojej siostry tak samo ze żłobka i przeczkola przynoszą różne choróbska . Ja też gratuluje postępów z nocnikiem .Dzisiaj na tym festynie chłopczyk nieiwiele starszy od Matiego siedział w wózku przy ławce rodziców chyba z 1h mój dzieciak nawet 10min nie usiedzi spokojnie .
|
|
|
|
#7786 |
|
Wtajemniczenie
|
Platku Kasiulka ma racje. sliczna z ciebie dziewczyna. pieknie wygladasz i ladnie sie usmiechasz. i juz teraz wiem na pewno ze mati po tobie taki smieszek. i oczywiscie fajny chlopak z niego. dobrze ze poszliscie na festyn. pomimo ze jestes zmeczona to nalezy ci sie takie odreagownie. a zabki Matiego no coz trzeba to przetrwac. mi tez bylo ciezko ale teraz z zebami mam spokoj.
Kasiulko mysle ze powinnas wybrac sukienke przede wszytskim z dobrego materialu. ja raz kupilam sukienke Wikuli ale strasznie sie w nij pocila i bylo jej goraco. dobrze ze mialam przy sobie zapasowa kreacje. Agiko to pewnie przez zlobek - dziewczyny maja racje. dzieci bawia sie wspolnymi zabawkami. stad choroby. ja tez musze pomylsec o jakiejs szczepionce. chociaz pani z apteki poradzila mi najpierw sprobowac podawac syropki uodparniajace. musze isc bo z Wiki na kolanach nie moge pisac. strasznie podobaja sie jej emotikonki. dziekuje jeszcze bardzo za komplementy pod adresem Wikuli
|
|
|
#7787 |
|
Zakorzenienie
|
Płatku mnie tez brakuje zainteresowania mojego chłopa
, teraz to mi nawet kwiatka nie kupi, nie mowiac juz o innych sprawach, ech .Ja sie nie dziwie ze na Ciebie faceci zerkają, bo jakbym była facetem to tez bym zerkała |
|
|
|
#7788 |
|
Zadomowienie
|
Uff dopiero wróciłam z zakupów
Ja tam bym na Płatka zerkała jako kobieta Wiecie , ja tym razem myślę, że to nie żłobek tylko klima. A już ostatnio się cieszyłam, że nie choruje. Ale już jest OK. Tyle, że zła jestem, że antybiotyk, bo ma jeszcze szczepionki do wzięcia, a się teraz odwlecze Coś Kostka się nie odzywa ![]() Z moim TŻ nie mam problemu, pełne zainteresowanie żoną (mam nadzieję, że tylko ). Ale zauważyłam, że im jest starszy, to częściej mu się zdarza za jakąś laską obejrzeć. Nie jakoś nagminnie, ale zawsze Wiecie co się stało. Pisałam wam kiedyś, że moja siostra związała się Albanczykiem. I wczoraj się od niego cichaczem wyprowadziła. Nie zostawiła mu żadnej informacji, ani nic. Normalnie jak mi powiedziała dlaczego to się zagotowała. Uderzył ją. Normalnie wierzyć sie nie chce. 2 tygodnie temu ją uderzył, ale zaraz strasznie przepraszał i ona dała się przeprosić, sama mówi, że przez wygodę. A w niedzielę znowu ją uderzył. I ona w poniedziałek zaczęła sobie szukać mieszkania i w czwartek się wyprowadziła jak go nie było. Nie chce go znać. Mówi, że jakby mu powiedziała, że go rzuca to pewnie by ją zatrzymywał. A wszystko było między nimi normalnie. Czasem się sprzeczali. Związek jak związek I po chyba 2 latach taki incydent. Pewnie by ją ciągle lał. Jednak takie wychowanie. Jak mi powiedziała to myślałam że wyjdę z siebie. Jakbym go miała pod ręką to by chyba nie przeżył. No nic dobrze, że to już koniec. Sorrki że tak smutno na wieczór, ale musiałam się wygadać Idę kąpu kąpu i spać, choć maż jakiś milutki chodzi więc nie wiadomo czy spać
|
#7789 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko -- sukieneczki wszystkie śliczne
![]() Płatku -- ekstra zdjęcia a powiedz mi czy ubranka Matika to przypadek ?? Pytam, bo ja uwielbiam Muszka na niebiesko i często takie ubranka mu wybieram, chyba dlatego, ze to blondynek Pozdrawiam |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#7790 |
|
Zakorzenienie
|
Agiko bardzo dobrze, że siostra się z nim rozstała
pewnie została by jego niewolnicą i workiem treningowym (przepraszam, za wyrażenie). Też bym na Twoim miejscu czuła złość i rozżalenie . A z tą klimą to możesz mieć rację albo przypadek .Dziewczyny przestancie już bo czuję się nieswojo Cha_go przypadek . Ja osobiśie nie lubie takich kolorków .Kostka i Joasia ![]() Agiko mój tż też zerka na fajne dziewczyny, kiedyś na to reagowałam teraz już zobojętniałam i udaje, że tego nie widze
Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-06-24 o 10:30 |
|
|
|
#7791 |
|
Zakorzenienie
|
Agiko, bardzo dobrze siostra zrobiła - mądra decyzja. Najlepiej niech sie z nim juz w ogole nie spotyka, koniec kontaktów. Niestety jak juz 2 razy uderzył to nie wróży to dobrze na przyszłosc
Moj tz na inne baby nie zerka, chyba w ogole stracił zainteresowanie, boze nie wiem co gorsze
|
|
|
|
#7792 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko ale pisałaś, że już coś zaczynało się poprawiać w waszych stosunkach i teraz znowu nic się nie dzieje
. Bidulko wiem co przeżywasz .Oj Muzułmanie nie liczą się z kobietami . Jednak zdarzają się tacy, którzy po wyjeździe z kraju zapominają tamtejsze zwyczaje i w związkach bywają normalnymi facetami. Mojego tż siostra była związana Arabem ten ani nie pił, ani nie palił, modlił się trzy razy dziennie do swojego boga, a dajcie spkój mnie by tacy ludzie przerażali, bałabym się z takim związać .
|
|
|
|
#7793 |
|
Zadomowienie
|
A najgorsze jest to, że na początku są słodcy. NAprawdę nic na to nie wskazywało, choć moja siostra jak ostatnio była w maju w Polsce to mówiła, że to chyba nie chłopak dla niej, bo jednak różnice kulturowe są zbyt duże. Ją wkurzało np. że on nigdy nawet nie pomyślał żeby ją przez drzwi pierwszą przepuścić., A jak mu mówiła, to nie rozumiał o co jej za bardzo chodzi. No więc siostrze dawało już to do myślenia. Ja się o nią bałam, ale starałam się go nie oceniać pod kątem całego narodu. Niestety wyszło szydło z worka.
Ależ się dziś obkupiłam, kupiłam sobie 2 nowe gajerki i buty, choć TŻ zapowiedział, że jak wrócę z butami to mogę się pakować . Ale jakoś przeżył. Ja mam manię na punkcie butów normalnie. Psycholog pilnie potrzebny Nic my już po obiadku., Milcio zaraz pójdzie spać i ja chyba z nim. Kasiulek, a ile twój TŻ ma lat? Miłej niedzielki.
|
#7794 |
|
Zakorzenienie
|
Agiko, jest o pół roku młodszy ode mnie
- w sumie młody facet, za wczesnie jak na andropauze, czy jak to sie tam nazywa, sama juz nie wiem. No w kazdym razie mam kompletny doł ![]() Ale mnie dzis moja tesciowa podkur***iła normalnie płakac mi sie chce. Chodzi o to cholerne wesele. Cały czas była mowa ze Oliwka bedzie na slubie a potem troszke na weselu i zawozimy ją do moich rodziców na noc. Rozwiazanie optymalne, wygodne, moi rodzice nic przeciwko nie mają. I nagle co sie okazuje - moi rodzice zostali równiez zaproszeni na wesele, ni z gruszki ni z pietruszki - dla mnie to dosc dziwne bo specjalnie to sie oni anwet ze soba nie widują. Na poczatku sie wzbraniali, nie chcieli isc, ale usłyszeli od tesciowej ze siostra małza sie poplakała ze nie przyjdą i ze muszą byc no więc sie zgodzili przyparci do muru i idą. No fajnie, tylko co z Oliwką - szlag mnie trafił, bo w takim ukłądzie ja bede musiala wrócic do domu o 19:00 - sama, z małą, małż jest swiadkiem wiec mu nie wypada - zreszta tez juz usłyszał od tesciowej ze jak wyjdzie wczesniej to wszystkim bedzie przykro i ze nie moze tego zrobic, prawie mu ryczala do słuchawki. I ze ona pojedzie do domu z Oliwka a my mamy zostac- taa, akurat, matka panny młodej wyjdzie o 19:00, juz to widze. Krew mnie zalała po prostu bo impreza juz mi przeszła kolo nosa, a naprawde bardzo sie cieszylam, nie byłam nigdzie od 2,5 roku . Moja noga niepredko u nich postanie
|
|
|
|
#7795 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na szybko bo zaraz idziemy na obiad do teściowej
![]() Kasiulka a nie wchodzi w grę jakaś ciotka/kuzynka/znajoma? Nie daj się i walcz! Życze z całego serca abyś poszła i wierze że coś wymyślisz. Jestem padaka bo Julka od 3 dni nie śpi wogóle w dzień. Wstaje o 7, zasypia o 21. Nawet tego nie komentuje. Infekcja już zaleczona ale idą kolejne zęby. Mówiłam Meme że planujemy spotkanie. Niestety nie ma szans żeby przyjechała. Chyba nie musze tłumaczyć dlaczego, pomnóżcie sobie nasze skarby razy dwa i macie rozwiązanie.
|
#7796 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko nie masz rodzeństwa? Wyobrażam sobie jak musi Ci byż źle i smutno
Tak myślałam, że Meme bedzie ciężko się gdzieś wybrać z dwójką dzieci. Szkoda, że już nie napisze u nas jak Filipek i Madzia razem się czują .
|
|
|
|
#7797 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie Płatku, zanim zaczeli zapraszac to powiedziałam im wyraźnie ze Oliwka jakby co zostanie z moimi rodzicami - nic wtedy nie odpowiedzieli, ale wiedzieli jakie mamy plany a i tak zrobili jak zrobili. Zaczynam nawet podejrzewac ze specjalnie.
Mam brata ale mieszka za granica, widujemy sie raz do roku. Rodzina ta co bysmy ewentyualnie mogli powierzyc Oliwke bedzie na weselu, znajomych którzy mogli by sie małą zaopiekowac nie mam, wiec same widzicie. Normalnie diabli mnie biorą i im dłuzej o tym mysle tym bardziej mi sie odechciewa. |
|
|
|
#7798 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko -- ja też bym podejrzewała, że teściowa zrobiła to specjalnie
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#7799 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko, coś nie rozumiem sytuacji
Siostra twojego TŻ prawie płacze, że twoi rodzice nie przyjdą? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, chyba, że łączy ich specjalna więź. Z drugiej strony jest im obojętne, że ty będziesz do 19.00 tylko Sorrki, bo może podjudzam, ale jakaś dziwna sytuacja. Porozmawiaj z mamą i zapytaj, czy byłby problem, gdyby byli tylko na obiedzie, a potem zaopiekowali się Oliwką. U mnie też ciężka atmosfera. Teściowa obrażona, bo przyjechała jej druga synowa z córką. Był obiad potem kawa, ale oczywiście nas nie zaprosili. Ale mi to olał, tyle, że potem wyszli na ogród i tak się złożyło, że po 15 minutach poszłam szykować MIlcia spać. Siedzieliśmy na ogrodzie dłużej, nie moja wina, ze tak późno przyszli. POłożyłam Milcia spać i nie zeszliśmy potem już na ogród. Byłam taka padaka, że posżłam spać. No i obraża. Szwagierka szybko pojechała, a teściowa obrażona. Wieci ja nawet tego złośliwie nie zrobiłam. PO prostu mi się nie chciało. No ale mój TŻ mówi, że mam się nie przejmować, bo on się czuje urażony, że mama nawet nas na kawę nie zawołała. I ma w nosie, bo do nas nie przyjechali. WIęc ja się nie przejmuję, ale oczywiście gadanie będzie w rodzinie ![]() Brzusio mnie boli Miłej nocki
|
#7800 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeżyłam obiad u teściowej, nikogo nie zamordowałam, jestem z siebie dumna
Julka sprzatała dziś park wrzucała kamienie do kosza, ale frajda. Mamy nocnikowy sukces Od początku lipca zaczynam prawo jazdy i juz trzęse portkami wcale a wcale nie mam na to ochoty ale robie to z myślą o przyszłej pracy. Kolejny plus - bedzie okazja wyrwać się z domu. Napaliłam się strasznie na takie meble do pokoju Julki: http://www.allegro.pl/item204249582_..._18m_6lat.html ale nie mam pojęcie czy takie łóżeczko zda egzamin, musiałabym skombinować barierke na całą długość.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Noszę krótciutkie paznokcie bo tak mi nawygodniej przy Muszku ale ostatnio na wesele sobie zapuściłam i sama pomalowałam i przykleiłam takie kupne kwiatuszki, wyglądało to nawet ładnie
Na nogach miałam to samo a na codzień to tylko maluję lakierem. Co do kremów to ja jeszcze nigdy nie natrafiłam na dobry krem do stóp, używam kremu do rąk.

tak się wierciła, a raczej rzucała że w pewnym momenie spadła
Jeszcze do tego męża nie ma i jeszcze zadzwonił że kolega miał wypadek i będzie później bo wyciągają go z rowu, całe szczęście wszyscy cali
ale możliwe, że miałabym do teraz
mam nadzieje, że szybko zwalczycie bakterie.
dopiero zasnął, jestem u kresu sił i wytrzymałości, w nocy nie ma szans o spokoju w dzień jest też szał, ryk i co najgorsze ciągle tylko na ręce do mnie i nie odstępuje mnie na krok. Nie miałam sił i chęci pisać, nawet kolezanka mi dzisiaj powiedziała, że wyglądam na strasznie przemęczoną i powinnam choć trochę czasu poświęcić tylko dla siebie, ryczeć mi się zachciało bo nawet nie mam jak

. TŻ mi nawet nie powiedział, że Milcio 2 razy wymiotował.
bo właśnie na tym festynie jeden z zespału chłopak na mnie zerkał i wiecie, że poczułam się wtedy atrakcyjną