Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 260 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 22:15   #7771
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość

słońce ja mam lonsdale staniczek
A widzisz - wiedziałam, że gdzieś mi mignął
Kupiłaś go gdzieś stacjonarnie w Gda?
Stary 2013-06-14, 22:21   #7772
call me baby
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej, mialam dreny ale nie pytalam lekarza czy zakaldanie ich jest norma, faktycznie troszke sie tam plynu zebralo , opuchlizna i tak byla ale moze bez byla by wieksza? U mnie schodzila w dol, po opreacji prawie nie jadlam w brzuch mialam jak ciezarna i te spuchniete sutki, mamuska pelna geba ;-)))
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:29   #7773
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
Hej, mialam dreny ale nie pytalam lekarza czy zakaldanie ich jest norma, faktycznie troszke sie tam plynu zebralo , opuchlizna i tak byla ale moze bez byla by wieksza? U mnie schodzila w dol, po opreacji prawie nie jadlam w brzuch mialam jak ciezarna i te spuchniete sutki, mamuska pelna geba ;-)))
Ja w tej chwili dokładnie tak się czuję Jak długo schodziła Ci opuchlizna z brzucha? Obawiam się, że nie zmieszczę się w żadne ciuchy, a za tydzień wracam do pracy...
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:41   #7774
call me baby
Rozeznanie

Cos ok 10 dni, potem niestety apetyt wrocil a ze za duzo ruszac sie nie moglam to czuje ze z 2 kg mi wpadlo ;-) teraz dopiero zaczynam na dluzsze spacery chodzic bo wczesniej rwalo mnie w piersiach ,slabo mi sie robilo itp , ale Pan dokor uprzedal ze latwo po operacji zlapac nadprogramowe kg ;-)))
Stary 2013-06-15, 00:10   #7775
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
......

Bimbalki, Ty też bierzesz antybiotyk... Qrcze, zaczynam się martwić, że może i ja powinnam, nie wiem czemu nie dostałam...
mogłas nie dostać z tej przyczyny, że podano Ci go w kroplówce po operacji.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Ja w tej chwili dokładnie tak się czuję Jak długo schodziła Ci opuchlizna z brzucha? Obawiam się, że nie zmieszczę się w żadne ciuchy, a za tydzień wracam do pracy...
byłam w albumie, widziałam fotki ale brzucha się nie dopatrzyłam A jak chcesz szybciej pozbyć się opuchlizny to w miarę możliwości spaceruj oczywiście po domu i pij dużo. Musisz wypłukać to wszystko co podano Ci podczas zabiegu.

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Coraz rzadziej tu zaglądam - cycki są, życie toczy się dalej i forum już tak nie absorbuje, jak przed operacją..
tęsknię za Tobą

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Dziewczynki, tak się ostatnio zastanawiałam przy okazji opuchlizny, dlaczego tylko nieliczni lekarze stosują dreny? Czytając starsze wątki odniosłam wrażenie, że kiedyś częściej się je stosowało, a teraz chyba już od nich odchodzi... Zastanawiam się czemu, wydają się dobrym sposobem na uniknięcie opuchlizny...
Ja żałuję, że u mnie nie zastosowano tego rozwiązania, bo (już nie wspominając o piersiach) mam tak opuchnięty brzuch, którego w dodatku połowa jest zasiniaczona i fioletowa, że zaczynam się zastanawiać czy tak powinno być...
nie miałam drenów, jakiejś dużej opuchlizny w zasadzie też nie, brzuch mi wywaliło ale nawet nie wiem kiedy zeszło to chyba bardzo indywidualna sprawa tak jak i z bólem, ja w zasadzie profilaktycznie przez 1 czy 2 dni wzięłam ketonal a potem nie było potrzeby i nic nie brałam, nie żeby było mi jakoś komfortowo, wstać z łóżka nie mogłam, podnosić rąk, myc głowy, ubrać się itp... ale ja nie czułam tego jako ból tylko jak jakieś masakryczne zakwasy. Czułam się bardzo osłabiona i bez sił, byłam posiniaczona z obrzydliwymi szwami ale na to leki nie pomagały - więc nie brałam.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-15 o 00:12
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 00:35   #7776
tasha2
Raczkowanie

Cytat:

Ja po narkozie bylam spuchnieta z 3 tyg z czego ok 10 dni tak konkretnie a potem juz troche mniej
Stary 2013-06-15, 07:40   #7777
Bimbalki
Raczkowanie

Właśnie od rana wkurza mnie ten wielki brzuchal... Widzę, że to akurat w temacie
Już sama nie wiem, może ja tak przytyłam, bo cała czuję się opuchnięta, łącznie z nogami. Piersi nie wydają mi się tak spuchnięte (choć gdy przyciskam mostek to coś chlupie), więc możliwe że ta opuchlizna schodzi tylko do dołu?
Po nocy to nawet twarz mam bardziej spuchnietą niż zwykle... Ech czuję się pod tym względem okropnie...
I ciągle chce mi się spać, przesypiam całe dnie i noce...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 08:18   #7778
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
tęsknię za Tobą
A to zapraszam do mnie na wioskę, na tę zaległą szarlotkę

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Właśnie od rana wkurza mnie ten wielki brzuchal... Widzę, że to akurat w temacie
Już sama nie wiem, może ja tak przytyłam, bo cała czuję się opuchnięta, łącznie z nogami. Piersi nie wydają mi się tak spuchnięte (choć gdy przyciskam mostek to coś chlupie), więc możliwe że ta opuchlizna schodzi tylko do dołu?
Po nocy to nawet twarz mam bardziej spuchnietą niż zwykle... Ech czuję się pod tym względem okropnie...
Nie przytyłaś . To skutek uboczny znieczulenia, zejdzie na pewno
Stary 2013-06-15, 10:47   #7779
call me baby
Rozeznanie

Prosilyscie wiec wrzucialam fotke bez stanika ;-)
Buzka
Stary 2013-06-15, 11:18   #7780
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
Hej laseczki

W pracy byłam i nie miałam jak napisać wcześniej.

Beatrise no ja właśnie czytałam na ich stronie, że nie dają staników co aż mnie zdziwiło, ja o ile się na nich zdecyduję to napewno pójdę z własnym stanikiem.
Z tą różnicą między sportowym a pooperacyjnym to chyba jest tak, że sportowy jest dobrze trzymający ale zazwyczaj dość miękki, a ten pooperacyjny to często istna zbroja

Scheherezade tak jak już Ci napisałam Ciebie nie da się pomylić z kimś innym

ladybarque Bimbalki jeszcze troszeczkę

Zan o ile się nie mylę to z tym antybiotykiem chodzi o to, żeby się nie rozchorować zaraz po op. bo przy kaszlu to ciężko by było.
Tak mi się wydaje, że wcześniej o tym dziewczyny pisały.

Kasikk na mnie ketonal też nie działa, za to żołądek dokucza późnej.

Beatrise znalazłam u nich na stronce takie coś, wcześniej tego zdania o staniku nie było pamiętam właśnie, że pisali tylko o opasce.
"Pierwsze dwa tygodnie pacjentka nosi specjalny biustonosz celem zapobiegnięcia przemieszczania się implantów i powstaniu trwałej asymetrii. Po 7-10 dniach zostają zdjęte lub wchłonięte szwy. Przez okres 4 tygodni trzeba ograniczyć nadmierną aktywność fizyczną, aby umożliwić szybkie gojenie oraz zapobiec przesunięciu się implantów."

Wiem tez to czytałam i jak byłam po operacji to się jeszcze raz zapytałam o to to mi lekarz powiedział, ze to nie jest potrzebne. I dziewczyna , która ze mną też miała w tym samym dniu operacje to też zalecen do stanika pooperacyjnego nie miała.
Najlepiej zadzwon i sie dowiedź, ale pewnie powiedzą Ci to co mnie.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny, jestem juz miesiac po operacji, teraz jest juz super, poczatki nie byly lekkie, depresja i te sprawy ale bylo warto wkladki mam anatomiczne , pod miesien, 520 ml. Czytalam ze jedna z was miala tylko pas bez stanika, ja tez tak mam. Pytalam lekarza i powiedzial ze niema takiej potrzeby a ze on mnie kroil to mu w pelni ufam w poniedzialek ide na kontrole i mam nadzieje ze pozbede sie juz pasa i zastanawiam sie jak to jest z tym stanikiem po , czemu nie moze miec fiszbin?
Ja właśnie tak mam, ze chodzę w samej opasce. Więc jak widać nie jestem tutaj samo co miała takie same zalecenia od lekarza

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Oj coś o spuchniętych sutkach ja akurat wiem heheeheh

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Oj coś o spuchniętych sutkach ja akurat wiem
Stary 2013-06-15, 11:20   #7781
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Wiem tez to czytałam i jak byłam po operacji to się jeszcze raz zapytałam o to to mi lekarz powiedział, ze to nie jest potrzebne. I dziewczyna , która ze mną też miała w tym samym dniu operacje to też zalecen do stanika pooperacyjnego nie miała.
Najlepiej zadzwon i sie dowiedź, ale pewnie powiedzą Ci to co mnie.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ja właśnie tak mam, ze chodzę w samej opasce. Więc jak widać nie jestem tutaj samo co miała takie same zalecenia od lekarza

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Oj coś o spuchniętych sutkach ja akurat wiem heheeheh

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Oj coś o spuchniętych sutkach ja akurat wiem
Nawet chcialam ten stanik ale doktor powiedzial ze nie potrzeba - moze i dobrze pozaasem nic nie cisnie. Jedyne co mi przeszkadza to to ze sutki widac przy kazdej bluzce , na poczatku zaslanialm sie jak moglam a teraz to juz sie przejmuje i chodze jak chce ;-)))) wiesz juz jakie bedziesz miec zalecenia co do stanika, tzn doktor mowil ze mozesz kupic jaki chcesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 11:25   #7782
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Nawet chcialam ten stanik ale doktor powiedzial ze nie potrzeba - moze i dobrze pozaasem nic nie cisnie. Jedyne co mi przeszkadza to to ze sutki widac przy kazdej bluzce , na poczatku zaslanialm sie jak moglam a teraz to juz sie przejmuje i chodze jak chce ;-)))) wiesz juz jakie bedziesz miec zalecenia co do stanika, tzn doktor mowil ze mozesz kupic jaki chcesz?

Ja ten pas ma nosić przez miesiąc po operacji, potem moge kupić sobie tylko sportowy i nosic go przez kolejne 2 miesiące. A dopiero po 3 miesiącach od operacji moge sobie upic stanik jaki chce i taki z firzbinami też

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Prosilyscie wiec wrzucialam fotke bez stanika ;-)
Buzka
Ja mam same fotki bez stanika hehe, bo jeszcze sobie nie kupowałam bo za wcześnie.
Stary 2013-06-15, 11:33   #7783
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Ja ten pas ma nosić przez miesiąc po operacji, potem moge kupić sobie tylko sportowy i nosic go przez kolejne 2 miesiące. A dopiero po 3 miesiącach od operacji moge sobie upic stanik jaki chce i taki z firzbinami też

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Ja mam same fotki bez stanika hehe, bo jeszcze sobie nie kupowałam bo za wcześnie.
Ja tez nie kupowalam tylko mierzylam bo wytrzymac nie moglam ale po tych przymiarkach bolaly ,nie troche, w poniedzialek pozbede sie pasa )) zobaczymy co doktor powie ;-)
Stary 2013-06-15, 11:53   #7784
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez nie kupowalam tylko mierzylam bo wytrzymac nie moglam ale po tych przymiarkach bolaly ,nie troche, w poniedzialek pozbede sie pasa )) zobaczymy co doktor powie ;-)

Daj znać co Ci tam powiedział
Stary 2013-06-15, 12:36   #7785
selena06
Raczkowanie

Witam
Nie pamiętam która z Was pisała że bierze coś na tarczyce to na okres operacji trzeba było odstawić czy cuś?
Ja miałam kiedyś silne skurcze nerki i ketonal to mi pomagał tylko w potrójnej dawce,więc ciekawa jestem jak to będzie po op
I napewno po op trzeba pić 2l wody dziennie by wypłukać toksyny z organizmu. Moja mama tak miała powiedziane po 3iej operacji piersi przez raka i rzeczywiście po 3 dniach wróciła do żywych,a dolegliwości miała takie jak opisujcie tylko implantu brak więc myślę że woda dużo pomaga.
Stary 2013-06-15, 13:01   #7786
aniaania1992
Raczkowanie

"hej Inez. czy po tych 3 latach zauważyłaś jakieś zmiany co do implantów? występowały jakieś komplikacje? rozmawiała z dziewczyną, którą operował ten sam chirurg co mnie będzie, i u niej właśnie po 3 latach wkładka anatomiczna uległa sfałdowaniu. bardzo jej to dokucza i na usg widać te "fale"..."

Przeczytałam to na innym forum. Czy jest ktoś tu z dłuższym "stażem" niż rok?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Drugie pytanie to takie czemu wkładki anatomiczne są droższe od okrągłych.?
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:06   #7787
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Bimbałki staraj się w międzyczasie spacerować żeby ruszyć te złogi, nie że cały czas w łóżku a to że śpisz to też niejako normalne, ja też po op. byłam wyczerpana, chodziłam po domku, robiłam coś na kompie i po chwili myk do łóżeczka na drzemke, wstawałam spacerowałam, posiedzialam przy kompie i znowu drzemka Organizm się regeneruje, potrzebuje tego wypoczynku a brzuszek sam wróci do normy tylko jak ze wszystkim przy operacji piersi trzeba czasu

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
".....
Przeczytałam to na innym forum. Czy jest ktoś tu z dłuższym "stażem" niż rok?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Drugie pytanie to takie czemu wkładki anatomiczne są droższe od okrągłych.?
dziewczynki z dłuższym stażem nie sa już tak przejęte zabiegiem i nie spędzają czasu na forum, musiałabyś pogrzebać w starszych wątkach, zazwyczaj w podpisie podają datę op. i pisać privy do dziewczyn, może odpowiedzą
Stary 2013-06-15, 14:11   #7788
aniaania1992
Raczkowanie

A myślicie, że z biegiem czasu faktycznie coś wychodzi, czy to rzadkie przypadki?
Stary 2013-06-15, 15:48   #7789
zan123
Raczkowanie

Bimbalki, wiem co czujesz, bo jestem podobnie opuchnięta. Ale zazdroszczę Ci, że możesz spać – najchętniej zapadłabym w sen i obudziła się dopiero na zdjęcie szwów ale nie mogę znaleźć sobie żadnej wygodnej pozycji, przez co w ogóle nie przesypiam nocy…
Call me baby, widziałam fotki – piersi jak marzenie Zastanawiam się jak u Ciebie dało się wcisnąć tak duży implant? Jakie masz wymiary – wzrost, waga, obwód pod/w piersiach? Rodziłaś już? I u kogo robiłaś?

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-07-19 o 18:09
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 15:57   #7790
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej dziewczynki ja juz coraz blizej konsultacji i nie wiem czemu ale sie stresuje? Jak wygladala wasza konsultacja? Nie chce niczego ominąć i musze w koncu spisac sobie pytania, jak opisywalyscie dr swoje oczekiwania dotyczace rozmiaru po?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-15, 16:31   #7791
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ja juz coraz blizej konsultacji i nie wiem czemu ale sie stresuje? Jak wygladala wasza konsultacja? Nie chce niczego ominąć i musze w koncu spisac sobie pytania, jak opisywalyscie dr swoje oczekiwania dotyczace rozmiaru po?

A kiedy dokładnie masz? Ja 5 lipca idę ze zdjęciami, a szczególnie jednym, tym który mam w galerii
Stary 2013-06-15, 17:04   #7792
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
A kiedy dokładnie masz? Ja 5 lipca idę ze zdjęciami, a szczególnie jednym, tym który mam w galerii
w piątek ja wlasnie musiałabym znaleźć jakieś swoje idealne piersi.. pytania jakieś masz spisane? szczerze mówiąc parę mam ale boję się,że zapomnę o czymś ważnym
Stary 2013-06-15, 17:22   #7793
aniaania1992
Raczkowanie

Pytania mam, lecz niekompletne. Na razie się niczym nie przejmuję i powoli zbieram potrzebne materiały, gdyż przede mną jeszcze trochę czasu. Ale spokojna głowa, ja też przed pierwszą swoją wizytą się denerwowałam. Teraz wręcz się już doczekać nie umiem

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Oczywiście piersiątka wybrane mam, natomiast boję się tego, że doktor stwierdzi że wybrałam zbyt duży rozmiar.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 17:30   #7794
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Pytania mam, lecz niekompletne. Na razie się niczym nie przejmuję i powoli zbieram potrzebne materiały, gdyż przede mną jeszcze trochę czasu. Ale spokojna głowa, ja też przed pierwszą swoją wizytą się denerwowałam. Teraz wręcz się już doczekać nie umiem

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Oczywiście piersiątka wybrane mam, natomiast boję się tego, że doktor stwierdzi że wybrałam zbyt duży rozmiar.
a już byłaś na swojej pierwszej wizycie?
ja się boje,że doktor mi małe implanty zaproponuje bo jestem dość drobna
Stary 2013-06-15, 17:36   #7795
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Belseno, nie dopatrzyłaś się brzuszka (vel brzuszyska), bo fotki obcięte na odpowiedniej wysokości :P Wstydzę się go, dlatego postanowiłam go nie pokazywać
Bimbalki, wiem co czujesz, bo jestem podobnie opuchnięta, aż nie mogę na siebie patrzeć. Ale zazdroszczę Ci, że możesz spać – najchętniej zapadłabym w sen i obudziła się dopiero na zdjęcie szwów ale nie mogę znaleźć sobie żadnej wygodnej pozycji, przez co w ogóle nie przesypiam nocy…
Call me baby, widziałam fotki – piersi jak marzenie Zastanawiam się jak u Ciebie dało się wcisnąć tak duży implant? Jakie masz wymiary – wzrost, waga, obwód pod/w piersiach? Rodziłaś już? I u kogo robiłaś?

Aaa już wiem, Belseno, co miałaś na myśli - pierwsze zdjęcie w dniu operacji -to była dopiero namiastka opuchlizny, która wyszła dopiero następnego dnia po operacji
Dziekuje ))) odpisalam Ci tam gdzie wczesniej pytalas o szczegoly
Stary 2013-06-15, 17:37   #7796
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Witajcie Kobietki Oczekujące jak i posiadające już swoje piękne cycorki
Byłam na forum w tamtym roku,ale musiałam odłożyć konsultacje i zabieg troszkę w czasie...I ten czas już minął i za dokładnie 4 dni jadę na konsultację...już nie mogę się doczekać co tam Doktor S.Ł. mi zaproponuje...
Lauren25 jeśli bywasz tu jeszcze to odezwij się
Podpowiedzcie mi jak zrobić podpisik?

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-06-15 o 17:41
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:39   #7797
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

Najlepszym rozwiązaniem na zobrazowanie swoich oczekiwań jest zabranie ze sobą zdjęcia piersi jakie chciałoby się uzyskać. Określenia w stylu 'średnie C', 'duże C' etc. są względne, dlatego lepiej ich unikać, gdyż wyobrażenie lekarza wcale nie musi być zbieżne z naszym, jeśli chodzi o wielkość.
Ale na koniec dnia, lekarz i tak zweryfikuje nasze oczekiwania i włoży tylko tyle, na ile pozwoli mu nasza anatomia

Wrzucam dzisiejsze fotki - mam wrażenie, że piersi spuchły od wczoraj Pewnie to tylko wrażenie optyczne
Stary 2013-06-15, 17:44   #7798
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Najlepszym rozwiązaniem na zobrazowanie swoich oczekiwań jest zabranie ze sobą zdjęcia piersi jakie chciałoby się uzyskać. Określenia w stylu 'średnie C', 'duże C' etc. są względne, dlatego lepiej ich unikać, gdyż wyobrażenie lekarza wcale nie musi być zbieżne z naszym, jeśli chodzi o wielkość.
Ale na koniec dnia, lekarz i tak zweryfikuje nasze oczekiwania i włoży tylko tyle, na ile pozwoli mu nasza anatomia

Wrzucam dzisiejsze fotki - mam wrażenie, że piersi spuchły od wczoraj Pewnie to tylko wrażenie optyczne
no tak myślę o tym zdjęciu ale też nie jest proste takie znaleźć

zen jaką miałas wyjściówkę??

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-06-15 o 17:48
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:46   #7799
aniaania1992
Raczkowanie

Star90 Byłam rok temu, ale wtedy chyba nie dojrzałam do tego. W tym roku jestem pewna, że to zrobię (że chcę to zrobić), dlatego na konsultację chcę być jak najlepiej przygotowana i wolno zbieram pytania, zdjęcie itd.

Dzięki za zaproszenie, lecz niestety muszę Cię doprowadzić do pionu bo kochana jesteś idealna w każdym calu!!!! i nie wiem co tu robisz z nami!!
Stary 2013-06-15, 17:56   #7800
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Star90 Byłam rok temu, ale wtedy chyba nie dojrzałam do tego. W tym roku jestem pewna, że to zrobię (że chcę to zrobić), dlatego na konsultację chcę być jak najlepiej przygotowana i wolno zbieram pytania, zdjęcie itd.

Dzięki za zaproszenie, lecz niestety muszę Cię doprowadzić do pionu bo kochana jesteś idealna w każdym calu!!!! i nie wiem co tu robisz z nami!!
mi to zdjęcie co masz w galerii się podoba,naprawdę śliczne są te piersi, wyślę Ci na pw też jeszcze jedne

oj tam bez przesady, piszesz jakbym miała kawał cycka , może są ładne,symetryczne i okrągłe ale trochę jednak za małe ale też mega dużych nie chcę

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości